Utmerket
Anmeldelser

Våre ernæringsrådgivere i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Veiledere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

409 kr/time

Ernæringsfysiolog - priser: 95% av våre lærere tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 409kr/time

1 t

Raske som lyn! Våre ernæringsveiledere svarer vanligvis innen 1time(r)

Å lære ernæring i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine kurs i ernæring

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre kursopplegg med din private veileder.

3. Oppnå dine mål

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, veiledere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for en privatunderviser i ernæring i Oslo og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på ernæringskurs i Oslo er 409kr.

 

ernæringlærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Se vårt lærerutvalg og velg den læreren som passer ditt budsjett.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Oslo for å gi privat ernæringundervisning?

8 lærere er tilgjengelige for å gi kostholdshjelp i Oslo og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din ernæringsveileder fra vårt utvalg av 8 ernæringundervisere.

💻 Hvordan kan jeg ta privat ernæringshjelp online?

På Superprof kan du få ernæringsveiledning online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å lage kostholdsplan, vil gå gjennom dine kostholdsvaner eller ønsker litt ekstra veiledning i ernæring, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre ernæringsveildere tilbyr også privatundervisning online. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr ernæringskurs via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn en ernæringsveileder for undervisning eller veiledningstimer online.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatundervisere i ernæring i Oslo?

 

Studentene evaluerte sine ernæringundervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 2 omtaler.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

 

Les gjerne videre på våre FAQ for svar på flere spørsmål.

👴🏼Hvorfor ikke prøve ut privatundervisning i ernæring i Oslo?

Å ta ernæringskurs med kompetente lærere  innen ernæring kan føre til mange fordeler.

Er du spesielt interessert i kosthold og ernæring? Kanskje har du mistanker om at eget kosthold ikke holder mål eller du har selv planer om å studere dette senere?

Fortvil ikke! Det finnes flere ernæringsveiledere klare for å dele sin kunnskap og hjelpe deg med et balansert kosthold.

For utenom kunnskap man kan tilegne seg om kosthold og ernæring, kan en ernæringsveileder hjelpe deg med;

 • Skreddersydd kostholdsplan tilrettelagt dine behov
 • Veiledning på dine ernæringsbehov
 • Kartlegging av kosthold og spisevaner
 • Forebygge kostholdssykdommer
 • Vektreduksjon/vektøkning

Du kan enkelt kontakte en ernæringsveileder via deres annonser. Foreta et søk på Superprofs hovedside, og gå gjennom de ulike annonsene. Deretter kontakter du den veilederen som passer dine kriterier.

Vil du lære ernæring i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen ernæring i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Lurer du på ernæringsfysiolog Oslo pris? Velg en veileder etter ditt budsjett.

Helsen din er noe av det viktigste som finnes, noe som poengterer hvor viktig det er å ta vare på seg selv. Ernæring, kosthold og din generelle helse kan by på utfordringer, som gjør at du kan trenge hjelp, støtte eller informasjon fra en fagperson.

Disse finnes det mange av, og de står klare til å hjelpe deg med de utfordringene du har. La oss ta en kikk på hvorfor riktig ernæring og et balansert kosthold er så viktig, hvorfor det kan være utfordrende å holde oss til et slikt kosthold, og hvordan en ekspert innen ernæring kan hjelpe deg med dette.

Hvorfor er det viktig å studere ernæring?

Det er flere grunner til hvorfor du bør studere ernæring:

 • Du vil kunne få nok kunnskap om kosthold til å vite hva du bør spise, og hva de ulike matvarene gir deg.
 • Du kan studere faget og få en utdanning innen ernæring eller kosthold, som vil kunne la deg hjelpe andre med nettopp dette.

Eller hva med å kunne gjøre begge deler? Hva er vel bedre enn å praktisere det du elsker både hjemme og i yrkeslivet! Kosthold og ernæring er en viktig del av det å leve en livsstil som er bra for deg, i tillegg til å holde seg i form gjennom regelmessig fysisk aktivitet.

Det kan allikevel være litt av en utfordring å mestre dette, spesielt hvis du er helt alene om det. Derfor kan det være til stor hjelp å ha med en ernæringsfysiolog eller kostholdsveileder med på laget. Det er viktig med forståelse for hva som er i de ulike matvarene du får i deg, og hvilke som er bra for deg. Dette er på ingen måte selvsagt!

Ingredienslistene er lange, og det finnes nesten uendelig med matvarer der ute. Hvis du vil jobbe med nettopp dette, eller spesialisere deg innen ernæring, vil en utdannelse i faget være perfekt. Dette vil gi deg store muligheter i arbeidslivet, og en utdanning som innebærer samarbeid med flere fagfelt.

Utfordringer knyttet til ernæring

Det er mye i livet som kan komme i veien for en sunn livsstil. I en ideell verden har alle tid og energi til å lage god og sunn mat fra bunnen av. Dette er ikke realiteten for de fleste, med travle jobber, liten tid til overs og hvor sunne ingrediensene ofte er de dyreste i butikkhylla.

