Utmerket
Anmeldelser

Lær mer om Personlig trening online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 18 anmeldelser.

338 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 338kr/time

2 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære personlig trening har aldri vært
enklere

2. Organiser dine personlig trenings

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Fitness

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i personlig trenings?

Gjennomsnittsprisen for en pt-time er 338Kr.

 

Prisen avhenger av faktorer som:

 

  • Lærerens erfaring innen personlig treningundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

 

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

 

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge personlig trening?

Med en erfaren lærer i Personlig trening, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

 

Du velger den læreren som passer deg best.

 

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

 

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir personlige trenere undervisning og veiledning online ?

Flesteparten av våre personlige trenere tilbyr pt-timer online.

 

Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke personlige trenerkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen personlig trenings?

131 lærere i personlig trening tilbyr hjelp i personlig trening.

 

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

 

Velg en lærer mellom 131 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre trenere mottatt?

Blant 18 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

 

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i personlig trening?

Velg blant mange lærere innen personlig trening!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en personlig trener nær deg

Siden du leser dette er sjansen stor for at du er noenlunde motivert for å begynne å trene eller endre kosthold; da er du allerede langt på vei!

Å finne kvalitetssikret veiledning innenfor trening og kosthold er ikke enkelt, da det finnes en jungel av diverse trenings-maler og diett-planer på nettet – og mye av det er dessverre verken kvalitetssikret eller gjennomført nok for å oppnå de målene man har satt seg.

Det mest effektive er å lete etter en personlig trener som tar hensyn til det som motiverer deg, og skreddersyr et treningsprogram som kun er tilpasset dine behov.  Men hvordan finner man en slik? Og akkurat hva kan de hjelpe deg med?

Fordelene med en personlig trener

Det kan ofte være vanskelig å forplikte seg til en treningsrutine på egen hånd, det krever innsats, konsentrasjon og flid. Har man en personlig trener som jobber med å motivere deg, på dine grunnlag, blir utfordringen raskt mye enklere.

Å ta vare på kroppen sin, både gjennom kosthold og trening, har som kjent vært på moten de siste tiårene – og det er unektelig noe som mange er opptatt av også i dag. Folk er opptatt av hva de spiser og hvordan de trener, for å holde seg selv ved like.

Det finnes derfor et hav av dietter og treningsplaner man kan velge og vrake i blant, noe som kan føles overveldende siden man ikke vet hvilke som passer best for seg selv og sine behov. Når man først har bestemt seg for å forbedre kosthold og treningsvanene sine, så er det ikke rart man blir usikker på hvilke dietter og metoder man skal ta i bruk.

Keto-dietten, Juice-dietten, Detox-dietten, CrossFit og Waist-trening er noen eksempler på trender som har vært aktuell de siste årene, men disse trendene er ikke noe som passer for alle. Alle er forskjellige, og hva er egentlig best for kroppen din? Og hvor bør man henvende seg for å finne ut av dette? 

I slike tilfeller er det smarteste å legge sin lit til en personlig trener, som har utdanning og kunnskap innenfor nettopp dette feltet.  For hva er vel bedre enn at en kvalifisert treningsveileder skreddersyr en plan etter dine ønsker og behov?

Enten du har lyst til å starte med en bestemt treningsform, bygge bestemte muskler, få bedre kondis, gå ned i vekt eller rett og slett bare holde deg i form, så er det lurt å få tak i en plan som passer deg og din kropp. 

Hva bør man tenke på før man begynner med treningen?

Har du bestemt deg for å få god, kvalitetssikret hjelp så står du overfor dilemmaet hvor du skal søke etter den. Du vet kanskje ikke hvem du skal kontakte eller stole på for å få raske men samtidig varige resultater.

Du har kanskje aldri prøvd dette før, og vet derfor sannsynligvis ikke hvilken type trening du bør gå for som er tilpasset dine mål og din kroppstype. Løsningen er som sagt å finne en erfaren trener, gjerne utdannet og sertifisert, som får deg dit du vil være.

En slik personlig trener er heldigvis bare ett klikk unna, og på Superprof har vi et stort utvalg av flinke personlige trenere! Men å ty til en profesjonell personlig trener er en beslutning som bør studeres nøye.

Det store utvalget av fagpersoner med hver sin ekspertise tilsier at man gjerne bør lengre tid på å finne ut hvilken som passer best for deg, slik at man ender opp med en personlig trener som er god på det du ønsker å jobbe med. Så hva ønsker du å jobbe med, helt spesifikt?  Dette er et spørsmål du absolutt må stille deg selv, og som du bør diskutere grundig med din fremtidige trener før du går i gang med treningen.

For det første slik at treneren din får en formening om vedkommende er i stand til å lage det opplegget du ønsker deg, men også slik at de kan tilføye de aktuelle øvelsene i programmet. Du kan starte hvor du vil i løypa, og gå løs på den treningsformen du ønsker!

Du kan for eksempel starte med klassiske treningsøvelser for å gå ned i vekt og øke muskelmassen, og deretter gå videre til muskeltoning for å fremheve lårmusklatur, eller prøve deg på en rekke forskjellige fysiske aktiviteter som løping, tøyningsøvelser, yoga, styrkeøvelser, sykling eller intervaller.

Du kan altså forespørre et treningsregime som gir deg større velvære i hverdagen, eller som hjelper deg til å trene til et maraton, behandle fysiske skader, eller hva enn målet ditt måtte være. 

Finn en personlig trener på Superprof!

Superprof er en plattform dedikert til å samle de som vil lære med de som vil undervise. Vi har et utvalg på over 2000 personlige trenere som hjelper kundene sine med å nå sine egne treningsmål gjennom nett-økter eller ansikt-til-ansikt-konsultasjoner.

Våre personlige trenere kommer fra en rekke profesjonelle bakgrunner, og har faste priser i henhold til deres erfaring og ekspertise – så her finner du trenere som passer til ethvert budsjett og treningsmål. Herfra og ut er oppgaven din enkel.

Alt du trenger å gjøre er å gå til nettstedet vårt og oppdage alle våre treningsinstruktører – og kanskje spesielt de som holder til i nærheten av deg. Du kan også lese anmeldelser på profilene deres, skrevet av tidligere kunder. Slik kan du gjøre deg opp en mening om vedkommende passer deg.

Du kan også se hvilke personlige trenere som tilbyr første time gratis, slik at du enkelt kan prøve ut flere før du bestemmer deg for hvilken du har lyst til å fortsette med. En ting er sikkert, med de nye personlige treningstimene dine vil du definitivt se raskere resultater enn hvis du skulle gjort alt på egen hånd.

Lykke til!

Hva vil du lære?