Utmerket
Anmeldelser

Lær mer om Personlig trening online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 24 anmeldelser.

362 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 362kr/time

2 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære personlig trening har aldri vært
enklere

2. Organiser dine personlig trenings

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Fitness

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i personlig trenings?

Gjennomsnittsprisen for en pt-time er 362Kr.

 

Prisen avhenger av faktorer som:

 

  • Lærerens erfaring innen personlig treningundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

 

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

 

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge personlig trening?

Med en erfaren lærer i Personlig trening, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

 

Du velger den læreren som passer deg best.

 

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

 

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir personlige trenere undervisning og veiledning online ?

Flesteparten av våre personlige trenere tilbyr pt-timer online.

 

Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke personlige trenerkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen personlig trenings?

167 lærere i personlig trening tilbyr hjelp i personlig trening.

 

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

 

Velg en lærer mellom 167 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre trenere mottatt?

Blant 24 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

 

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i personlig trening?

Velg blant mange lærere innen personlig trening!

Se flere lærere Kom i gang

Personlig trening

En personlig trener vil kunne hjelpe deg med alt mulig innen treningsfaget. Finn den treneren som kommer overens med deg og har de erfaringene og den kunnskapen du setter pris på, så er du godt på vei. Trening i dag er så variert og du har mulighet til å gjøre nesten hva som helst.

Det betyr at du kan trene kondisjon og utholdenhet ved hjelp av mange ulike treningsformer, slik som svømming, sykling, løping eller roing. Det samme gjelder styrketrening, hvor du kan ta fatt på tunge vekter, bruke apparater eller delta på CrossFit.

Trening har blitt en vanlig og viktig del av livene våre, som sørger for å holde oss fysisk og psykisk i form. Du kan finne mange måter å få hjelp med treningen din på. De fleste treningssentre tilbyr gruppetimer, hvor du kan delta på et bredt spekter av ulike aktiviteter.

Her møter du andre mennesker og instruktøren vil sørge for å holde dere motiverte underveis. Det kan derimot være utfordrende å få faglig hjelp på slike timer siden det er så mange til stede og instruktøren har ikke nødvendigvis faglig kompetanse innenfor trening.

Det samme gjelder videoer på nettet, hvor du ikke har noen å spørre underveis og instruktøren har heller ikke mulighet til å gi deg tilbakemeldinger. Det er derfor personlig trening har blitt så populært. Kombinasjon av tilbakemelding, skreddersydd opplegg og regelmessige økter kan lede til den treningsmotivasjonen du har behov for.

Fordelene med personlig trening

Trening er svært viktig for vår helse. Forsking har lenge vist at trening har flere positive innvirkninger på får fysiske helse. Gjennom trening kan du redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, øke oksygenopptaket ditt og få en mer utholden kropp.

Det betyr at du vil oppleve det enklere og mer givende å gjøre ting i hverdagen, øke din generelle helse og opprettholde helsa di i takt med årene som går. Samtidig er det en sammenheng mellom trening og sykemeldinger, noe som poengterer viktigheten av at vi mennesker holder oss i fysisk aktivitet og trener. Det er ikke kun viktig for oss som enkeltindivider, men også for hele samfunnet vårt.

Nyere forskning har også vist hvordan trening har positive konsekvenser for vår kognisjon. Først og fremst øker blodgjennomstrømningen til hjernen vår, som tilfører mer oksygen til cellene i ulike hjerneområder.

Det betyr at hjernen vår får en mulighet til å styrke seg selv under trening. Våre kognitive ferdigheter blir dermed styrket og vi vil bygge en sterkere hjerne ved å trene.

Det er noen krav du må oppfylle, slik som å gjøre det regelmessig, minst trene i 30 minutter og ha minst moderat intensitet underveis. Siden vår trivsel og mentale helse henger sammen med hjernen vår, har det vist seg at vi kan dempe symptomer på depresjon gjennom trening.

Det har rett og slett å gjøre med styrkingen av hjerneområdene våre, samtidig som utskillelsen av både endorfiner og dopamin øker under trening. Hukommelsen vår får til og med en boost underveis, og trening kan bidra til læringa vår.

Finn en personlig trener gjennom Superprof

Som du har skjønt finnes det mange grunner til at du bør finne en personlig trener som kan hjelpe deg med treningen din. Hos Superprof kan du finne mange forskjellige trenere som befinner seg over hele Norge.

Ved å lese deg opp på profilene deres, kan du gjøre deg kjent med erfaringene deres og hvilken kunnskap de har som personlig trener.

Det vil hjelpe deg med å velge den som passer best for deg. Den personlige treneren din vil sørge for å skreddersy et treningsopplegg for deg. Dette vil ta utgangspunkt i målene du har satt deg, men også behovene du har underveis.

Treneren din vil gi deg tilbakemeldinger underveis og sørge for å holde deg motivert og hele tiden minne deg på målene dine. Du kan være trygg på at treningen er sikker, givende og bra for kroppen din. 

Hva vil du lære?