Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg spansklærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 111 anmeldelser.

261 kr/time

De beste prisene: 99% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 261kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine spanskkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i spansk for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Spanskundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

579lærere tilbyr undervisning

online spansk.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi spanskkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 579 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi spanskkursundervisning over webcamera?

579  Spansklærere tilbyr online undervisning i spansk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 579 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for spanskkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Spanskundervisning er 261Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Spansk
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online spansklærere?

Et utvalg av 111 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.


Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).


(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)


For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

579 Spansklærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i spansk?

Velg blant mange lærere innen spansk!

Se flere lærere Kom i gang

Lære spanskkurs nett

Uansett hvilket språk du er i gang med; å lære et nytt språk har mange fordeler.

Språklæring handler om mer enn å kunne bøye verb, memorere vokabular, og kunne anvende de ulike preposisjonene riktig. Det handler om å forstå kultur og samfunn, som skiller seg fra sin egen. Dette tillater deg til å utvide din horisont, forstå nye synspunkter, og lære mer om verden som en helhet. Når du krysser språkbarrieren, kan du oppleve at reising ikke bare blir enklere, men også mer givende, da du vil kunne enklere komme overens med folk fra hele verden.

Å kunne snakke et fremmedspråk flytende er ikke den eneste fordelen med å lære seg språk, det er også vist å være godt for hjernen ved at det forbedrer hukommelsen så vel som lytte-,tale-,lese- og skriveevnen. Å oversette egne tanker til et annet språk (og forstå andre), kan føles som et stort puslespill, og noen ganger kreves det at du er litt kreativ. Det finnes for eksempel mange ideer og uttrykk som ikke kan oversettes bokstavelig. Når du begynner å få grep om uttrykk på andre språk, vet du at du er kommet lengre på vei i språklæringsreisen! Dine kommunikasjonsevner vil også forbedre seg, dine problemløsningsevner, samt vil du også forstå mer om deg selv og din måte å lære på. Når du får grep om grammatikk, verb, substantiver, adjektiv og preposisjoner på et annet språk, vil ogå forståelsen av ditt eget språk øke.

Arbeidsgivere og utenlandske universiteter ser ofte gjennom ulike CV-er og søknader. Å kunne snakke et annet språk flytende, vil kunne skille deg ut i mengden. I enkelte yrker vil det være en ren fordel å ha gode språkevner. For å nevne noen; oversetter, journalist, reiseskribent, diplomat og andre stillinger på ambassade. Kanskje er ikke utvidede språkkunnskaper nødvendig i de daglige oppgavene i det yrket du streber etter, men de sier likevel noe om din evne til å «multitaske», selvdisiplin og dine kommunikasjonsferdigheter.

For noen er det å lære seg et nytt språk kun en hobby. I tillegg til å være moro å lære, får man tilgang til en helt ny verden av litteratur og media på et annet språk. Det er tydelig at det å lære et nytt språk er fordelaktig både i arbeidssammenheng, og privat. Men hvilket språk burde man velge?

Lær spansk som tredjespråk

Dersom du synes det er vanskelig å velge hvilket fremmedspråk du burde lære deg, kan en god regel være å ta en beslutning basert på hvilke mål og ambisjoner du har fremover. Enten om dette er karriere, reise, eller en spesiell kultur du ønsker å vite mer om. For mange så er antall folk som snakker språket svært viktig i deres avgjørelse, derfor er spansk blitt så populært!

Det finnes over 400 millioner spansktalende i verden, hvilket gjør språket det nest mest brukte språket i verden. Det ligger også på 3. plass av lærte språk på verdensbasis, med rundt 9 millioner mennesker som snakker spansk som sitt andre språk. Du finner spansk i nord-, sør-, og sentralamerika, Europa og Afrika. Spansk er også det offisielle språket I 20 ulike land som; Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica og Paraguay. Det innebærer at spansktalende har nok av muligheter for å praktisere språket, verden over; uansett om målet er å kunne snakke spansk I jobbsammenheng, ferier, eller bare å utvide ordforrådet etter spansk på ungdomsskolen.

Lære spansk på skolen

Hvordan du lærer spansk avhenger av alder og evner, men de fleste av oss er uansett borti et tredjespråk på ungdomsskolen eller videregående. Noen følger disse undervisningstimene på skolen, men tar det aldr opp igjen senere, andre velger å studere det på universitetet eller å fortsette med læringen på egen fritid. På skolen finnes mange ressurser; bøker, cd-er, og lærere man kan stille spørsmål til, er blant noen av disse. Samtidig kan klassestørrelsene være en utfordring og virke begrensende på hvor mye man får praktisert å snakke det nye språket. Dette har først til at flere og flere søker ekstern hjelp, slik som hos Superprof, for å finne undervisning med en privatlærer eller en underviser med spansk som morsmål.

