Snapchat er en av de nyeste sosiale medieplattformene, som vi alle kjenner og som er populær over hele verden.

Det interessante med denne plattformen er den umiddelbare måten å kommunisere på; hvordan bilder og tekst forsvinner akkurat som i virkeligheten. Det finnes også funksjoner som gjør det mulig for brukere å offentliggjøre innholdet sitt for å oppnå en stor tilhengerskare, eller utvide en merkevares nedslagsfelt også til Snapchat, hvis de allerede er kjent på en annen plattform.

Det nye fenomenet med online berømmelse er mulig fordi folk har begynt å bruke sosiale medier for å skape sin egen merkevare, som de deretter markedsfører for sine følgere i form av innhold om relaterte emner. Da mange av disse brukerne, kjent som 'influensere' får kjendisstatus, tilbyr Snapchat en måte for fans å ta del i livet til sine nettkjendiser.

Ettersom influensere kan dele budskapet sitt med sine følgere hver dag, og følgerne hungrer etter å få siste nytt om kjendisenes liv, blir Snapchat en stadig mer tilstedeværende del av vår livsstil. Denne typen plattform er perfekt for de som foretrekker å være en del av en bredere bevegelse, og det er ikke noe online samfunn der denne følelsen er sterkere enn i treningssamfunnet.

Finn en fitness-lærer i nærheten av deg!

Med nesten 191 millioner daglige brukere, har Snapchat blitt et av de mest brukte sosiale nettverkene og en av de mest populære blant den yngre generasjonen.

Med brukere som tilbringer så mye som 40 minutter på appen hver dag (noe som er mye gitt sine umiddelbare egenskaper), er det forståelig at influensere med et økende publikum ønsker å benytte seg av alle fordelene Snapchat tilbyr.

 

Jente trener mage
Kom i form med fitness-kontoer og Snapchat. Både YouTube-videoer og snap-meldinger kan være motivasjonen du trenger for å holde treningen gående. Foto: Unsplash

 

Men hvorfor bruke Snapchat hvis du er en #FitGirl eller #GymRat?

Det er flere grunner:

  • For å komme nærmere følgerne dine
  • For å promotere varemerket ditt som fitness-coach
  • For å gi praktiske råd som følgerne kan bruke i hverdagen
  • For å gi følgerne dine sunne hverdagsoppskrifter de kan prøve
  • For å rett og slett dele livet ditt med resten av verden

Det er mange grunner til at influensere av alle slag bruker Snapchat for å få kontakt med publikum, men for fitnesskontoer er dette mer enn et sted å spille av videoer fra OL og andre sportsbegivenheter; det er et sted der brukerne kan dokumentere sine helse- og treningseventyr i sanntid – som om følgerne deres var tilstede.

I en verden der perfeksjon ser ut til å være øyeblikkelig, tilbyr Snapchat et uformelt sanntidsbilde av verden fra en ekte person uten manus. Selv om brukere med fitness-kontoer kan ha oppnådd kjendisstatus, kan de samhandle direkte med publikum, svare på spørsmål og gi tilbakemelding – det er derfor Snapchat har blitt så populært.

Hver dag sendes mer enn 3 milliarder Snapchat-meldinger – la oss se nærmere på noen av de mest populære fitness-kontoene.

 

Jevnte bruker smarttelefon
Snapchat har gjort det mulig med umiddelbar samhandling mellom bruker og tilbyder, enten det er en profesjonell PT eller en kjendisguru. Foto: Unsplash

 

De beste Personlig trener (PT)lærerne tilgjengelig
Kent
5
5 (8 Evaluering(er))
Kent
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Martin
5
5 (2 Evaluering(er))
Martin
450kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mr content guy
Mr content guy
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Dag
4,8
4,8 (5 Evaluering(er))
Dag
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mari
Mari
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jakub
Jakub
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Thea
Thea
380kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jehad
Jehad
10kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Kent
5
5 (8 Evaluering(er))
Kent
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Martin
5
5 (2 Evaluering(er))
Martin
450kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mr content guy
Mr content guy
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Dag
4,8
4,8 (5 Evaluering(er))
Dag
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mari
Mari
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jakub
Jakub
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Thea
Thea
380kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jehad
Jehad
10kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Start nå

Treningsinfluensere i Norge

PT-Pia på Snapchat

Pia Seeberg er helsejournalist som skriver om fysisk og mental trening, ispedd sunt kosthold og en sunn livsstil. I tillegg til den populære bloggen, er hun også tilgjengelig på Snapchat. Her deler hun treningstips og motiverende poster for deg som vil i mål med treningen din. Legg henne til på Snapchat (piaseeberg) og hold deg oppdatert på alt som har med trening å gjøre.

