Datasikkerhet, smileys med munnbind

En guide til nett- og datasikkerhet

En guide til nettsikkerhet for å hjelpe deg å surfe trygt på nettet “Hva skal man med internett, annet enn å gå på internett …?” – Jacob Berger, Transfert magazin, januar 1999 Mye har endret seg på bare noen få år, og overgangen fra det ene tusenåret til det andre ble et sjumilssteg for tilgang […]

27 august 20218 minutter lesemateriale

hånd peker mot et diagram på en pc-skjerm

IT-bransjen: FAQ om datakurs

Alt du trenger å vite om IT og IT-kurs Det er ikke mangel på jobbmuligheter i IT-bransjen. Et raskt søk på nett, vil gi deg masse resultater. Bransjen ser konstant etter nye folk, spesielt talentfulle mennesker med spesialfelt som web design, UI design og animasjon. Før du blir webapplikasjonsutvikler, system- eller nettverksadministrator, eller engasjeres i et […]

15 april 20217 minutter lesemateriale

en mann sitter med en laptop på fanget på gulvet i et rom med mange mennesker som alle sitter med en laptop

Datamaskinen: en guide

Hva vet du egentlig om datamaskiner? Grunnkurset får du her! Det er mange grunner til å være interessert i å lære mer om datamaskiner og deres historie. Kanskje vil du bare ha en innføring, eller kanskje drømmer du om å bli programvareutvikler, studere IT eller bygge din egen datamaskin fra bunnen av. Én ting som er […]

30 oktober 20206 minutter lesemateriale

Ønsker du å lære mer om informatikk?

Dersom du tenker at moderne teknologi og IT ikke er helt for deg, så er du ikke alene! Kanskje er du blant de mange som tenker at du er for gammel, eller henger for langt etter til å kunne ha utbytte av IT… Det stemmer ikke.

IT-kurs er tilgjengelige for å sette deg i gang. Datamaskiner og internet har blitt uvurderlige verktøy i hverdagen. Du kan lære mye fra helt grunnleggende IT-kurs online eller programmeringskurs, med våre flink IT-lærere.

Ta IT-kurs og bli en «datanerd»

Det er vanskelig å leve i en moderne verden uten å kunne det helt grunnleggende om datamaskiner. Det er aldri for sent å lære seg noe nytt, særlig noe som kan gjøre hverdagen din litt mer lettvinn.

Enten om du trenger å starte helt fra begynnelsen av, eller vil videreutvikle eksisterende kunnskaper, Superprof har den rette privatlæreren for deg. Se blant våre lærerprofiler i for eksempel Oslo, Bergen eller Stavanger.

Fra å forstå sosiale medier til programmering og koding, du kan finne den læreren som passer din IT-behov.

Grunnleggende om datamaskinen

Dersom du ikke er veldig datakyndig, kan det å benytte seg av en privatunderviser være svært nyttig. Alt fra rigge til din datamaskin eller pc, til å laste ned apper og forstå datamaskinens innstillinger,; privatundervisning kan hjelpe deg med å bygge tro på dine IT-evner.

En privatlærer vil også kunne hjelpe deg med nettbrett og smarttelefoner.

Det er ingen grunn for å føle seg utenfor når det kommer til teknologi!

Viderekommende dataferdigheter

Dersom du allerede er ganske selvsikker når det kommer til å bruke en datamaskin, men ønsker å videreutvikle dine ferdigheter, kan en privatlærer hjelpe deg med dette. Superprof har flere data-eksperter som kan veilede deg i programmering, analyser, algoritmer og koding.

Synes du Excel er vanskelig, eller ønsker du å lære flere koder?

Skal du starte opp din egen bedrift og trenger hjelp til å forstå markedsføringsstrategier eller Google Adwords?

Uansett hvilke IT-behov, en privatlærer vil hjelpe deg å nå dine mål. Finn lærere på Superprof i Kristiansand eller Trondheim.

Kostnaden med privatundervisning i IT

På Superprof finnes det en rekke ulike undervisere, med ulik timespris avhengig av deres kompetanser og erfaringer.

Dersom du er på budget kan du alltids finne noen til å lære bort sine ferdigheter, for en pris som passer deg.

Du vil kunne bli en «datanerd» på null komma niks. Få IT-hjelp over hele Norge!