Utmerket
Anmeldelser

Finn en gitarlærer i nærheten av deg

Se flere lærere

5.0 /5

Gitarlærere med et gjennomsnittsevalueringer på 5.0 stjerner av 5 og mer enn 16 evalueringer.

351 kr/time

Gode priser: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 351kr/timen

7 t

Raske som lyn! Våre gitarlærere svarer vanligvis innen 7time(r)

Å lære gitar i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine gitarkurs

Kontakt din gitarlærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for gitar, skreddersydd ditt nivå.

3. Oppdag nye evner

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker

FAQ

🎸Hvor kan du finne en gitarinstruktør i Oslo?

Ønsker du å starte med å lære gitar?

 

På Superprof er det 48 gitarinstruktører tilgjengelig for å gi gitar kurs i Oslo

 

Vår meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med gitarinstruktører som er registrert på plattformen vår.

 

Når leksjonsforespørselen din har blitt godkjent, kan du begynne første gitartime med en gitarinstruktør.

 

Klikk her for å se profiler til gitarlærere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere tilbyr for øyeblikket private gitarkurs i nærheten av deg?

I Oslo og de omkringliggende områdene er det 48 private gitarlærere tilgjengelig for å gi gitartimer

 

For å finne en privat gitarlærer, ta en titt på deres profiler for å finne ut mer om kurstilbudet deres. Gitarinstruktørene våre dekker alle typer gitarer fra elektrisk, akustisk, bass.

 

Velg leksjon i Oslo fra vårt utvalg av mer enn 48 lærere tilgjengelig.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære gitar online med en privat veileder. Enten du er helt nybegynner og vil starte fra bunnen av, eller om du bare ønsker å forbedre dine gitarferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre gitarlærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud gitar via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en online gitarlærer

💸 Hvor mye koster det for gitarkurs per time in Oslo og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på privatundervisning i gitar i Oslo er 351kr.

Timesprisen for gitarundervisning vil avhenge av:

  • erfaringen læreren har
  • hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvilken type gitar du vil lære deg (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere tilbyr deres første kurstime gratis.

 

Sjekk ut prisene på våre gitarlærere nær deg.

🎸Hvilke utstyr trenger du før du skal lære gitar?

Det første du trenger er åpenbart å kjøpe en gitar. Noen av de mest velkjente gitarmerkene er Gibson, PRS, Yamaha og Schecter.

 

Prisen for en gitar kan noen ganger avskrekke nybegynnere.

 

Hvis dette er tilfelle for deg, kan det være lurt å leie en gitar som du kan bruke til du er klar til å kjøpe din egen gitar.

 

Avhengig av hvilken type gitar du vil spille, du kan også kjøpe:

 

  • En forsteker
  • En lydkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

 

Visse gitarutstyr er ikke påkrevd for at du skal lære å spille gitar. Ikke nøl med å be gitarlæreren din om råd til hvilket tilbehør du bør kjøpe for å spille musikken du ønsker.

 

Finn læreren din fra vårt utvalg av mer enn 48 gitarinstruktører.

🎸Hvorfor burde du starte med private gitarkurs i Oslo?

Mange ønsker å kunne spille et instrument et av de mest ettertraktede instrumentene er gitar. Flere elever skulle ønske de kunne spille gitar, enten fordi de har et idol som er gitarspiller, de vil imponere på fest, eller kanskje noen drømmer om en karriere i musikk?

Gitar er et praktisk instrument, som ikke er for vanskelig å bære med seg. En kan altså øve hvor som helst. Dette er kanskje en av årsakene til at gitarhjelp er blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en gitarunderviser kan mange elever bli i stand til å forbedre sine gitarferdigheter og oppnå et godt nivå.

 

Ta privatundervisning i gitar for å lære om ulike musikkbegrep med en erfaren lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg å kunne spille et nytt instrument

 

Enten du vil ta private timer hjemmefra eller et annet sted, velg din privatlærer og reserver dine gitartimer i dag.

Vil du lære gitar i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen gitar i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt musikktalent ved hjelp av en gitarkurs Oslo

Før du bestemmer deg for hvilken gitar du skal gå for, må du først finne ut av hva slags musikk som er din favoritt. En stålstrenggitar vil være perfekt hvis du skal spille folkemusikk, mens en elektrisk gitar vil passe deg som er interessert i rock-sjangeren. Ukulele og akustisk gitar gjelder igjen for helt andre sjangre.

