Utmerket
Anmeldelser

Lær Tysk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 31 anmeldelser.

264 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 264kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære tysk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine tyskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Tysk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i tyskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i tyskkurs er 264Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen tyskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Tysk?

Med en erfaren lærer i Tysk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Tysk undervisning online ?

Flesteparten av våre Tysklærere tilbyr tyskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Tyskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen tyskkurs?

145 lærere i tysk tilbyr hjelp i tysk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 145 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Tysklærere mottatt?

Blandt 31 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i tysk?

Velg blant mange lærere innen tysk!

Se flere lærere Kom i gang

Bli en mester i tysk ved hjelp av tyskundervisning

Å lære et nytt språk kan ofte være et hodebry uten like. Noen studenter må virkelig legge sjelen i å lære språket for å komme opp i nivå. Men hvorfor ikke ty til mer inkluderende og student-sentrert metode for undervisning og innlæring av Goethes språk?

Sammen med en privatlærer, som selvfølgelig vil komme hjem til deg for hjemmeundervisning! I det ganske land finnes det hundrevis av tysklærere, som har det som levebrød å undervise i tysk, så hvorfor ikke benytte deg av tilbudet deres?

Slik vil du få tysk språk bedre inn. Det er bedre med to hoder og et skreddersydd opplegg enn gruppeundervisning i klasse. Med spesialiserte undervisningsmetoder, som følger nasjonale retningslinjer for språkopplæring, har det aldri vært enklere å lære tysk utenom det vanlige utdanningssystemet!

Viktigheten av tysk språk i Europa og resten av verden

På skolen (fra ungdomsskolen av) har ikke alltid tysktimene så godt rykte på seg. Studenter synes ofte at disse timene er mindre "sexy" enn engelsktimene eller spansktimene.

Uansett hva en synes, så er det ikke til å komme fra at det er enklere å lære seg engelsk en noe annet språk, for eksempel tysk. Tysk er, for å være helt ærlig, mye mer komplekst enn engelsk.

Derfor er det nyttig å påminne ungdomsskoleelever, videregående elever, akademiske og andre om viktigheten av tyskkurs for å lære språket godt. Tyskkurs finner du over alt, i Norge, Tyskland, Europa…

Tysk: Det vanligste morsmålet i Europa

Å lære tysk er ingen enkel sak. Tyske språkkurs er definitivt et av de mest utfordrende språkkursene du kan ta. En må lære litt etter litt via et språkopphold i Tyskland eller med privattimer (hvorfor ikke fjernundervisning over nett noen timer i uken?).

Det er mange aspekter å lære: tysk grammatikk (grammatikkøvelser), vokabular (ord, setninger, verb, uttrykk), tysk kultur, tysk-norsk oversetting, muntlig forståelse, dagligtale m.m. Det krever at en studerer skriftlige og muntlige uttrykk, og tar alt gradvis for å gjøre fremgang!

I dag er tysk det mest utbredte morsmålet i Europa, enda mer enn engelsk, fransk og spansk. For å sette ting i perspektiv, så snakkes Goethes språk av 79 millioner mennesker, eller 15,71 % av hele EU.

Når det gjelder lingvistisk fordeling, snakkes selvfølgelig tysk i moderlandet, men det er også stor utbredelse i Østerrike, Sveits og Liechtenstein. Andre land med tysktalende befolkning er Belgia, Frankrike (Alsace, Moselle), Italia, Luxembourg, Sør-Amerika og USA.

Lære tysk for å jobbe i et tysk konsern

Før du lærer deg tysk, er det viktig å ha det klart for seg at det kan være et smart karrieresteg å lære tysk. Dette fordi Tyskland er den ledende økonomien i Europa. Mulighetene for å lære tysk er også mange.

Det kan være lurt å starte med privattimer (hjemmeundervisning, kveldsundervisning, fjernundervisning eller online klasser, der du kan lære tysk helt gratis). Du har flere hundre tysklærere å velge mellom, som kan hjelpe deg med alle aspekter av dette komplekse språket.

Som tenåring, har du valget mellom hjemmeundervisning etter skoletid eller online kurs når det passer deg best. Ved å lære tysk åpnes også dørene for å delta i et utvekslingsprogram for å praktisere språkkunnskapene dine.

Slike språkopphold kan foregå i sommerferien, slik at du får sommerferie og språkkurs i ett. Noen ukers fordypning med "deutcsh lernen" er en fin måte å lære en ny kultur å kjenne, samtidig som du får inn språknyanser, ord og uttrykk du ellers ikke vil få.

Med så gode valgmuligheter, i tillegg til hjemmeundervisning med privatlærer, kan du gi deg selv muligheten til å oppnå dine profesjonelle mål!

