Hjemmeside
Gi undervisning

Spanskkurs i Bergen

🥇 Dyktige undervisere
💻 45 Spansklærere i Bergen
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Spansk språkkurs i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 9 evalueringer.

261 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 261kr/timen

6 t

Flere av spansklærerne svarer innen 6time(r)

01

Finn en spanskunderviser i Bergen

Se gjennom deres profiler, og kontakt dem som passer dine behov (pris, anmeldelse, erfaring, undervisningssted)

02

Organiser privat spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

03

Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk.

Våre tidligere elever fra Bergen
evaluerer lærere i Spansk

Se alle våre spanskkurs

Spanskkurs i nærheten

Hva har en rørlegger i Madrid til felles med en profesjonell flamencolærer i Sevilla, spansklærer i Bergen, kokk i Bogotá, bilutleiefirma i Santa Cruz de Tenerife og en chilensk språkstudent ved Folkeuniversitetet? Alle bruker et felles latinsk språk i dagligtalen: det spanske språket, enten som morsmål eller som andrespråk. Mens Bergen geografisk sett er lengre unna et spansktalende land enn andre byer i verden, har faktisk Bergen fått en viss tilknytning til Spania, eller i hvert fall med det spanske folket. Bergen er nemlig en av de byene spanjoler søker til når de ønsker å arbeide og bo i Norge. Innflyttingen av spanjoler til vestlandsbyen hadde sin boom for noen år siden. Noen vendte tilbake, mens andre slo røtter i sitt nye hjemland.

En kikk på det spanske språket

Frem til 1990-tallet var det en gjengs oppfatning at kun barn var i stand til å lære et fremmedspråk som det skulle være ens eget morsmål. Voksne ble ansett som tregere og mindre mottakelige for å lære språk jo eldre en ble. Slike oppfatninger ble akseptert, men også utfordret hver gang voksne praktiserte sine språkferdigheter på ferie i:

 • Spania
 • Uruguay
 • Mexico
 • Cuba
 • eller på språkreise i et spansktalende land.

Det spanske språket har hatt stor språklig utvikling de siste årene: tjue land i verden har spansk som sitt morsmål (i hovedsak europeisk spansk). Dette har ført til en positiv utvikling med tverrkulturell og dynamisk utfoldelse over alt, fra Mellom-Amerika til Spania. Noe som igjen har ført til dannelsen av en geografisk koloss, et spansktalende område, fra Argentina til USA og Mexico, fra Mellom-Amerika til den iberiske halvøy (med unntak av henholdsvis Brasil og Portugal). Miguel de Cervantes satte spansk språk på verdenskartet med Don Quijote, forøvrig den boken i verden som er oversatt til flest språk, etter bibelen. Spansk er det tredje mest talte språket i verden, kun forbigått av engelsk og kinesisk. Når det gjelder hvilket språk i verden som brukes mest som morsmål, så kommer spansk på en andreplass etter kinesisk. Til tross for dette, så er spansk et språk som svært få velger å lære, bortsett fra de som har et latinsk språk som morsmål (fransktalende, italiensktalende, engelsktalende etc.). Kun 21 millioner mennesker i verden velger å studere språk som fremmedspråk. For å sette dette i perspektiv, så velger 40 % av ikke-engelskspråklige studenter i verden (600 millioner av 1,5 milliarder mennesker) å lære engelsk som et fremmedspråk, mens bare 3,7 % av ikke-spansktalende lærer spansk som fremmedspråk. Spansk er også et av de offisielle språkene i seks av de viktigste internasjonale organisasjonene: Den europeiske union, Forente nasjoner, Den afrikanske union, Mercosur, Organization of American States og De søramerikanske lands union. Spansk språk kan regnes som et av språkene i media og kommunikasjon, mens Cervantes språk også har stor innflytelse på internett: i dag er spansk det fjerde mest brukte språket på internett og det andre mest brukte på sosiale medier, etter engelsk.