Når du har bestemt deg for hvilken musikkstil du vil ta utgangspunkt i å følge, og du har gått til innkjøp av en gitar, er det på tide å gå i gang med neste steg! Nemlig å lære deg musikkteori, og ta gitartimer for nybegynnere.

Poprock, metal, jazz, folkemusikk, blues ... Sørg for at privatlæreren din får vite hvilken sjanger du ønsker å lære deg.  Privatlæreren kan du finne på Superprof sine sider, som har som mål å tilby gitartimer for alle!

Lær å spille gitar med en privatlærer i Oslo!

Takket være Youtube, comebacket til vinylplater og den utrolige tilgangen vi har på musikk, er vår tids musikk-kultur så stor som den aldri har vært. I dagens samfunn kan tenåringer og andre unge bli fans av Led Zeppelin, The Doors og Jimmy Hendrix, selv om de er døde eller langt mindre aktive enn de en gang var.

Kort sagt finnes det uendelig med muligheter, hvis du vil lære om historien til moderne musikk og den mye spilte gitaren. Vi lever i en fantastisk musikalsk tid, som byr på mange muligheter! I møte med denne entusiasmen, er det kanskje på tide å gå fra å bare være gitarfan til å bli en dyktig gitarist.

Drømmer du også om å spille en heftig gitarsolo eller skape dine helt egne musikkstykker? I så fall er det neste trinnet å ta kontakt med en privatlærer som underviser i gitar-instrumentet. Som du sikkert allerede vet, kan gitaren være et ganske krevende instrument. Mens noen nybegynnere opplever raskere progresjon enn andre, er det mange ting man skal lære.

Alt fra hvordan man koordinerer begge hendene, musikkteorien, hvordan lese noter, å få en følelse av rytme, hvordan skape eller gjenskape en melodi. For å kunne mestre dette, velger noen mennesker et nettkurs. "Musikkundervisning på nett", "Musikk på nett", "Gitar kurs", "Gitar online", "Online gitarundervisning" og "lære å spille gitar på nettet" er populære søk blant mennesker som vil lære seg gitar.

Men denne læringsmetoden er langt fra det beste alternativet for å lære seg gitar. Det beste for en nybegynner er å enten starte på en musikkskole, som for eksempel kulturskolen i Oslo, for å få undervisning sammen med andre likesinnede eller å finne seg en privatlærer.

Ideelt sett er en profesjonell lærer, en med bakgrunn fra for eksempel Norges musikk høgskole, som vil kunne lære deg musikkteori og musikkhistorien, i tillegg til å vite hvordan du sakte kan introduseres for noter og selve gitaren. Du kan også velge å trene med en selvlært musiker.

Hovedmålet er at du lærer å spille gitar, forstår musikkteorien, lærer å lese noter og oppdager alle de fantastiske sidene til gitaren. Det vil ta deg på en reise hvor du blir kjent med akkorder, elektriske gitarer, akustiske gitarer, tunere, forskjellige gitarmerker (Gibson, Fender Strarocaster, Ibanez), oppdager rock, blues, jazz, geniet Jimmy Hendrix, improvisasjon, gitar med stålstrenger, akustisk gitar og el-gitar

Fordelene med å ha en privatlærer i gitarfaget i Oslo

Alt dette, og mye, mye mer, kan læres av en nybegynner! Men du må selvfølgelig være klar til å jobbe hardt og investere en god del tid på veien mot å nå målet. Gitaren krever nemlig en hel del øving, selv om du er dyktig når det gjelder koordinering, mestrer de ulike håndbevegelsene og har god sans for rytme.

For ikke å glemme lidenskap for instrumentet! Du bør ikke kun ta fram instrumentet når du skal på øving, men også prioritere å bruke tid i hverdagen. Dette vil sikre en mer gradvis progresjon, og du vil oppleve at du kan gjøre raske fremskritt. Så den beste måten å bli god på instrumentet, er å trene litt hver dag.

Da vil du snart kunne spille sanger fra favorittartistene dine, så lenge du husker å øve jevnlig! Du vet hva de sier: øvelse gjør mester. Det er ingen vei rundt det! Når det gjelder musikkteori og prosessen rundt å lære noter eller akkorder, kan du lene deg på privatlæreren din sin kunnskap.

