En Aktiv Livsstil med god Kosthold- og Treningsveiledning

Om man ønsker å bli litt mer markert, kanskje gå ned i vekt eller om målet er å komme i generelt bedre form, er det å kontakte en profesjonell en god start. Et medlemskap på et treningssenter eller det å kikke på treningsvideoer på nett er ikke nødvendigvis nok for å få en god helse. […]

27 februar 2020 ∙ 6 minutter lesemateriale

To personer på løpetur

Treningsveiledning med PT-Timer

Ønsker du å trene med en personlig trener for å se trent ut eller bygge muskler? Er du usikker på om du bør ansette en profesjonell personlig trener som kan komme hjem til deg, eller om du skal delta på gruppetimer ved et treningssenter? Vet du ikke om du skal gjøre zumba, Aerobic, muskeltrening eller […]

31 januar 2020 ∙ 12 minutter lesemateriale

Trenger du treningsveiledning?

Om du søker inspirasjon eller veiledning, har vi massevis av råd for å komme i gang med treningen.

våre artikler inneholder råd og veiledninger for deg som er på nybegynner- eller viderekommendenivå.

Finn en privatlærer nær deg eller online, og opplev helsefordeler som følger med en mer aktiv livsstil!

Det er vanlig å oppleve topper og daler i motivasjonen når det kommer til trening. Mange tenker sikkert: «Hvorfor skal det være så vanskelig?»

Det trenger ikke å være vanskelig når du har funnet den treningsplanen som er skreddersydd for deg. Kanskje du blir mest motivert av fremgang i intervalløkter, eller hva med å øke vekter på manualene?
Vi er alle ulike, så ikke sløs bort unødvendig tid på å stresse med å forsøke å være som «alle andre».

Uansett om du bor i Oslo, Kristiansand eller Bergen, kan du finne en personlig trener som passer for deg.

Kanskje har du allerede klare mål for hva du ønsker å oppnå, det vil da kunne være enkelt for en trener å i samråd med deg, lage en skreddersydd plan på hvordan du skal oppnå disse målene. Om du ikke skulle ha helt klare mål fremfor deg enda, kanskje treneren din kan hjelpe deg med å finne dem?

Med alle helsefordelene som følger med aktivitet i hverdagen, kan det være verdt å gjøre et forsøk. Du kan booke timer med våre PT-er på plattformen. Alt u trenger å gjøre er å gå inn på våre hjemmesider og søke opp etter din by, for eksempel Stavanger eller Trondheim, og du vil få opp alle våre treningsinstruktører i disse byene.