Utmerket
Anmeldelser

Kom i gang med personlig trening

Se flere lærere

210 kr/time

Gode priser: 95% av instruktørene tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 210kr/time

Å lære personlig trening i Sandvika har aldri vært
enklere

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre treningsopplegg med din personlige trener

3. Oppdag nye mål

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Sandvika?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Sandvika er 210Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen personlig treningundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Personlig trening i Sandvika?

personlig trenings Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Personlig trening online?

Flesteparten av våre personlig treninglærere tilbyr deres personlig trenings online. Se gjennom alle profilene for å finne  personlig treningkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen personlig trenings i Sandvika?

1 lærere i personlig trening tilbyr hjelp i personlig trening.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 1 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Personlig treninglærere i Sandvika mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du lære personlig trening i Sandvika?

Velg blant mange dyktige lærere innen personlig trening i Sandvika!

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form, ved hjelp av en personlig trener fra Superprof

Bor du i Sandvika og liker å gå eller løpe turer ute i naturen, byen eller på treningssenteret? Kanskje du liker å sykle på landeveien eller trene hard styrke inne på et treningssenter? Eller kanskje du har et mål om å løpe maraton eller delta i en annen konkurranse?

Uansett om du kjenner deg igjen i noe av dette, vil gå ned i vekt, bygge muskler eller trener til et triatlon, vil regelmessig kondisjon- og styrketrening være viktig for helsa di. Både den fysiske og psykiske helsa vår har godt av variert trening, som både inkluderer styrke og kondisjon.

Dette kan du gjøre hjemme i stua di, på et treningssenter eller ute i naturen. Alt fra løping og padling til sykling og vektløfting er god trening, som vil øke oksygenopptaket ditt, utholdenheten din og sørge for at du bygger muskler.

Dette er likevel ikke alltid tilstrekkelig for å nå målene du setter deg. Noen ganger trenger man også hjelp for å komme i gang. Da er det fint å kunne få veiledning av en fagperson, som både har teknisk kunnskap og kan fungere som en motivator.

Profesjonelle personlige trenere har trening som sitt fagfelt og vil kunne hjelpe deg på veien, gi deg et skreddersydd opplegg og sørge for at du når målene du har satt deg. Tenk å kunne få et spesialtilpasset treningsprogram, som kun tar utgangspunkt i din kropp, dine behov, ønsker og mål.

Underveis vil du få oppfølging og hjelp, så du kan fokusere på deg selv og utførelsen av treningen. Mer effektivt blir det ikke! 

Fordelene med en personlig trener

Mange tror kanskje at det kun er toppidrettsutøvere som er personlige trenere, og at man må være i god form for å kunne oppsøke en. Det stemmer på ingen måte! Du kan oppsøke en personlig trenere helt uavhengig av din fysiske form og hva målene dine er med timene.

En personlig trener vil sørge for å møte deg på en måte som tar utgangspunkt i ditt nivå. Å være en god personlig trener avhenger også av gode mellommenneskelige evner, i tillegg til å ha kunnskap om trening. 

En personlig trener har god greie på kroppens anatomi, hvordan trygg trening foregår og har et variert repertoar av treningsøvelser. Med utgangspunkt i dine interesser og ambisjoner, vil en PT finne øvelser og treningsformer som passer deg. Både når det kommer til hva du liker å gjøre, men også for at du skal ha den beste progresjonen som mulig. En personlig trener vil ha alt fokuset på deg og gi deg råd underveis.

De er også fleksible og ønsker å gjøre treningen så givende som mulig, i tillegg til at den er teknisk trygg og god. Samtidig har de kunnskap om sammenhengen mellom kosthold og trening. Du vil derfor kunne få råd om kostholdet ditt og hvordan du skal spise for å fremme resultater under treninga. 

Du vil oppleve fleksibilitet og den personlige treneren din vil gi deg et opplegg med utgangspunkt i deg og ingen andre. Hvis du ikke liker eller ønsker å være på et treningsstudio, vil PT-en komme hjem til deg eller finne et annet passende sted dere kan være.

Hvis du har skader, sykdom eller andre ting som begrenser deg, vil er personlig trener tilrettelegge treninga etter dette.

Superprof hjelper deg

Hos Superprof finner du personlige trenere over hele landet. Flere av disse befinner seg i Sandvika, så alt du trenger å gjøre er å søke på "personlig trener Sandvika" i vårt søkefelt. Da vil du få opp alle PT-ene som kan hjelpe deg i nærheten av der du bor. Hvis du vil ha hjelpen digitalt, kan du til og med velge blant dyktige fagfolk over hele landet - til og med andre steder i verden!

Våre personlige trenere er dyktige fagpersoner som har utdanning og kunnskap innen trening og andre felt. På profilene deres kan du lese om hvilke kvalifikasjoner, spesialiseringer og erfaringer de ulike har. Når du har funnet en som interesserer deg, kan du enkelt komme i kontakt med treneren. Vi ønsker å gjøre trening så effektiv som mulig for deg!

Lykke til med å finne en personlig trener som kan hjelpe deg med å nå målene dine.

Hva vil du lære?