Mann med akustisk gitar

Lær å Spille Gitar – med Gitarkurs eller på Egenhånd, Valget Er Ditt!

Det finnes mange fordeler med musikk, og med det å drive med det. Visste du for eksempel at musikk kan ha en innvirkning på hukommelse? Å lære å spille gitar er ikke alltid enkelt. Du vil imidlertid finne at det er verdt det når du er en gitarist med gode kunnskaper om musikkteori, når du […]

27 januar 2020 ∙ 7 minutter lesemateriale

Mann og gitar

Hvordan Lære å Spille Gitar på en Rimelig Måte

"Noen ganger er det beste man kan gjøre med en gitar å se på den" - Thom Yorke. Det er mange mennesker som liker musikk, og det finnes forskning på hvilke fordeler musikk kan ha. Det viser seg blant annet at musikk faktisk kan ha en beroligende effekt. Gitaren er et av de mest populære […]

4 desember 2019 ∙ 6 minutter lesemateriale

Vil du lære å spille gitar?

Våre gitarlærere har lagd flere artikler for å hjelpe deg med dine gitartimer og øvinger. Oppdag gitarverden og hvordan mestre instrumentets mange disipliner; rock, klassisk, jazz, osv. 

Superprof er stedet for å finne din perfekte gitarlærer. Kikk innom profilene deres i dag, for å finne et gitarkurs i nærheten av deg. 

Lær å spille gitar

Ønsker du å ha stilen til Ben Harper, rytme verdig Rolling Stones, eller å kunne spille en solo av Pink Floyd eller Led Zeppelin?

Hvorfor ikke starte med gitartimer i dag?

Gitar er ansett som et av de enkleste instrumentene å lære seg; med tree grunnleggende akkorder (for eksempel; moll, C-dur, E-dur), kan du enkelt starte å spille sjangere som «folk rock» eller «amerikanske gitarsanger». 

Derimot vil du enkelt møte på utfordringer når du starter å spille sjangere slik som «spansk gitar» eller «gypsy jazz».

Gitaren er over 4000 år gammel, spilt med et plekter, med seks vibrerende strenger trukket langs en lydplate og klemt på halsen. All tidligere og nyere musikk bruker gitar.

Legendariske sanger slik som: Forbidden Games, Come As You Are, Stairway To Heaven, Stand by Me, Nothing Else Matters, No Woman No Cry, Sweet Home Alabama eller Another Brick In The Wall og Californication er systematisk inkludert i alle mulige musikkøvinger av gitarister som ønsker å starte eller forbedre deres ferdigheter.

For å lære hvordan man skal lese en tabulatur, mestre en spesifikk rytme, en arpeggio, tapping, fingerspill, forstå musikkteori – særlig solfeggio – og å kunne spille hvilken som helst stil, er det uungåelig å ta privattimer, for å få mest mulig utbytte.

Ta gitartimer og velg din gitarlærer

Det er mulig å lære seg gitar selv. Men du vil etterhvert innse at for å oppnå et høyere nivå, er det nødvendig å ta gitartimer med en privatlærer. 

Enhver gitarlærer vil kunne fortelle deg; for å lære å spille gitar må du virkelig ønske det, på den måten holder du deg motivert.

På Superprof, har musikklærerne flere års erfaring og er i stand til å dele deres metoder for å hjelpe deg bli en god gitarist. De ulike musikklærerne passer til elevenes ulike behov og ønsker.

Snart kommer du til å spille som Hendrix og Clapton!

Men før du kommer deg dit, må du lærer de grunnleggende ferdighetene av gitar.

Hvorfor velge Superprof for din gitarundervisning?

Superprof tilbyr gitartimer for alle aldre og alle nivåer. Blant annet tilbys musikkteori – solfeggio og improvisasjon, hjelp med teknikk, moll og dur, pentatonisk skala, akkorder og små ekstra triks, som for eksempel hvordan man kan spille keivhendt. Alle disse metodene kan du oppdage i løpet av ditt gitarkurs.

Du velger selv din gitarlærer basert på deres erfaring, musikkstil og preferanser, pedagogikk, timesrate, beliggenhet og type gitar de spiller.

Start med dine gitartimer i dag! Mange flinke gitarlærere venter på deg.