Jørgine Massa Vasstrand

Hun er trolig en av de mest kjente fitness-influencerne i Norge. Hun er norsk-italiensk av nasjonalitet, utøvende PT og mor til tre.

Hun startet allerede i 2014 å blogge, under navnet hun fortsatt går under: funkygine. Hun skriver også bøker med stor suksess, og har siden 2018 hatt en serie på VGTV. For denne ble hun nominert til publikumsprisen i forbindelse med Gullruten i 2019

Du kjenner henne kanskje fra programmet Skal vi Danse, der hun havnet på en god andreplass i 2019. Populariteten til Funkygine vil ingen ende ta – i 2019 fikk hun sin egen realityserie kalt Funkyfam, og i inneværende år er Jørgine programleder for tredje sesong av Norges Tøffeste på NRK.

Og rett som det er snapper hun også med følgerne sine, så legg henne til om du vil ha litt trenings- og livsstilstips!

Camilla Aastorp

Camilla kaller seg Treningsfrue, og bruker sin egen blogg til å spre positivitet og treningsglede. Med en forholdsvis nylig stil Cøliaki-diagnose, har hun utarbeidet en del innlegg om akkurat dette, deriblant med spesialoppskrifter.

Hun driver for øvrig Skedsmo Crossfit, og er en poplær foredragsgiver. Legg henne til på Snapchat for oppdaterte historier fra en Treningsfrue.

Internasjonale treningspersonligheter på Snapchat

Jen Selter, se hva du kan oppnå

Jen Selter (brukernavn JenSelter på Snapchat) er kjent på alle sosiale medier for innholdet hun lager under treningsøktene sine på treningsstudioet. For de som trenger litt motivasjon for å fortsette med egne treningsrutiner, er Jens Snapchat-historie et greit sted å se. Med klipp fra treningsøktene hennes, samt bilder og videoer av andre aspekter av livet hennes, vil du se at hun er en helt vanlig jente med en sterk mental holdning for å oppnå gode ting, både når det gjelder fitness og ved å bygge opp et online imperium.

Fitness Hub, en Fitness Snapchat-konto for alle

Fitness Hub er ikke relatert til en online personlighet som sådan, men det gir relatert innhold som alle, fra kondisjonstrenere til gymrotter, kan sette pris på. Enten du liker motiverende sitater eller humoristisk grafikk om vanlige problemer og dilemmaer ved trening, er Fitness Hub (brukernavn yeashelifts) en fin konto å følge. Her vil du få positivt påfyll som løfter humøret, slik at du får mest mulig ut av treningsrutinen din og kan føle deg som en del av et stort nettsamfunn.

Cassey Ho, Umiddelbar pilates-inspirasjon

Cassey Ho er hjernen bak Snapchat-kontoen kjent som blogilates og pioner innen Pop-Pilates treningsprogram, som har tatt USA og internett med storm. Pop-Pilates er et treningsprogram som Cassey utviklet som en utstyrsfri helkroppstrening, som følgerne hennes kunne utføre hjemme i stua ved å følge bevegelsene på YouTube-videoene hennes.

For å markedsføre programmet og trene opp fremtidige Pop-Pilates-trenere, driver Cassey workshops over hele USA. Dette kan du få et glimt av, blant mye annet, på Snapchat-historien hennes.

Du får også en smakebit av hva fitness-stjerner spiser i forbindelse med treningen, ettersom hun ofte tar bilder av måltidene sine. Hvis du trenger et positivt løft eller til og med litt inspirasjon for å holde deg aktiv, kan du legge til Cassey Ho på Snapchat.

