Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 8 evalueringer.

247 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 247kr

5 t

Flere av spansklærerne svarer innen 5time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

💸 Hva er kostnaden for privatkurs i spansk i Trondheim?

Gjennomsnittsprisen på spanskurs per time i Trondheim er 247kr.

Utgiftene for privatlærer i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til privatlærere våre i spansk i i din by.

🧑‍🎓 Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spansklærer?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

 

Du kan se på en undervisers individuelle annonse og plukke ut den spansklæreren som tilsvarer dine behov.

 

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

 

💻 Hvordan kan jeg ta spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud spansk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hva kan en spansklærer hjelpe deg med?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede kognitive ferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært dyktige spansklærere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spansk underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskferdigheter

Du kan bestemme med læreren hva du håper å oppnå med dine private spanskkurs.

 

 

Alle spanskleksjoner med en erfaren lærer gir deg muligheten å mestre det spanske språket raskere.

🏅 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å undervise spanskkurs i Trondheim og områdene rundt?

Det er for øyeblikket 53 private spansklærere som tilbyr spanskkurs i Trondheim og de omkringliggende områdene.

 

 

 

 

 

For å finne en privat spansklærer, ta en titt på deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg privatundervisning fra vårt utvalg av mer enn 53 spanskundervisere.

 

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Trondheim

Se flere lærere Kom i gang

Spanskkurs én-til-én

¡Hola! ¿Qué tal? Nei, dette er ikke mandarin! Men faktisk et av de vanligste og mest brukte uttrykket hos spanjolene. Du vil ikke kun høre dette når du er på matbutikken i Spania, men også i Trondheim! Trondheim er en flerkulturell by og har en rekke mennesker som har spansk som morsmål, eller har studert og lært seg det i senere tid. Du har i tillegg en rekke muligheter hvis du ønsker å reise til Spania fra Trondheim. Det er jo virkelig verdt et besøk, med sin flamenco, tapas og mange festivaler. Å lære et språk trenger heller ikke å være vanskelig, spesielt ikke et dynamisk språk som spansk. Dette er med andre ord gode nyheter for de ivrige spanskentusiastene i Trondheim, hvor erfarne privatlærere er tilgjengelige for alle nivåer.

Spansk i verden og i Trondheim

I dag er det rundt 570 millioner spansktalende på planeten - hovedsakelig i Spania, i USA og i Latin-Amerika. Det er 470 millioner innfødte spansktalende og 73 millioner som snakker det som andrespråk. I tillegg er det 21 millioner mennesker over hele verden som lærer spansk som fremmedspråk. Spanias språk og kultur fortsetter å ekspandere og sprer seg til hele verden, spesielt i landene i Latin-Amerika:

 • 52 millioner spansktalende i USA
 • 5 millioner i Mexico
 • 65 millioner i Colombia og 46,5 millioner i Spania

Spansk er med andre ord et viktig språk, både i den globale verden, men og internt i mange land. Spansk er nemlig det offisielle språket i 20 av verdens land, og er et av de offisielle språkene som brukes i seks internasjonale organisasjoner:

 • FN
 • Den europeiske union
 • Mercosur
 • Den afrikanske union
 • Organisasjonen av Amerikanske Stater
 • De søramerikanske lands union

Språket har også hatt en stadig voksende plass i media. Faktisk er det i dag det fjerde mest brukte språket på internett og det nest mest brukte språket på sosiale medier. Når du tenker deg om, har du kanskje sett en spansk film eller tv-serie? Disse tallene antyder en lys fremtid for antall elever som vil studere språket, men også måtene å lære det på. Ifølge et dokument, som ble utgitt i Storbritannia, er spansk et av fremmedspråkene som øker i popularitet blant studentene. Hvis du vil begynne å lære spansk i Trondheim, finnes det en rekke muligheter du bør sjekke ut:

 • Språkskoler
 • Kurs på Folkebiblioteket
 • Spanske kulturforeninger
 • Spanskstudier ved Norges Naturvitenskapelige Universiteter
 • Private kurs
 • Språkutveksling
 • Leksjoner hjemme

Uansett hvilken vei du velger å gå for å lære deg spansk, vil ferdighetene du får ved å lære et nytt språk ikke bare hjelpe deg å mestre spansk på et høyt nivå, men også være til stor nytte for deg i årene som kommer.

Hvorfor bør du lære deg spansk i Trondheim?

En ting som kan være med på å motivere deg, er muligheten for å snakke med mange utenlandske studenter i Trondheim. Byen er et populært sted for utvekslingsstudenter, i tillegg til de fastboende som snakker spansk. Når du reiser for å studere, jobbe eller bare skal på ferie, er det godt å både kunne snakke og forstå språket som gjelder her. Fra Barcelona og Tenerife til Sevilla og Bogota kan kommunikasjon med lokalbefolkningen gjøre ditt opphold ti ganger bedre. Hvis du har lært spansk på skolen, er du allerede veldig godt på vei. Selv om du ikke husker alle ord, grammatikkregler, fraser, bøyingsregler eller de uregelmessige verbene, så har du et grunnlag du lett kan friske opp i. Du har sannsynligvis også lært noen av de mest grunnleggende og vanligste ordene som vil være viktig å kunne i spansk: ser, estar, haber, tomar, poner, gracias, buenos dias, etc. Hvis du allerede har hatt en form for grunnleggende opplæring i spansk i løpet av dine tidligere år, kan du fremdeles støte på problemer med å forstå og uttrykke deg, hvis du reiser gjennom Spania, Ecuador, Venezuela eller Colombia. Så å kunne utvide dine samtaleferdigheter er også en god grunn til å begynne å ta spansktimer. Å lære et nytt språk er også en fantastisk måte å stimulere hjernen din på: å lære nye språk kan redusere risikoen for nevrodegenerative sykdommer, slik som Alzheimers og flere typer demens. Studier har vist at man tar i bruk de kognitive funksjonene som befinner seg på et høyere nivå, mens man lærer et fremmedspråk. Hvis du lærere deg spansk på et avansert nivå vil du ikke kun bli tospråklig, men også åpne opp en rekke andre muligheter for deg selv!

