Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 30 evalueringer.

267 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 267kr

5 t

Flere av spansklærerne svarer innen 5time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

Tidligere elever i Oslo har evaluert lærere i Spansk

Sofie louise

spansklærer

Hun er tilgjengelig, ansvarsfull og behjelpelig med gode og solide kunnskaper. Sofie setter seg rask i oppdraget og har gode samarbeidsevner og Kognitiv fleksibilitet. Tusen takk Sofie for hjelpen jeg får hos deg!. Hun er en person som kan absolutt...

Marina

spansklærer

Marina er superprofesjonell, med lang erfaring som spansklærer. Dyktig til å tilpasse undervisning til elevens nivå, gir perfekt oppfølging, og har masse forskjellig undervisningsmateriell for alle mulig temaer. Tålmodig og veldig hyggelig.

Jens oscar, For 7 måneder siden

Fabian

spansklærer

Fabian er en utrolig dyktig lærer, som engasjerer seg og tilrettelegger læringen til hver enkelt, med gode eksempler som gjør at man forstår det. Han er kreativ, arbeidsom, tålmodig og flink å forklare. Han skjønner hva som skal til for å...

Marianthi, For 7 måneder siden

Carolina

spansklærer

Vår sønn hadde fjernundervisning i Spansk med Carolina i et år fordi han hang etter i faget på ungdomsskolen. Hun er en dyktig lærer som alltid er ivrig etter å bistå på best mulig måte. Hun ba for eksempel om pensumliste, slik at de kunne...

Christian, For 7 måneder siden

Marina

spansklærer

Marina er en flink og farlig sterk lærer. Hun er fleksibel og gjør undervisning spennende. Barna liker undervisningen hennes. Anbefales!

Jenny, For 9 måneder siden

Jessica

spansklærer

Veldig flink til å lære bort muntlig spansk, også engasjert, morsom og veldig flink til å spisse læringsinnholdet til det du selv ønsker. Strålende fornøyd!

Halfdan, For ett år siden

FAQ

💸 Hva er kostnaden for spansk-undervisning i Oslo?

I Oslo, er gjennomsnittsutgiften for spanskundervisning 267kr.

spansklærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene til lærere våre i spansk i nærheten av deg.

👩‍🎓 Hvordan kan du ta spansktimer i Oslo?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

For å finne din privatunderviser, se på deres individuelle annonse for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

💻 Kan du ta undervisning i spansk online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir spansk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hva kan du lære av en spansk underviser?

Å snakke flytende spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede kognitive ferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært erfarne spanskundervisere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spansk underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Tilby strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskferdigheter

Du kan bestemme med læreren hva du håper å oppnå med dine private spanskkurs.

 

Ta spansktimer for å lære mer om spansk språk med en erfaren privatlunderviser.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å lære det spanske språket mer effektivt.

🏅 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å undervise spanskkurs i Oslo og områdene rundt?

Det er for øyeblikket 200 private spansklærere som tilbyr spansktimer i Oslo og omegn.

 

Du kan kikke på en veilederes individuelle annonse og få mer informasjon om deres undervisningstilbud.

 

Velg undervisning i Oslo fra vårt utvalg av mer enn 200 spanskundervisere tilgjengelig.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Oslo

Se flere lærere Kom i gang

Spanskkurs i Oslo med en privatlærer

Nærheten mellom Frankrike og Tyskland geografisk og økonomisk sett, har ført til en popularitet rundt disse språkene. Spansk derimot, har konsekvent holdt seg i toppsiktet blant ettertraktede språk, som folk har lyst til å lære seg. Ifølge en britisk undersøkelse, oppga 34% av bedriftene spansk som et nyttig språk når det kom til arbeidet de utførte. Språket er praktisert av rundt 1 milliard mennesker rundt om i verden, noe som gjør spansk til det nest mest talte språket i verden. Å lære spansk, og om det mangfoldige kulturlivet som følger med, er også en måte å gjøre reiser rundt i verden enda mer innholdsrike. Det finnes dusinvis av måter å komme i gang med spanskspråket. Et fint sted å starte kan være å finne en talentfull spansklærer som kan komme hjem til deg, og gjøre spansklæringen både effektivt og morsom. I Oslo vil du finne mange spansktalende og dermed muligheter til å praktisere. Det vil også være flere studenter som studerer spansk på UiO eller andre høgskoler. Å finne lærere med kompetanse, vil med andre ord ikke være særlig komplisert i hovedstaden.

