Utmerket
Anmeldelser

Finn en gitarlærer i nærheten av deg

Se flere lærere

5.0 /5

Gitarlærere med et gjennomsnittsevalueringer på 5.0 stjerner av 5 og mer enn 4 evalueringer.

267 kr/time

Gode priser: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 267kr/timen

11 t

Raske som lyn! Våre gitarlærere svarer vanligvis innen 11time(r)

Å lære gitar i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser dine gitarkurs

Kontakt din gitarlærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for gitar, skreddersydd ditt nivå.

3. Oppdag nye evner

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker

FAQ

🎸Hvor kan du finne en gitarlærer i Trondheim?

Ønsker du å begynne med å spille gitar?

 

Det er for tiden 14 gitarinstruktører tilgjengelig for å gi gitar timer i Trondheim og de omkringliggende områdene.

 

Vår meldingstjeneste lar deg kontakte gitarveiledere som er registrert på plattformen vår.

 

Når leksjonsforespørselen din har blitt godkjent, kan du starte første leksjon med en gitarinstruktør.

 

Klikk her for å se profiler til gitarlærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange gitarinstruktører er tilgjengelige for å undervise gitarkurs i Trondheim og områdene rundt?

Det er for øyeblikket 14 gitarinstruktører som tilbyr gitarkurs i Trondheim og de omkringliggende områdene .

 

Ta en titt på lærernes profiler og ta kontakt med gitarinstruktøren som tilsvarer dine behov. På Superprof har vi gitarinstruktører som dekker alle typer gitarer: elektrisk, akustisk, bass.

 

Velg privatkurs fra vårt utvalg av mer enn 14 gitarlærere .

💻 Hvordan kan jeg ta gitarundervisning online?

På Superprof kan du lære gitar online med en privat veileder. Enten du er helt nybegynner og vil starte fra bunnen av, eller om du bare ønsker å jobbe med dine gitarferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre gitarveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud gitar online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en online gitarlærer

💸 Hva er prisen for gitarkurs i Trondheim?

Gjennomsnittskostnaden på gitarkurs i Trondheim er 267kr.

Timesprisen for gitarundervisning vil avhenge av:

  • erfaringen underviseren har
  • hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvilken type gitar du vil lære deg (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir deres første gitartime gratis.

 

Sjekk ut prisene på våre gitarveiledere nær deg.

🎸 Hvilket utstyr trenger du før du tar gitartimer hos en gitarlærer?

Det første steget er åpenbart å kjøpe en gitar. Noen av de mest vanlige gitarmerkene er Gibson, ESP, Yamaha og Washburn.

 

Prisen for en ny gitar kan noen ganger avskrekke nye elever.

 

Hvis dette er tilfelle for deg, er det mulig å leie en gitar som du kan bruke til du er klar til å kjøpe din egen gitar.

 

Avhengig av hvilken type gitar du vil spille, du kan også skaffe deg:

 

  • En forsteker
  • En lydkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

 

Visse gitarutstyr er ikke påkrevd for at du skal lære gitar. Ikke nøl med å be gitarlæreren din om hjelp til hvilket tilbehør du bør kjøpe for å spille musikken du ønsker.

 

Finn læreren din fra vårt utvalg av mer enn 14 profiler.

🎸Hvorfor burde du ta private gitarkurs i Trondheim?

Mange ønsker å kunne spille et instrument et av de mest ettertraktede instrumentene er gitar. Flere voksne skulle ønske de kunne spille gitar, enten fordi de har et idol som er gitarspiller, de vil imponere på fest, eller kanskje noen drømmer om en karriere i musikk?

Gitar er et praktisk instrument, som ikke er for vanskelig å bære med seg. En kan altså øve hvor som helst. Dette er kanskje en av årsakene til at gitarhjelp er blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i gitar kan mange elever bli i stand til å forbedre sine gitarferdigheter og oppnå et godt nivå.

 

Alle gitarundervisninger med en kvalifisert privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din veileder og book dine timer i dag.

Vil du lære gitar i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen gitar i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Oppdag ditt musikktalent ved hjelp av gitarundervisning Trondheim

“I believe every guitar player inherently has something unique about their guitar playing. They just have to identify what makes them different and develop it.” - Jimmy Page

Har du funnet ut av hvorfor nettopp gitarinstrumentet er så unikt? Hvis du enda ikke har det, men syntes det overnevnte sitatet er inspirerende, bør du definitivt tenke på å ta gitarundervisning.