Finn en spansklærer i Trondheim

For å kunne uttrykke spansk med flyt og stor forståelse, er det viktig at du mestrer alle sidene ved språket. Dette er alt fra aksent og muntlig forståelse, til å forstå skriftlige uttrykk og selv kunne skrive på spansk. Spansk er faktisk ikke så ulikt latin, som flere andre språk, så dette kan jo hjelpe deg på veien. Når du har lært deg å mestre spansk på et høyt nivå, vil du også ha gitt deg selv en rekke fordeler du kanskje ikke var klar over. Spesielt innen arbeidslivet og andre situasjoner, vil din spanskkunnskap komme godt med. Spansk er jo som nevnt et av de største språkene i hele verden. Det er mange jobbmuligheter som vil være aktuelle for deg:

 • Oversetter fra spansk til engelsk eller norsk, og omvendt
 • Journalistikk, redigering og korrekturlesing
 • Norsklærer for fremmedspråklige
 • Lærer ved en skole i utlandet
 • Turistkontoret i Trondheim: Visit Trondheim
 • Tolk
 • En karriere innen diplomati, utenrikssaker og internasjonal handel

Visste du at universitetet i Trondheim faktisk har et eget spanskstudium? Institutt for språk og litteratur har nemlig flere studier for språkentusiaster. Nå har vi gitt mange grunner til å studere spansk, og her har du enda en til: det er morsomt! Å kunne snakke spansk gir deg et fellesskap av spansktalende i Trondheim. Spansk språk og kultur vil være enda mer tilgjengelig gjennom dine nye bekjentskaper og venner.

Privat spanskundervisning i Trondheim

Å tilegne seg og huske spansk er mye lettere enn å lære språk som russisk eller arabisk, siden her gjelder det samme alfabetet som i norsk. I tillegg finnes det andre likhetstrekk, slik som ord som ligner på norske eller engelske. Dette kan allikevel være vanskelig å skille, og noen ganger kan man blande betydninger. Derfor er det viktig å få undervisning av en lærer som virkelig kan det spanske språket. Det finnes en rekke spansklærere i Trondheim, på alt fra språkskoler til uavhengige privatlærere. Du tror det kanskje kan bli kostbart å lære seg et nytt språk, men det trenger det faktisk ikke! Uansett om du ser målene klart for deg eller ikke, skal læreren din hjelpe deg med å forstå disse. I tillegg skal han eller hun tilrettelegge undervisningen etter dine behov, og sørge for at den er lagt opp for at du skal kunne nå målene dine. Hos Superprof spør vi oss ofte hvordan vi best mulig kan tilrettelegge for elever, slik at de kan lære seg et nytt språk. Undervisningstimene skal være fleksible, mens selve kurset skal være interaktivt og basert på den beste metoden for å lære seg spansk. Dette skal alltid ta utgangspunkt i eleven og hva som fungerer best for at du skal kunne lære. For å bli en mester i spansk, forbedre ferdighetene dine i språket, eller komme deg opp på et bestemt nivå, kan privatundervisning hjemme hos deg være det beste. Her vil du kunne:

 • ha samtalebasert undervisning,
 • ha interaktive øvelser, med grammatikk, memorering og muntlige aktiviteter,
 • lære å uttale okklusive konsonanter og velare lyder (som du vil lære masse om, hvis du velger å studere språk!),
 • spørre og lære om spansk kultur, tradisjoner, musikk og litteratur,
 • og ikke minst gjøre deg kjent med den unike aksenten til spansk.

Hvordan velge seg privatlærer i Trondheim?

Hvor kursene befinner seg kan være ekstremt viktig. De vil ikke bare kunne påvirke gebyrene per kurs (hvis læreren din må reise langt), men og hvilke omgivelser og studiemiljøet du vil lære i. Hvis du ønsker å studere i sentrum, kan du velge punkter i nærheten av jernbanestasjonen eller i et offentlig bibliotek. Andre ting du bør tenke på når du skal bestemme deg for lærer er selve prisen. Hvis du vil studere med en erfaren professor eller komme raskt opp på et avansert språknivå, vil det være nødvendig å ha et budsjett som tar høyde for dette. Hvis du kun vil ha hjelp til en eksamen eller med leksene dine i spansk, kan en spansktalende student være en perfekt løsning, og være betraktelig billigere. Du bør også undersøke om du kommer overens med læreren din, siden dette vil være ekstremt viktig. Dere vil tross alt se hverandre mye og jobbe tett. Å ha et komfortabelt og profesjonelt forhold til læreren din vil bety at du er komfortabel med å be om hjelp når du sitter fast, samtidig som du klarer å holde deg motivert. Til slutt - det er ingen hemmeligheter du må vite om for å kunne lære deg spansk: du må rett og slett investere en god dose tid og energi for å lære deg språket. Lykke til!

Hva vil du lære?