“Ikke vær redd for å feile. Det er veien til suksess.” – LeBron James

Det er ingen tvil om at suksessen med sosiale medier ikke er forbigående. Nå som dette er en instinktiv del av hverdagen vår, har vi lært hvordan en kan bruke plattformene i våre sosiale nettverk til bedre livsstil.

På sosiale medier omtales alle typer temaer, noe nettbutikker i hele verden benytter seg av i form av digitale markedsføringskampanjer. Dette legger grunnlaget for influencere.

De innflytelsesrike personene kalt ‘influencere’ bygger seg sitt eget varemerke i takt med veksten på deres nettsamfunn. Merkevarene bidrar til at influencere og bloggere kan være tilstede i ulike media-outlets, samtidig som de bidrar til deres generelle suksess når innholdet deres blir viralt.

Det antas at sosiale medier brukes av 3 milliarder mennesker – ikke så overraskende tall. Disse 3 milliarder menneskene har en interesse de dyrker. Dette kan for eksempel være personlig trening, som vi vil se nærmere på i denne artikkelen.

Hvilke profiler er de beste? Hvilke bloggere eller influencere bør du følge om du er interessert i løping, vektløfting, sykling, yoga eller sport generelt?

Influencer skrift
Influencer er en tittel som har oppstått takket være sosiale medier, der en kan lese om alt mellom himmel og jord, fra fitness til matlaging og reiser. Foto: Pixabay

 

De beste Personlig trener (PT)lærerne tilgjengelig
Kent
5
5 (8 Evaluering(er))
Kent
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Martin
5
5 (2 Evaluering(er))
Martin
450kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mr content guy
Mr content guy
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Dag
4,8
4,8 (5 Evaluering(er))
Dag
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mari
Mari
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jakub
Jakub
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Thea
Thea
380kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jehad
Jehad
10kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Kent
5
5 (8 Evaluering(er))
Kent
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Martin
5
5 (2 Evaluering(er))
Martin
450kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mr content guy
Mr content guy
325kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Dag
4,8
4,8 (5 Evaluering(er))
Dag
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Mari
Mari
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jakub
Jakub
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Thea
Thea
380kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jehad
Jehad
10kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Start nå

De beste fitness-profilene på Instagram!

Fitness er over alt i form av influencere og markedsføringskampanjer for sport eller helseprodukter, som ramler ned på våre elektroniske enheter. Du kommer ikke utenom #Fitspo på smarttelefonen, nettbrettet, datamaskinen eller tv-en – digital markedsføring er et kraftig verktøy.

Siden trening i økende grad er et felles tema på sosiale media-kontoer,

så er det ikke veldig overraskende at fitness-bloggere utgjør eliten i den digitale verdenen.

Med et stadig økende antall fitness-ambassadører på ulike sosiale media, ser det ut til at Instagram er favoritten for å kommunisere med publikum. Fitness influencere bruker Instagram for alt det er verdt, enten det gjelder å lansere egne sportsprodukter eller å gi livsstilsveiledning til de som ønsker å holde seg i form. Vi skal ta en kikk på fitness-profiler som utgjør et friskt pust i fitness-bransjen, én Instagram-post av gangen.

Markedsføring på sosiale medier
Digital markedsføring på sosiale medier er et kraftig verktøy som er kommet for å bli, og der influencere spiller en viktig rolle.. Foto: Pixabay

 

Jørgine Massa Vasstrand, alias funkygine

Tar vi en titt på det norske markedet, finner vi for eksempel Jørgine Massa Vasstrand, alias funkygine. Med 630 000 følgere har funkygine overtatt Kari Jaquessons tittel som Norges fitness-dronning. Her kan du scrolle deg gjennom hennes publikasjoner, som i skrivende stund teller over 1200, og få påfyll av skjønnhets- og treningstips, kostholdstips og andre hverdagslige sysler. Funkygine har rukket å skrive fem bøker og har utarbeidet sin egen kleskolleksjon. Begge deler finner du i hennes nettbutikk Funkygineshop.

Pia Seeberg

Av yrke er Pia Seeberg helsejournalist,  og elsker å skrive om fysisk og mental trening, samt sunt kosthold og livsstil. Du finner henne på de fleste medier, deriblant Instagram. Her finner du daglige oppdateringer til motivasjon og inspirasjon. Pia kaller seg selv for PT-Pia.

Suzanne Svanevik @suzannesvanevik

Suzannes konto er @suzannesvanevik. Her har hun en tilhengeskare på hele 390 000 følgere. Selv er hun fitness-influencer og crossfit-stjerne, som samarbeider med store aktører som Womens Best og NJIE. Hun er utdannet personlig trener, og har deltatt i mange crossfit-konkurranser, som da hun konkurrerte mot crossfit-stjernene Jamie Hagiya og Mathew Fraser i 2016. I tillegg til å være influencer, driver hun treningsstudioet Bergen Performance Center.

Camilla Aastorp

Camilla, eller Treningsfrue, er en spesielt aktiv bidragsyter på Instagram, hvor den røde tråden er positivitet og treningsglede. I tillegg til å være en populær influencer, er hun en populær foredragsholder og driver Skedsmo Crossfit.