Lær spansk i Bergen: es muy fácil!

Tallene bekrefter noe av det vi erfarer, og som vi mener er viktig i språkopplæring: å mestre uttale for å forbedre språknivået, eller å lære spansk på nybegynnernivå. I likhet med romanske språk som fransk, italiensk, portugisisk og rumensk, bruker spansk det latinske alfabetet i tillegg til at det brukes diakritikere for å komplettere bokstaver. Med andre ord brukes aksenten over visse bokstaver i spansk skrift til å markere trykket på en vokal for å skille homonymer. I det spanske språket uttales alle bokstavene, bortsett fra «H». Dette gjør det enklere å lese enn for eksempel norsk eller engelsk, siden det kun er én stum bokstav. Spansk grammatikk er ganske lik andre latinske språk: for eksempel er subjektet kjønnsbestemt og definerer hvordan verbet skal brukes. Dette kan være forvirrende for nordmenn, da konjugeringen av verb er ganske kompleks. Poenget vi vil frem til er at spansk ikke trenger å være så vanskelig å lære for deg som bor i Bergen, så lenge du kan legge den betegnende «r»-en til side. I tillegg kan du trøste deg med at det er enklere å lære spansk enn for eksempel russisk, arabisk, tysk og kinesisk. Hvorfor? Fordi det spanske vokabularet faktisk er ganske likt engelsk, noe de fleste nordmenn behersker. Du finner mange ord som er veldig like på begge språk. Dette er fordi begge språkene «låner» ord fra hverandre. Det er fonetiske forskjeller i det spanske språket etter region og land – faktisk kan det være vanskelig selv for spansktalende å forstå hverandre, om de er fra forskjellige land eller byer. En som lærer spansk vil imidlertid bli like godt forstått i Salamanca som i Chile og Andalucía. Perfekt uttale vil dog kreve en del øving. Det er der vi kommer inn i bildet: kurs med våre spansklærere er laget for lære spansk på en enklere måte.

Spanskkurs i Bergen: Hvorfor?

Om ikke annet, så for å kunne snakke med det spanske miljøet i byen, på deres eget språk. Å gå på språkkurs, uten nødvendigvis å forflytte seg til Spania for å lære språket, er alltid en god investering i vår egen humankapital, som aldri vil forringe: språkferdighetene du tilegner deg vil aldri bli glemt, så lenge du praktiserer dem jevnlig. En annen god grunn til å lære seg spansk, er at tilstrømningen av spansktalende fortsetter, ikke bare i Norge generelt, men også i Bergen. Dette gir en tverrkulturell hverdag, og mulighetene for å faktisk få praktisert språket blir bedre. Det kan jo også hende at du som gammel og grå velger å gjøre som så mange andre pensjonister: tilbringe vinterhalvåret i Spania. Det sies at «alle har en tante i Alfaz» (Alfaz del Pi på Costa Blanca har den største norske bosettingen i Spania). Kanskje blir du tanten, eller onkelen for den saks skyld, alle snakker om! Om du er ungdomsskoleelev eller går på videregående og har valgt spansk, kan du ha god nytte av private timer i tillegg for å forbedre karakterene dine. Du kan enten få en spansklærer hjem til deg, eller du kan studere spansk på egenhånd. Dette er svært viktig for studenter, da språk er en integrert del av standardisert testing, der enhver forbedring kan ha stor betydning for et vellykket resultat. På universitetsnivå kan studenter ofte være nødt til å delta i en praksisordning. Å ha spanskferdigheter på et avansert nivå – enten det er B2 eller C1 i felles europeisk rammeverk for språkreferanser – kan ofte gjøre det enklere å komme inn på arbeidsmarkedet. Intensivkurs og kveldstimer – for de som arbeider og ikke har tid på dagen – kan bidra til betydelig fremgang mot et høyere nivå (rápidamente, som man sier på spansk), i forberedelser til språkeksamen eller ved praksisutplassering. Om du har som mål å arbeide i Sør-Amerika, der de fleste landene har spansk som offisielt språk, vil dine spanskferdigheter gi deg lettere tilgang til arbeidsmarkedet. Språkkurs for å friske opp spansken på et middels nivå, kan være springbrettet ut i arbeidslivet i land som Colombia, Uruguay og Chile. Både i hjembyen din og i utlandet kan spanskferdighetene dine komme til nytte på en rekke felt i arbeidslivet, samt at det er flere yrker du kan bedrive med spansk som hovedområde:

