bred vei i spanskspråklige buenos aires, med en obelisk i forgrunnen

Lære spansk i utlandet

Hvordan lære spansk før og under reisen? Du har sikkert hørt gang på gang at den beste måten å lære et nytt språk på er å bo i et land der språket snakkes. En reise av litt lengde gir også en stor boost til både språkinteressen og ferdighetene dine. Og nå har du altså bestemt […]

25 juli 20227 minutter lesemateriale

Et spansk flagg i vinden, heist på en strand med sjø i bakgrunnen og en liten hytte

Guider for å lære seg spansk

Våre beste tips til å lære seg spansk Spansk er et av de viktigste språkene i verden, og dette gjenspeiles i antall personer som har det som morsmål over hele verden. Spansk er et rikt og vakkert språk som snakkes i mange land verden over. Det er et av FNs 6 offisielle språk, og språket […]

26 februar 20227 minutter lesemateriale

et spansk flagg vaier i forgrunnen, det henger foran en staselig bygning som er fotografert nedenfra

Ta spansken til et nytt nivå

Lær spansk: Kom deg forbi nybegynnerstadiet Så du har bestemt deg for å gjøre alvor av planene med å lære spansk? Gratulerer! Det å lære et nytt språk har mange fordeler. Men det krever en betydelig innsats. For å lære et nytt språk ordentlig gjelder det å tilnærme seg læringen fra mange forskjellige vinkler. Noen […]

28 desember 20216 minutter lesemateriale

bilde over skulderen til en jente som skriver på et nettbrett, hun skriver på spansk

Hvordan lære spansk med en privatlærer

Lær spansk med en spansklærer Så du har bestemt deg for å lære et nytt språk? Gratulerer! Da gjelder det bare å finne et kurs som passer for deg. Hva slags lærer bør du velge? Hvordan lærer du spansk så effektivt som mulig? Hvor mye må du forvente å måtte betale? Privattimer i et fremmedspråk […]

27 april 20217 minutter lesemateriale

Vil du lære spansk med en privatlærer?

Våre spansklærere er her for å hjelpe deg oppdage det spanske språket. Enten du er nybegynner, viderekommen eller trenger litt ekstra hjelp i forkant av eksamen; her finner du informasjon som kan hjelpe deg på vei.

Med flere tusen spansklærere, er Superprof en nyttig plattform for å lære seg spansk. Du kan allerede i dag finne en lærer som kan gi deg spanskkurs. Lær deg det nest mest brukte språket i verden.

Sevilla

Hvordan kan du lære spansk

Hvilke er de beste metodene for å lære spansk? Når du velger å lære spansk som andrespråk, er du på rett vei til å kunne kommunisere med rundt 440 millioner spansktalende i hele verden. Ved reise til et av de 20 landene med spansk som morsmål, kan du føre en samtale med lokalbefolkningen. Ikke bare […]

16 mars 20218 minutter lesemateriale

en gate med fargerike bygninger i colombia, sola skinner og himmelen er blå

Lær deg spansk med disse hjelpemidlene

Privat spanskundervisning og egenstudier: veien til språkglede Det er mange grunner til å lære seg et nytt språk. Det kan gi deg nye jobbmuligheter, og det gjør deg i stand til å kommunisere med mange flere enn før. Så hva er det egentlig som holder deg igjen fra å begynne? Ja, det er en stor jobb […]

30 januar 20216 minutter lesemateriale

person i sennepsgul genser skriver på en pc

Lær deg spansk i nærheten av hjemmet

Hvordan lære spansk for skoleelever Det er ikke bare bare å lære å snakke spansk, til tross for at en stor andel skoleelever gir det et forsøk. Når prøver, tentamener og eksamener nærmer seg, er det fort gjort å kjenne seg litt usikker på om man egentlig husker alt det man har lært gjennom året. […]

