Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg leksehjelplærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 66 anmeldelser.

220 kr/time

De beste prisene: 98% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 220kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine leksehjelpkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i leksehjelp for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Leksehjelpundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

359lærere tilbyr undervisning

online leksehjelp.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi leksehjelpkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 359 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi leksehjelpkursundervisning over webcamera?

359  Leksehjelplærere tilbyr online undervisning i leksehjelp.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 359 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for leksehjelpkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Leksehjelpundervisning er 220Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i Leksehjelp
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online leksehjelplærere?

Et utvalg av 66 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

359 Leksehjelplærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i leksehjelp?

Velg blant mange lærere innen leksehjelp!

Se flere lærere Kom i gang

Få bistand med leksene av en privatlærer

Flere og flere gjør det smarte valget å kontakte en privatlærer for å få leksehjelp. Dette har vanligvis blitt sett på som noe bare de rikeste har muligheten til å gjøre.

Dagens digitalisering og det faktum at det i dag er lett å plassere en annonse på internett, har imidlertid gjort at prisen har gått ned og  flere således har råd til leksehjelp fra privatlærer. 

Ikke bare har flere og flere mennesker muligheten til å få leksehjelp, men flere og flere trenger akkurat denne hjelpen. For å komme inn på linjen eller utdanningen du ønsker, trenger du i dag nesten urimelig høye karakterer. For å kunne oppnå disse karakterene, må du ta lekser og skole med hjem på fritiden.

Fordelene med å få leksehjelp

Det er mange fordeler du kan dra nytte av ved å få leksehjelp, mange fordeler som du kanskje ikke engang hadde tenkt på.

Her er bare noen av dem:

 • Mer effektiv lekselesing
 • Bedre karakterer
 • Mer moro å lære
 • Mer tilpassede leksjoner
 • Mer fritid
 • Ny kunnskap
 • Mer kunnskap!
 • Oppnå et mer avansert nivå
 • Få nye perspektiver
 • Tilpasset studietempo

Hva menes egentlig med fordeler som mer effektivt studie, mer tilpassede leksjoner eller mer fritid? På skolen er timene strukturert på en slik måte at de er tilpasset det store antallet, i stedet for å være skreddersydd for den enkelte elev, noe som er tilfellet med private timer.

Så hva er da forskjellen? Forskjellen i disse to scenarioene er at når en leksjon er tilpasset en elev, vil den føre til at elevens læringshastighet øker drastisk sammenlignet med en leksjon som ikke er persontilpasset.

Som alle vet, er mennesker forskjellige, noe som betyr at man lærer ulikt på forskjellige måter. En god privatlærer vil da kunne forstå hvordan eleven lærer best, og dermed tilpasse leksjonen etter dette.

Dette vil ikke bare bety at timene blir mer effektive, men du vil også raskt merke at dette også betyr morsommere, mer interessante og mer avanserte leksjoner. Hvem vet, kanskje du finner en forkjærlighet for et emne du tidligere ikke likte så godt.

Hvorfor online?

Mange tror at denne typen leksehjelp eller undervisning foregår på en skole, lokalt eller hjemme, men en av de absolutt største fordelene med å få leksehjelp på nettet er at du ikke lenger er knyttet til der du bor.

Mange, spesielt i Norges langstragte land, bor langt fra senteret eller skolen sin, noe som betyr at det kan ta lang tid å komme til stedet der leksehjelp fysisk finner sted. Når leksehjelpen i stedet foregår på nettet, sparer du den reisetiden, en tid du kan bruke til noe morsommere.

Men det som fremfor alt er det største argumentet for å få leksehjelp på nettet, er at du ikke lenger er knyttet til ditt lokale sted. Vil du lære engelsk fra de desidert beste lærerne? Hva med å få privattimer fra en lærer som bor i London? 

Vil du bli bedre innen biologi? Tenk deg å kunne få privattimer fra en person som hver dag jobber som forsker i biologi. Du vil kunne komme over og lære av folk med så mye kunnskap at du vil bli imponert.

Men dette er ikke bare noe som er hyggelig for deg som elev. Også læreren selv vil kunne glede seg over fordeler som å slippe å reise til et bestemt sted for å undervise eller gi leksehjelp. Slik kan vedkommende i stedet fokusere fullt ut på det han / hun er god til, nemlig undervisning og leksehjelp!

Hvordan finne en god lærer for leksehjelp på nettet? Etter å ha sett på alle de utrolige fordelene ved å få hjelp fra en online lærer, er vel spørsmålet hvordan du kommer i kontakt med denne type ekspertise?

Mange velger å legge ut en annonse på Facebook eller lignende, men en stor ulempe med denne metoden er at du ikke kan være helt sikker på hva slags person som svarer på et slikt innlegg. I stedet for å gjøre dette, kan du henvende deg til en proff på temaet, nemlig Superprof!

Finn læreren din gjennom Superprof!

Superprof er nettstedet som har viet hele sin eksistens til å hjelpe mennesker, ved å samle de som ønsker å lære med de som ønsker å undervise. Superprof mener at kunnskapsutveksling er bra, og bør foregå så enkelt som mulig.

Men som du sikkert allerede vet, er det noen hindringer som kan dukke opp når du selv leter i annonser på Facebook etter en god lærer. Superprof gjør denne jobben for deg! Alt du trenger å gjøre er å gå til Superprofs nettsted og søke etter emnet du vil lære mer om.

Deretter vil du bli presentert for mange forskjellige lærere, som alle er klare til å hjelpe deg med det du ønsker. Du kan deretter sortere etter pris til du finner en lærer som passer budsjettet ditt.

Når du har funnet et par kandidater, kan du gå til profilen deres for å lese tidligere anmeldelser fra ekte studenter. Dette er en perfekt måte å danne seg en oppfatning av en lærer, og se hvor populær denne læreren har vært blant tidligere elever.

I annonsen deres kan du ikke bare lese om tidligere elevers erfaringer, men du kan også lese om lærerens tidligere erfaringer i faget og undervisning. På denne måten får du en ide om hvor god kunnskap læreren har i faget du vil lære mer om.

På denne måten kan du også se bort fra eventuelle lærere som mangler kunnskap om det du ønsker å utvikle. I profilen finner du også informasjon, der læreren forteller sin metodikk i undervisningen.

Dette er perfekt for nok en gang å få en ide om hvordan en leksjon med denne læreren vil utarte seg. For å forsikre at det læreren sier i annonsen når det gjelder utdanning er riktig, går Superprof inn som en tredjepart og sjekker at det læreren sier faktisk er sant.

Gjennom dette får du en forsikring om at han / hun faktisk har den kunnskapen som kreves for jobben. Men dette er ikke alt… Superprof ønsker også å sørge for at du føler deg fornøyd med læreren din.

Derfor tilbyr de fleste lærere på Superprofs nettsted den første leksjonen gratis. Dette er for å gi deg en god sjanse til å delta i en leksjon og virkelig oppleve læreren i praksis i stedet, i stedet for å bare lese anmeldelser eller annen informasjon på profilen deres. Som du forstår, er det virkelig ingen ulemper ved å bruke Superprof.

Start derfor reisen mot drømmekarakterene dine i dag, ved å finne en lærer for leksehjelp online på Superprof.

Hva vil du lære?