Hånd rører ved kule ladd med elektrisitet.

Hva er fysikk?

Alt om fysikk Den fysiske verden har til alle tider pirret nysgjerrigheten vår, fra Arkimedes virket for 2250 år siden, til nåtidens kvantefysiske sprang. Likevel er folk ofte nervøse når de skal lære fysikk: Alle kan vel gjenkjenne følelsen av å febrilsk forsøke å forstå det uforståelige. Skoleelevers frustrasjon er velbegrunnet. Fysikkfaget har et enormt […]

23 februar 20215 minutter lesemateriale

Skygget figur ser opp mot en galakse

Bli Klar til Eksamen i Fysikk 1, Fysikk 2, eller et Forkurs i Fysikk

Bli Klar til Fysikkeksamen - Fysikkutdanningen Kan Brukes til så Mye Mer enn Formler Selv om fagfeltene biologi, kjemi og fysikk har et rykte på seg for å være vanskelige, er sannheten at de er noen av de mest givende fagene man kan fordype seg i i løpet av skolegangen. Fysikk kan for eksempel gi […]

9 mars 20207 minutter lesemateriale

Trenger du hjelp til å lære fysikk?

Våre fysikklærere har skrevet en rekke artikler om emnet, for å hjelpe deg forstå fysikkens verden.

Les om våre forskjellige emner, alt fra fysikk i enkleste form til universitetsnivå. Her kan du få tips og råd om hvordan du skal tilnærme deg faget, og øve til eksamen.

Finn en fysikklærer på Superprof for å hjelpe deg med øving til eksamen i fysikk.

Fysikk omgir oss hele tiden. Ønsker du å henge med i vitenskapens verden? Det kan være vanskelig å holde seg oppdatert på alle de nye vitenskapelige oppdagelser og oppfinnelser.

Med en privatlærer kan du bli oppdater på de mest grunnleggende kunnskaper innen fysikk, til å få hjelp før en fysikkeksamen på universitetet. Superprof har privatlærere i fysikk i over hele Norge, blant noen av stedene er; Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim eller Kristiansand.

Skulle ikke dette passe for deg, finner du også fysikkurs online.