forklarer til elev

Privatundervisning i Matematikk

De som velger å studere matte blir gjerne sett på som svært intelligente. Ofte har studievalget en sammenheng med at de lettere forstår matematiske sammenhenger enn andre. Imidlertid kan vi ikke alle være mattegenier. Noen foretrekker litteratur eller evner å lære seg nye språk raskt. Alle har sine egne evner og talenter, men vi kommer […]

29 October 2019 ∙ 6 minutter lesemateriale

Misoppfatninger om Evner i Matematikk

Misoppfatninger om Evner i Matematikk

Matematikk er et av de mest upopulære fagene på skolen. Hvis du leser dette, har du sikkert gjennomgått magesmerter, panikkanfall eller søvnløse netter før en viktig matteprøve eller matematikkeksamen. Mange tror at finnes det mennesker som er naturlig flinke i matematikk, såkalte mattegenier, også har vi resten. Dette stemmer ikke. Problemet ligger heller ved at […]

25 October 2019 ∙ 6 minutter lesemateriale

Ulike Strategier for å Lære Matte

Ulike Strategier for å Lære Matte

Å lære matematikk er ikke alltid enkelt, og mange assosiere mattetimene sine med kjedelige emner og pugging av gangetabellen. Du husker kanskje at din mattelærer viste deg kompliserte og rigide metoder for å løse matematiske problemer, og du gjorde ditt beste for å henge med? Det er slik de aller fleste har lært matematikk, men […]

22 October 2019 ∙ 7 minutter lesemateriale

Trenger du hjelp med mattevansker?

Våre mattelærere har skrevet mange gode artikler, for å hjelpe med å gjøre dette emnet mer tilnærmelig. Finn tips og råd om matteøvning, matte for barn og hvordan gjøre matte gøy. Lær om mattens historie og hvordan den påvirker vårt daglige liv. Finn din perfekte mattelærer på Superprof.

Hvis du ønsker å undervise i matte, finn informasjon om alt fra undervisningsplaner til to hvor mye du burde ta betalt. Bli med i vårt nettverk med mange, flotte mattelærere over hele landet.

Mattehjelp for barn

Mattehjelp for barn

Matematikk er et av de viktigste fagene som undervises i på skolen. Barn begynner å lære om tall, rom og former allerede i barnehagen. Gjennom grunnskolen og videregående skole får de en stadig dypere matematikkforståelse. De lærer å dele tall i mindre bestanddeler, tar for første gang i bruk en gangetabell og tegner geometriske former. […]

16 October 2019 ∙ 7 minutter lesemateriale

Finn riktig mattelærer for ditt mattenivå

Matte er et mareritt for mange elever.

Likevel er det et fag som alle må gjennom i løpet av skolen. Mange utdanningsvalg krever også en viss kompetanse innen matte og mange yrker ønsker en viss kjennskap til faget.

Etter grunnskolen, hvor man blant annet gjennomgår brøker, prosentregning og Phytagoras' læresetning, er det mange som skal videre med matte på videregående nivå. Innen studiespesialisering kan man enten velge P-matte eller T-matte. Innen T-matte vil man være borti logaritmer og eksponentialfunksjoner.

For dem som ikke har hatt matteundervisning på lenge, kan det være en god idé å friske opp med privatundervisning i matte.

Hvorfor burde du få undervisning i matte?

Selv om det er mange onlinekurs i algebra, geometri og funksjoner, vil de aldri kunne erstatte undervisning i person.

Når burde du vurdere privat matteundervisning eller leksehjelp i matte?

Så tidlig som mulig!

Har barnet ditt vansker med sannsynlighetsregning? Vet de ikke hva en eksponential er?

Ønsker du å studere matte på universitetet og trenger hjelp?

Ønsker du å friske opp matteferdighetene dine?

En underviser i matte er den perfekte løsningen for å forbedre dine ferdigheter.

En god lærer kan hindre et barn med å henge etter i undervisningen, rette deres feil, eller hjelpe deg med å friske opp dine ferdigheter før eventuelt ingeniørstudiet.

De virker kanskje som tryllekunstnere, men mattelærere er lidenskapelig engasjerte i alle områdene av mattefeltet, og elsker å hjelpe andre med å bygge selvtillit innen faget. 

Hvordan finner man riktig mattelærer

Enten du får privatundervisning fra en utdannet mattelærer eller fra noen som studere matte, er deres tilnærming til faget viktig. 

Hjemmeundervisning, særlig matteundervisning, krever tålmodighet og en god pedagogisk tilnærming.

Matteoppgavene som gis kan dekke emner som derivater, matriser, algebra, logaritmiske funksjoner, asymptoter, likninger og funksjoner.

hjemmeundervisning kan hjelpe elevene forbedre sine aritmetiske ferdigheter, øve til eksamen med eksamensoppgaver, eller kan fungere som et intensivt mattekurs for de som trenger å friske opp enkelte elementer innen emnet.

Det er mer omfattende enn bare å hjelpe med lekser. En lærer trenger å ha god kontroll på elevens nivå og om de ønsker å utvikle deres evner raskt. 

Mattehjelp må være omfattende. Privatlærerne på vår platform tilbyr tilpasset hjelp basert på elevens nivå.