matteoppgaver løses med penn

Hvordan løse vanskelig mattestykke?

Introduksjon av vanskelige tall i matte Matematikk har eksistert siden tidenes morgen, ifølge oppdagelsen av Lebombo-beinet som har en bavian fibula som er over 35000 år gammel. Det er kanskje den første beregningen av kalenderen eller menstrasjonssyklusen, da det er en stokk med 29 merker på. Det kan også være bevis på den første kunnskapen […]

15 september 20229 minutter lesemateriale

En grønn tavle med ulike matematiske formler skrevet med kritt som et alternativ til å lære matte på nett

Lær matte på nett

Få hjelp fra mattenettsider og lærere på nett Matematikk er et obligatorisk fag for alle elever i alle land hvor skolegang er tilgjengelig. Faget lærer oss ikke bare om regning og tallspråk, men også analytisk og kritisk tenking. Matte gjør oss blant annet også i stand til å forklare hvordan ting fungerer og henger sammen. […]

15 april 20226 minutter lesemateriale

Overkom matteangsten med privatundervisning

Er det mulig å bli kvitt matteangst? Matematikk er en vanlig årsak til frynsete nerver og frustrasjon hos mange elever. Bare tanken på en matteprøve kan til og med være nok til å utløse et angstanfall eller andre symptomer på angst. Mange har opplevd å bli sittende fast når man står ovenfor et tilsynelatende umulig […]

29 desember 20215 minutter lesemateriale

tre blå garasjeporter på et bygg, de har hvert sitt tall på, 9, 8 og 7

Lær matte med en privatlærer

Få hjelp av en privatlærer i matematikk År etter år er matematikk et av de mest populære fagene blant Superprofs elever. Det etterspørres undervisning helt fra barneskolenivå, opp på masternivå og inn i arbeidslivet. Vi kan kort sagt kalle privatundervisning i matematikk en bestselger. Og det er kanskje ikke så rart, når matematikken har en så viktig […]

23 juni 20216 minutter lesemateriale

Trenger du hjelp med mattevansker?

Våre mattelærere har skrevet mange gode artikler, for å hjelpe med å gjøre dette emnet mer tilnærmelig. Finn tips og råd om matteøvning, matte for barn og hvordan gjøre matte gøy. Lær om mattens historie og hvordan den påvirker vårt daglige liv. Finn din perfekte mattelærer på Superprof.

Hvis du ønsker å undervise i matte, finn informasjon om alt fra undervisningsplaner til to hvor mye du burde ta betalt. Bli med i vårt nettverk med mange, flotte mattelærere over hele landet.

ulike ligninger og kurver på en tavle

Alt om matematikk

Utviklingen av matematikk gjennom tiden Er du nysgjerrig på matematikk, studerer du matte på videregående eller på gradsnivå? Da vet du kanskje hva Einstein og algebra har til felles. For å forstå dette, må vi bla langt tilbake i historiebøkene, helt tilbake til antikkens Hellas og arabiske filosofer. Les videre, om du vil lære litt […]

12 mai 20217 minutter lesemateriale

mann løfter gutt som holder en pokal i et gammelt svart-hvitt-foto

Fra algebra med brøk til variabler og røtter: Bli en algebramester

Gjør algebra med parenteser til en lek "Den rene matematiker, som musikeren, er en fri skaper av sin verden av ordnet skjønnhet." – Bertrand Russell Matematikk er en essensiell akademisk disiplin med mange emner som er verdt å studere. Blant dem er geometri, trigonometri og algebra. I denne artikkelen tar vi for oss en del […]

31 august 20206 minutter lesemateriale

Likninger og penn

Hoderegningsstrategier og en introduksjon til aritmetikk

En god hoderegningsteknikk kan være nyttig å ha Dette er fordi aritmetikk, eller hoderegning kan finnes på alle mattenivåer. Det er mange elever som sliter med matematikk hvert år, enten det er grunnleggende barneskolematematikk eller ungdomskolematematikk. For noen år tilbake var antallet tiendeklassinger som lå på laveste nivå i matte såpass høyt at regjeringen utformet […]

19 desember 20197 minutter lesemateriale

Finn riktig mattelærer for ditt mattenivå

Matte er et mareritt for mange elever.

Likevel er det et fag som alle må gjennom i løpet av skolen. Mange utdanningsvalg krever også en viss kompetanse innen matte og mange yrker ønsker en viss kjennskap til faget.

Etter grunnskolen, hvor man blant annet gjennomgår brøker, prosentregning og Phytagoras’ læresetning, er det mange som skal videre med matte på videregående nivå. Innen studiespesialisering kan man enten velge P-matte eller T-matte. Innen T-matte vil man være borti logaritmer og eksponentialfunksjoner.

For dem som ikke har hatt matteundervisning på lenge, kan det være en god idé å friske opp med privatundervisning i matte.

Let blant våre undervisere om du trenger privatundervisning i matematikk i Oslo.

Hvorfor burde du få undervisning i matte?

Selv om det er mange onlinekurs i matematikk; algebra, geometri og funksjoner, vil de aldri kunne erstatte undervisning i person.

Når burde du vurdere privat matteundervisning eller leksehjelp i matte?

Så tidlig som mulig!

Har barnet ditt vansker med sannsynlighetsregning? Vet de ikke hva en eksponential er?

Ønsker du å studere matte på universitetet og trenger hjelp?

Ønsker du å friske opp matteferdighetene dine?

En underviser i matte er den perfekte løsningen for å forbedre dine ferdigheter.

En god lærer kan hindre et barn med å henge etter i undervisningen, rette deres feil, eller hjelpe deg med å friske opp dine ferdigheter før eventuelt ingeniørstudiet.

De virker kanskje som tryllekunstnere, men mattelærere er lidenskapelig engasjerte i alle områdene av mattefeltet, og elsker å hjelpe andre med å bygge selvtillit innen faget.

Trenger du litt ekstrahjelp i matte i Stavanger? Se oversikt over våre lærere her.

Hvordan finner man riktig mattelærer

Enten du får privatundervisning fra en utdannet mattelærer eller fra noen som studere matte, er deres tilnærming til faget viktig.

Hjemmeundervisning, særlig matteundervisning, krever tålmodighet og en god pedagogisk tilnærming.

Matteoppgavene som gis kan dekke emner som derivater, matriser, algebra, logaritmiske funksjoner, asymptoter, likninger og funksjoner.

Hjemmeundervisning kan hjelpe elevene forbedre sine aritmetiske ferdigheter, øve til eksamen med eksamensoppgaver, eller kan fungere som et intensivt mattekurs for de som trenger å friske opp enkelte elementer innen emnet.

Det er mer omfattende enn bare å hjelpe med lekser. En lærer trenger å ha god kontroll på elevens nivå og om de ønsker å utvikle deres evner raskt.

Mattehjelp må være omfattende. Privatlærerne på vår platform tilbyr tilpasset hjelp basert på elevens nivå.
Finn din lærer i Bergen, Trondheim eller Kristiansand.