Søker du etter Treningsfrue på Instagram, vil Camilla holde deg oppdatert på treningseventyret sitt!

Alice Liveing

En av Instagrams mest kjente fitness influencere går under navnet @aliceliveing. Her deler hun sine treningsteknikker, gymrutiner og sunne måltider med 640 000 følgere. Suksessen på Instagram har ført til at hun selger sine egne treningsklær i Primark-butikker. Når hun ikke løfter vekter, jobber Alice som personlig trener og skriver artikler for magasinet Women’s Health. Og som om ikke det er nok, har hun også utgitt tre egne bøker. Hun regnes som en fitnessguru, og innholdet hennes passer for alle som ønsker en sunn kropp og vil rådføres av noen med den rette ekspertisen.

Kayla Itsines

Med hele 10,1 million følgere er denne australske fitness influenceren kjent i hele verden for sine små treningsøvelser og fulle treningsprogrammer tilgjengelig for nedlasting via hennes applikasjon Sweat. Hun nådde stjernehimmelen med sin Bikini Body Guide (#BBG), som bidro til å øke omfanget av plattformen hennes.

Hennes Instagram-innhold fokuserer hovedsakelig på inspirasjon til trening #Fitspo (fitness-inspirasjon) ved å vise kroppstransformasjonene til de som har fulgt hennes fitness program, i tillegg til treningsdemonstrasjoner og ideer til en sunn fitness diett.

Bethany Tomlinson

Bethany Tomlinson, eller @beth_fitnessuk, som hun er kjent som på Instagram, er en typisk fitness-blogger som viser sine treningsrutiner og deler resultatene for å motivere og inspirere andre i deres fitness-prosess.

Ikke bare filmer hun treningsøvelsene sine. Om du akkurat har begynt å trene og føler deg litt «lost» når det gjelder å jobbe inn rutiner, beskriver @beth_fitnessuk treningen steg for steg i postene sine. Guidet trening sammen med demonstrasjonsvideoer er ideelt for å gi 286 000 følgere kunnskap om å utføre treningen sin riktig.

Zanna van Dijk

Sist, men ikke minst, bør vi nevne @zannavandijk? Hun er fitness influencer og gründer, som publiserer en eklektisk blanding av fitness trening, mat og reise, hvorav den røde tråden er velvære. I tillegg til Instagram-kontoen, driver hun også et firma som lager badetøy av resirkulert plastikk, og en annen konto kalt @thegirlgains, begge etablert av Zanna selv.

Det er tydelig at Instagram er markedsplassen for opplæring og deling av fitness-tips. Uansett hvem du er, så vil det alltid finnes en konto som appellerer til deg, dersom du ønsker å komme i form. Og i vår digitale tidsalder, er det enklere enn noen gang å hente motivasjon og råd. Så, hva venter du på?

Instagram er selvfølgelig ikke det eneste sosiale nettverket med fitness-relatert innhold. Andre nettverkssteder, slik som YouTube, har også tatt verden med storm med sitt interaktive innhold.

Hva med å ta fitness-timer? Finn klasser i nærheten av deg!

Hvilke er de beste Personlige Trenerne på YouTube?

Youtube på mobilen
YouTube er en av verdens største sosiale medier, som knytter rundt 1,5 milliarder mennesker sammen verden over via elektroniske enheter. Foto: Pixabay

YouTubes umiddelbare tilgang gir fitness-influencere en utmerket måte å laste opp personlige trenings-videoer som følger resten av deres online branding. For å kommunisere med publikum og etterkomme etterspørselen, er dette et uvurderlig verktøy for de som vil holde seg oppdatert med de nyeste fitness-trendene.

Så, hvem er YouTubes fitness-guruer? Stort sett er YouTube-kanaler om fitness linket til Instagram-kontoer, men siden vi allerede har skrevet om disse, så skal vi se på dette utvalget av fitness-influencere!

Jørgine – funkygine

Jørgine Massa Vasstrand, alias funkygine, publiserer ofte nye videoer på Youtube. Ikke bare får du trenings- og kostholdstips, men også skjønnhetstips, ispedd litt hverdagslige sysler. Funkygine har skrevet fem bøker og laget sin egen kleskolleksjon. Begge deler finner du i hennes nettbutikk Funkygineshop.

Pia Seeberg

Pia er en sprekispotet, som er utdannet journalist, PT og mental trener. Når hun ikke deler videoer på YouTube, jobber hun som helsejournalist, prosjektleder og fysisk og mental trener. Se hennes treningsvideoer her.

Helene Drage

Helene er ikke en typisk fitness-influencer, men budskapet i hennes Youtube-videoer er heller rettet mot motivasjon og inspirasjon for bedre selvtillit og bedre selvfølelse ved, blant annet, å finne glede i trening uten så mye fokus på kropp. Hun har akkurat blitt mamma, og det vil nok prege videoene fremover. Følg med!

Carly Rowena

Carly Rowenas YouTube-kanal har litt av hvert for å holde på interessen til sine 412 000 følgere. Hun poster jevnlig treningsøkter du kan følge mens hun utfører dem, i tilegg til vlogger og veiledning for de som ønsker informasjon om sunt kosthold, selvpleie og det beste fitness utstyret.

