Ballerina i spagat

Fleksibilitetsøvelser for Dansere – Bli mer Tøyelig

Drømmer du om å bli profesjonell danser? Da vet du sikkert at det å være fleksibel er essensielt. En myk og smidig kropp gjør at de beste danserne utmerker seg med sine grasiøse og tilsynelatende uanstrengte bevegelser. Popstjerner som Beyoncé, Rihanna og Shakira kunne neppe gjort de samme dansenumrene om de ikke var en smule […]

9 mars 2020 ∙ 7 minutter lesemateriale

Danser i spagat

Tøying for Dansere: Bli mer Fleksibel

Med TV-program som Skal vi danse, har det blitt mer populært å nettopp danse igjen. Dans er en flott måte å holde seg i form på og samtidig en fin måte å uttrykke seg kunstnerisk. For alle treningsformer, også dans, er det viktig å vite hva man gjør for å unngå skader. Før treningen begynner […]

5 mars 2020 ∙ 7 minutter lesemateriale

Interessert i dans?

Våre skribenter gir deg alle deres tips om hvordan du kan forbedre dine danseferdigheter og hvor du kan finne dansekurs. 

Enten du er helt nybegynner, ønsker å forbedre deg eller gjør deg klar for danseoppvisning: Her finner du mye nyttig informasjon!

Superprof er plattformen verdt et besøk for dem som leter etter danselærere. Vi har flere kvalifiserte danselærere, som gir opplæring i alt fra ballet og selskapsdans til moderne dans, salsa eller swing.