Utmerket
Anmeldelser

Lær Spansk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 117 anmeldelser.

261 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 261kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære spansk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine spanskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Spansk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i spanskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i spanskkurs er 261Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen spanskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Spansk?

Med en erfaren lærer i Spansk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Spansk undervisning online ?

Flesteparten av våre Spansklærere tilbyr spanskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Spanskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen spanskkurs?

632 lærere i spansk tilbyr hjelp i spansk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 632 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Spansklærere mottatt?

Blandt 117 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i spansk?

Velg blant mange lærere innen spansk!

Se flere lærere Kom i gang

Kom i gang med spanskkurs

Mens det før i tiden hovedsakelig ble undervist i fransk og tysk på ungdomsskolen, har nordmenn de siste årene konsekvent rangert spansk blant de mest populære språkene å lære. Og det er ikke bare i Norge spansk er populært. En britisk studie utført av British Counsel's Languages for the Future 2013, viser at 34 % av britiske selskaper anser spansk som nyttig for virksomheten. Cervantes´ morsmål praktiseres av rundt 1 milliard mennesker over hele verden, noe som gjør det til det nest mest talte språket. Å lære spansk, og tilhørende kulturer å kjenne, vil gi deg en rikere opplevelse når du reiser rundt i verden. Det er dusinvis av måter å komme i gang med å lære å snakke spansk. Den beste? Å finne en kyndig spansklærer, som kan komme hjem til deg, og gi deg effektivt og god spanskundervisning.

Hvorfor lære spansk?

Å lære spansk som andrespråk kan virke vanskelig for oss nordmenn. Dog kan det være springbrettet til å lære andre indoeuropeiske språk! Faktisk tilhører spansk en språkfamilie, som ofte kalles for romantikkens språk, et navn som stammer fra deres forhold til latin. Språkene som inngår i denne gruppen er rumensk, italiensk, fransk og portugisisk. Det er unødvendig å si at å lære spansk kan hjelpe deg med å forstå mange flere språk. For å utnytte disse mulighetene, kan foreldre og elever dra nytte av de nesten 500 spansklærerne på nettstedet vårt. Lærerne kan hjelpe deg med å nå noen av målene dine: å bli tospråklig med spansk som andrespråk, forberede deg på eksamen i spansk fremmedspråk, forberede deg på å komme inn på et spansktalende universitet, en praksisplass og mye mer.

Å snakke engelsk er ikke nok!

Hvorfor skal du lære spansk (med en privat spansk lærer, spansk online eller til og med gratis spanskundervisning)? Den viktigste årsaken er det enkle faktum at å være enspråklig blir stadig mer utilstrekkelig i det 21.århundret. Norsk og engelsk er en selvfølge på det norske arbeidsmarkedet. Om du imidlertid sper på med et ekstra verdensspråk, vil du stille langt sterkere i en ansettelsesprosess, også på det globale markedet. Å være i stand til å oversette spansk i profesjonelle omgivelser, vil kunne gi deg en karrierefordel. Å gå på spanskkurs kan være utrolig nyttig. Enten du ønsker å bestå offisielle språktester eller bestå eksamen på skolen, har du tatt et stort skritt i riktig retning ved å velge spansk på skolen. Skolespansken gir deg en utmerket introduksjon i: disiplinen å studere hver uke, skriftlig uttrykk, grammatikk, spansk ordforråd (ord, setninger, personlige pronomen, verb), muntlig uttrykk, skriftlig uttrykk, muntlig og skriftlig forståelse. Å kunne skilte med spanskferdigheter på CV-en din, vil gi deg et konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet i dag og i mange år fremover!

Forbered deg på offisiell språktest med spansk undervisning

Enten du går på ungdomsskolen eller allerede studerer til bachelorgrad, kan et spanskkurs hjelpe deg med å bestå eller forbedre karakterene på eksamen, eller oppnå bedre resultatet på en offisiell språktest som DELE (Dimploma de Espanol como Lengua Extranjera). Blant de utallige måtene å lære spansk, hvilken bør jeg velge for eksamensforberedelser? Lære med en spansk lærer! Mange studier har vist at en-til-en-undervisning er mye mer effektivt når det gjelder å hjelpe elever med å forbedre karakterene sine. Å få en slik støtte hjemme, kan hjelpe deg med å ikke bare bestå eksamen, men forberede deg på fremtiden.