Adam Bornstein, Klarhet i fitness

Hvis du legger til Adam Bornstein (brukernavn: bornfitness) på Snapchat, har du rikelig med treningsrelatert innhold for å holde deg motivert og interessert hele dagen. Adam Bornstein er opprinnelig blogger, men bruker Snapchat som dumpingplass for bilder og videoer av hverdagens sin. Du vil også få se litt av matlagingen hans, så ha notatblokken klar!

Adam bruker også Snapchat-kontoen sin som et middel til å kommunisere på en direkte måte med sine følgere, ved å svare på spørsmålene deres. Som personlig trener og ernæringsekspert, er Adam Bornstein klar over den store mengden av motsetninger og forvirring i helse- og fitness-verdenen. Derfor søker han å gi klarhet i emnet, slik at hans følgere og kunder kan glede seg over en stressfri oppnåelse av helsemålene sine.

Sunn mat
I tillegg til treningstips, vil også mange eksperter gi deg umiddelbare ernæringsråd via Snapchat. Foto: Unsplash

Alaina Sanders, Livet til en #FitGirl

Personlig trener Alaina Sanders (AlainaGraceFit på Snapchat) er et strålende forbilde og motivator for de som akkurat har begynt med fitness og de som allerede har tatt opp treningen.

Når du har lagt til Alaina, kan du forvente å se mange klipp av treningsøktene hennes, samt alt hun gjør på treningsstudioet. Om Snapchat ikke er nok for deg, har hun også en YouTube-kanal der hun legger ut innhold om trening på helsestudio, mat før og etter trening og hvordan en kommer til hektene etter treningsøkten.

Joe Holder, Hva eliten driver med

Joe Holder er en Nike Run-trener, som jobber med mange høyt profilerte idrettsutøvere og kjendiser (ja, han er så god), og heldigvis for fansen og de som ser etter løpe-inspirasjon, kan vi delta på moroa ved å ganske enkelt legge til jholder88 på Snapchat!

Om du er veganer eller liker vegansk mat, vil du også få se mye av Joes treningsvennlige og plantebaserte oppskrifter, som du kan prøve ut selv.

Base Body Babes, positivitet og produktivitet

De australske PT-søstrene Felicia og Diana går under brukernavnet basebodybabes, som handler om å leve sine beste liv. I tillegg til et positivt påfyll i hverdagen din, ved å se på hva holder på med, vil du også oppdage den morsomme siden av trening. Base Body Babes' Snapchat-konto er et «must» for alle som ser etter et forbilde for sine treningsmål – og her får du to til samme pris!

Base Body Babes spesialiserer seg på å lære kvinner å løfte vekter og trene trygt, men effektivt, for å oppnå den formen de ønsker. De verdsetter også viktigheten av en positiv tankegang når det gjelder å etterkomme mål og aktivt glede seg over å inspirere andre. Det er dette som gjør Snapchat-historiene deres så bra for de som ønsker #Fitspiration.

Rachel Brathen, hvordan gjør hun det?

De som liker yoga, enten fordi det hjelper dem å klarne tankene, øke fleksibiliteten i leddene eller styrke kroppen, vet at yoga kan innebære alt fra å ligge på gulvet i søvn-stilling til å utføre nesten umulige ekstreme stillinger – yogi og snapchatter Rachel_brathen topper denne skalaen. Som personen bak @yoga_girl på Instagram, er Rachel kjent for sine fantastiske ferdigheter, og hennes Snapchat-historie gir et innblikk i livsstilen til en ekstrem yogi.

Yoga er en form for trening som er behagelig å se på, og kanskje dette er grunnen til at Rachels sosiale media-kontoer er så populære; for selv om du aldri forventer å oppnå stillingene hun utfører, så kan du fortsatt bli inspirert av dem.

Sjekk også ut fitness-blogger for inspirasjon! Finn en PT i nærheten av deg!

>

Plattformen som kobler privatlærere og elever

Første kurstime gratis

Likte du denne artikkelen? Vurder den!

5,00 (1 vurdering(er))
Loading...

Bente