 • oversetter
 • norsklærer for spansktalende
 • pansklærer som fremmedspråk
 • kelner, skribent, turistkontor etc.

Enten du velger klassetimer eller hjemmeundervisning, selvlæring eller dypere studier ved en læreinstitusjon, vil du med spansk ta del i en lidenskap som dyrkes over hele verden: det spanske språket. Og med dét hører spansk kultur, flamenco og spansk musikk til.

Våre privattimer i Bergen

I og rundt Bergen finnes en rekke spansklærere å velge blant. Gjennomsnittsprisen ligger på 269 kroner per time, og varierer etter nivå og den enkelte lærer. Som med alle tjenester og handelsvarer vil prisen være en avgjørende faktor for mange. Det er imidlertid mange andre kriterier du bør vurdere når du skal lære språk. Først og fremst bør du sjekke lærerens profesjonelle historie, diplomer og erfaring. På Superprof har vi en rekke lærerprofiler: spanske språkstudenter, studenter i lærerutdanning, spanske lærere eller lærere i praksis, lærere med spansk som morsmål (fra Spania eller Sør-Amerika), flerspråklige lærere som holder kurs i språk som engelsk, fransk og spansk, samt lærere fra anerkjente språkskoler. En lærer med spansk som morsmål må ha minst tre år mer praksis enn sin elev for å kunne gi privattimer. Imidlertid er ikke dette det eneste som kreves. Kvaliteten er også viktig:

 • Kurssted: i sentrum, på kaia, i nærheten av bussholdeplassen etc. Stedet er viktig, da avstanden mellom lærer og student kan øke timeprisen.
 • Kursinnhold: omfatter kurset samtale på spansk, en kombinasjon av grammatikk og konjugering, uttale, skriftlig og muntlig formulering, eller er kurset lektyrebasert?
 • Gradnivået på kurset: ungdomsskolenivå, videregående, universitet, yrkesfaglig eller teknisk nivå?
 • Prøvetime: er første time gratis?
 • Betalingsmetoder: faktureringssystem, bankoverføring, kontant?
 • Dynamikk: er det god forståelse mellom lærer og elev?

Er du klar for spansktimer? Venga, vamos!

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en spansklærer per time in Bergen og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på spanskundervisning i Bergen er 261kr.

spansklærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene til undervisere våre i spansk i i din by.

👩‍🎓 Hvor kan du finne en spanskunderviser i Bergen?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

 

Du skriver ganske enkelt inn dine krav i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

 

 

For å finne din privatunderviser, ta en titt på deres individuelle annonse for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

 

💻 Er det mulig å ta spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud spansk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hva er fordelene med å få hjelp av en spansklærer?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spansklærere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spansk underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskferdigheter

Du kan bestemme med læreren hva du håper å oppnå med dine private spanskkurs.

 

 

Reserver spansktimer for å lære mer om spansk språk med en sertifisert privatlunderviser.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte anledningen å lære det spanske språket raskere.

🏅 Hvor mange instruktører tilbyr for øyeblikket spansktimer i nærheten av deg?

 

I Bergen og omegn er det 45 spansklærere tilgjengelig for undervise private timer

 

 

 

 

For å finne en privat spansklærer, sjekk ut deres profil for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg kurs fra vårt utvalg av mer enn 45 lærerprofiler.