Tysk språkkurs: noe annet enn skoleundervisning

Hjemmeundervisning eller privatlærer er på mange måter sammenlignbart med språkkurs ved en språkskole. Det kan hende det er ganske likt det du kjenner fra engelsk-, fransk- eller spansktimene på skolen.

Rollen til en tysklærer er å tydelig og effektivt lære deg språkkunnskapene du trenger, samtidig som de hjelper deg å arbeide på områder du sliter med. De fleste skoler tilbyr to språkvalg, hvorav fransk og spansk er de som går igjen, etterfulgt av tysk.

For de elevene som ikke har tysk som et språkalternativ, kan løsningen være å engasjere privatlærer. Du kan velge online eller fysisk oppmøte, med lærere som har tysk som morsmål. Du kan også lære deg selv å snakke tysk.

Velger du sistnevnte, kan det uansett være lurt å ha en privatlærer å ty til. De kan nemlig hjelpe deg med å forbedre tyskferdighetene dine, og hjelpe deg med aksenten.

Tyskundervisningen kan koste deg under 200 kroner i timen!

Som student er det ikke alltid like enkelt eller tilrådelig å engasjere en privatlærer som kommer hjem til deg eller som kan møte deg på et bestemt sted. Pris er ofte et ømt tema.

På den annen side, må en tenke at en tysklærer kan hjelpe deg å få de ferdighetene du trenger for å stå til eksamen, få diplom, komme inn på universitetet du ønsker, bli tatt opp på studiet du vil, få internasjonal praksisplass etter utdannelsen, muntlig trening, jobbe som lærer (slik som tysklærer på ungdomsskole eller videregående), jobbe i EU osv.

Valgmulighetene kan være uendelige når du åpner opp for klasser eller hjemmeundervisning i tysk. Å lære tysk på denne måten er ikke så dyrt som du kanskje tror. Noen tyskkurs kan være dyre, mens tysklærere på Superprof plattform tar i gjennomsnitt rundt 240 kroner per time, ganske overkommelig!

Finn en tysklærer

Tyskkurs er blant de Topp 30 mest etterspurte privattimer på Superprof. Henvendelsene gjelder alt fra kveldstimer etter skoletid, språkklasser, støtteundervisning, forberedelse til reise eller ny jobb osv.

Hvordan lære tysk raskt

Via Superprof plattform finner du i alt 64 tysklærere rundt i hele Norge. Utvider du søkeområdet, finner du hundrevis fordelt i hele verden. Det spiller jo ingen rolle hvor i verden en befinner seg, så lenge undervisningen foregår via webcam over nettet. Enkelt, raskt og mange valgmuligheter!

Skreddersydd tyskundervisning

Avhengig av dine behov, kan lærerne hjelpe deg med mange aspekter av Goethes språk: tysk vokabular, grammatikk, tysk geografi og historie (Andre Verdenskrig og andre historiske momenter), forståelse, uttale, tysk samfunn og litteratur, tysk kultur, norsk-tysk forhold m.m. Denne undervisningsmetoden gjør at du bringer akademisk og skolemetodikk hjem til deg, noe som er ideelt før en eksamen eller for å heve nivået ditt.

Hvordan lære tysk

Enten det er av profesjonelle grunner, i forbindelse med studier eller for moro skyld, vil våre lærere kunne gi deg privat undervisning og hjelpe deg å overkomme vanskeligheter i forbindelse med tyskopplæringen: grammatikk, syntaks, verb, adjektiver, oversettelse til tysk....

Goethe, brødrene Grimm, Hesse, Mann og alle de andre tyske forfatterne vil avsløre magien av deres skrifter for deg, takket være privatlærere med tysk som morsmål, som er tospråklige og som er spesialiserte lærere.

Om du ikke har nok med tysken, så har vi også lærere som underviser i fransk og mange andre trendige språkvalg. For å sørge for at barna dine får toppkarakterer i tysktimene på skolen, bør du ikke nøle med å gi dem muligheten til å lære tysk som fremmedspråk.

Til dette vil våre privatlærere hjelpe barna å lære det nye språket, et språk som kan åpne mange dører senere i voksenlivet. Med våre private tysklærere er det fullt mulig å bli tospråklig i tysk, og du unngår å gjøre brølere som: "Ich bin ein Berliner".

Vi har lærere som tilbyr privattimer i tysk på alle nivåer og i ulike formater, fra små grupper i klasse til en-mot-en og til ulike priser. På nettsiden vår kan du scrolle deg gjennom lærerprofilene, lese deres cv, erfaring osv. Før du vet ordet av det er du i gang med å "spreche Deutsch"!

Hva vil du lære?