Bli god i tysk!

Hvordan lære tysk fort?

Finn ut hvilke muligheter du har for å forbedre tysknivået ditt Det kommer ofte godt med å kunne flere språk, og da er tysk et veldig lurt språk å lære seg! I denne artikkelen gir vi deg noen gode råd til hvordan du kan lære deg tysk. Interessante fakta om det tyske språket Visste du […]

11 oktober 20227 minutter lesemateriale

bilde tatt på ferie i tyskland, i berlin, av brandenburger tor i vintervær

Vanlige feil på tysk

Lær tysk raskt - og unngå vanlige feil Det er vanskelig å lære et språk - uansett hvilket språk det er snakk om. Mange går ut fra at den vanskeligste delen er å komme i gang. Og det er sant nok at det er veldig mye nytt å sette seg inn i som nybegynner, for […]

25 mai 20227 minutter lesemateriale

Tysk flagg og blå himmel

Verktøy for å lære tysk på nett

Lær tysk med språkverktøy Vi vet alle at det ikke er lett å lære et nytt språk – spesielt ikke et som er veldig forskjellig fra morsmålet ditt. Men takket være så mange nettkurs og telefonapplikasjoner tilgjengelig, har det aldri vært enklere å lære et språk som tysk! I denne artikkelen diskuterer vi de mange […]

18 januar 20226 minutter lesemateriale

bilde nedenfra av et tårn på den tyske riksdagen, himmelen er blå og et tysk flagg vaier

Guide til det tyske språket

Lær å snakke tysk med denne guiden Fra dobbel-s til regionale dialekter og slang: Det er ikke bare bare å virkelig mestre det tyske språket. Heller ikke er det lett å finne frem til læringsteknikkene som virkelig får kunnskapen til å sitte. Her presenterer vi derfor noen kjappe tips til deg som drømmer om å lære deg tysk. Lær hvordan sammensatte […]

28 august 20216 minutter lesemateriale

Ønsker du å bli bedre i tysk

Om du har tysk som fremmedspråk på skolen, har interesse for språk eller studerer tysk på universitetet; her kan du finne mange ulike artikler om det tyske språket og hvordan du kan forbedre deg.

Vår plattform har også en rekke tysklærere beredt på å veilede og hjelpe deg med å forbedre deg innen språket. Ta en titt på deres annonser, og finn din tysklærer idag!

en gjeng med fem ungdommer sitter ved siden av hverandre på en stor benk utendørs

Hvordan studere i Tyskland

Student i Tyskland Studietiden i utlandet vil være ditt livs beste tid. Som student i Tyskland vil du få noe «å skrive hjem om» i form av anekdoter og minner, som vil berike livet. Du vil også få kjennskap til kulturelt mangfold, og slik øke din egen selvrespekt på et dypere nivå. Det kan oppleves trist […]

27 januar 20217 minutter lesemateriale

Det har aldri vært lettere å lære tysk, uansett hvilket nivå du er på. En privatlærer i Tysk, er bare noen få tastetrykk unna. Bli flytende eller perfeksjoner språkferdighetene dine på null komma niks!

Ta tysktimer med Superprof

Hvis du har lyst til å lære tysk, enten du går i grunnskolen, på videregående eller universitetet, er privatundervisning en god idé. Det finnes et stort utvalg av tyskkurs online. Prisen har en tendens til å variere avhengig av hvilket nivå du er på. Med andre ord, er det ikke veldig dyrt for nybegynnere.

Ettersom timene er skreddersydd for nettopp deg, vil du gjøre framskritt raskt. En privatlærer støtter og hjelper deg med å holde motivasjonen oppe. Dessuten er det mye lettere å overvinne vanskelighetene med å lære et fremmedspråk når du lærer tysk sammen med en privatlærer i motsetning til på egen hånd.

Fordelene ved å ta tysktimer

En privatlærer i tysk gir deg ekstra støtte og hjelper deg med å lære det grunnleggende (tysk grammatikk, ordforråd, konjugering, verb, syntaks, adverb, preposisjoner, idiomatiske uttrykk, etc.) samt uttale.

Hvis du har lyst til å lære tysk (eller noe annet språk for den saks skyld) er du nødt til å øve på å snakke, skrive, lese og lytte. Enten du er på nybegynnernivå, mellomnivå eller avansert nivå, finnes det mange alternativer for tyskkurs i Trondheim, så vel som i resten av landet. Du kan blant annet velge mellom samtaleklasser, intensivtimer, voksenklasser eller gruppeklasser. Gjennom privatundervisning får du en bedre forståelse av det tyske språket.

Å mestre tysk kan hjelpe deg med å kapre drømmejobben! Tyskland er Europas største økonomi og mange selskaper leter etter ansatte som behersker flere språk flytende. Hvis du vurderer å flytte til Tyskland kan det være lurt å ta et tysk språkkurs før avreise. Et slikt kurs finner du blant annet i Bergen, men tilbys også flere steder i landet. Alle språkkursene er tilpasset ulike ferdighetsnivåer.

Lær tysk med en tospråklig privatlærer

Personer som snakker både tysk og norsk flytende kan hjelpe deg med å lære tysk på en mer effektiv måte. Privatlæreren kan forklare grammatiske regler på en enkel og oversiktlig måte på norsk, og lære deg mer om kulturen og ulike tradisjoner i Tyskland.

Det finnes også kvalifiserte tyske privatlærere som for eksempel jobber som kurslærer i Oslo til vanlig som tilbyr privatundervisning i tysk. Kunnskapen deres om læreplanen kan være nyttig for studenter som trenger litt ekstra hjelp og støtte med læringen, leksehjelp, hjelp til studieteknikk eller for elever som ønsker å forbedre seg til eksamen i tysk.

Selv om å bo i landet utvilsomt er den beste måten å lære seg et språk raskt, er det ikke alltid praktisk mulig. En annen morsom måte å lære tysk på og bli tospråklig, er å lytte til tysk musikk og se på tyske TV-serier og filmer. Dette kan hjelpe deg med å lære tysk raskt, ikke minst få et bedre innblikk i den nyeste slangen og ulike aksenter. Hva venter du på? Lær tysk med en privatlærer i dag!