Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Finn privatlærer for leksehjelp hjemme i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 19 evalueringer.

220 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for leksehjelp er 220kr/timen

3 t

Raske som lyn! Våre leksehjelpere svarer gjennomsnittlig innen 3time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Avtale hjelp med leksene sammen med en lærer

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Finn din private leksehjelper

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre lærere og undervisere. Lær sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster leksehjelp på nett i Oslo?

Gjennomsnittskostnaden på leksehjelp på nett i Oslo er 220kr.

 

Prisen for leksehjelp på nett vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor leksehjelpen finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange timer med privat leksehjelp du tar og varigheten på hvert møte med privat leksehjelp
 • Målet for veiledningen i faget

97% av alle våre lærere tilbyr første time av leksehjelpen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre veiledere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Oslo for å gi leksehjelp på nett?

91 privatlærere er tilgjengelige for å gi leksehjelp i Oslo og omegn.

 

Velg din lærer i Oslo fra et utvalg på 91 tilgjengelige lærere.

💻 Hvordan kan jeg få leksehjelp online?

På Superprof kan du lære ulike fag online med en privat veileder. Enten du trenger privat leksehjelp, sliter med begreper eller bare ønsker å jobbe med dine ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre lærere tilbyr også leksehjelp. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr privat leksehjelp online, og de fleste av dem gir sin første time gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn kriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online leksehjelp.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden leksehjelpen ikke trenger å reise.

Finn en lærer som gir privat leksehjelp online!

✒️ Hva er gjennomsnittsvurderingen gitt av elever til leksehjelpere i Oslo?

 

Studentene evaluerte sine leksehjelpere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 19 evalueringer.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din veiledning.

 

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av leksehjelp på nett i Oslo?

Leksehjelp på nett kan hjelpe med de vanskeligste fagene på videregående. Flere ungdomervil slite med et eller flere fag i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp digital leksehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av privat leksehjelp kan mange elever bli i stand til å overkomme de vanskeligste fagene. Noen ender også opp med å forbedre sine karakter etter en periode med leksehjelp på nett

 

Alle timer med en kompetent leksehjelp på nett tilbyr deg muligheten til å lære de vanskeligste fagene.

 

Enten du vil ha leksehjelphjemmefra eller på nett, velg din veileder og reserverleksehjelp på nett

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan utveksle med læreren din for å planlegge leksehjelp om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 91 lærere i Oslo.

Vil du ha undervisning i leksehjelp?

Velg blant mange lærere innen leksehjelp!

Se flere lærere Kom i gang

Finn privat leksehjelp i Oslo gjennom Superprof

Oslo er en av Europas raskeste voksende storbyer. På få år har områder som Bjørvika, Sørenga, Munchs brygge og Tjuvholmen vokst frem fram og gitt Oslo nye attraksjoner.

I tillegg til alt det spennende som rører seg på byens scener for mat, mote, kunst og musikk. Oslo er en av Norges største studentbyer, og byr på et bredt utvalg av leksehjelp. Lekser er et tema som har blitt diskutert og omdiskutert flere ganger, men hva er egentlig leksehjelp?

Hvorfor er lekser viktig?

Synes du lekser er kjipt og unødvendig? Du er nok ikke alene. Forskning viser faktisk at det gir en liten positiv effekt, og kan til og med ha en negativ effekt for noen elever. Til tross for dette, får du sannsynligvis tildelt lekser med en forventning om at du skal gjøre dem.

Prøver du å lure deg unna, risikerer du både sur lærer, skuffa foreldre og lavere karakterer, som igjen påvirker fremtidsutsiktene dine. Men hvis du faktisk gjør leksene dine, så kan du oppleve flere positive effekter. Ikke minst, føles det helt fantastisk når du er ferdig med leksene!

Lekser er viktig av flere grunner:

 • Du blir bedre i fagene fordi du lærer mer om emnene som blir undervist på skolen.
 • Muligheten til å utøve nye ferdigheter som gir best mulig utgangspunkt for videre læring.
 • Motivasjon og mestringsfølelse, spesielt når du løser en utfordrende oppgave du har grublet over i evigheter!
 • Du blir mer selvstendig.
 • Du lærer å planlegge tiden din bedre.
 • Lekser forbereder deg på andre, mer utfordrende oppgaver senere i arbeidslivet og voksenlivet generelt.

Det har blitt gjort mange endringer i læreverket de siste 20-30 årene. Det er svært få som klarer å holde seg fullstendig oppdatert.

Veldig mange elever trenger eller kunne hatt godt utbytte av ekstra oppfølgning, men det er vanskelig for skolene å gi et slikt tilbud til hver enkelt elev. Uten ekstra veiledning kan det være vanskelig for mange å mestre skolehverdagen. Heldigvis, er det flere mulige veier til målet!

Utfordringer med lekser

Oppfølgningen av barnas lekser er en viktig oppgave for foreldre. Men det kan fort bli dårlig stemning i hjemmet når stoffet er vanskelig og ting ikke går i riktig retning. Ofte har barnet lekser som de ikke forstår og er derfor avhengige av hjelp.

Noen foreldre vil på en god måte kunne hjelpe barna sine med leksene, mens andre av ulike årsaker ikke er i stand til dette. Det er mange grunner til det, men ofte har ikke foreldre redskapene for å lære bort på den måten barnet trenger.

