Jeg lager min profil
Jeg lager min profil

Gi kurs,
del din lidenskap!

Superprof gjør det enklere enn noensinne å bli en lærer. Vil du gi leksehjelp i lokalmiljøet, online språkopplæring eller gruppetimer i yoga? Alt er mulig på Superprof! Tjen penger og bli din egen sjef. Undervisning i hjemmet eller på nett, i hverdager eller helger, du bestemmer selv tid og sted. Vi har tusenvis av potensielle elever i vårt internasjonale nettverk. Alle har noe å lære bort, så bli en av klubben vår og del lidenskap din 😍

Gi kurs,
del din lidenskap!

Lag din profil

Innmelding via Google
eller
Innmelding via e-post

Ved å registrere deg, godtar du våre bruksvilkår.

Superprof gjør det enklere enn noensinne å bli en lærer. Vil du gi leksehjelp i lokalmiljøet, online språkopplæring eller gruppetimer i yoga? Alt er mulig på Superprof! Tjen penger og bli din egen sjef. Undervisning i hjemmet eller på nett, i hverdager eller helger, du bestemmer selv tid og sted. Vi har tusenvis av potensielle elever i vårt internasjonale nettverk. Alle har noe å lære bort ,så bli en av klubben vår og del lidenskap din! 😍

Bli med i Superprof-nettverket

Hvordanbli en
Superlærer?

01

Lag dine annonser

Du skriver selv dine annonser (én per fag) og velger hvilke fag du vil undervise i. Å lage annonser er helt gratis.

02

Kom i kontakt med elever

Elevene tar kontakt med deg ved å sende en kursforespørsel. Du velger fritt å akseptere eller avslå. Etter du aksepterer en forespørsel, kan dere kommunisere fritt ved bruk av plattformens meldingstjeneste.

03

Start undervisningen

Planlegg deres undervisningstimer ved å benytte deg av planleggeren i meldingstjenesten. Enkelt, trygt og oversiktlig.

Vi er her for deg

Når du gir undervisning hjemme eller reiser hjem til en student, er tillit essensielt. Derfor er vi opptatt av å beskytte superlærerene våre og la dem få full kontroll over organiseringen av kursene deres. Hvis du trenger hjelp, er vi her for deg, supportteamet er dedikert til deg. De vil svare på alle spørsmålene dine, gi deg råd og veilede deg på rekordtid og er tilgjengelig på 9 språk.

Dine personlige opplysninger er beskyttet
Seriøse og motiverte elevprofiler
Et skreddersydd støtteapparat
Et lærernettverk som deler deres erfaring

Full frihet

Sett dine priser

Det er du som setter dine priser. Prisen som vises på din annonse, er prisen du selv har valgt.

Sikker betaling via plattformen

For å bidra til at Superprof fungerer som det skal og for å tilby deg mange tjenester, krever vi et servicegebyr for hver reservasjon på 10%. For Premium-lærere frafalles disse avgiftene, det vil si 0 %!

GI online undervisning over hele verden

Med over 1000 ulike emner, er mulighetene mange! Kom i kontakt med elever fra hele verden.

Superprof er :

22 millioner

lærere

17 millioner

kurs

+1000

emner

Å gi privatundervisning, hvordan fungerer det?

Hvordan blir jeg privatlærer?

Hvis du ønsker å bli lærer, trenger du ikke se lenger enn Superprof. Mer enn 1 million privatlærere og mentorer kan allerede attestere hvor enkelt det er å annonsere som privatlærer på Superprof og finne studenter raskt over hele verden. Spør du deg selv "hvordan blir jeg lærer?" eller "Hvordan skal jeg finne undervisningsjobber i nærheten?"


Vel, du har kommet til rett sted. Å starte med undervisning er veldig enkelt. Ved å lande på denne siden er du allerede halvveis der. På bare 10 minutter kan du lage din online undervisningsannonse på Superprof, annonsere kurs lokalt og via webkamera.


