Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 82 evalueringer.

274 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 274kr/time

6 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Oslo. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

Tidligere elever i Oslo har evaluert sine lærer for matteundervisning

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for mattekurs i Oslo?

I Oslo, er gjennomsnittskostnaden for privatundervisning i matematikk per time 274kr.

 

Timesprisen for matematikkundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene på våre matteundervisere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i matematikk i Oslo?

366 undervisere er tilgjengelige for å gi matematikkundervisning i Oslo og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Hvordan kan jeg ta privattimer i matematikk online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har studentene evaluert deres mattelærere i Oslo?

 

Studentene evaluerte sine privatlærere i matte med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 82 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over e-mail fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor burde du ta mattetimer i Oslo?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere studenter synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle mattetimer med en kvalifisert privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille matematikkundervisning hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan komme i kontakt med veilederen din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 366 veiledere i Oslo.

Finn din mattelærer i Oslo

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Oslo

Se flere lærere Kom i gang

Ser du etter en privat mattelærer Oslo?

Privatundervisning i matte i Oslo

En privatlærer vil være en stor ressurs for deg og læringen din, siden undervisninga og ressursene du bruker vil skreddersys deg. Læreren tar nemlig utgangspunkt i læringsbehovene dine, det du synes er interessant og de målene du har satt deg. Det gjør at privatlæreren kan følge med på progresjonen din underveis, du vil holde deg motivert og lære på en effektiv måte. Privatundervisning er en gylden mulighet for deg som er på utkikk etter en effektiv og fleksibel måte å få hjelp med matematikk på.

Superprof har flere privatlærere samlet i sin database. Her finnes det privatlærere fra hele verden som har et brennende engasjement for å videreformidle kunnskapen sin til elever og studenter. Dette er fagfolk med ulik bakgrunn, så du kan finne alt fra et professor i matematikk, til en som studerer fysikk og matematikk ved UiO.

Finn fram søkefeltet vårt og skriv inn "privatlærer matte Oslo", så får du opp alle privatlærerne i nærheten av deg. Trykk deg inn på profilene deres og les mer om dem. På den måten kan du sammenlikne lærerne med hverandre, og velge den som du kommer best overens med og som har kunnskapen som kreves.

Matematikk er et viktig fag

Vi introduseres for matematikk i tidlig alder. Helt fra vi lærer oss å telle og forstå klokka, spiller matematikk en viktig rolle for vår kunnskap. På skolen lærer elever matematikk gjennom en kombinasjon av lærebøker, undervisning, teoretiske og praktiske oppgaver.

Lærebøkene gir en strukturert oversikt over de ulike matematiske konseptene som skal læres, mens undervisningen gir mulighet til å få hjelp og stille spørsmål til læreren.

De teoretiske oppgavene bidrar til å forsterke og forstå de ulike konseptene og temaene innenfor faget, mens praktiske oppgaver gjør elevene i stand til å anvende kunnskapen på reelle situasjoner.

Det er viktig at elever får muligheten til å øve på matematiske ferdigheter gjennom ulike typer oppgaver, slik at de kan forstå hvordan matematikk kan brukes i ulike sammenhenger. Faget er ikke kun viktig i klasserommet, men også i hverdagen og gjør oss i stand til å forstå verden rundt oss.

Samtidig er det en forutsetning for å komme inn på flere spennende utdanninger på universiteter og høyskoler rundt om i landet. Matematiske modeller og metoder gjør oss i stand til å løse utfordringer på en effektiv måte, i vår egen hverdag, i arbeidslivet og på flere studier.

Du kan lære deg matematikk på flere måter

Det finnes flere måter å lære seg matematikk på i Oslo. Du kan for eksempel finne en mattelærer eller be en annen fagperson om hjelp. Flere lærere tilbyr også privatundervisning eller hjelp utenfor skoletiden. I Oslo finnes det flere kurs i matematikk på ulike nivåer.

Universitetet har kurs som skal forberede deg på matematikkrettede studier, mens flere videregående skoler har leksehjelp. Hvis du gjør et raskt søk på internett vil du også finne mange ressurser som har som mål å lære elever og studenter matematikk. Utfordringen med slike metoder, er at de ikke er tilpasset deg og de individuelle behovene du har som elev.

Det er ofte en god ide å få ekstra hjelp hvis du synes et fag er vanskelig eller har lyst til å lære deg nye ting. Fra starten av er det viktig at du finner ut av hvilke behov du har og hva målet ditt med det hele er. Det vil hjelpe deg med å finne den beste metoden for deg.

Kanskje du går på videregående og trenger hjelp med matematikk for å komme inn på et bestemt studie? Eller går du på et annet trinn og synes undervisninga er for enkel eller vanskelig? Kanskje du trenger hjelp i forbindelse med en bestemt prøve? Uansett hva utgangspunktet ditt er, vil det være veldig lurt å få hjelp av en privatlærer.

Vi ønsker deg lykke til med å lære matematikk i Oslo.

Hva vil du lære?