Trondheim kan skryte på seg en rekke musikkscener som er velkjente her til lands. Byen er også hjembyen til en rekke kjente artister, slik som Øystein Dolmen og Arve Tellefsen. Med andre ord vil du finne representanter fra flere ulike musikalske stiler, alt fra klassisk og moderne til pop og keltisk.

Kan du finne en bedre by for lærevillige gitarentusiaster, som har lyst til å lære seg instrumentet? Enten du er interessert jazzgitar, akustisk gitar, bass, elektrisk gitar, stålstrenggitar eller ukulele, vil du definitivt finne det du leter etter i Trondheim. Alt du trenger å gjøre er å finne ut om du foretrekker private gitartimer med en personlig instruktør hjemme eller om du ønsker å delta på gruppetimer på en musikkskole.

Etter dette vil du kunne spille flere av favorittsangene dine innen kort tid. Men et av de første spørsmålene du sannsynligvis stiller deg selv er: hvorfor skal du lære deg å spille gitar? Gitaren er et av de mest populære instrumentene i verden, på tvers av kulturer og generasjoner.

Det har vært et fast tilbehør til store artister som Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Guns N 'Roses og Eddie van Halen. Og det er ikke kun et populært instrument, men det er også forholdsvis enkelt å spille, i hvert fall når du har satt deg inn i den teoretiske delen. Før du begynner å drømme om din store internasjonale karriere, la oss starte med det grunnleggende: musikktimene.

Det første du trenger å mestre, enten du liker det eller ikke, er musikkteori. Når du først er i stand til å lese noter eller akkorder, er det ganske enkelt å lære å spille gitar. Det er imidlertid viktig at du ikke gir opp når du spiller en feil tone eller ikke mestrer en akkord. Det kan nemlig ta litt tid å lære de forskjellige akkordene, men snart vil du kunne spille til noen av historiens største rockesanger, eller til favorittflamencosangen din, hvis det er dette du foretrekker.

Fordelen med å velge gitar fremfor andre instrumenter er at det er lett å få tak i passende noter og akkorder. Gitarnoter er et alternativt notesystem der noter og akkorder blir portrettert ved hjelp av tall som blir presentert med seks linjer, hvor hver linje representerer en streng på gitaren.

Denne metoden kan enkelt hjelpe nybegynnere å plassere fingrene på de forskjellige strengene, uten nødvendigvis å ha tatt noen tidligere kurs. Riktig nok hvis man har forstått prinsippet! Men hvis du foretrekker å ta et gitarkurs som går litt mer i dybden, er en privatlærer eller en gruppeleksjon sannsynligvis den beste veien for deg å gå, spesielt hvis du også er interessert i å etter hvert kunne komponere selv.

Gitaren er også et perfekt instrument for deg som elsker å synge, siden du kan tilpasse den etter stemmen din. Uansett om du liker å synge eller ikke, kan det være nyttig å lære å spille gitar, hvis du for eksempel drømmer om å bli med i et band.

Mange nye band som etablerer seg rundt i byen, leter ofte etter spirende gitarister, og hvis du kan selge deg inn som en lidenskapelig gitarist, vil du være ettertraktet. Rock, jazz, blues, flamenco, R&B, sigøynerjazz, klassisk og utallige andre musikkstiler kan spilles på gitaren. Så hvis du liker en eller flere av disse sjangrene, er gitaren definitivt instrumentet for deg.

Hvor kan du ta gitartimer i Trondheim?

Du vil nok finne flere steder i Trondheim som kan tilby deg et kurs i gitarinstrumentet, med den rike musikkulturen som finnes her. Flere ulike organisasjoner jobber med å gjøre gitarmusikken tilgjengelig for både barn og voksne.

Trondheim Private Musikkskole er en av disse, som både jobber med unge og vokse. Her kan du få musikkutdannelsen du trenger for å oppfylle dine drømmer. Du vil kunne investere tid i både individuell undervisning, men og øving på gitaren i mindre grupper. Det vil og være fokus på en forestilling, hvis dette er noe du kunne tenke deg å ta del i.

For de av dere som er interessert i å forfølge en profesjonell musikkarriere, og som absolutt ønsker å lære ved å først forstå musikkteorien, kan musikkfakultetet ved Norges Teknisk- Naturvitenskapelige Universitet være det beste valget for dere.