I tillegg finnes det reklame for ferdigprodukter hvor enn du går, og i butikken tar ofte disse størst plass. Ernæring som fagfelt utvikler seg hele tiden, så det er viktig å holde seg oppdatert på den nyeste informasjonen som er tilgengelig. Vi hører ofte om fordelene med visse matvarer og hvordan andre er skadelige.

Det å studere ernæring er en god måte å alltid ha den nyeste og mest nyttige informasjonen som hjelper deg å ta de riktige valgene. Det kan også være lurt å revidere kostholdet sitt jevnlig, slik at du er sikker på at det du spiser er bra for deg.

Hvis du planlegger å utdanne deg som ernæringsfysiolog, må du gjøre deg kjent med den nyeste forskningen, slik at arbeidet ditt er oppdatert og tjenestene du tilbyr er relevante!

Hva lærer man av ernæring på skolen?

Mat og helse er den første reelle muligheten elever på barneskolen har til å lære om ernæring. Med andre ord er dette noe man allerede blir kjent med i tidlig alder, før det blir tatt opp igjen på ungdomsskolen.

Faget inneholder flere temaer, hvor man både har en praktisk tilnærming til feltet og får teoretisk kunnskap om hva som kjennetegner et godt kosthold. Dette tar høyde for å gjøre elevene rustet til å ta gode valg senere i livet.

I kombinasjon med naturfag vil elevene få kjennskap til kroppens anatomi, næringsstoffene, hvilke ingredienser som finnes i matvarer, hvilke funksjon mat har for helsa og hva man bør redusere inntaket av. Man lærer også om opphavet til maten sin, hvilken næringskjede det er en del av og hvilke forutsetninger som skal til for å dyrke god mat.

Allikevel er ikke dette noen form for en detaljert utdanning i feltet, og hvis man ønsker bedre kunnskap om kosthold og ernæring blir man gå videre med det. På videregående har man muligheten til å gå restaurant og matfag, hvor man vil ha enkelte fag som tar for seg ernæring og matvarer.

Dette er allikevel ikke det som fokuseres mest på, så egne kurs vil være lurt. Egne lærere innen kosthold eller ernæring, og ernæringsfysiologer vil kunne hjelpe deg med dette. Gjennom flere år med utdanning har disse nok kunnskap til å gi deg innsikt i faget.

Privatundervisning i ernæring

Hvis du trenger hjelp med ernæring, vekttap eller vil studere kosthold, er det mange privatlærere som kan hjelpe deg. I motsetning til timer på en skole eller et universitet, vil privatundervisningen bli skreddersydd behovene dine og de målene du har satt deg.

Hvis det for eksempel er et spesifikt tema du trenger hjelpe med i forkant av en eksamen eller knyttet til en bestemt hendelse, vil en privatlærer kunne være til stor hjelp. En privatlærer kan også vise deg hvilke matvarer du bør spise, hva som er bra for helsa din og sette sammen en kostholdsplan.

Det er flere fordeler med å kunne en del om ernæring, og ofte er privatundervisning den rette veien å gå for å få et godt utbytte. En viktig ting å ha i bakhodet er at alle er ulike, det som funker for en, fungerer ikke nødvendigvis for alle. Her vil en fagperson kunne hjelpe deg med å forstå hva som er det beste for deg.

Ernæringsveiledere i Oslo

På Superprof sine nettsider vil du kunne finne fagfolk innen ernæring som kan hjelpe deg. Her vil du finne alle potensielle veiledere og lærere i Oslo, ved å søke på ernæring og velge Oslo som sted. Se gjennom profilene som kommer opp, og sett deg inn i lærernes erfaringer, hvilke kurs de har gjennomgått og hva slags undervisningsstil de har.

Mange tilbyr også første økt gratis, noe som gir deg mulighet til å undersøke flere lærere. Før du avtaler med noen, er det viktig at du finner ut av hva som er målene dine og hvilke behov du har. Du må også finne ut av hva du vil lære: er det kun enkelte temaer du trenger kunnskap om, eller vil du ha en overordnet innføring i faget?

Hvis du ikke finner noen som vekker din interesse i Oslo, kan du også utvide søket ditt til andre steder i både Norge og verden. Mange av lærerne tilbyr også nettbasert undervisning, noe som lar deg studere ernæring hvor og når du vil, kun vel hjelp av en datamaskin.

En annen mulighet er å ta gruppeundervisning. Et slikt tilbud er ofte rimeligere, og kan være en hyggelig sosial aktivitet for venner. Her vil du ikke ha mulighet til å få opplegget skreddersydd kun deg, men fokuset vil ligge på alle deltagerne og gruppas utbytte. Lykke til!    

Hva vil du lære?