Det eneste vi spør om er litt velvilje når du oppretter din profil, for å gi en kort beskrivelse av tidligere opplevelser, om du har undervist før, og legge til et tydelig bilde av deg selv.

Hvorfor bli en privatunderviser?

Alle har en lidenskap å dele eller en ferdighet å lære bort. Undervisning er flott for folk som leter etter en fleksibel timeplan, deltidsjobb, online undervisningsjobber, karrierer innen undervisning, eller for å starte egen praksis eller virksomhet.


Superprof er helt gratis å bruke for medlemmene, og med over 35 000 daglige forespørsler om undervisning på våre plattformer, vil annonsen din få god synlighet. Superprof tilbyr alle muligheten til å undervise, og tilbyr alt fra online undervisningsjobber for studenter, privatundervisning innen matematikk på høyere nivå, danseundervisning, franskundervisning, kunstundervisning og 1000 flere...


Tore, en spansklærer i Trondheim, registrerte seg for bare 1 måned siden på Superprof. Han har nå 2 elever og gir 10 timer spanskundervisning i måneden. Timeprisen hans er 200kr per time, og han tjente 4800kr i tillegg, som bartender. Lær hvordan du kan gi undervisning i spansk selv.

Jeg er student…. Kan jeg bli privatunderviser?

Studenter er svært etterspurt som privatundervisere. Når du nylig er ferdig med, eller studerer det valgte emnet ditt, har du en ideell profil for å gi undervisning hjemmefra, og leksehjelp for skoleelever. I tillegg har studenter ved universitet eller handelshøyskole ofte et allsidig ferdighetssett, som gjør dem i stand til å tilby kurs for de som trenger hjelp på tvers av en rekke fag.


Enten du er fysikklærer, spansklærer, eller biologilærer, alle er velkomne på Superprof. Undervisningsjobber er utmerket for studenter som leter etter deltidsjobb eller feriearbeid, sommerundervisning, eller prøver å sjonglere studiene med et aktivt sosialtliv.


Thomas, en elev ved UiO, har undervist i Økonomistyring siden 2018. Studenter tar kontakt med ham, og han hjelper dem med å forberede seg til eksamen, og semesteroppgaver. Han har gjort universitetsforberedelser til sin spesialitet. Hver måned får disse undervisningstimene inn mer enn 8000 kr.

Jeg er allerede lærer på skole... Er jeg også autorisert til å gi privatundervisning?

Absolutt! Faktisk viste en undersøkelse i 2016 at nesten halvparten av alle statlige lærere, har jobbet innen privatundervisning på et tidspunkt i karrieren. Til dags dato har mer enn 300 000 lærere valgt å bruke Superprof globalt, for å finne undervisningsjobber og tilby privatundervisning.


Hvorfor ikke undervise i et mer avslappet og lærerikt miljø som privatlærer eller undervisning online? Få betalt en god timelønn med 1 til 1 undervisning og vær din egen sjef!


I Norge er det ingen lover mot å tilby privatundervisning mens de er ansatt som lærer, og mange supplerer inntektene sine ved å tilby hjemmeundervisning og undervisning online. Det er imidlertid viktig å sjekke policyen for den enkelte skole eller undervisningsjobb, ettersom noen setter begrensninger for lærernes mulighet til å undervise barn fra sin egen klasse eller skole, privat.


Det kan være lurt å begrense privatundervisningen din til elever utenfor klassen eller skolen din, selv om du ikke blir bedt om det, for å unngå interessekonflikter som oppfattet favorisering som kan oppstå. Å forlate undervisning er aldri en enkel avgjørelse.


Men frykt ikke, det er mange jobber for pensjonerte lærere og lærere som ser etter et nytt eventyr. Hvorfor ikke vurdere å bli en privatunderviser? Privatundervisning er en av mange andre jobber for lærere og med Superprofs guider for hvordan du kan være privatlærer; har det aldri vært enklere å søke etter andre jobber i undervisning.