En foreldre kan naturligvis nok heller ikke gi like god hjelp som lærerne på skolen. For mange familier har den beste løsningen vært å skaffe hjelp utenfra, og finne noen som tilbyr leksehjelp.

Innfør gode hverdagsrutiner

Du gjør lurt i å etablere gode rutiner for lekser tidlig. Men hva er egentlig best? Å gjøre lekser i skoletiden, på SFO - eller hjemme om ettermiddagen med foreldre eller søsken?

Det er lurt å sette av faste tidspunkter til leksene, for eksempel to timer etter skoleslutt 3-4 ganger i uka. Så får du kvelden fri til å gjøre noe gøy, uten å ha dårlig samvittighet for at du ikke har gjort det du burde.

Det kan også være en god ide å bruke litt av sommerferien og juleferien på å komme à jour med undervisningsstoffet, for eksempel på starten og på slutten av et semester, selv om det kanskje ikke står øverst på listen over gøyale ting!

Fordeler med privat leksehjelp

Lekser er veldig gøy når du forstår hva oppgaven sier. Men hvis du ikke gjør det, føler du deg både mislykket og demotivert. Løsningen behøver ikke være komplisert. De fleste elever trenger bare et lite dytt i riktig retning i blant.

Her er noen grunner til hvorfor du burde prøve leksehjelp:

 • Leksehjelperne er faglig oppdatert, som er et av suksesskriteriene for at leksehjelp skal fungere.
 • Et tilpasset og skreddersydd undervisningsopplegg gir gode resultater.
 • Fleksibel timeplan. Med en personlig lærer bestemmer dere selv når og hvor undervisningen burde foregå.
 • Gode forbilder. Det er ofte litt  kulere å få leksehjelp av en ung og tålmodig lærer enn av mor og far.
 • Få et forsprang. Om man aldri henger etter, kan man begynne å se fremover. Å ha et lite forsprang i form av å ha oversikt over læreplanen, eller å titte på neste kapittel tidlig kan gi en trygghetsfølelse og ikke minst mestringsfølelse.
 • Slipp unødvendig krangling om lekser. I en hektisk hverdag kan lekser ofte føre til frustrasjon. Derfor kan det være en stor fordel å få inn en tredjeperson utenfra. Det er lettere å forholde seg til og frigjør energi hos foreldre slik at de heller kan fokusere på å være viktige støttespillere!

Hvordan foregår leksehjelp?

Privatundervisningen foregår i trygge rammer i eget hjem, online eller på et felles møtested. Våre leksehjelpere tar utgangspunkt i ditt personlige behov og læringsstil, og kan hjelpe til med alt fra regnestykker til rettskriving.

Med en personlig lærer er alt fokus på den enkelte elev, og de har god tid til å jobbe med akkurat det du trenger. For å holde motivasjonen oppe trenger elever å kjenne mestringsfølelse ofte!

Mange Superprof-veiledere tilbyr gratis oppstartsmøte der underviseren legger fram sin undervisningsplan. Det er en god anledning til å møte læreren og stille spørsmål du lurer på. Etterpå kan du bestemme om dere ønsker å fortsette med privatundervisning eller ikke.

Finn den perfekte leksehjelperen i Oslo

Privatundervisning gir resultater! En-til-en undervisning har mange fordeler og kan være en store lettelse ikke bare for deg, men for hele familien. Tilpasset undervisning er heller ikke bare for de som holder på falle bak, men også for de som trenger flere utfordringer i skolen.

Men hva er noen viktige ting man burde tenke på før man ansetter en leksehjelper? For det første, er det viktig å velge en lærer som som vektlegger kjemi og felles interesserer, og er en person man kan relatere seg i.

For det andre, burde du finne en leksehjelper som har erfaring med å løse den type utfordringer du strever med. Til slutt, men ikke minst, riktig kombinasjon av fagkompetanse.

Er du fortsatt usikker på om leksehjelp er noe for deg? Ikke bare kan en leksehjelper forklare leksjonene i læreboken i detalj, slik at du kan utmerke deg i studiene og få bedre karakterer,  en leksehjelper er også nyttig av flere årsaker:

 • Gjennomgang av spesifikke emner.
 • Knekke koden i utfordrende fag.
 • Forberedelser til prøver og eksamen.

Superprof tilbyr skreddersydd privatundervisning i Oslo - i alle fag og til elever både i grunnskolen, videregående og på universitetet. Våre leksehjelpere dekker hele Oslo fra øst til vest.

Flere gikk selv på skolen for bare noen få år siden, og er derfor oppdatert på det faglige og vet hvor de finner de beste ressursene. Noen har studert ved universitetene i byen - som Universitet i Oslo, Handelshøyskolen BI, OsloMet og Høyskolen Kristiania. Mens andre studerer fremdeles, til og med i utlandet.

Tenk så spennende det hadde vært å ha spansk undervisning med en norsk student i Barcelona! Våre privatlærere har ulik bakgrunn, men felles for dem alle er at de er faglig dyktig og står klare til å hjelpe deg med dine utfordringer.

På Superprof møter du leksehjelpere med mye erfaring fra fagområder som er relevante for deg. Uansett hvilket fag du trenger hjelp til, har vi dyktige leksehjelpere i en rekke fag. I samarbeid med en personlig lærer er man aldri alene om et nytt stoff!

Få hjelp med leksene, forstå fagene bedre før prøver og eksamen og ta igjen den tapte undervisningen med leksehjelp gjennom Superprof i dag!

Hva vil du lære?