TheLeanMachines

The Lean Machines er to helse-coacher som lager innhold om bodybuilding og vektløfting i tillegg til kostholdsråd for de som ønsker seg en fastere kropp. De gir mange myteomspunne tips om hvordan du tar vare på kroppen din når du skal bygge muskler. Kanalene deres samarbeider ofte med andre velkjente sportsmennesker – det siste var et partnerskap med Tom Daley!

Blogger om Personlig Trening du kan følge!

Neste gang du dveler mellom to YouTube-treninger, kan du benytte sjansen til å se deg rundt etter fitness-råd for å maksimere treningen din og oppnå de beste resultatene. Å kikke på fitness-blogger er en fin måte å lese deg opp på spesifikke temaer og utforske områder innen fitness du kanskje aldri før har tenkt på. Her skal vi ta en kikk på noen fitness-blogger du kan følge.

Camilla Aastorp, alias treningsfrue

Bloggeren fikk nylig diagnosen Cøliaki, og skriver om livet rundt sykdommen samtidig som hun deler treningstips og oppskrifter, samt hverdagslige hendelser med følgerne sine. Positivitet og treningsglede er den røde tråden i bloggen. Hun driver Skedsmo Crossfit, og er ellers aktiv på Facebook og Instagram.

The Fitnessista

The Fitnessista (eller Gina blant venner) fokuserer på praktisk fitness. Bloggen er ment for arbeidende mødre med lite fritid, og gir raske og effektive treningsøkter og oppskrifter tilpasset treningen. I tillegg til artikler og oppdateringer om familielivet, kan du også følge Ginas fitness-programmer for å oppnå fitness-målene dine. Denne bloggen er spesielt tilpasset unge mødre, da mye handler om å komme i form igjen etter en fødsel med et dedikert treningsprogram.

Fitness on Toast

Svensk-engelsk blogger Faya Nilsson opprettet bloggen Fitness on Toast, da hun ville ha et sted å dele sine sunne oppskrifter med andre og gi ernæringsråd til leserne. Siden 2013 har bloggen hennes blitt stadig mer populær, og hun bruker nå bloggen til å knytte kontakt med leserne og poste innhold om hennes liv som personlig trener.

Om du også er interessert i å finne en personlig trener nær deg kan du se på Superprofs oversikt over personlig trener Bergen.

Run to the Finish

Som navnet tilsier, er dette en løpeblogg. Personlig trener Amanda Brooks publiserer artikler med råd om hvordan en får mest mulig ut av løpingen, i tillegg til den beste ernæringen og treningsoppleggene for de som vil ta løpingen til et høyere nivå. Enten du skal løpe halvmaraton eller finne en treningsrutine skreddersydd for løpere, så finner du det du er ut etter på Run to the Finish.

De beste Personlige Trenere på Snapchat!

Snapchat-logo
Også på Snapchat kan du holde deg oppdatert i fitness-verdenen. Legg til din favoritt, og få nye historieoppdateringer på smarttelefonen din. Foto: Pixabay

Snapchat er et av de nyeste sosiale mediene på markedet, og er mest populært blant den yngre garde (millenials). Plattformen er rask og dynamisk, noe som gjør Snapchat perfekt for fitness-influencere som vil gi verden innsikt i sin fitness-filosofi. Vi skal ta en kikk på hvem de er.

AJ Odudu

AJ Odudu er kanskje best kjent for sine TV-opptredener. Når hun imidlertid ikke er på TV, trener hun og gir følgerne sine en boost av #fitspiration og tips for å starte dagen. Du kan legge henne til i Snapchat ved å legge til brukernavnet hennes: AJ.Odudu.

Fitness Hub

Fitness Hub publiserer alle typer fitness-relaterte tips, vitser og innsikt i livet til en treningsstudio-bruker. Selv om mye av innholdet tas fra hennes Instagram, vil du med Fitness Hubs Snapchat-historier få akkurat den boosten du trenger for å komme deg ut av senga og sette av gårde til treningsstudioet. Enten det er infografi av mat eller en relatert post fra administrator, så er Fitness Hub en typisk fitness-konto.

Jen Selter

Jen Selter er en ekte fitness-ambassadør, som deler alt fra egne treningsøkter til muskelbygging, helsetips og vennefester på sin Snapchat-historie. Hun har blitt populær blant nybegynnere i fitness og amatører som trenger litt inspirasjon til å tone kroppen.

Sosiale medier er ikke bare en ny kommunikasjonsmetode, men også en måte bloggere kan lage plattformer for deling med publikum og for internettbrukere å finne inspirasjon. Om du vurderer å begynne med fitness, så nøl ikke! Ta en kikk på sosiale medier. Her finnes noe for alle!

Hvis du ønsker hjelp med personlig trening, kan du finne en personlig trener Oslo gjennom Superprof.

 

>

Plattformen som kobler privatlærere og elever

Første kurstime gratis

Likte du denne artikkelen? Vurder den!

5,00 (1 vurdering(er))
Loading...

Bente