Dette tillater eleven å kunne praktisere sine evner ytterligere, samt terpe på grammatikk, vokabular eller andre ting som eleven finner vanskelig. I voksenlivet kan man kjenne på en følelse av å ha gått glipp av en mulighet, når man blir introdusert for flere kulturer, eller ser nødvendigheten av å kunne flere språk. Flere ønsker nok da at de hadde brukt mer tid på språk på skolen. Det betyr likevel ikke at løpet er kjørt! Man er ikke for gammel til å lære noe nytt, og det finnes mange muligheter å lære spansk på for voksne, også utenom den tradisjonelle metoden på grunnskolen.

Bli flytende i spansk ved å dypdykke ned i språket

En av de mest effektive måtene å lære et nytt språk på er smpelthen å bli omringet av språket; lesing, skriving, snakking og lytting på det nye språket. Det kan være en god idé å ta et intensivt språkkurs i et land hvor språket har offisiell status. På det viset kan man praktisere det man lærer på kurset, også utenom undervisningstimene. Ettersom dette er veldig intensive spansk kurs, er de gjerne også dyre og krever at du tar fri fra jobb for å gjennomfør dem. De som har begrenset økonomi, kan forsøke seg på å få en utplassering på et kontor i et annet land eller et utvekslingsprogram. Dette kan være en livsendrende erfaring, men her er det viktig å være disiplinert! Det er nemlig enkelt å søke seg inn etter andre utlendinger i landet, som man kan snakke engelsk med. Dersom man gjør det, mister en muligheten til å praktisere spansken sin i like stor grad. Der er derfor viktig at du fortsetter øvingen etter jobb/skole. Enten ved å ta kveldskurs, bli med i en samtalegruppe som øver taleevnen i spansk, se på spanske filmer og serier, lese spanske bøker og holde kontakten med spansktalende bekjenter og venner.

Ta kveldskurs for å lære spansk

Kveldskurs kan være et godt alternativ for deg som ikke har anledning til å dra på et lengre utenlandsopphold. Kveldskurs holdes som oftest på aftenskolen, og møtes gjerne én til to ganger i uken, med en varighet på mellom én til to timer hver gang. Du kan som oftest velge nivå mellom nybegynner, viderekommende eller avansert. En av fordelene med kveldskurs er at de som oftest er noe rimeligere, men dette har likevel noen kompromisser. Det kreves gjerne betaling på forskudd, hvilket innebærer at de timene du eventuelt går glipp av ikke refunderes. Kursene blir holdt som skoletimer, det betyr at man følger nivået til alle i klassen. Dette kan bety at du enten risikerer å bli hengende etter, eller at du ender opp med å kjede deg. Dessverre kan også øving på samtale bli nedprioritert i større grupper, og dermed begrense hvor mye du får praktisert dine egne ferdigheter. En måte å forbedre dette på, kan være å komme i kontakt med spansktalende på fritiden i tillegg til kurset. Enten ved å tilby språkveksling (norsk-spansk) eller ved å bli med i en spanskklubb. Vi mener likevel at den mest effektive metoden vil være å benytte seg av en privatlærer i spansk.

Lær spanskundervisning på nettet med en privatunderviser

Å lære spansk med en privatunderviser, er den raskeste og mest effektive løsningen for å bli flytende i spårket.Du velger eget tempo, samt kan du styre mye av innholdet avhengig av dine behov og interesser. Elever som enda er i skolealder vil kanskje velge å jobbe med sine skriveferdigheter, ved å skrive artikler og lengre oppgaver som privatunderviseren kan gå gjennom. Andre ønsker kanskje å utnytte tiden til å ha mer én-til-én samtaler med sin privatlærer i spansk. En av de største fordelene med privatundervisning, er at du får detaljerte tilbakemeldinger fra en som er ekspert i språket. Dette kan virke motiverende, og opprettholde læringen I faget også utenfor klasserommet.

Du kan betale for hver enkelttime du tar, og timene kan tilpasses etter din egen timeplan. Når du lærer spansk på nettet, kan du møte din lærer uansett hvor du eller vedkommende er i verden. Videre skal vi gjennomgå hvordan du kan finne din privatlærer på Superprof.

Hvordan finne en spansklærer på Superprof

Det finnes mange måter å finne en språklærer på. Du kan for eksempel google «Spanskkurs online». Men hvorfor ikke gjøre det enkelt å finne en via Superprof?

Superprof er en platform som jobber for å koble sammen lærere og elever. Det finnes over 11000 spansklærere online, med ulike bakgrunner. Hver underviser setter sin egen timespris basert på sin bakgrunn, erfaring og nivå de underviser på. Du kan enkelt filtrere gjennom søkeresultatene for å finne en underviser som passer ditt budsjett. 

Med Superprof, er det enkelt å sammenligne de ulike lærerprofilene. Du kan lese gjennom deres bakgrunn, metodikk, og anbefalinger de har mottatt. I tillegg tilbyr de fleste undervisere også første undervisningstime gratis, slik at du kan se om vedkommende passer for deg. Underviserne på Superprof er også engasjerte og entusiastiske i kunnskapsdeling, noe som kommer svært godt med som støtte og motivasjon for språklæring. Gjør et søk, og finn din privatunderviser i spansk allerede i dag!

Hva vil du lære?