Som hjemmelærer kan du glede deg over friheten til å utvikle din egen stil og læreplan.

Jeg er en ekspert på mitt felt ... Kan jeg gi privatundervisning eller treningsøkter?

For erfarne musikere, håpefulle dataforskere og personlige trenere, er Superprofs plattform en flott måte å møte studenter på, utvikle din ferdigheter og fremme din praksis. Ved å lage din private lærerannonse, øker du synligheten din over Australia og nettstedene våre rundt om i verden! Samle attester fra tidligere og nåværende elever og se kursforespørslene dine sky i taket.


Andreas (PT i Kristiansand) mottok forespørsler fra studenter samme dag han registrerte seg. Han begynte å undervise et par ettermiddager senere, og hjalp til med å starte sin egen personlige treningsvirksomhet. Å bli trener med Superprof hjalp Andreas å videreføre lidenskapen sin, mens han økte sin ukentlige inntekt. Å gi kurs hjemme hos seg hjalp også til å begrense reisekostnadene.

For tidligere lærere:

Enten du er en sertifisert lærer, algebralærer, fransklærer, personlig trener eller yogainstruktør som leter etter studenter, har du kommet til rett sted! Uansett bakgrunn: annonsering via Superprof er helt gratis for veiledere, lærere og trenere. Du setter dine egne timepriser og betaler null provisjon til Superprof.

Hva kreves av privatundervisere i Norge?

Som lærer eller trener som jobber for deg selv, er det juridiske hensyn å tenke på for å beskytte deg selv og studentene dine. Det er viktig å sikre at inntekten og skatten er oppdatert, og det er et juridisk krav å oppgi inntekten din til skatteetaten.

Er Superprof involvert i betaling?

Nei, Superprof er ikke involvert i betalingsprosessen mellom veiledere og studenter: det er for begge parter å bestemme hvordan de vil få utbetalt, enten det er kontant, bankoverføring eller på annen måte.


Forsikre deg selv. Vurder forsikring av utstyr og yrkesskadeforsikring. Vær oppmerksom på helse og sikkerhet. Dette betyr å gi et trygt miljø for studentene å lære. Dette er veldig viktig hvis du planlegger å undervise hjemmefra.


Vær ærlig i annonsen. Ethvert krav du fremsetter må være saklig korrekt, og du skal kunne fremlegge dokumentbevis for enhver kvalifikasjon du påstår å ha.

Hvilke fag kan jeg lære bort?

Hos Superprof tilbyr vi mer enn tusen fag på flere titalls av kategorier (idrett / akademia / hobbyer / musikk / osv.). Du trenger ikke nødvendigvis å være en kvalifisert lærer eller trener for å være en effektiv lærer.


For eksempel er en profesjonell pianist åpenbart kvalifisert til å gi pianotimer. Vi har veldig tro på at undervisning innebærer mye mer enn sertifisering. Det krever lidenskap; kjærlighet for ditt håndverk, entusiasme og evnen til å fremme disse attributtene hos studentene dine.


En pianolærer trenger ikke nødvendigvis å være en konsertpianist, men de må ha gode ideer om hvordan man kan bli en og hvordan man mestrer instrumentet og musikken.


Hvis du vil begynne med engelskundervisning, du må ha mestret språket selv, være flytende eller tospråklig og kunne forklare begreper skriftlig, grammatikk og aksentreduksjon. Det kan også hende at du blir pålagt å lære studentene dine det grunnleggende om kultur og historie, i landene der språket snakkes.

Hvordan lager jeg min egen undervisningsannonse?

Opprette annonse kan ikke være enklere, bare følg trinnvise instruksjoner på Superprof og fyll ut hver seksjon. Her er noen nyttige tips for å gjøre det så synlig som mulig for potensielle studenter, slik at de kan finne deg: Marker styrkene dine (dine ferdigheter, din erfaring ...) Spør deg selv hvorfor en potensiell klient kan velge deg fremfor en annen faglærte.


