Utmerket
Anmeldelser

Lær Italiensk i person sammen med en privatlærer i italiensk

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 20 anmeldelser.

261 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 261kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære italiensk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine italienskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Italiensk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i italienskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i italienskkurs er 261Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen italienskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Italiensk?

Med en erfaren lærer i Italiensk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Italiensk undervisning online ?

Flesteparten av våre Italiensklærere tilbyr italienskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Italienskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen italienskkurs?

88 lærere i italiensk tilbyr hjelp i italiensk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 88 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Italiensklærere mottatt?

Blandt 20 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i italiensk?

Velg blant mange lærere innen italiensk!

Se flere lærere Kom i gang

Kom i gang med et italiensk språkkurs: Se våre italienskkurs!

Ciao, grazie mille, arrivederci

Hvis du ikke er kjent med italiensk, lurer du sikkert på hva ordene overfor betyr. De betyr "Hallo. Tusen takk. Ha det. " Alt du trenger for å starte en samtale på italiensk i Roma eller Milano. Spørsmålet er om du vil lære italiensk?

Hvis svaret er ja, har du allerede tatt et stort steg i retningen av en av de beste læringsopplevelsene du noen gang vil få: å tilegne deg det grunnleggende i et fremmedspråk er usedvanlig tilfredsstillende og givende.

Men hvorfor velge å lære italiensk når det snakkes tusenvis av andre språk rundt om i verden? Godt spørsmål. Det regnes med at rundt 65 millioner mennesker i verden snakker italiensk og har offisiell status i Italia, Sveits, San Marino og Vatikanstaten. Ellers snakkes også italiensk av minoriteter i ulike land rundt om i verden.

Italiensk er regnet for å være et enkelt språk å lære seg, og for dem som synes grammatikk er tørt; italiensk har langt færre verbformer enn man finner i spansk og fransk. Italiensk brukes i flere ulike studier som arkeologi, kunsthistorie, musikk og litteratur.

Det kan med andre ord være en fordel om du vil satse på et mer kreativt studie. Flere bedrifter vil være interesserte i dine språkkunnskaper. Italia er et viktig land, som vil være involvert i en rekke handler med ulike bedrifter.

Om du virkelig tilegner deg gode ferdigheter i italiensk kan du gå videre som underviser, oversetter, skribent eller innen turistnæringa. Ikke minst er Italia et svært populært reisemål for flere nordmenn, og som turist kan det være nyttig å kunne lese informasjon, aviser og ikke minst kommunisere med de lokale.

Kort oversikt over opprinnelsen av det italienske språket

Det er ikke overraskende at det italiensk stammer fra latin og har en svært rik historie. Da Romerriket gikk i oppløsning, og det ble mindre mengder skriftlig materiale, mistet latin innflytelse på italiensk talespråk.

Italiensk (tale) utviklet seg derfor og endret seg drastisk. Det meste ble fremdeles skrevet på latin i denne perioden, men en anser å ha sett spor av italienske dialekter i litteratur ("Veronas gåter") allerede fra tidlig 800-tallet.

I Toscana dukket det opp ny litteratur på 1200-1300-tallet, forfatterne Dante, Petrarca og Boccaccioo var forfatterne bak denne litteraturen, og kan regnes som medskyldige i at toskansk ble foretrukket som dialekt og endte som standardspråk. iI1861, da Italia ble forenet, var det kun 2,5% av befolkningen som snakket språket, resten snakket dialekter eller regionalt språk.

Nå for tiden er det godt over 90% av befolkningen som snakker italiensk, men det er enda en liten prosentdel som kun snakker deres reginale språk eller dialekt. Italiensk er velkjent internasjonalt etter å ha hatt stor innflytelse på musikk (kanskje kjenner du til noen klassiske operastykker?) og teater.

Den korte presentasjonen av italiensk språk er over, la oss fokusere på hvordan det kan læres med en privatlærer!

Få hjelp fra en privatlærer til å lære italiensk

Du har også muligheten til å ta et studium i italiensk ved Universitetet i Bergen. Dette vil gi deg en god innføring i språket. Alt fra grammatikk, litteratur og historie vil stå i sentrum hvis du velger å lære italiensk ved å fordype deg i studiet på universitetet.

Du trenger allikevel noe kunnskap om språket fra før av, siden mye av undervisninga vil foregå på italiensk. Med andre ord kan det være en god ide å allerede starte med et italiensk språkkurs i forkant av eventuelle studier. UiB har både årstudium og bachelor i italiensk, noe som gjør at du kan gå videre med italiensk og spesialisere deg.

Å lære italiensk mens man bor i et land som ikke hovedsakelig snakker språket, er ikke lett. Likevel er det mulig, Superprof har flere lærere tilgjengelige med italiensk som morsmål. Om du ikke har tid til å forflytte deg for å dra på undervisningstimer, kan den beste løsningen er å delta i nettbasert undervisning med italienskspårklige mennesker via videosamtale.

I løpet av det siste tiåret har utdanningssystemet og hvordan de nye begrepene blir lært har tatt et paradigmeskifte mot virtuelle klasser som forlater den tradisjonelle klasseromundervisningen bak. Dette er enda mer brukt nå på grunn av COVID-19-pandemien!

Derfor har det blitt lettere å lære nye språk som for eksempel italiensk Vi anbefaler å benytte deg av en privatlærer for å mestre det italienske språket. Leksjonene er da tilpasset elevenes behov, da de kan være på et tidspunkt og et sted som passer best for eleven, i et tempo som passer deres læringsmetode og gir personlig veiledning når det trengs.

Selv om privatundervisning kan være noe dyrere enn å delta i undervisning i små grupper på en språkskole, er alle de ekstra pengene som blir brukt, enormt verdt det. De timene du bruker er du i fullt fokus og kan for eksempel styre undervisningstimene mer mot de delene du finner utfordrende. Lær mer med en privatlærer i dag!

Hvorfor velge Superprof?

I dagens høyteknologisk moderne samfunn er det ofte altfor mange muligheter som er tilgjengelige på internettet, og det fører ofte til større forvirring enn hjelp.

Det finnes for eksempel massevis av nettsider som tilbyr nettbasert undervisning som er basert i forskjellige land rundt om i verden som hevder at de har de beste tjenestene. Men hva er det aller beste å velge?

Svaret er enkelt, det er Superprof! Kvalifiserte lærere, den første leksjonen som er gratis, en rekke av forskjellige akademiske fag som kan studeres, skal jeg fortsette? For dem som ønsker å studere italiensk er det over 1000 av lærere på nettstedet vårt som kan tilpasses til dine behov for en rimelig pris.

Mange av lærerne har italiensk som morsmål, og kan gi deg den nødvendige veiledningen sammen med tips og utfordringer som vil hjelpe deg med å lære Italias morsmålsspråk på en lett måte som er skreddersydd til dine mål.

Bestill den første leksjonen i dag og start med å lære italiensk med den beste privatunderviseren for deg.

Hva vil du lære?