Hjemmeside
Gi undervisning
350kr/time
1. kurstime gratis!
Verifisert lærerprofil
Svartid 1t
Kurs som tilbys av Aleksander
  • Individuell
Disse kursene kan finne sted
  • Hos deg
Fag som tilbys
  • Gitar
  • Akustisk gitar
  • Blues gitar
  • Jazz gitar
  • Country gitar
Nivåer
  • 1. trinn
  • 2. trinn
  • 3. trinn
  • 4. trinn
  • Øvrig

Spelle på!! Musiker og lektor beredt til gitartjeneste for både nybegynnere og viderekommende.

Metodikk

Mitt hovedfokus er først og fremst og ha det produktivt gøy i læringsprosessen - da lærer man naturlig raskt og effektiv!
Timene er alltid et samspill mellom dine ønsker og mål for undervisningen, og hva jeg kan bistå med.

Bakgrunn

Jeg er en 27 år gammel profesjonell musiker og lektor i musikk. Jeg har undervist både barn, ungdom og eldre på kulturskole, videregående og privatskole i 8 år. På den samme tiden har jeg regelmessig spilt mye konserter, både i utlandet og her hjemme.
Jeg er veldig glad i musikk, så har endt opp med å spille mye forskjellig gøy som f.eks Blues, Standard Jazz, Gærn frijazz og Bluegrass.

Priser

Pris for 1 kurstime : 350kr/time
Kurs som tilbys av Aleksander
Individuell
Disse kursene kan finne sted
Hos deg
Fag som tilbys
  • Gitar
  • Akustisk gitar
  • Blues gitar
  • Jazz gitar
  • Country gitar
Nivåer
  • 1. trinn
  • 2. trinn
  • 3. trinn
  • 4. trinn
  • Øvrig

Aleksanders CV

Musikalsk CV
Formell Utdanning
2008-2010 Utdannelse: Skien Videregående Musikklinja
2011-2012 Toneheim Folkehøgskole, Jazzgitar
2012-2016 Jazz Utøvende Bachelor ved IMD Bjergsted m/ Integrert Pedagogikk, Jazzgitar
2016-2018 Jazz utøvende Master ved IMD Bjergsted

Diskografi
2016 Gitararbeid på Pocket Corner - ”Rocket Pocket”, utgitt på DADA Records i oktober.
2020 Gitararbeid på Pocket Corner - "Spanish Carrot" Utgitt på DADA

Utvalgt konsertvirksomhet med Grønstad Trio
2014 Konsert under Maijazz m/Frode Nymo
2015 Konsert på Jazzarkivet i Mars m/ Svein Olav Herstad
2015 Norgesturne i April


Utvalgt konsertvirksomhet med Pocket Corner:
2015 Polenturné i April
2015 Spaniaturné i November
2016 Europaturne og Platerelease i November
2017 Jubileumskonsert på Maijazz m/Ståle Storløkken i Mai.
2018 Spaniaturne i November

Blågras
2015 Konsert m/ Ola Kvernberg under Maijazz m/Bjergsted Blågraslaug.
2015 Barnekonsert med Muntre Musikanter under Nystua Bluegrassfestival i Juli

Liknende lærere

gitarkurs i nærheten? Her er et utvalg av lærerannonser du kan sjekke ut.
Superprof kan også foreslå akustisk gitarkurs for å hjelpe deg.
Å lære er ikke et problem, blues gitarkurs for alle!
Å ta et jazz gitarkurs har aldri vært enklere: du kommer til å lære nye ferdigheter.

Oslo
Gitar lærer A-Å.  Slide, ulike gitar stemmer, fast and slow, jazz, blues, hard rock, miksolydian, lydian, rhythm gitar hemmeligheter, classical guitar, funk, reggae, lyd og effekter.
300kr
Adam
1. kurstime gratis!

Har forskjellige moduler 1. øving 12 timer hver dag men kan lage eksklusive metode for hver enkel gitarist.

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Lær deg å spille Rock og Metal på gitar med Sondre Paulsen!
250kr
Sondre
  • (1 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Er du en ung skoleelev med en enorm drøm å spille i rockeband? Er du en voksen som aldri helt rakk å begynne med gitar...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Erfaren gitarist og lærer tilbyr undervisning i gitarspill. Kan også hjelpe med hørelære og musikkteori.
500kr
Thomas
1. kurstime gratis!

