Utmerket
Anmeldelser

Lær Ernæring online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 6 anmeldelser.

299 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 299kr/time

2 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære ernæring har aldri vært
enklere

2. Organiser dine ernæringkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Helse og velvære

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i ernæringkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i ernæringkurs er 299Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen ernæringundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Ernæring?

Med en erfaren lærer i Ernæring, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Ernæring undervisning online ?

Flesteparten av våre Ernæringlærere tilbyr ernæringkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Ernæringkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen ernæringkurs?

29 lærere i ernæring tilbyr hjelp i ernæring.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 29 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Ernæringlærere mottatt?

Blandt 6 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i ernæring?

Velg blant mange lærere innen ernæring!

Se flere lærere Kom i gang

Kostholdsekspert klar for å dele sine kunnskaper

Ernæring er ikke bare et interessant område vi alle møter hver dag, men også veldig viktig for helsa og trivselen vår. Det er ikke rart at flere sier du både kan spise deg glad og frisk.

På den ene siden er næringa vi får i oss viktig for tarmsystemet og fordøyelsen vår, som sørger for å hente ut viktige næringsstoffer som kroppen vår er avhengig av.

På den andre siden er mat noe som skal smake godt og det er en fin måte å samles rundt bordet sammen med mennesker vi er glade i. Sunn mat som har høyt innhold av næring, vil ikke nødvendigvis alltid være den mest smakfulle maten, men det kan den være.

Dette er noe av det en ernæringsrådgiver kan hjelpe deg med. Mennesker som jobber med ernæring har ulik bakgrunn og har ulike områder de fokuserer på. Noen jobber overordnet med folkehelse og ser på hva som er overordnet viktig for folkehelsa vår.

Ernæringsrådgivning er ikke kun for dem med livsstilssykdommer, alle kan oppleve fordeler ved riktig ernæring, for eksempel ved hjelp av en kostholdsplan tilpasset deres situasjon. 

Det gir viktig informasjon til myndighetene og andre store aktører. På den andre siden jobber flere rettet mot enkeltindivider. Det kan være mennesker som er eller har vært syke og trener råd og hjelp med kostholdet sitt.

Samtidig er det flere som kun ønsker rådgiving i forbindelse med vektreduksjon eller har et ønske om å bedre matvanene sine. Uansett hva utgangspunktet ditt er, vil det være veldig fordelsaktig å få hjelp av en med kunnskap om ernæring.

Hva kan en ernæringsrådgiver hjelpe deg med?

En ernæringsrådgiver vil kunne hjelpe deg med kostholdsplaner, kartlegge de usunne matvanene dine og lære deg om hvorfor det er viktig å spise sunt og hvordan du kan klare det. En kostholdsplan vil gi deg en skreddersydd oversikt over hva og når du bør spise.

Hvis du har en allergi eller er syk, vil ernæring kunne bidra til å bedre situasjonen din. Det kan også være en plan som tar høyde for at du skal gå ned i vekt. De usunne matvanene dine er viktig å kartlegge, slik at du kan erstatte disse med sunnere matvarer.

I forbindelse med dette, kan det være lurt å ta noen tester for å finne ut av hvordan kroppen din har det. Det er ikke nødvendigvis sikkert at du trenger å gjøre så mange endringer hvis kroppen din har det fint. Kunnskap er viktig slik at du kan ta valg som du tror på.

Etter hvert som du opplever de positive konsekvensene av det, vil du enklere skape gode vaner det er lett å holde ved.

Få hjelp av Superprof sine fagfolk

Hos Superprof finner du flere mennesker som har spesialisert seg innen ernæring og har bred og variert kunnskap innenfor faget. Det betyr at du kan finne akkurat den som passer best overens med deg som person, men også har den kunnskapen og erfaringen som behøves.

Alt dette kan du lese om på profilene til de ulike lærerne. De har alle til felles å ha fagkunnskap på området og et brennende ønske om å hjelpe andre med å ta gode valg. En ernæringsrådgiver fra Superprof vil gi deg akkurat den hjelpen du trenger og har lyst på.

Det er ikke alltid du selv vet hva du trenger, men det vil rådgiveren din hjelpe deg med. Ved at du forteller om deg selv, hvilke behov du har og hva målet ditt er med å få hjelp, vil ernæringsrådgiveren din sørge for å finne den beste fremgangsmåten for deg.

Underveis vil fagpersonen følge med på progresjonen din og undersøke hvordan du har det. Det skal være trygt, motiverende og effektivt å få hjelp fra en av våre ernæringsrådgivere.

Hva vil du lære?