En-til-en spanskkurs hjemme

Spansk kurs hjemme, med en erfaren lærer som veileder, er den beste måten å forbedre karakterene dine på skolen og utdype kunnskapen om spansk språk og kultur. Å forstå spansktalende kultur kan gi deg tilgang til historien til mange land i verden. Å mestre spansk på skriftlig nivå, og grammatikk, kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av kulturer over hele verden, fra Latin-Amerika til Spania!

Snakk spansk for å reise eller jobbe i Syd-Amerika

Som vi har nevnt før: Spansk er et av de mest talte språkene i verden! Det nest mest talte, for å være helt nøyaktig. Spansk er morsmål for rundt 425 millioner mennesker – men hvis vi skulle legge til alle spanskelever i verden, ville antallet vært nærmere 1 175 000 000 spansktalende. Dette omfatter Spania og hele Latin-Amerika (hvor det er det offisielle språket i de fleste land). Spansktalende finnes også i USA, som teller rundt 53 millioner, og i andre land rundt om i verden (Ekvatorial Guinea, Filippinene osv.). Internasjonale utvekslingsprogrammer som ERASMUS gjør det enklere å begynne, så hva venter du på? Det finnes mangfoldige programmer og muligheter over hele verden, der du kan perfeksjonere spansken din: praksisplasser, språkopphold og studier i utlandet. Denne typen oppslukende programmer kan også hjelpe deg med å forbedre uttalen din. Når du skal begynne å lære spansk, lønner det seg å engasjere en lærer hvis morsmål er spansk. En morsmålstaler som lærer kan gi deg tilgang til effektive metoder, for å forberede deg på arbeid eller studier i utlandet.

Lær spansk for under 200 kroner!

På Superprof har vi flere tusen spansklærere, hvorav nesten 500 befinner seg i Norge. Her vil du finne tospråklige lærere som gladelig lærer deg å snakke spansk på alle nivåer. Nivåene starter på grunnivå og helt opp til veldig avansert nivå for de som snakker spansk nesten flytende. Velger du en av Superprofs privatlærere vil hjemmeundervisning i spansk være et rimelig alternativ, da prisnivået på dette er moderat. Du vil kunne lære en rekke emner uten å overskride budsjettet: Søramerikansk kultur og sivilisasjon, skriftlig muntlig uttrykk og pedagogikk, spansk vokabular, spansk grammatikk, pronomen, samtaleferdigheter og mer.

Ta deg tid når du skal velge privat spansklærer

Med nesten 500 spansklærere rundt i Norge, har du et stort antall lærere å velge blant. Føler du deg mer komfortabel med en autorisert lærer? En lærer som har jobbet tett med Kunnskapsdepartementet? En lærer med spansk som morsmål? En elev på videregående eller universitet? Det er veldig viktig å velge lærer etter bakgrunn, ettersom dette kan påvirke både kvaliteten og prisen på undervisningstimene. Her vil du kunne finne ekstra skolestøtte som kommer hjem til deg, spanskkurs på nettet, og alt i alt oppfylle dine ønsker om å bli bedre i spansk.

Hvordan finne den perfekte spansklæreren?

For de som ønsker å lære spansk, kan språktimer være den perfekte løsningen for rask progresjon. Samtalene du har med læreren din vil tillate deg å styrke ferdighetene du allerede har oppnådd, samt gjøre raskere fremgang til et mer avansert nivå. Etter å ha deltatt på et godt spanskkurs med en erfaren lærer, vil du kunne kommunisere og uttale ord på et mye bedre nivå enn før. Til slutt, enten du har som mål å bestå din neste eksamen eller studere i et spansktalende land, vil en spansklærer hjelpe deg med å nå målene dine raskere.

Hva vil du lære?