”Musikk er overalt rundt oss. Bare lytt.” Fra filmen August Rush

Jeg elsker dette sitatet, og jeg vil ta det et skritt videre og si at gratis musikk er overalt rundt oss. Så fremt du har en WIFI-klar enhet, så er det bare å søke etter den.

Trommetimer er ikke for alle. Kostnadene, tidsplanen og strukturen på timene med trommelærer kan være uoverkommelige. Spesielt hvis du opplever at du overgår læreren og vedkommende ikke er helt med på notene i fremgangen din.

Om du er nybegynner, kan det hjelpe å ha en fysisk lærer som viser deg hva du skal gjøre. Men når selvtilliten din vokser, kan du gå over til gratis musikktimer på nett. Selvfølgelig vil ikke disse kursene være skreddersydde, men de vil tillate deg å utvide læringen din etter egen tidsplan.

Her finner du en lærer i nærheten av deg!

De beste Trommerlærerne tilgjengelig
Øyvind
5
5 (3 Evaluering(er))
Øyvind
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Daniel
5
5 (6 Evaluering(er))
Daniel
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Andreas
Andreas
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shalaw
Shalaw
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shabani
Shabani
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jonathan rensvik
Jonathan rensvik
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Nils jørgen
Nils jørgen
600kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Torbjørn
Torbjørn
350kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Øyvind
5
5 (3 Evaluering(er))
Øyvind
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Daniel
5
5 (6 Evaluering(er))
Daniel
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Andreas
Andreas
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shalaw
Shalaw
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shabani
Shabani
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jonathan rensvik
Jonathan rensvik
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Nils jørgen
Nils jørgen
600kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Torbjørn
Torbjørn
350kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Start nå

Hvordan lære å spille trommer gratis

Trommesett
Benytt deg av prøvetimene musikkskolene tilbyr. Foto: Unsplash

Her er noen tips til trommeopplæring uten å bruke penger. Ta et tromme- eller perkusjonskurs på musikkskole. De tilbyr gjerne prøvetimer for å introdusere kursene sine.

På slutten av skoleåret er det ofte mulig å få prøvetimer, enten på skole eller et musikkakademi.

I løpet av sommersesongen kan du også delta på kurs i form av en sommerskole i musikkskolens regi. Dette gjør de for å tiltrekke nye studenter til lokalene sine.

Ofte har de en prøveperiode i løpet av september, slik at studenter kan teste flere kurs og avgjøre om dette er noe for dem. Hvis du ikke finner noe gratis prøvekurs, kan du ringe din lokale høyskole eller musikkskole og spørre om de tilbyr denne tjenesten.

Hvis du bor et sted med mange skoler og høyskoler, er det ingenting som hindrer deg i å delta på prøver på hver skole eller forening i ditt område.

Du kan lære å spille trommer i ulike stilarter og med forskjellige læremetoder. Det er veldig berikende å lære eller oppnå fremgang på områder du tidligere ikke lyktes med. Når du jobber alene, er det lett å legge seg til dårlige vaner, som hindrer fremgangen din. Men å lære en ny teknikk med en fysisk lærer kan hjelpe deg å åpne for nye teknikker og få den essensielle fingerferdigheten med høyre eller venstre hånd.

Du kan benytte anledningen til nettverking mens du tar ​​prøvetimer. Alle de andre studentene i klassen er interessert i å lære å spille trommer, akkurat som deg. Kanskje du vil finne en mulighet til å opprette et band og slik forbedre ferdighetene dine.

Spille trommer etter noter.

Finn deg en tromme-mentor

Jente i platebutikk
Selv om du går for egenstudier kan det være vanskelig å være helt splitter alene når du skal lære å spille et instrument. Det kan lønne seg å finne en mentor som støtte og hjelp. Foto: Unsplash

Da en venn av meg prøvde trommene, var han heldig som hadde sin egen far som lærer. Han lærte stort sett alene, men fikk verdifulle råd som hjalp ham til rask fremgang.

Spre budskapet om at du vil lære å spille trommer, og la venner, familie, klassekamerater eller arbeidskollegaer få vite at du ser etter en mentor. Kanskje du kan bytte en ferdighet du kjenner godt med dem, hvis de også trenger hjelp med noe du kan tilby. Hvis du har venner fra en musikalsk familie, kan du virkelig dra nytte av deres verdifulle råd og lære kunsten å improvisere, det grunnleggende om trommer eller lære din egen rytme på en morsom måte. Å gjøre dette med en mentor du beundrer, er en sikker måte å forbedre dine trommeferdigheter på.

Utvid sirkelen og be folk spre budskapet. Hvis ingen i familien din spiller trommer, så spør alle andre. Du kan til og med sette inn et innlegg på nettet, og se om noen har litt tid til å hjelpe deg.

Du vil bli overrasket over antall mennesker som er villige til å dele sin kunnskap uten økonomisk kompensasjon. De kan gi deg opplæring helt gratis, dersom du finner akkurat den rette personen.

Tjenesteutvekslings-plattformer som "Vi Bytter" kan være en flott ressurs for å lære å spille trommer. Du kan for eksempel gi vedkommende språktimer mens du i bytte får trommetimer. Vi Bytter knytter mennesker sammen for utveksling av tjenester.