En fordel med å tilhøre Oslo, er at det finnes en rekke svært kompetente musikere i hovedstaden. Enten om de er kommet til Oslo for å starte på Norges musikkhøgskole, satser på å holde konserter i hovedstaden, eller kun har gitar som hobby, er det ingen tvil om at søket bærer flere resultater i Oslo enn for eksempel en småkommune i midt-Norge.

Det er i tillegg flere fordeler med å ta gitartimene hjemme, selv om sikkert enkelte gitarentusiaster vil være uenige. Takket være privatundervisning hjemme kan nemlig nybegynnere dra nytte av å ha en gitarlærer helt for seg selv.

Hele timen vil bli viet til deg og dine mål. Læreren vil være der for å jobbe med dine favorittemaer innen musikk, eller fokusere på utfordringene du opplever.

Å spille gitar i Oslo: hvilken stil bør du velge?

Som vi nevnte over, har den moderne musikkhistorien blitt sterkt påvirket av gitarinstrumentet. I dag har mennesker forbilder som Bob Marley, Eric Clapton, Guns n' Roses, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Deep Purple, Led Zeppelin, Nirvana, Rolling Stones, ACDC, Santana, og mange andre.

For å kunne nærme deg de store låtene til stjernene, er du nødt til å vie mye tid til å lytte til musikk og kunne låtene deres ut og inn. Så utforsk sanger som No Woman No Cry, Redemption Song, Layla, Knocking on Heaven's Door, Californication, Nothing Else Matters, Stairway to Heaven, Smoke on water, og få et like godt repertoar som forbildene. Du må ikke glemme viktigheten av gitartimer, og betydningen disse spiller når du skal lære deg musikkteori, spille arpeggios eller etter akkorder.

For å kunne spille gitar betyr det også at du må lære deg de ulike musikkstilene, slik som folkemusikk, akustisk, blues, rock, bass, pentatonskalaen, tappe, venstrehåndsgitarer, hardrock, samtidsmusikk, eldre sanger, legato, akkompagnerer gitarspillet ditt med stemmen din, sigøynerjazz, halvtone, improvisasjon, rytme, vibrato, jazz, pop, lese gitarakkorder, funk, soul, flamenco, metall, reggae, og så videre!

Finn en gitarinstruktør i Oslo

Gitarundervisning er det mest etterspurte av studentene våre på Superprof når det kommer til å lære seg et musikkinstrument. Dette er allikevel ikke overraskende, siden gitaren er et strengeinstrument som appellerer til et stort antall mennesker.

Er du en spirende gitarister vil du nok sikkert bli glad for å vite at det finnes en rekke gitarlærere i Oslo. Du vil sannsynligvis også vite at gitarundervisninga koster i gjennomsnitt mindre enn å lære andre instrumenter (som for eksempel piano).

For å endelig mestre gitarsoloer du alltid har drømt om å spille, enten det er alene på soverommet ditt, foran familie og venner, eller for et publikum, slutt å søke etter "gitartimer", "velge gitar", "hvordan lære å spille gitar”, “elgitarundervisning”, “gitartimer for nybegynnere”, “gratis gitartimer”, på nettet.

Det du leter etter, og burde velge, er en av de dyktige gitarlærerne hos Superprof. Ønsker du å begynne med gitartimer for å lære hvordan sekstrengers gitaren du kjøpet på gitarhuset, fungere? Få hjelp av en profesjonell gitarist! Eller kanskje du leter etter en privatlærer, som kan hjelpe deg å bli enda bedre kjent med strengeinstrumentet? Ga noen deg en elektrisk gitar i bursdagsgave, og nå vil du lære å spille det nye instrumentet ditt?

For å kunne spille som Eric Clapton, Jimmy Hendrix eller Keith Richards, kan Superprof foreslå gitarlærere som spesialiserer seg innen en rekke ulike musikkstiler (flamenco, klassisk, country, latin eller keltisk) og for alle typer gitarer (klassisk, akustisk, flamenco, elektrisk, elektroakustisk).

Vårt utvalg av privatlærere innen bassgitar vil gi deg muligheten til å oppdage alle de fine sidene til strengeinstrumentet. Å lære seg musikkteori vil også være et stort pluss når det kommer til å utvide din kjennskap til musikk og ulike instrumenter.

Hva vil du lære?