Ung gutt med rød hettegenser og sorte hodetelefoner sitter og skriver for hånd og følger med på en PC-skjerm.

Digitale verktøy kan gi motivasjon til lekser!

Slik kan du bruke digitale hjelpemidler for skolearbeid "Utdanning er bevegelsen fra mørke til lys" Allan Bloom Siden tidlig 2000-tallet har bruken av internett eksplodert. Allerede på barneskolen lærer man om hvordan man skal bruke datamaskiner, og innen man begynner på ungdomsskolen er man godt kjent med å surfe på internett. Dataprogrammer, apper, og nettsider […]

15 juli 20226 minutter lesemateriale

en ung kvinne sitter ved et bord foran en pc, hun holder en kopp

Hvordan øve til eksamen?

Bli klar for eksamen med disse tipsene Det kan føles frustrerende å ha jobbet med et fag gjennom hele semesteret/året, å ha levert inn oppgaver, lest og strevd, for at én eneste dag og én eksamen skal bestemme hele karakteren. Selv om man går på skolen og studerer først og fremst for å lære, går […]

28 mars 20227 minutter lesemateriale

En person som gjør lekser og henger håret sitt over et ark med matteutregninger

Det du bør vite om lekser

Guide til hvordan du bør gjøre lekser Lekser er en del av hverdagen til nesten alle skolebarn i Norge, da 9 av 10 grunnskoler praktiserer lekser som må gjøres etter skolen. Helt fra 1. klasse til videregående skole forventes det at man utfører ulike oppgaver, egenlære og øving hjemme. Dette kan føles enkelt for noen […]

28 mars 20227 minutter lesemateriale

Da har du kommet til rett sted! Uansett om du er ute etter privatlærere i nærheten av deg eller online, kan du finne de beste i Norge på Superprof!

Vi har lærere for alle nivåer i hundrevis av fag, idretter, instrumenter og håndverk. Enten du trenger hjelp til leksene, ønsker å øke sjansene dine på arbeidsmarkedet eller ønsker å lære deg en ny hobby, vil du raskt få hjelp av våre eksperter.

Hvorfor vente? Begynn eventyret ditt i dag. Sjekk ut alle profilene på Superprof og bestill en gratis prøvetime med din favorittlærer!

Finn en privatlærer hos Superprof

Vurderer du å skaffe deg en privatlærer? Det gjør du rett i – det er mange fordeler med privatundervisning! Du trenger ingen spesielle forutsetninger, våre kurs er åpne for alle nivåer og aldre. Du kan ta leksjoner når det passer deg, online eller hjemme.

Trenger du eksperthjelp? Superprofs pedagogiske privatlærere hjelper deg å utvikle deg, uansett om du er nybegynner eller profesjonell. Superprof har lærere som underviser i et bredt spekter av emner, vi er her for deg uansett hva du trenger hjelp med. Hos oss får du også muligheten til å teste ut første time før du bestemmer deg – de fleste lærerne på Superprof tilbyr nemlig en gratis prøvetime! Finn privatlærere som tilbyr undervisning for Leksehjelp i Kristiansand.

Skreddersydde leksjoner

Ikke nøl med å ta kontakt med våre privatlærere hvis du trenger hjelp med lekser eller ekstra støtte før en prøve eller eksamen. Hvorfor sitte å gruble alene når det er hjelp å få? Våre privatlærere hjelper deg gjerne! Vil du ta et intensivkurs? Det fikser vi. Lærerne som er knyttet til Superprof tilpasser opplegget etter dine behov og ønsker. En stor fordel med å ha læreren for deg selv, er at du slipper å stresse med ineffektive læringsressurser som ikke er tilpasset deg og ambisjonene dine.

Du trenger ikke å sammenligne deg med andre og kan stille så mange spørsmål du vil, samtidig som progresjonen din kan foregå i ditt eget tempo. Privatundervisning er også veldig fleksibelt, siden du ikke trenger å tilpasse deg spesielle kursdatoer eller tider. Kom i kontakt med en lærer som har undervisning som passer overens med din timeplan. Du kan få undervisning hver dag, ukentlig eller en gang i måneden. Sjekk ut privatlærerne i nærheten av deg og prøv ut en leksjon i Oslo eller Tromsø. Hvorfor ikke lære deg noe nytt eller forberede deg til skolen i løpet av ferien?

Undervisning der eleven står i sentrum

Ingen elever er helt like. Våre erfarne lærere brenner for privatundervisning og forstår viktigheten av individuelle undervisningsopplegg. Noen elever sliter med selvtillit mens andre har læringsproblemer. Våre lærere sørger for at du får hjelpen du trenger og at du har det gøy underveis.

Har du alltid vært interessert i programmering men aldri visst hvor du skal begynne? Vil du bli bedre i engelsk, men føler deg ukomfortabel med å snakke? Drømmer du om å spille gitar, men klarer deg ikke på egen hånd? Ta en gratis prøvetime med en av våre eksperter i Trondheim for å se hvordan de kan hjelpe deg.

Enten du tar enkelttimer eller går et helt kurs, vil privatundervisning øke kunnskapene dine. Privatundervisning blir stadig mer populært, og vi forstår hvorfor. Alt blir lettere når man har en profesjonell ved sin side. Noen ganger trenger man bare noen få timer før ting faller på plass. På Superprof finner du privatlærere over hele verden eller i Trondheim med bare noen få klikk!

Hva koster en privattime?

Prisen per privattime varierer avhengig av emne, by, lærerens erfaring og kvalifikasjoner, ditt nivå og hva slags metode du ønsker. Nybegynnertimer i piano med en universitetsstudent vil for eksempel ofte være billigere enn avanserte pianotimer med en erfaren konsertpianist.

De fleste lærerne er åpne for å senke prisen hvis du ønsker et helt kurs med flere undervisningsøkter. På Superprof er gjennomsnittsprisen for en privattime ca 250 kr per time, men varierer avhengig av lærer og hva du trenger. Har du et veldig begrenset budsjett? Hvorfor ikke prøve online-undervisning? Mange lærere tilbyr timer over internett til en billigere pris enn hvis dere skal møtes fysisk. Det er populært i flere norske byer, slik som Stavanger.

Privatundervisning via internett

De fleste lærere på Superprof underviser på nett. Det betyr at tusenvis av privatlærere er tilgjengelige for deg. Du trenger ikke å begrense deg til byen din, men kan komme i kontakt med lærere fra hele verden. Vil du bli bedre i engelsk ved hjelp av en britisk lærer? Kanskje du vil lære å synge opera med en italiensk operasanger? Eller har du en drøm om å bake makroner med en fransk baker? Med Superprof er alt mulig!

Finn drømmelæreren din på Superprof

En stor fordel med Superprof er at du kan komme i kontakt med drømmelæreren din. Med ett enkelt søk, ser du alle tilgjengelige lærere i nærheten av deg eller som tilbyr digital undervisning.

På prøvetimen får du sjansen til å teste kjemien mellom dere og se om oppsettet passer forventningene dine. Hvis du ikke føler deg helt sikker, kan du ta prøvetimer med andre lærere. Det er viktig at du velger en privatlærer du trives med og det er flere flinke lærere i Bergen. Det er mye lettere å lære noe nytt når man føler seg komfortabel og har det gøy.