tre blå garasjeporter på et bygg, de har hvert sitt tall på, 9, 8 og 7

Lær matte med en privatlærer

År etter år er matematikk et av de mest populære fagene blant Superprofs elever. Det etterspørres undervisning helt fra barneskolenivå, opp på masternivå og inn i arbeidslivet. Vi kan kort sagt kalle privatundervisning i matematikk en bestselger. Og det er kanskje ikke så rart, når matematikken har en så viktig posisjon i utdanningssystemet, for ikke å snakke […]

23 juni 20216 minutter lesemateriale

ulike ligninger og kurver på en tavle

Alt om matematikk

Er du nysgjerrig på matematikk, studerer du matte på videregående eller på gradsnivå? Da vet du kanskje hva Einstein og algebra har til felles. For å forstå dette, må vi bla langt tilbake i historiebøkene, helt tilbake til antikkens Hellas og arabiske filosofer. Les videre, om du vil lære litt om matematikkens utvikling gjennom århundrene. […]

12 mai 20217 minutter lesemateriale

En jente som skriver matematiske ligninger på en tavle

Mattehjelp

Matematikk har eksistert siden tidenes morgen, ifølge oppdagelsen av Lebombo-beinet som har en bavian fibula som er over 35000 år gammel. Det er kanskje den første beregningen av kalenderen eller menstrasjonssyklusen, da det er en stokk med 29 merker på. Det kan også være bevis på den første kunnskapen om primtall og multiplikasjon. Mens matematikk […]

12 november 20208 minutter lesemateriale

mann løfter gutt som holder en pokal i et gammelt svart-hvitt-foto

Fra algebra med brøk til variabler og røtter: Bli en algebramester

"Den rene matematiker, som musikeren, er en fri skaper av sin verden av ordnet skjønnhet." – Bertrand Russell Matematikk er en essensiell akademisk disiplin med mange emner som er verdt å studere. Blant dem er geometri, trigonometri og algebra. I denne artikkelen tar vi for oss en del av den viktigste informasjonen om algebra for […]

31 august 20206 minutter lesemateriale

Trenger du hjelp med mattevansker?

Våre mattelærere har skrevet mange gode artikler, for å hjelpe med å gjøre dette emnet mer tilnærmelig. Finn tips og råd om matteøvning, matte for barn og hvordan gjøre matte gøy. Lær om mattens historie og hvordan den påvirker vårt daglige liv. Finn din perfekte mattelærer på Superprof.

Hvis du ønsker å undervise i matte, finn informasjon om alt fra undervisningsplaner til to hvor mye du burde ta betalt. Bli med i vårt nettverk med mange, flotte mattelærere over hele landet.

Likninger og penn

Hoderegningsstrategier og en Introduksjon til Aritmetikk

Dette er fordi aritmetikk, eller hoderegning kan finnes på alle mattenivåer. Det er mange elever som sliter med matematikk hvert år, enten det er grunnleggende barneskolematematikk eller ungdomskolematematikk. For noen år tilbake var antallet tiendeklassinger som lå på laveste nivå i matte såpass høyt at regjeringen utformet en realfagsstrategi. Noen ganger trenger elever, og voksne […]

19 desember 20197 minutter lesemateriale

Finn riktig mattelærer for ditt mattenivå

Matte er et mareritt for mange elever.

Likevel er det et fag som alle må gjennom i løpet av skolen. Mange utdanningsvalg krever også en viss kompetanse innen matte og mange yrker ønsker en viss kjennskap til faget.

Etter grunnskolen, hvor man blant annet gjennomgår brøker, prosentregning og Phytagoras’ læresetning, er det mange som skal videre med matte på videregående nivå. Innen studiespesialisering kan man enten velge P-matte eller T-matte. Innen T-matte vil man være borti logaritmer og eksponentialfunksjoner.

For dem som ikke har hatt matteundervisning på lenge, kan det være en god idé å friske opp med privatundervisning i matte.

Let blant våre undervisere om du trenger privatundervisning i matematikk i Oslo.

Hvorfor burde du få undervisning i matte?

Selv om det er mange onlinekurs i matematikk; algebra, geometri og funksjoner, vil de aldri kunne erstatte undervisning i person.

Når burde du vurdere privat matteundervisning eller leksehjelp i matte?

Så tidlig som mulig!

Har barnet ditt vansker med sannsynlighetsregning? Vet de ikke hva en eksponential er?

Ønsker du å studere matte på universitetet og trenger hjelp?

Ønsker du å friske opp matteferdighetene dine?

En underviser i matte er den perfekte løsningen for å forbedre dine ferdigheter.

En god lærer kan hindre et barn med å henge etter i undervisningen, rette deres feil, eller hjelpe deg med å friske opp dine ferdigheter før eventuelt ingeniørstudiet.

De virker kanskje som tryllekunstnere, men mattelærere er lidenskapelig engasjerte i alle områdene av mattefeltet, og elsker å hjelpe andre med å bygge selvtillit innen faget.

Trenger du litt ekstrahjelp i matte i Stavanger? Se oversikt over våre lærere her.

Hvordan finner man riktig mattelærer

Enten du får privatundervisning fra en utdannet mattelærer eller fra noen som studere matte, er deres tilnærming til faget viktig.

Hjemmeundervisning, særlig matteundervisning, krever tålmodighet og en god pedagogisk tilnærming.

Matteoppgavene som gis kan dekke emner som derivater, matriser, algebra, logaritmiske funksjoner, asymptoter, likninger og funksjoner.

Hjemmeundervisning kan hjelpe elevene forbedre sine aritmetiske ferdigheter, øve til eksamen med eksamensoppgaver, eller kan fungere som et intensivt mattekurs for de som trenger å friske opp enkelte elementer innen emnet.

Det er mer omfattende enn bare å hjelpe med lekser. En lærer trenger å ha god kontroll på elevens nivå og om de ønsker å utvikle deres evner raskt.

Mattehjelp må være omfattende. Privatlærerne på vår platform tilbyr tilpasset hjelp basert på elevens nivå.
Finn din lærer i Bergen, Trondheim eller Kristiansand.