For å få leksjoner på piano, elektrisk gitar eller trommer, hvorfor ikke tilby tiden din til en bareier som også er musiker. Du kan gjøre en times byttehandel og få en times trommetrening. Alternativene er virkelig uendelige om du er kreativ og kan finne en god, rettferdig måte å yte tjenester i bytte mot litt hjelp.

Hvis du føler at du ikke har noe å bytte, kan du tenke på ting som folk ikke liker å gjøre. Alle kan tilby en tjeneste: rengjøring, matlaging, stryking, barnepass, nettjenester, veiledning i ditt yrke eller spesiell ekspertise. Du vil finne noe å bytte for et trommekurs, hvis du virkelig vil.

Dette er en fin måte å dra nytte av personlige og individuelle leksjoner uten å åpne lommeboken din, og du vil til gjengjeld føle deg nyttig.

Gratis timer på trommefestivaler

Konsertscene
Festivaler i inn- og utland kan være både artig og lærerikt. Foto: Unsplash

Trommer er et stadig mer populært instrument, og i sommerhalvåret arrangeres festivaler der du kan få gratis prøvetimer på instrumenter, eller til og med korte kurs for å lære det grunnleggende om trommespill. Her er noen festivaler som kan åpne nye horisonter for deg, så du får øvet på slaginstrumentet ditt:

  • Trommefestivalen i Bergen
  • The Bag'Show i Frankrike
  • Trommefestivalen i Sveits
  • Le London Drum Showi Storbritannia

Selv om dette ikke er helt gratis, siden du må kjøpe inngangsbillett, så vil du få tilgang til verdifulle gratistimer fra suksessrike trommeslagere.

Hvordan lytte til live trommer

Gratis trommeopplæring på Internett

Med litt besluttsomhet er det fullt mulig å lære å spille trommer på nett. Spesielt hvis du kombinerer alle metodene i denne artikkelen for å komme videre uten å betale en krone.

Internett er en skattekiste av informasjon, og er full av gratis innhold for å ta steget fra nybegynner til eksperttrommis. Full opplæring, gratis råd, gratis noter, gratis trinn-for-trinn klasser for å lære en låt, alt uten å betale noe i det hele tatt. Dette er en så verdifull ressurs, og bør innlemmes i opplæringsprogrammet ditt, selv om du bestemmer deg for å lære på en annen måte.

En av de beste ressursene for alle som lærer å spille et instrument er videoer på YouTube-kanaler. Disse kanalene er dedikert til opplæring, og kan hjelpe deg med å lære det grunnleggende om trommer. Dette vil hjelpe deg å spille låter med forskjellige musikalske stiler.

Her er noen av de beste YouTube-kanalene for gratis trommeleksjoner:

Drumeo

Drumeo (forkortelse for Drum Education Online) drives av grunnleggerne Jared Falk (trommeslager) og Rick Kettner (trommelærer). Med nesten 1 million abonnenter hevder denne kanalen å ha de «mest gratis» trommende videoene i verden. Det kule med denne kanalen er at de har kontakt med en kjent trommeslager, som kommer for å opptre. Det er kult helt fra starten av, og de lærer deg alt du trenger å vite for å bli en utmerket trommeslager. Sjekk dem ut!

DrumsTheWord

DrumsTheWord drives av Rob. Han er trommeslager som gir gratis timer, der du lærer å tromme favorittlåtene dine mens du gjør fremskritt som trommis. Kanalen tilbyr 100 % gratis innhold, og du kan få lengre innhold på nettstedet hans.

180Drums

180Drums sier at de gir deg ekte anmeldelser, som vil hjelpe deg med å få ekte resultater. De inspirerer også med låter fra trommeslagere, og deler tips for å gjøre opplæringen din enklere.

DailyDrumLesson

Denne kanalen vil jobbe med deg for å ta trommespillet ditt til neste nivå. De hjelper både nybegynnere og mer avanserte musikere. De har mange videoer, og deler gjerne en gratistime med deg for at du skal lykkes som trommeslager og bli som best du kan på trommene.

Mikes Lessons

Mike Johnston er trommeslager, og en veldig vellykket sådan. Han har turnert verden rundt, opptrådt på TV, deltatt i filmer, spilt inn lydspor, vunnet priser og spilt for mange artister. Han eier Sacramentos eneste trommeskole, kalt "The Drum Lab."

Trommelærerne forklarer deg hva som skjer, hva de gjør og hvorfor.

YouTube gir deg tilgang til trommevideoer når som helst på dagen, eller natten for den saks skyld, og kvaliteten på videoene er fantastisk. Trommelærerne forklarer deg hva som skjer, hva de gjør og hvorfor.

Om du velger noen av disse metodene og bruker dem om hverandre, vil du bli trommis før du vet ordet av det. Imidlertid er det visse ulemper med egenstudier. Du kan oppleve «busy» perioder i livet, og hvis du ikke er motivert til å begynne, så vil du aldri gjøre det.

Hvis du vil oppnå målet ditt om å lære å spille trommer, må du presse deg selv og prioritere dette i livet ditt.

Dette er grunnen til at man anbefaler variasjon i opplæringen, slik at du holder interessen oppe og føler deg motivert og fokusert på ditt musikalske mål. Så hvilken gratis trommemetode velger du? Her finner du privatlærer i nærheten av deg!

>

Plattformen som kobler privatlærere og elever

Første kurstime gratis

Likte du denne artikkelen? Vurder den!

5,00 (1 vurdering(er))
Loading...

Bente