Hvor i Italia bør man reise?

Slik planlegger du Italia-ferien Italia har mye å by på: deilige strender og fantastisk mat, på den ene siden, og på den andre en rikholdig historie som gjør seg synlig i arkitektur, kunst og monumenter. Du som har bestemt deg for å legge neste ferie til Italia, er derfor langt ifra alene. Men hva må […]

2 september 20227 minutter lesemateriale

Hus i en fargerik fjellandsby i Italia

Alt om det å flytte til Italia

Alt du trenger å vite om å flytte fra Norge til Italia Å reise til Italia på ferie kan være gøy, men det er enda bedre å bo der! Hvis du har tenkt på å flytte til Italia er denne guiden for deg. Her gir vi nemlig våre beste tips til alt som har med […]

9 mai 20227 minutter lesemateriale

Toskansk jordbrukslandskap med åkre, poper og gård.

Slik går du frem for å lære italiensk

Råd for å lære italiensk Har du kommet i gang med å lære italiensk, men er allerede i ferd med å gi opp? Det er ikke så enkelt å lære nye språk. Du må lære mange nye ting: grammatikk, bøyninger, ordforråd, og tonnevis med italienske fraser og uttrykk. Det er mye å huske på! Likevel […]

3 februar 20217 minutter lesemateriale

trevi-fontenen sett rett forfra og nedenfra, litt grønt vann i bunnen av bildet og litt blå himmel i toppen

Italiensk for nybegynnere

Hvordan lære italiensk? Pavarotti, Vivaldi, Gucci, ringer disse navnene en bjelle? De er bare noen få eksempler på hvordan italienere har posisjonert seg på verdensscenen gjennom århundrene. Den italienske kulturen er blant de mest kjente. Fra gastronomi til historie, kunst og mote: Italia har noe å by på for de aller fleste. Med andre ord er det […]

28 november 20206 minutter lesemateriale

Vil du lære deg Italiensk?

Våre italienske lærere har mange tips og triks som hjelper deg å lære italiensk. Enten du er nybegynner, viderekommen eller ønsker å forberede deg før eksamen, finner du den hjelpen du trenger her.

Superprof er stedet for italiensklærere. Sjekk ut profilene deres hvis du vil finne italienskkurs i  eller online.

Privat italienskundervisning

Har du alltid vært interessert i italiensk språk og kultur? Har de italienske språkappene dine nådd læringsgrensen?

Gjør du deg klar for en tur til Italia? Vil du lære å snakke italiensk flytende?

Du trenger ikke å bli med på en italiensk språkskole for å snakke italiensk! Du kan lære i ditt eget hjem takket være Superprof.

Italiensk kan være et vanskelig språk å uttale. Dette er grunnen til at italienskkurs er nyttige for å lære å lese og skrive italiensk, samt lære å snakke italiensk med en perfekt italiensk aksent.

Det er veiledere for alle aldre og nivåer; fra nybegynnere til avanserte italiensktimer, opplæringsprogrammer for de i grunnskolen, ungdomsskolen eller til og med universitetet. Også timer for de som trenger å pusse på italiensken eller forberede seg på en offisiell italienskeksamen.

Det være seg leksehjelp, akademisk støtte, intensivkurs, praktisering av italiensk eller opplæring, italiensktimer kan fokusere på forskjellige emner: italiensk grammatikk, samtale, kultur og litteratur, eksamensforberedelse, lesing, lytting, snakk og skriving.

Læreren din vil være der for å rette opp enhver stavemåte eller grammatikkfeil (anspent, ordforråd, verbkonjugasjoner osv.).

Bor du på Sørlandet? Se vårt utvalg av italiensklærere i Kristiansand.

Velg din italiensklærer på Superprof

Våre italiensklærere har ofte enten studert italiensk eller er italienskfødte og i stand til effektivt å lære deg hvordan du snakker italiensk.

Enten innfødte italienere eller tospråklige, det er mange veiledere som har universitetsgrader.

Kurs hjemme er en mulighet for deg å lære mer om italiensk uttale og gjøre regelmessige fremskritt.

Webkameraopplæringer er en annen interessant måte å lære italiensk med Superprof. Med online-lærere kan du jobbe med en underviser fra en annen by eller til og med et land hvis det ikke er noen privatlærere i nærheten.

Du kan velge en veileder basert på deres erfaring, deres kvalifikasjoner, nivået de underviser, deres metodikk eller timepris.

Finn din italienskunderviser i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim.

Lær italiensk, et internasjonalt språk

Italiensk er et offisielt språk i EU, Italia, Sveits, San Marino, Vatikanet, Istria (Kroatia), og blir talt av 61,7 millioner mennesker.

Det er mange italienske høyttalere i Malta, Albania, USA, Quebec, Argentina, Brasil, Uruguay, Costa Rica, Etiopia, Eritrea, Libya, Somalia, Japan og Australia.

Med italiensk som snakkes så mange steder rundt om i verden, kan det å lære å snakke språket være svært gunstig for karrieren din.

Superprof-bloggen