En haug av sitrusfrukt, kiwi, mango og granateple

Riktig Ernæring for Deg

"Når du virkelig forstår at matvalgene dine er mektige og livsbejaende, kan du ta kontroll og vise måtehold uten å føle deg berøvet." – Marlene Adelmann Det er lettere sagt enn gjort for de fleste å legge om til et sunt kosthold. I følge en studie utført av Institute of Health Metrics and Evaluation ved […]

29 februar 2020 ∙ 8 minutter lesemateriale

Skålet med frukt og bær

Riktig Ernæring med og Uten Kostholdsveileder

Kosthold er viktig, gjennom alle livets stadier, men våre næringsbehov kan endres om; Du er gravid; Du er ung eller gammel; Du har matallergier; eller Du er lite aktiv. Derfor kan det være lurt å ha en viss forståelse over hva et sunt kosthold bør bestå av og måter å ha et sunt kosthold som […]

30 desember 2019 ∙ 5 minutter lesemateriale

Hold deg sunn og frisk med våre eksperters veiledning

Med Superprofs veiledere innen kosthold og ernæring, kommer du deg raskt i form. Vi har mange ulike ernæringslærere på vår plattform, som er klare for å veilede deg til en sunn livsstil, og dele deres kunnskaper gjennom vår blogg. Hvorfor ikke lese om vekttap, kostholdsplaner og avslapningsteknikker? Ta kontroll over det du spiser og din helse.

I et hav av utvalg og fristelser, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva man skal spise. Hvordan sikrer man seg riktige næringsstoffer? Kanskje har du satt deg enkelte mål som å gå opp eller ned i vekt, skape mer muskelmasse, osv. Det kan være lett å gå seg bort i en jungel av råd på nettet.

Det er her en privatlærer i ernæring kan være nyttig. En ernæringslærer kan gi deg gode råd og sette sammen en kostholdsplan for deg, enten om du bor i Oslo eller Stavanger. Du kan få veiledning til bruk av nyttige verktøy, for å skreddersy en plan helt for deg.

Dersom du er i gang med studier i ernæring, og trenger en privatunderviser for å hjelpe deg før eksamen i ernæring, er Superprof stedet å lete. Her finner du privatlærer i ernæring blant annet i Bergen, Trondheim og Kristiansand.

Skulle det være tilfelle at du ikke har ernæringsveileder i din hjemkommune, ta en titt på våre veileder som tilbyr ernæringskurs online.