mann løfter gutt som holder en pokal i et gammelt svart-hvitt-foto

Fra algebra med brøk til variabler og røtter: Bli en algebramester

"Den rene matematiker, som musikeren, er en fri skaper av sin verden av ordnet skjønnhet." – Bertrand Russell Matematikk er en essensiell akademisk disiplin med mange emner som er verdt å studere. Blant dem er geometri, trigonometri og algebra. I denne artikkelen tar vi for oss en del av den viktigste informasjonen om algebra for […]

31 august 2020 ∙ 6 minutter lesemateriale

Likninger og penn

Hoderegningsstrategier og en Introduksjon til Aritmetikk

Dette er fordi aritmetikk, eller hoderegning kan finnes på alle mattenivåer. Det er mange elever som sliter med matematikk hvert år, enten det er grunnleggende barneskolematematikk eller ungdomskolematematikk. For noen år tilbake var antallet tiendeklassinger som lå på laveste nivå i matte såpass høyt at regjeringen utformet en realfagsstrategi. Noen ganger trenger elever, og voksne […]

19 desember 2019 ∙ 7 minutter lesemateriale

Trenger du hjelp med mattevansker?

Våre mattelærere har skrevet mange gode artikler, for å hjelpe med å gjøre dette emnet mer tilnærmelig. Finn tips og råd om matteøvning, matte for barn og hvordan gjøre matte gøy. Lær om mattens historie og hvordan den påvirker vårt daglige liv. Finn din perfekte mattelærer på Superprof.

Hvis du ønsker å undervise i matte, finn informasjon om alt fra undervisningsplaner til to hvor mye du burde ta betalt. Bli med i vårt nettverk med mange, flotte mattelærere over hele landet.

Finn riktig mattelærer for ditt mattenivå

Matte er et mareritt for mange elever.

Likevel er det et fag som alle må gjennom i løpet av skolen. Mange utdanningsvalg krever også en viss kompetanse innen matte og mange yrker ønsker en viss kjennskap til faget.

Etter grunnskolen, hvor man blant annet gjennomgår brøker, prosentregning og Phytagoras’ læresetning, er det mange som skal videre med matte på videregående nivå. Innen studiespesialisering kan man enten velge P-matte eller T-matte. Innen T-matte vil man være borti logaritmer og eksponentialfunksjoner.

For dem som ikke har hatt matteundervisning på lenge, kan det være en god idé å friske opp med privatundervisning i matte.

Let blant våre undervisere om du trenger privatundervisning i matematikk i Oslo.

Hvorfor burde du få undervisning i matte?

Selv om det er mange onlinekurs i matematikk; algebra, geometri og funksjoner, vil de aldri kunne erstatte undervisning i person.

Når burde du vurdere privat matteundervisning eller leksehjelp i matte?

Så tidlig som mulig!

Har barnet ditt vansker med sannsynlighetsregning? Vet de ikke hva en eksponential er?

Ønsker du å studere matte på universitetet og trenger hjelp?

Ønsker du å friske opp matteferdighetene dine?

En underviser i matte er den perfekte løsningen for å forbedre dine ferdigheter.

En god lærer kan hindre et barn med å henge etter i undervisningen, rette deres feil, eller hjelpe deg med å friske opp dine ferdigheter før eventuelt ingeniørstudiet.

De virker kanskje som tryllekunstnere, men mattelærere er lidenskapelig engasjerte i alle områdene av mattefeltet, og elsker å hjelpe andre med å bygge selvtillit innen faget.

Trenger du litt ekstrahjelp i matte i Stavanger? Se oversikt over våre lærere her.

Hvordan finner man riktig mattelærer

Enten du får privatundervisning fra en utdannet mattelærer eller fra noen som studere matte, er deres tilnærming til faget viktig.

Hjemmeundervisning, særlig matteundervisning, krever tålmodighet og en god pedagogisk tilnærming.

Matteoppgavene som gis kan dekke emner som derivater, matriser, algebra, logaritmiske funksjoner, asymptoter, likninger og funksjoner.

Hjemmeundervisning kan hjelpe elevene forbedre sine aritmetiske ferdigheter, øve til eksamen med eksamensoppgaver, eller kan fungere som et intensivt mattekurs for de som trenger å friske opp enkelte elementer innen emnet.

Det er mer omfattende enn bare å hjelpe med lekser. En lærer trenger å ha god kontroll på elevens nivå og om de ønsker å utvikle deres evner raskt.

Mattehjelp må være omfattende. Privatlærerne på vår platform tilbyr tilpasset hjelp basert på elevens nivå.
Finn din lærer i Bergen, Trondheim eller Kristiansand.