Min undervisning tilpasses hver enkelt elev etter deres behov. Jeg har god erfaring med ulike former for problemløsning, og...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Utdannet musiker og lærer underviser i gitar, bassgitar, kontrabass og ukulele. Bosatt i Oslo.
500kr
Jardar
1. kurstime gratis!

Jeg tilbyr undervisning på alle nivåer og er opptatt av å tilpasse undervisningsopplegget til den enkelte eleven og å...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Rutinert musiker som har spilt både med Rihanna, Karpe og Bigbang gir timer i bass og gitar
599kr
Lasse
1. kurstime gratis!

Jeg tilrettelegger min undervisning slik at den passer elevenes behov og ønsker. I bass underviser jeg alt fra nybegynnere...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Gitarist og gitarpedagog tilbyr undervisning for alle nivå - har pedagogisk utdannelse. SKYPE mulig
315kr
Joakim
1. kurstime gratis!

Jeg er opptatt av at eleven skal oppleve mestringsfølelse. Hver elev har krav på individuell oppfølging og tilrettelegging.

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Gitarprofesjonell underviser med vekt på personlig stilutvikling, gitarteori, og glede i spillingen.
280kr
Thomas Christopher
1. kurstime gratis!

Jeg tar utgangspunkt i elevens ferdighetsnivå, og undeviser utifra det. Jeg er best på å undervise nybegynnere i det...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Moderne selvlært gitarlærer underviser grunnleggende gitar til, blues, rock og avansert fingerspill
350kr
Fabian
1. kurstime gratis!

Er spesialisert på blues og rock. Men er inspirert av alt fra Eva Cassidy til Stevie Ray Vaughan og John Mayer. Kan...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Musikkstudent ved NMH i Oslo tilbyr undervisning i gitar, improvisasjon og samspel.
350kr
Martin
1. kurstime gratis!

Eg er veldig opptatt å finne ut av kva musikk og kva element med musikk elevane/eleven er opptatt av, uavhengig av nivå....

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Nesoddtangen
Musikkelev siste året på videregående skole lærer gjerne bort gitarkunnskapene sine til en som kunne tenkt seg å begynne å spille gitar
150kr
Hanna
1. kurstime gratis!

Det er flott hvis du tar med en låt du liker, så kan jeg lære deg å spille en fin versjon av den, samtidig som du da kan...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
En 21 års landskapsingeniør student ved NMBU tilbyr gitar kurs på fritiden
180kr
Karina
1. kurstime gratis!

Jeg selv spiller akustisk gitar, så om du ønsker å lære deg elektrisk gitar er jeg kanskje ikke den mest rette læreren...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Oslo
Hyggelig, ung musiker tilbyr bass, gitar og sang timer fra nybegynner til profesjonelt nivå.
500kr
Espen
1. kurstime gratis!

Jeg er utdannet faglærer i musikk. Mine timer er faglig kompakt og veldig moro. Jeg liker å pushe elevene til å trø...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Bergen
Gitarist med 12 års erfaring tilbyr introduksjon og viderekomne gitartimer for spirende gitarister.
200kr
Scott
  • (5 anmeldelse)
1. kurstime gratis!

Min undervisningsmetode er interaktiv. Jeg baserer kursene mine på dialog og repetisjons øvelser. Jeg introduserer emnet...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Bodø
Musikkstudent tilbyr undervisning i hovedsaklig sang, men også notelære/teori/historie om musikk - bodø, eller online undervisning :)
200kr
Mathilde
1. kurstime gratis!

Jeg fokuserer på praktisk undervisning. Jeg synes det er viktig å respektere alle mennesker slik de er, og dette er noe...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Drammen
Tidligere musikkelev tilbyr timer innen elektrisk og akustisk gitar i Oslo/Drammensområde tilpasset deg!
250kr
Erlend
1. kurstime gratis!

Vi har alle forskjellig tilnærming, ideer og følelser knyttet til musikk. For meg er det viktig at du lærer hvordan du...

Kurs på webcam undervisning i person Godkjent profil
Hos ham Hos deg Via webcam
1 time Ikke tilgjengelig 350kr Ikke tilgjengelig
Reserver et kurs