Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg av italiensklærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 20 anmeldelser.

257 kr/time

De beste prisene: 96% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 257kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine italienskkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i italiensk for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Italienskundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

78lærere tilbyr undervisning

online italiensk.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi italienskkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 78 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi italienskkursundervisning over webcamera?

78  Italiensklærere tilbyr online undervisning i italiensk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 78 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for italienskkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Italienskundervisning er 257Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i Italiensk
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online italiensklærere?

Et utvalg av 20 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

78 Italiensklærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i italiensk?

Velg blant mange lærere innen italiensk!

Se flere lærere Kom i gang

Italiensk undervisning på nettet med en privatlærer

Er du glad i ro og fred når du skal lære? Foretrekker du undervisning én-til-én fremfor gruppe? Kanskje kan vår platform være til nytte. På Superprof finner du en rekker privatundervisere i mange ulike fag.

Privatundervisning I spark kan være fordelaktig for enkelte elever. Det kan være ettersom eleven er mer komfortabel alene med lærer fremfor gruppe, men det privatundervisning kan også i stor grad tilpasses den enkelte elev. På dette viset kan eleven oppleve mestring og motivasjon underveis i undervisningsforløpet.

Det finnes en rekke ulike løsninger, basert på budsjett, område og tilgjengelighet. De fleste av våre privatlærere tilbyr også undervisning online.

Fordeler med undervisning i italiensk online

Det finnes mange ressurser online når det gjelder språklæring. Det innebærer at du har muligheten til å utforske og innta mye informasjon selv, og til en viss grad lære deg et språk helt på egen hånd. Likevel kan det være vanskelig å holde på motivasjonen underveis, og du mangler et nøkkelelement: kommunikasjon. Under kommer flere argumenter for hvorfor du burde gi privatundervisning en sjanse:

 • Rask fremgang- Med en privatunderviser er fokuset helt og holdent rettet mot deg. Du trenger ikke være redd for å gjøre feil foran din lærer. Dere kan også tilpasse innholdet ved å diskutere emner som interesserer og opptar deg innen italiensk språk og kultur.
 • Lær i eget tempo- Du får muligheten til å lære i eget tempo. Du og privatlæreren kan sammen kartlegge og sette en plan for dine mål, og hvordan dere kan oppnå dem sammen. Deretter kan undervisningsplanen opprettes og tilrettelegges etter dine behov og tempo.
 • Fleksibilitet- Du er ikke bundet til faste gruppetimer 1-2 ganger i uka. Timeplanen kan tilpasses dine andre aktivteter, reiser og planer. Det er mye lettere å flytte timer rundt når man kun er to.
 • Mer komfortabelt- En god privatlærer respekterer sine elever, du trenger ikke å frykte at noen ler om du gjør feil, gode undervisere vil oppmuntre og motivere deg til å gjøre det bedre. For deg som ikke er komfortabel i større grupper, og synes det er utfordrende å snakke et annet språk foran jevnaldrende, kan det virke befriende å kun forholde deg til en lærer.
 • Rimelig og prisnyttig- Privattimer i språk trenger ikke være like dyre som mange ser for seg. Det du velger å innvestere, får du som regel igjen ved raskere fremgang i faget. Det kan koste dyrere å velge et gruppekurs hvor du må sitte og vente på at dere skal gå fremover.
 • Få utnytte av investeringen -  I motsetning til gruppekurs, hvor du betaler på forhånd for et allerede bestemt antall timer, betaler du kun for de timene du tar ved privatundervisning. Det innebærer at dersom du er syk, eller har andre forpliktelser, trenger du ikke å gå glipp av undervisningen, det er fullt mulig å flytte undervisningen til en dag det skulle passe bedre.
 • Du styrer retningen- Kanskje studerer du italiensk og vil forberede deg litt ekstra til eksamen, eller kanskje du må ta en nivåtest i italiensk før du skal studere i Italia. Uansett hva det måtte være har du friheten til å komme med ønsker, og privatunderviser kan ta hensyn til dine behov og mål for å skreddersy en effektiv undervisning kun for deg.

Læringsutbytte ved privatundervisning i italiensk

Ved privatundervisning kommer det mye frihet og fleksibilitet. Måten undervsningen blir lagt opp per mellom deg og din privatunderviser. Om du har behov for å øve på stilskriving, grammatikk eller uttalelse, så kan dette bli vektlagt sterkere i løpet av undervisningen. Du kan også få lekser og innleveringer på lik linje som på skolen. Om ikke tradisjonell undervisning passer like bra for deg, står privatlæreren fritt til å ta i bruk kreative løsninger, som spill, musikk og videoer. Dere får også mer tid sammen til å øve på samtale på italiensk, som kan komme godt med for dem som ellers er litt tilbakeholden i gruppeundervisning.

Hvorfor burde man gå for privatundervisning?

Som tidligere nevnt kommer det mye fleksibilitet og frihet med ved privatundervisning. Det kan føles mer komfortabelt å kun forholde seg til en annen person underveis i læringen, i stedet for en hel gruppe. En ekstra fordel er også ved at du kan få undervisningen i eget hjem, sparer du transportkostnader. Ved å få undervisning hjemme sparer du også tid, som du kan bruke til mer undervisning. Ved effektive undervisningstimer som er tilrettelagt for deg, kan du enklere oppnå de målene og objektivene du har satt.  

Italienskurs online

Dersom du fremdeles er I tvil om du burde benytte deg av privatundervisning eller ikke, så kanskje vi kan overbevise deg med enda et argument. Ikke bare kan du få privatunderviseren hjem til deg, men det er også mulig å gjennomfør undervisningene online. Dette innebærer enda større grad av fleksibilitet, men også muligheten for å komme i kontakt med undervisere over hele verden. Du kan til og med få undervisning av en italiensklærer som bor i Roma (så fremt de har satt sine annonser tilgjengelige for Norske elever).  På vår platform kan du søke fritt etter undervisere og velge dem etter budsjett, avstand og deres bakgrunn og erfaring.

Vår jobb er å tilby deg muligheter innen undervisning. Vi er sterkt lideskaplige over kunnskapsdeling og ønsker alle våre brukere skal ha en god opplevelse og erfaring av tjenesten. Det er enkelt å komme i gang med registreringen, så hva venter du på? Kom i gang med å søke etter undervisere. I løpet av få klikk kan du allerede ha reservert din første undervisningstime! 

Hva vil du lære?