Forklar hva som skiller deg og gjør din privatundervisning eksepsjonell. Forklar din læringsstil og undervisningsmetodikk. Fortell historien din. Undervisning handler ikke bare om å formidle kunnskapen din; det handler også om å bygge et tillitsbånd med studentene dine. Å vise din menneskelige side er veldig viktig.


Viser at du er en interessant og gjennomtenkt person, villig og i stand til å lytte til andre. Nevn hobbyer, grupper du er en del av, dine reiser, din tidligere arbeidserfaring og suksesser i livet. Fokus på fordelene: Hva gir du dine fremtidige studenter? Prøv å unngå tekniske termer som er vanskelige å forstå.


Unngå også intetsigende eller klisjéfraser som ikke detaljerer hva du vil gi. For eksempel, ikke bare si "Jeg underviser i matematikk på alle nivåer og for alle evner", nevn de nøyaktige nivåene du underviser på. Så vel som de eksakte temaene ( p-matte, r-matte, s-matte, kalkulus, etc.)


Ta med et bilde som får deg til å skille seg ut. Tydelige bilde av ansiktet ditt er en viktig måte for elever og lærere å lære om hverandre. Du vil øke antall forespørsler ved å legge til et profilbilde av høy kvalitet på deg selv.


Se gjennom annonsen din. En annonse full av feil vil ikke være tatt på alvor. Les annonsen din på nytt med en tekstredigerer og foreta en avsluttende gjennomgang før du publiserer.

Hvorfor skal jeg tilby min første undervisningtime gratis?

Hvis du ikke har en gjennomgang fra en student allerede, krever Superprof at du tilbyr din første økt gratis, men dette trenger ikke å være en formell leksjon. Det første møtet er vanligvis forbeholdt å bli kjent med hverandre, forstå studentens mål og avtaler og enes om en undervisningsplan som fungerer for alle.


Det første møtet kan ha den formen som er mest praktisk for begge parter. Selv om du har en anmeldelse, anbefaler Superprof at du tilbyr første timen gratis fordi; Det lar deg å knytte en forbindelse til eleven. Hensikten med det første møtet er ikke å gi en klasse til eleven din, men å bli kjent med og forstå hva deres behov er, sette opp en undervisningsplan og en undervisningsmetode som gjør at eleven din kan nå sine mål. Det er en liten investering for en større belønning.


Å tilby en time av tiden din gratis til en student som kanskje bruker tjenestene dine hele året og sprer ordet om tjenestene dine er en utmerket investering. Det beroliger elevene og elever vil komme til å kontakte deg oftere.

Hvorfor være reaktiv overfor kursforespørsler?

Hvis undervisningslisten din interesserer en potensiell elev, vil Superprof automatisk sende deg en e-post / SMS for å gi deg beskjed at en elev vil ta undervisning med deg.


Vær reaktiv! Noen elever kontakter flere veiledere samtidig, for å være sikker på å finne en perfekt match. Jo lenger du venter med å svare på dem, jo mer sannsynlig er det at den vil finne en annen lærer i mellomtiden ... Jo raskere du er, jo mer vil Superprof vil forbedre synligheten til annonsen din (reaktivitet er en del av Superprofs utvalgskriterier).


En spesifikk tilnærming til undervisning. Det viktigste aspektet av kurset ditt er å gjenopprette elevens selvfølelse og bygge deres selvtillit. Enten du vil lære bort engelsk online, fransk, informatikk, biokjemi, eller piano, er det viktig å være entusiastisk og oppmuntrende.


I et forhold mellom elev og lærer er det viktig at elevene føler seg komfortable med å stille spørsmål og utfordre seg selv. Det er ingen magisk oppskrift på undervisning. Hver underviser har egne øvelser, pensum og tips for å hjelpe studenten å lykkes. Hver privatlærer må sette av tid til å lage et individualisert, strukturert og personlig program for hver student. Gjennom denne tilnærmingen kan studenten tilegne seg nye og forsterke gamle metodiske ferdigheter.