"Musikk er vinen i koppen av stillhet." - Robert Fripp

Det er alltid en god idé å lære musikk. Du må imidlertid kanskje lære litt musikkteori før du velger hvilket instrument og musikkstil du vil spille.

Mange nordmenn velger å lære å spille trommer. Det er faktisk ganske populært! Det er antageligvis fordi det å spille trommer er morsomt. Når det gjelder valg av trommeundervisning, så er det viktig å velge riktig veileder.

I denne artikkelen skal vi veilede deg gjennom tankeprosessen du må gjennom før du begynner å se etter veilederen din. Vi skal vise deg hvor du finner veiledere og hvordan du velger den rette basert på kandidatene du har funnet.

De beste Trommerlærerne tilgjengelig
Øyvind
5
5 (3 Evaluering(er))
Øyvind
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Daniel
5
5 (6 Evaluering(er))
Daniel
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Andreas
Andreas
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shalaw
Shalaw
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shabani
Shabani
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jonathan rensvik
Jonathan rensvik
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Nils jørgen
Nils jørgen
600kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Torbjørn
Torbjørn
350kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Øyvind
5
5 (3 Evaluering(er))
Øyvind
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Daniel
5
5 (6 Evaluering(er))
Daniel
400kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Andreas
Andreas
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shalaw
Shalaw
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Shabani
Shabani
300kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Jonathan rensvik
Jonathan rensvik
250kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Nils jørgen
Nils jørgen
600kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Torbjørn
Torbjørn
350kr
/t
Gift icon
1. kurstime gratis!
Start nå

Hva forventer du av undervisningen?

Før du tar fatt på leteprosessen, så må du finne ut hva det du ønsker. Hvilke mål har du som trommeslager? Hva forventer du fra undervisningen, og hva er budsjettet ditt? Du bør også finne ut hvilken undervisningsform du foretrekker. Kan du tenke deg å være på gruppe sammen med noen, eller vil du ha en-til-en undervisning med en privatlærer?

Undervisningsmetodene vil tross alt være vidt forskjellige.

I motsetning til pianotimer, fløyteundervisning eller til og med gitartimer, er trommeundervisning bare for de som vil lære mer om perkusjon. Det kan være lurt å delta på en prøvetime, slik at du får se nøyaktig hva det innebærer å lære å spille trommer.

Det er noen spørsmål du må tenke gjennom før du begynner med trommekurs for barn:

  • Hva er målet mitt?

  • Hva er nivået mitt?

  • Hva er jeg villig til å betale?

  • Hvilken undervisningsmetode er jeg mest komfortabel med?

  • Har jeg et trommesett, eller er jeg villig til å kjøpe et? (Vanligvis trenger du et sett med basstromme, skarptromme, cymbaler, inkludert hi-hat og tom-tom)

  • Osv

En som spiller trommer
Det er viktig å finne ut hva du forventer av undervisningen før du begynner med det. (kilde: unsplash)

Med så mange spørsmål, lærestiler og musikalskje sjangre, er dette noe du må ta på alvor. Alle elever er forskjellige, og det er derfor du må ha alt dette klart for deg, slik at du kan mest mulig ut av undervisningen.

Etter at du har tenkt på alt dette, må du vurdere den potensielle privatlærerens erfaring og kvalifikasjoner.

Hvis du ikke fikk til å lære å spille trommer på egen hånd, hvorfor gjorde det ikke det?

Trommeundervisning etter en personlig anbefaling

Selv om du kanskje ikke tror det, så kan det å få en personlig anbefaling spille en viktig rolle når det gjelder å finne noen som kan undervise deg i det å spille trommer. Så når du leter etter en privatlærer, bør du sørge for at folk vet at du leter etter en.

Ta eksepsjonell trommeundervisning her.

Personlig anbefaling er en fin måte å komme deg videre i leteprosessen på. Kanskje kjenner du noen som kjenner noen som underviser i musikkteori.

Det vil hjelpe deg med å finne den rette privatlæreren til riktig pris. Tross alt vil du også ha en forbindelse til veilederen via en felles venn eller familiemedlem. Dette vil fungere for både studenten og privatlæreren, ettersom begge vil føle på et behov om å ikke skuffe personen som satt dere i kontakt med dere.

Privatlærere kan være mye nærmere enn du egentlig tror. Det finnes trommekurs drammen og trommekurs Bergen. Det å snakke om det kan hjelpe deg med å spre budskapet rundt til de i nærmiljøet ditt. Det har sikkert noen du kjenner (f.eks venn eller familiemedlem) som kjenner noen som gjerne kan tenke seg å hjelpe deg.

Når du lærer å spille trommer, må du lære mer om musikk generelt. Du får se hvor viktig det er når du har instrumentet foran deg. Du må føle deg komfortabel sammen med privatlæreren din, og når du finner en privatlærer via en personlig anbefaling, så er det ofte noen som har blitt anbefalt av noen du kjenner.