Her vil du bli undervist og forelest av de beste musikerne her til lands, og dra nytte av lokale orkestre og artister. Andre uavhengige musikkskoler tilbyr også en-til-en-undervisning eller gruppetimer for både nybegynnere og mer avanserte gitarister.

Basert på ditt nivå og dine egne mål, vil de gi deg et undervisningsopplegg, slik at du kan nå målene dine. Et annet alternativ du har i Trondheim er å finne en privat gitarlærer. Dette er sannsynligvis det beste alternativet for deg hvis timeplanen din ikke lar deg delta på ukentlige gruppetimer.

Bare sørg for å bruke tid på å velge læreren din, slik at du blir fornøyd.

Hva kan jeg forvente å lære på gitartimene?

Avhengig av om du bestemmer deg for å spille elektrisk gitar, akustisk gitar eller ukulele, vil gitartimene dine variere ut ifra hvilken gitartype du velger. Imidlertid vil alle studenter lære det grunnleggende for til slutt å kunne spille på egenhånd.

Målet er nemlig å sørge for selvstendighet og at alle gjør rask fremgang. Klassisk musikk, jazz, pop, filmmusikk, rock, blues... uansett favorittsjanger, er alle studenter velkomne til gruppetimer, enten det er på en musikkskole eller med en forening. Den første leksjonen brukes ofte av instruktørene til å bli kjent med elevene sine.

De vil vite hver elevs personlige mål og behov, og de vil også vurdere deres styrker og svakheter. Mens noen mennesker sannsynligvis vil slite med musikkteorien, vil andre ha problemer med den praktiske siden av gitarspillinga.

Å lære musikkteorien er imidlertid nødvendig for å kunne mestre instrumentet, spesielt hvis du vil studere musikk eller instrumentet på et høyrere nivå. De fleste gitarlærerne vil at elevene skal gjenkjenne de forskjellige notene og samtidig mestrer rytmen og tempoet.

Når du har lært og mestrer teorien, vil du starte med de enkle stykkene, før du beveger deg over på de vanskeligere. Etter noen år med praksis vil du kunne gå i gang med de mest avanserte stykkene og kanskje til og med være klar til å komponere egne sanger.

Hvorfor lære å spille gitar med en privatlærer?

Det er mange forskjellige måter å ta gitartimer på: nettbasert, hjemme hos en privatlærer, i en gruppe eller på en spesialisert musikkskole. Så hvorfor skal du velge å gå for en privatlærer? Å ta gruppetimer, spesielt når du lærer et instrument, kan noen ganger være litt frustrerende.

Dere liker nødvendigvis ikke alle samme musikk, og ikke alle har samme ferdighetsnivå. Når du tar gruppeleksjoner som er “åpne for alle nivåer”, kan du oppleve at undervisningen enten er for enkel eller for avansert for deg.

Å ta gitartimer med en privatlærer, vil flytte alt fokus på deg. Dine mål og læringsbehov vil stå i sentrum, og det vil fremme din egen læring. En god lærer vil og finne ut hvilke utfordringer du har med gitaren, og lage opplegget ut ifra dette. Ved å velge private leksjoner, vil du også kunne velge når timene skal avholdes.

Dette vil gi deg stor fleksibilitet og sørge for at spillinga passer inn i timeplanen din. Enten du er nybegynner eller ønsker å forbedre nivået ditt, har privatlærere erfaring med alle typer studenter, og vil vite nøyaktig hvordan de kan hjelpe deg med å nå målene dine.

Finn en Gitarlærer i Trondheim

Hvis du ønsker å ta gitartimer på en musikkskole, er det bare å ta en titt på skolene som er nevnt ovenfor og kontakte dem for å få nærmere informasjon om hva de har å tilby av undervisning. Du vil nok finne lærere med all mulig slags erfaring, som alle kan bidra til å lære deg instrumentet.

På Superprof kan du velge mellom flere privatlærere i trondheimsområdet, og enda flere lærere som tilbyr tjenestene sine på nett. De fleste tilbyr i tillegg første time gratis, slik at du kan bli kjent med læreren før du binder deg til noe.

Så lenge du finner en instruktør som du kommer overens med, vil du føle deg komfortabel nok til å kunne feile, men og lytte til rådene deres, du vil med andre ord kunne gjøre fremgang på kort tid.    

Hva vil du lære?