Hvorfor lære seg spansk i Oslo?

Å lære seg spansk som andrespråk kan vise seg å være vanskelig, men det kan være lurt å ha vært borti andre indo-europeiske språk tidligere. Faktisk så er spansk en del av en språkfamilie som også blir omtalt som romantiske språk. Navnet stammer fra språket sitt forhold til latin. De andre språkene som inngår i denne gruppen er rumensk, italiensk, fransk og portugisisk. Så det er kanskje unødvendig å poengtere at å lære seg spansk kan hjelpe deg med å forstå mange flere språk. For å lære seg spansk og kunne dra nytte av alle disse mulighetene, så kan du jo undersøke alle spansklærerne som er å finne på vår side. Læreren du starter arbeidet med, kan hjelpe deg å oppnå mange av dine mål: å bli en tospråklig spansktalende, forberede deg til en eksamen i spansk, sørge for at du kan komme inn på et spansk universitet, et år med utveksling, i tillegg til mye mer. I storbyer arrangeres det ofte språkkaféer, en ypperlig anledning til å få praktisert kunnskapene du besitter. I Oslo finnes det flere arrangert i privat regi, av universiteter og skoler, og av den spanske ambassaden i Oslo.

Å kun snakke norsk er sjeldent nok

Hvorfor bør du lære deg spansk (med en privat spansklærer, ta spansk på nettet, eller til og med ta et gratis spanskkurs)? Den viktigste grunnen henger sammen med tiden vi lever i nå, siden det til stadighet ikke er nok å kun snakke et språk i dagens samfunn. Å være både to- og trespråklig kan hjelpe deg i konkurransen på det globale arbeidsmarkedet. Hvis du er i stand til å oversette til og fra spansk, vil du nå nye høyder innen karrieremuligheter, som andre ikke har mulighet til. Å være meldt opp til et spanskkurs kan virkelig hjelpe deg. Enten om målet ditt er å lære deg det grunnleggende eller ta de vanskeligste eksamenene, er det å ta tilgjengelige spanskkurs på din skole og vise interesse for språket, allerede et skritt i riktig retning. Disse kursene gir en utmerket innføring i mange av de viktige tingene rundt det å lære seg et nytt språk eller fag. Du vil få et innblikk i hva det innebærer å studere jevnlig, grammatikk, spansk vokabular. Muntlige uttrykk, skriftlige uttrykk, og forståelsen av det spanske språket. Å være i stand til å skrive og snakke spansk og dermed ha dette på din CV, vil hjelpe deg godt på vei i konkurransen på jobbmarkedet som dominerer i dag.

Forbered deg til eksamen med et spanskkurs i Oslo

Enten du er midt i skoleåret eller allerede studerer en bachelorgrad, kan spanskkurs hjelpe deg å gjøre det bra på enkelte prøver, men også offisielle og store eksamener på videregående eller universitetet. Men blant alle de ulike måtene å lære seg spansk på, hvilken er den riktige? Å Lære spansk med en privatlærer! Mange studier har vist at en-til-en undervisning er mye mer effektivt i forhold til å hjelpe elevene med å forbedre sine resultater. Hvis du går inn for å ha den støtten rundt deg hjemme, vil ikke det bare forbedre resultatene dine, men også fremtiden din! Dersom du også ønsker å lære mer om landet, kulturen og menneskene i Spania, så kan det være en god idé å kikke på; «Spanskkultur». De arrangerer og opplyser om flere arrangementer, som blant annet en spansk festival i Oslo. Her kan du få et nærmere møte med spansk kultur, uten å måtte reise ut av Oslo.

