Utmerket
Anmeldelser

Lær Trommer online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 7 anmeldelser.

387 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 387kr/time

9 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 9time(r)

Å lære trommer har aldri vært
enklere

2. Organiser dine trommerkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Trommer

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i trommerkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i trommerkurs er 387Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen trommerundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Trommer?

Med en erfaren lærer i Trommer, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Trommer undervisning online ?

Flesteparten av våre Trommerlærere tilbyr trommerkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Trommerkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen trommerkurs?

30 lærere i trommer tilbyr hjelp i trommer.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 30 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Trommerlærere mottatt?

Blandt 7 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i trommer?

Velg blant mange lærere innen trommer!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg å utvide horisonten din og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i Trommer

Bor du i Norge og har lyst til å lære deg å spille trommer? Vi har en rekke flinke musikere, som blant annet spiller trommer og kan lære deg instrumentet. Med andre ord er det kort vei fra å ikke kunne spille instrumentet i det hele tatt, til å mestre det for fullt. Finn ut av hva som motiverer deg og kom i gang med øvinga.

Har du litt erfaring fra tidligere, men har lyst til å bli en skikkelig dyktig trommeslager? Undervisninga er også for deg og vil mest sannsynlig ta enda kortere tid, enn hvis du må starte med helt blanke ark.

Trommeinstrumentet er et populært instrument over hele verden, som gjør det ekstra interessant og relevant å kunne mestre det. Lær om trommas historie og hvordan du kan lære deg å spille instrumentet ved hjelp av dyktige fagfolk.

Instrumentet finnes over hele verden!

Tromma har en lang historie, og er et av de mest utbredte instrumentene vi har i verden. Hvert område i verden eller kultur er kjent for sine egne versjoner av tromma. Alt fra sjaman-tromma fra Altaj-fjellene i Mongolia, til den afrikanske tromma som kommer i mange variasjoner.

Instrumentet består ofte av et råstoff som et skinn spennes utenpå. I tidligere tider var dette ofte treverk, men i dag er det ofte erstattet av et hardere materiale.

Man finner ofte trommeslagerne i band eller korps, mens det tidligere var vanligere at tromma spilte sin egen rolle alene. Dette er fortsatt vanlig i mange kulturer, hvor trommeinstrumentet er en viktig del av sosiale sammenkomster. Funksjonen til en trommeslager i en sammensetning av andre instrumenter, er ofte å holde tempoet jevnt eller understreke andre instrumenter.

I Norge er det også lang kultur for trommeslagere med alle musikkorpsene som finnes over hele landet. I tillegg består Kongens hovedkorps av mange trommer som sammen utgjør et janitsjarkorps. Uansett hvor i verden du befinner deg vil du kunne skape glede med dine trommeferdigheter!

Hvorfor bør du lære deg å spille tromme?

Å ha en hobby man virkelig setter pris på kan være viktig for mange. Det bidrar til både god fysisk og psykisk helse. I tillegg vil det å kunne et instrument gjøre deg i stand til å delta i korps, band eller andre større musikksamlinger. Her vil du møte likesinnede som kan bli viktige i ditt sosiale miljø.

Etter kort tid vil du oppleve mestring rundt det å kunne et instrument. I tillegg vil det være mye glede i et slikt fellesskap som skapes rundt en felles interesse. Mange har studert fordeler ved å lære seg et instrument og holde på med musikk.

Funnene viser blant annet at du vil kunne:

  • Forbedre din fysiske koordinasjon
  • Bli flinkere til å samarbeide og kommunisere med andre
  • Mestre kunsten å være disiplinert, utholdende og tålmodig
  • Oppleve en kognitiv utvikling, hvor du kan prestere bedre akademisk
  • Hjelpe deg å være mindre stresset
  • Finne en måte å uttrykke deg kreativt
  • Gi deg inspirasjon og sørge for at du har det gøy!

Med trommas store rekkevidde verden over, vil det ikke være vanskelig å finne likesinnede som deler din interesse for instrumentet. Enten om det kun er for å ha det gøy et par kvelder i uka, eller om du ønsker å forfølge det som en yrkesvei, vil mulighetene være mange. Det eneste du trenger å gjøre er å lære deg å spille instrumentet. Dette kan du gjøre ved hjelp av en privatlærer fra Superprof!

Lær deg instrumentet ved nettbasert undervisning

Det finnes flere muligheter for deg som vil lære deg å spille trommer. Den klassiske måten er kurs eller fysiske timer på en musikkskole.

Her lærer man sammen med en større gruppe og gjerne ukentlig til et gitt tidspunkt. Det går også an å gjøre det individuelt eller sammen med andre som spiller ulike instrumenter. Flere musikkskoler over hele landet tilbyr musikktimer hvor du lærer å spille tromme.

En annen måte å lære instrumentet på, er gjennom nettbasert undervisning. Dette er en av de mest fleksible måtene å lære seg nye ting på. Gjennom en privatlærer som tilbyr denne læringsmetoden, vil du kunne lære deg å spille tromme når og hvor du vil.

Det er også mulig å kjøpe en pakke, hvor du ikke har en spesifikk lærer, men kun følger et forhåndslaget innhold. Denne måten er ofte billigere enn ellers, men du har ikke mulighet til å få samme tilpasset innhold som ved å ha en privatlærer. Hvis du allerede kan en god del om instrumentet, er kanskje dette metoden for deg!

La Superprof hjelpe deg med å bli en ekspert på trommer

Som du sikkert har skjønt, finnes det mange måter å lære seg å spille tromme på. Superprof stiller beredt, med en rekke tilnærminger til undervisning. Læringsplattformen tilbyr undervisning i flere forskjellige fag, hvor et av disse er trommefaget.

Musikkinstrumenter kan være vanskelig å mestre, spesielt hvis du ikke har vært borti det fra før av. For det første er det noter som skal læres og et helt nytt instrument du skal bli kjent med.

Med en privatlærer fra Superprof er du i trygge hender. Du vil lære deg alt du trenger å vite, gjennom et skreddersydd opplegg fra en av våre lærere. Med andre ord vil både opplegget og tidspunktene være tilrettelagt dine ønsker og behov. Dette vil sørge for at du har den beste progresjonen som mulig.

Ta kontakt med en av våre lærere ved å søke på trommer og velge byen du bor i. Hvis du kunne tenke deg nettbasert undervisning kan du velge blant alle lærerne i hele Norge, og rundt i hele verden hvis du kan få undervisninga på engelsk. Med andre ord er mulighetene mange.

I tillegg er alle våre lærere autoriserte fagpersoner, som kan faget sitt. Sjekk ut profilene deres ved å søke på trommelærere i nærheten av deg. Her vil du finne informasjon om deres tidligere erfaringer, pris og hvilke opplevelser tidligere elever har med læreren.

Lykke til!

Hva vil du lære?