Utmerket
Anmeldelser

Personlig trener Sandvika og omegn

Se flere lærere

210 kr/time

Kostnad: 95% personlige trenere tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 210kr/time

Enkelt å komme i gang å finne sin pt

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din trener via meldingstjenesten på plattformen. Planlegg deretter videre treningsopplegg sammen med din personlige trener

3. Oppdag nye ferdigheter

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, trenere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en time med en PT i Sandvika og i nærheten?

I Sandvika, er gjennomsnittskostnaden for en time med en personlig trener 210kr.

 

Utgiftene for en time med en personlig trener vil avhenge av:

  • Erfaringen den PT-en har.
  • Hvor treningen finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet).
  • Hvor ofte du har personlig trening og varigheten på hvert møte.
  • Målet for veiledningen.

97% av alle våre lærere gir deres første time gratis.

Sjekk ut tariffene på våre veiledere i ditt område.

👨🏼‍⚖️Hvor mange veiledere er tilgjengelige for å gi personlig treningstimer?

I Sandvika og omegn, er 1 personlige trenere tilgjengelig for å gi hjelp med personlig trening.

 

For å finne din personlige trener les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres tilbud.

💻 Hvordan kan jeg få veiledning innen personlig trening online?

På Superprof kan du få hjelp med personlig trening med en privat veileder. Enten du ønsker å endre dine rutiner, komme i bedre from eller bare ønsker å prøve ut en personlig trener, kan en av våre veilederne hjelpe deg.

 

Rundt 80% av de private trenerne på Superprof gir hjelp online, og de fleste av dem tilbyr sin første time gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinetrenere, bare skriv inn kriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr personlig trening på nett.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og timene på nettet er ofte billigere siden personlig treneren ikke trenger å reise.

 

Finn en personlig trener som gir timer online!

✒️ Hvilke vurderinger har elevene gitt deres personlige trenere i Sandvika?

Fra et utvalg av omtaler, ga studentene deres PT-er et gjennomsnitt på av 5.

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din personlig trener.

🤔Hvorfor burde du ta timer med en personlig trener i Sandvika?

Det kan ofte være vanskelig å komme inn i gode rutiner når det kommer til trening, spesielt når man skal kombinere det med studier. På grunn av dette, så er det flere og flere som vil kunne ha et stort utbytte av å ha timer sammen med en veileder innen personlig trening.

 

Ved hjelp av en PT kan mange være i stand til å finne en rutine når det kommer til trening. Noen opplever å få et stort utbytte av det, som for eksempel:

  • Mer overskudd
  • Bedre livskvalitet
  • Forbygger sykdom
  • Positiv effekt på psykisk helse

 

Enten du vil ha personlig trening fra hjemmet ditt eller på nett, velg din trener og reservertimer sammen med de gjennom Superprof.

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 1 veiledere innen personlig trening i Sandvika.

Lyst til å komme i gang med trening?

Se gjennom vårt utvalg av personlige trenere til å veilede deg i Sandvika

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form, ved hjelp av en PT i i Sandvika

Bor du i Sandvika og liker å gå eller løpe turer ute i naturen, byen eller på treningssenteret? Kanskje du liker å sykle på landeveien eller trene hard styrke inne på et treningssenter? Eller kanskje du har et mål om å løpe maraton eller delta i en annen konkurranse?

Uansett om du kjenner deg igjen i noe av dette, vil gå ned i vekt, bygge muskler eller trener til et triatlon, vil regelmessig kondisjon- og styrketrening være viktig for helsa di. Både den fysiske og psykiske helsa vår har godt av variert trening, som både inkluderer styrke og kondisjon.

Dette kan du gjøre hjemme i stua di, på et treningssenter eller ute i naturen. Alt fra løping og padling til sykling og vektløfting er god trening, som vil øke oksygenopptaket ditt, utholdenheten din og sørge for at du bygger muskler.

Dette er likevel ikke alltid tilstrekkelig for å nå målene du setter deg. Noen ganger trenger man også hjelp for å komme i gang. Da er det fint å kunne få veiledning av en fagperson, som både har teknisk kunnskap og kan fungere som en motivator.

Profesjonelle personlige trenere har trening som sitt fagfelt og vil kunne hjelpe deg på veien, gi deg et skreddersydd opplegg og sørge for at du når målene du har satt deg. Tenk å kunne få et spesialtilpasset treningsprogram, som kun tar utgangspunkt i din kropp, dine behov, ønsker og mål.

Underveis vil du få oppfølging og hjelp, så du kan fokusere på deg selv og utførelsen av treningen. Mer effektivt blir det ikke! 

Fordelene med en personlig trener

Mange tror kanskje at det kun er toppidrettsutøvere som er personlige trenere, og at man må være i god form for å kunne oppsøke en. Det stemmer på ingen måte! Du kan oppsøke en personlig trenere helt uavhengig av din fysiske form og hva målene dine er med timene.

En personlig trener vil sørge for å møte deg på en måte som tar utgangspunkt i ditt nivå. Å være en god personlig trener avhenger også av gode mellommenneskelige evner, i tillegg til å ha kunnskap om trening. 

En personlig trener har god greie på kroppens anatomi, hvordan trygg trening foregår og har et variert repertoar av treningsøvelser. Med utgangspunkt i dine interesser og ambisjoner, vil en PT finne øvelser og treningsformer som passer deg. Både når det kommer til hva du liker å gjøre, men også for at du skal ha den beste progresjonen som mulig. En personlig trener vil ha alt fokuset på deg og gi deg råd underveis.

De er også fleksible og ønsker å gjøre treningen så givende som mulig, i tillegg til at den er teknisk trygg og god. Samtidig har de kunnskap om sammenhengen mellom kosthold og trening. Du vil derfor kunne få råd om kostholdet ditt og hvordan du skal spise for å fremme resultater under treninga. 

Du vil oppleve fleksibilitet og den personlige treneren din vil gi deg et opplegg med utgangspunkt i deg og ingen andre. Hvis du ikke liker eller ønsker å være på et treningsstudio, vil PT-en komme hjem til deg eller finne et annet passende sted dere kan være.

Hvis du har skader, sykdom eller andre ting som begrenser deg, vil er personlig trener tilrettelegge treninga etter dette.

Superprof hjelper deg

Hos Superprof finner du personlige trenere over hele landet. Flere av disse befinner seg i Sandvika, så alt du trenger å gjøre er å søke på "personlig trener Sandvika" i vårt søkefelt. Da vil du få opp alle PT-ene som kan hjelpe deg i nærheten av der du bor. Hvis du vil ha hjelpen digitalt, kan du til og med velge blant dyktige fagfolk over hele landet - til og med andre steder i verden!

Våre personlige trenere er dyktige fagpersoner som har utdanning og kunnskap innen trening og andre felt. På profilene deres kan du lese om hvilke kvalifikasjoner, spesialiseringer og erfaringer de ulike har. Når du har funnet en som interesserer deg, kan du enkelt komme i kontakt med treneren. Vi ønsker å gjøre trening så effektiv som mulig for deg!

Lykke til med å finne en personlig trener som kan hjelpe deg med å nå målene dine.

Hva vil du lære?