23 august 20206 minutter lesemateriale

student bak bøker

Spansk Verbbøying

Spansk Grammatikk For å lære hvordan bøye spanske verb, må du være nøye og hardtarbeidende. Du må først lære alle verb-endingene i hver tid og deretter pugge de uregelrette verbene. Her er noen av våre tips for å meste verbtidene og verbformene på spansk, fra indikativ til kondisjonalis, gjennom konjunktiv og imperativ. Hvilke bøyninger brukes […]

28 november 20196 minutter lesemateriale

Har du lyst til å lære å lese og skrive på spansk? Ønsker du å forbedre uttalen din eller planlegger du en tur til Spania eller Sør-Amerika? Leter du etter en privatlærer eller et spanskkurs for å lære hvordan du introduserer deg selv på spansk? Drømmer du om å bli tospråklig en vakker dag? Hvis du svarte ja på noen av spørsmålene ovenfor, har du kommet til rett sted.

På Superprof finner du nemlig privatlærere som tilbyr privatundervisning i spansk tilpasset ditt nivå. Privatlærerne står til din disposisjon for å hjelpe deg med å oppdage både det spanske språket med alle sine grammatiske særegenheter og den unike, spennende kulturen i Spania!

Det spiller ingen rolle hvor du bor. Velge mellom et stort utvalg av erfarne privatlærere over hele landet, fra Oslo til Bodø. Du kan velge mellom personer som har spansk som morsmål, eller studenter som studerer eller har studert spansk på universitetsnivå. Uansett hvilket ferdighetsnivå du befinner deg på, finner du en lærer på Superprof-plattformen!

Finn en privatlærer i spansk

Det blir ofte sagt at å lære spansk (grammatikk, ordforråd og uttale) er en langsiktig bestrebelse på grunn av mange uregelmessige verb, komplekse stavelser og diftonger. Men ingenting er umulig! Våre privatlærere i spansk er tålmodige og hjelper deg med å utvikle og perfeksjonere språkferdighetene dine.

På Superprof velger du selv læreren som passer ditt nivå, erfaring, undervisningsmetode og budsjett. Du velger selv når og hvor undervisningen skal foregå, enten online eller på et offentlig sted. Du kan også velge lengden på undervisningen selv eller i samråd med læreren din.

Spansk er et viktig internasjonalt språk

Spansk, eller kastiljansk, er et romansk språk som utviklet seg fra flere dialekter av muntlig latin i løpet av 800-tallet. Det spanske språket spredte seg som følge av kolonisering og globalisering. I dag er spansk det offisielle språket i 22 land. Spansk er det nest vanligste morsmålet og det tredje mest utbredte språket i verden.

Det er mange fordeler med å være flerspråklig, både profesjonelt og personlig. Først og fremst, gjennom privatundervisning eller et spanskkurs i Bergen lærer du å kommunisere med folk i Spania, Latin-Amerika og spansktalende over hele verden. Visste du at spansk også et av de seks offisielle FN-språkene? Spanias økonomi er rangert som femte største i Europa!

Å kunne snakke spansk flytende er altså en stor fordel i dagens samfunn. Å forbedre språkferdighetene dine i spansk, for eksempel i Trondheim, kan åpne flere karrierealternativer. I en stadig mer globalisert verden gjør mange selskaper forretninger i spansktalende land. Du kan for eksempel bli norsklærer for spansktalende elever, jobbe som oversetter, jobbe i internasjonal handel, digital kommunikasjon eller med internasjonale relasjoner.

En annen god grunn til å lære spansk er at du kan få mer ut av besøket ditt til Spania eller andre spansktalende land. Spania er et av Europas mest populære turistmål og en stor favoritt blant nordmenn. Etter privattimer i spansk vil du kunne prate med lokalbefolkningen og gjøre deg forstått med glosene du husker.

Det er aldri for sent å lære et nytt språk. Ferdighetene dine trenger ikke å være perfekte før du kan begynne å høste fordelene spansk bringer med seg!