En mann som spiller trommer
Å få en personlig anbefaling er en av de beste måtene å lete etter en privatlærer. (kilde: unsplash)

Hvis har et budsjett, har de som ikke lærer bort klassisk musikk en tendens til å være billigere. Dette kan være nyttig for noen som ikke er helt sikre på om trommer er det de har lyst til å lære, eller hvis de har et veldig stramt budsjett.

Når du lærer å spille et instrument på fritiden, er det vanligvis en mer avslappende prosess. Du får for eksempel ikke prøver og eksamener. Vi snakker tross alt ikke om å lære å spille piano, klassisk gitar eller det å synge. Trommer er synonyme med å slå seg løs. Rock 'n' roll!

Du kan selvsagt lære å spille trommer med en streng lærer, hvis det er det du foretrekker. Det er bare slik at noen studenter foretrekker en grundig og streng tilnærming til læring, og mindre tid til lek og moro. Dette gjelder spesielt for de som for eksempel ønsker å lære å spille trommer på profesjonelt nivå.

Hvorfor ikke sjekk ut forskjellige nettbaserte trommekurs?

Å lære å spille trommer på Internett

Internett kan fungere på samme måte som det å få en personlig anbefaling. Du kan legge ut annonser og finne en privatlærer som fungerer for deg. Du kan finne den snilleste, den mest kvalifiserte og den billigste privatlæreren ganske enkelt takket være nettet.

Tross alt er Internett et av de beste forskningsverktøyene i moderne tid, og det er behjelpelig med å finne veiledere for ethvert musikkinstrument. Det finnes nettsteder som tilbyr undervisning i alle instrumenter fra munnspill til ukulele, slik at studentene kan komme seg ut av hjemmene sine. 

Det er mange plattformer tilgjengelig for ambisiøse musikere. For å finne den rette veilederen for deg, må du se nøye på alternativene, prøve forskjellige nettsteder og finne de beste prisene for deg. Målet er å få akkurat det du ønsker

Internett er en rask og enkel måte å finne det du leter etter. De fleste privatlærere kan raskt bli funnet på plattformer med en profil som beskriver hvem de er, hva de underviser, priser og geografisk plassering. Hvis du velger nettbasert undervisning, trenger du ikke engang å forlate godstolen hjemme i stuen din.

Nettleser med YouTube
Du kan også lære trommer ved å se på videoer på YouTube. (kilde: unsplash)

Når det gjelder å lære å spille trommer, er det mye bedre å møte læreren din regelmessig for å øve på å spille trommer akkurat som og når du vil. I tiden mellom undervisningstimene kan du finne gratis trommeleksjoner på nettet, på blogger og plattformer som YouTube.

Du kan også finne et bredt utvalg av musikalske stiler, siden hver privatlærer vil ha sine egne preferanser og favorittsjangre. Hvis du finner en privatlærer på nettet, er det selvsagt et element av tillit involvert.

Når det er sagt, så finnes det plattformer som også inkluderer tilbakemeldinger hver enkelt privatlærer har fått, i tillegg til erfaringen og kvalifikasjonene deres. Som du sannsynlig har skjønt, så snakker vi om nettsteder som Superprof!

Å lære å spille trommer på Superprof

Enten du vil lære å spille trommer for moro skyld eller på profesjonelt nivå, tilbyr Superprof en flott løsning for håpende trommeslagere. Lærerne våre er der for å hjelpe deg med å forbedre din musikalske kunnskap og nyte undervisningen din mens du blir stadig bedre til å spille trommer.

De fleste har i dag ikke tid eller penger til å flytte ofte eller å ta undervisningstimer på dyre musikkskoler eller konservatorier. Du kan finne den ideelle privatlæreren for deg på Superprof!

Sjekk ut listen over de beste musikkonservatoriene i Norge.

Hva er bedre enn å ha det gøy samtidig som du lærer å spille et musikkinstrument?

Du kan lære mer om musikkteori og hvordan et trommesett er satt sammen, samtidig som du forbedrer teknikken din og streber etter å nå dine personlige mål som musiker.

Vi er veldig stolte av hvor hyggelige og vennlige privatlærerne våre er.

Elsker du moderne musikk?

Ikke noe problem! Du kan finne en privatlærer som spesialiserer seg på denne typen tromming. Fra folkemusikk til kammermusikk kan du få mest mulig ut av trommeundervisningen med din perfekte privatlærer.

På bare noen få undervisningstimer, vil du lære å håndtere trommene og innse at de ikke bare er for rockere. Hvis du ønsker å forbedre deg raskt, så kan du gjøre det ved å velge riktig privatlærer.

Er det virkelig så enkelt å lære et musikkinstrument?

Det er det, hvis du jobber med riktig privatlærer. Selv om det er mange kriterier for valg av privatlærer, så bør musikken alltid komme først!

Hvis du ikke har anledning til å møte en privatlærer eller det ikke noen bor noen i nærheten av deg, kan du alltids prøve nettbasert privatundervisning også. Et eksempel på dette er for eksempel å kommunisere med en privatlærer via Skype, og så får du undervisning over nettet.

>

Plattformen som kobler privatlærere og elever

Første kurstime gratis

Likte du denne artikkelen? Vurder den!

5,00 (1 vurdering(er))
Loading...

Hanne