Spanskkurs i Oslo

Ta spanskkurs hjemme med en erfaren lærer, som kan hjelpe deg å forbedre resultatene dine på eksamen, men og lære deg alt du trenger å vite om språket og spansk kultur. Å forstå kulturen i spansktalende land, kan gi deg kjennskap til mye viktig historie rundt steder som spansk er eller har vært det dominerende språket. Hvis du i tillegg lærer deg grammatikken og den muntlige delen av språket, vil du kunne få en enda større og bredere forståelse. Superprof har en rekke privatlærere med base i Oslo. Disse er undervisere som kan komme hjem til deg for å hjelpe med spansklekser, praktisere spansk sammen i parken eller få nybegynner-undervisningen over nett.

Snakk spansk på reise eller på arbeid!

Som vi har nevnt før er spansk et av de mest talte språkene i hele verden! Det nest mest talte, for å være helt nøyaktig. Spansk er det morsmålet ca. 425 millioner mennesker snakker - men hvis vi legger til de alle spanskelevene, vil vi komme nærere 1,175,000,000 spansktalende rundt om i verden. Disse spansktalende menneskene, kan blant annet bli funnet i Spania og i hele Latin-Amerika (der spansk er det offisielle språket i de fleste av landene). Spansktalende kan også bli funnet i USA og i andre land rundt om i verden (Ecuador, Guinea, Filippinene osv.). Takket være internasjonale utvekslingsprogrammer som ERASMUS, er det bare å begynne å øve! Dette innebærer en rekke samarbeidsprogrammer og muligheter rundt om i verden som kan hjelpe deg å besøke spansktalende land, via praksisplasser, språkopphold, og studier i utlandet. Erasmus er også representert i Oslo, og det kan godt hende at du kan finne spansktalende ERASMUS-studenter som er interesserte i å drive med språkutvekslingen på fritiden. Slike utvekslingsprogrammer kan hjelpe deg å bedre din spanske uttale. For å komme i gang, burde du ikke nøle med å komme i kontakt med en spansktalende, kanskje til og med en som har dette som morsmål. Å ha en slik spansklærer vil kunne hjelpe deg langt på vei!

Lær deg spansk i Oslo for rundt 200 kroner!

Mange professorer, lærere og andre fagpersoner, som spesialiserer seg på spansk, kan du finne på Superprof. Du vil være i stand til å finne tospråklige lærere som er klare til å lære deg spansk på alle nivåer. Disse kursene starter på et grunnleggende nivå og blir mer og mer avansert jo lenger ut i kurset man kommer. Velger du å lære deg spansk hjemme vil du nok ikke angre! Du vil få all den hjelpen du trenger av en av våre veiledere, der den gjennomsnittlige prisen ligger rundt 200 kroner per time. Du vil være i stand til å lære store deler av spanskfaget, samtidig som du holder deg til budsjettet. Bli kjent med alt fra søramerikansk kultur og menneskeliv, til skriftlige og muntlig uttrykk, spansk ordforråd, spansk grammatikk, pronomen, kommunikative ferdigheter og mye mer. Med mange lærere rundt om i Oslo, bør ikke du som student begrense dine muligheter. Er du mer komfortabel med en sertifisert professor? En professor som har jobbet tett med utdanning? En innfødt spanjol med spansk som morsmål? En lærer på videregående? Å gjøre et valg som blant annet baserer seg på lærerens bakgrunn er svært viktig. Samtidig er det noe som både kan påvirke kvaliteten og prisen. Du vil også kunne velge om du vil ha læreren rett hjem til deg eller ha kurset på nettet. For folk som ønsker å lære spansk, kan språktimer være den perfekte løsningen for å få en rask progresjon. De samtalene du har med læreren din, vil gjøre at du forsterker den kunnskapen du allerede har lært deg. Etter hvert vil du også kunne bevege deg raskere opp mot et mer avansert nivå. Etter å ta del i et helt spanskkurs med en erfaren lærer, vil du være i stand til å kommunisere og uttale ord på et mye høyere nivå enn før. Til syvende og sist, uansett om målet ditt er å gjøre det bra på din neste eksamen eller studere i et spansktalende land, vil en privatlærer i spanskfaget hjelpe deg å nå dine mål.

Hva vil du lære?