Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 66 evalueringer.

265 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 265kr/time

5 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Oslo. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

Tidligere elever i Oslo har evaluert sine lærer for matteundervisning

FAQ

💸 Hva er kostnaden for mattekurs i Oslo?

I Oslo, er gjennomsnittskostnaden for matematikkundervisning 265kr.

 

Utgiftene for privatlærer i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første privattime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi mattetimer i Oslo?

I Oslo og nærområdene, er 321 mattelærere tilgjengelig for å gi privattimer.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Er det mulig å ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatlærere i matte i Oslo?

 

 

Elevene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 66 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor burde du ta private mattekurs i Oslo?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på skolen. Flere elever sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Ta matematikkundervisning for å lære om ulike matematiske konsepter med en kompetentunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta private leksjoner hjemmefra eller ta nettkurs, velg din lærer og book dine kurs

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med læreren din for å organisere mattetimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 321 private veiledere i Oslo.

Finn din mattelærer i Oslo

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Oslo

Se flere lærere Kom i gang

Ser du etter en privat mattelærer Oslo?

Barn og unge, fra barnehage til videregående skole, er vant til å bli undervist i store grupper, av en lærer med bakgrunn fra universitet eller høyskole. Men hva ville skje hvis du endret litt på dette og samtidig sørget for at barnet fikk en stor fremgang i mattefaget?

En matematikklærer som tilbyr hjemmeundervisning, er like profesjonell i mattefaget sitt og jobber på individnivå. De er spesielt flinke på å undervise hjemme og på å tilrettelegge et opplegg som passer for en-til-en. 

Noen av de kan være selvlærte, en utdannet lærer, en ingeniørstudent eller en erfaren ingeniør, men likheten er at de alle tilbyr profesjonell og skreddersydd hjelp for å fremme studentenes progresjon i faget.

For å få inspirasjon, hva med å besøke Mat-Nat (det matematisk-naturvitenskapelige fakultet)? Hvor man har hatt to nobelprisvinnere knyttet til dette fakultetet.

Lær matte i Oslo

Aritmetikk, algebra, geometri, lineær regresjon, løse en andregrads ligning, funksjoner, beregne kvadratroten ... Det er umulig å benekte, matematikk er ikke alltid lett å forstå! Likevel finnes det mange ulike steder i Oslo hvor en kan la seg inspirere av matematikk.

Teknisk museum vil ha en lekende tilnærming til mattefaget, hvor man kan bruke tid på å utforske de ulike sidene av matematikk. Alle skoler er ulike, og avhengig av dine ambisjoner vil du ha ulike utfordringer knyttet til matematikkfaget.

Og hvis vi i tillegg til alle disse utfordringene i mattefaget legger til problemer knyttet til sosiale ulikheter, blir det enda mer utfordrende! I denne forbindelse publiserte OECD (Organization for Economic Cooperation and Development), en internasjonal organisasjon med base i Paris, i juni 2016 en rapport som belyser forskjellene mellom de ulike franske sosiale lagene hos matematikkstudenter, som lett kan sammenlignes med lignende funn i Storbritannia. 

For å oppsummere studien litt, argumenterer OECD spesielt for at de mest vanskeligstilte studentene lærer om enkle begreper innen matematikk, sammenlignet med andre, mer ressurssterke elever, som lærer om matte på et høyere nivå. En statistikk hevder at 43% av "vanskeligstilte" studenter er mindre kjent med matematiske begreper enn andre, mens landsgjennomsnittet er 65%.

Dersom du trenger å forbedre dine karakterer for å komme inn på en bestemt skole eller universitet, kan presset være enda større. Kanskje du vil ta en ingeniørutdanning på OsloMet? 

For å kunne forbedre ditt kunnskapsnivå og karakternivå, kan det finnes en løsning for foreldre og barna deres: hjemmeundervisning, som er tilgjengelig for alle! Og i møte med slik statistikk og økende ulikhet blant elever, kan det en privat matematikklærer tilbyr, være uvurderlig!

Vi oppfordrer derfor alle studenter, uavhengig av nivå, til å søke om hjemmeundervisning, som tilbyr hjelp med lekser og matematikkundervisning hjemme!

Matematikk og Oslo

Vi kan ikke benekte den avgjørende betydningen matematikk spiller i livene våre. Så snart læringen begynner på skolen, begynner barna med å jobbe med både tall og figurer. 

Deretter, enten de velger å ta matematikk som hovedfag på universitetet, eller går på polyteknisk skole, ingeniørskole eller handelshøyskole, så finner vi matte både i hverdagen og i utøvelsen av de fleste yrker! Om du leter rundt i Oslo, vil du finne flere tilknytninger til matematikkens verden. Kanskje har du hørt om femtegradsligninger? Mannen som utarbeidet disse og blir ansett som en av verdens fremste matematikere har hatt tilknytning til Oslo ved sine studier.

Kanskje har du hørt om Niels Henrik Abel? Han er kjent for sine arbeid om algebraiske ligningers teori, uendelige rekkers teori, elliptiske funksjoners teori og det «abelske addisjonsteorem».

Det er ikke for ingenting at Stortinget i 2002 besluttet å navngi pris i matematikk for «Abelprisen». I slottsparken vil du blant annet kunne finne Abel-monumentet som representerer den kjente matematikeren.

Også andre matematikere som Marius Sophus Lie har hatt tilknytning til Oslo, både som doktorgradsstudent ved universitetet, og senere professor. Dermed vil oppgaven med å finne mattekurs i Oslo, tilsynelatende være overkommelig.

Hundrevis av matematikklærere i Oslo

Oslo er en storby, med flere ulike universiteter og utdanningsretninger. Det er dermed ikke overraskende at man også har større tilbud av undervisere med god kompetanse i matematikkfaget, nettopp i Oslo.

På varme vår- og sommerdager, kan man med fordel benytte seg av en undervisningstime i Vigelandsparken, om ikke Frognerparken. Å ta privatundervisning i matematikk i Oslo, eller ansette en lærer for å få veiledning og hjelp med lekser, viser seg stadig mer populært og nødvendig.

Foreldre har mindre og mindre tid å vie til disse oppgavene. Viktigheten av matte og naturfag (fysikk, ingeniørvitenskap, naturvitenskap og teknologi) avtar allikevel ikke med alderen. For å bli akseptert i visse universitetsprogrammer og gi deg selv enhver sjanse til å få den karrieren du ønsker, må du mestre en rekke matematiske emner!

Dette begynner åpenbart med hoderegning, multiplikasjonstabellen og ulike regneformer (divisjon, multiplikasjon, subtraksjon), for så å gå videre til Pytagoras setning, Thales teorem, klasser innenfor geometri, algebra, lære å løse en ligninger, en aritmetisk sekvens, komplekse tall, relative tall, og sannsynlighet.

Med hjelp av en matematikklærer kan du gå gjennom alle disse temaene og begynne å mestre dem innenfra og ut. Det gjør deg videre rustet til å ta eksamen i alle de ulike nivåene innen matematikk på videregående. Å forbedre matematikkferdighetene dine kan dermed åpne mange dører etter videregåendeskole og hjelpe deg med å kunne velge drømmejobben.

Undervisning i matte i Oslo; velg din underviser hos Superprof

Når du er oppgitt og river i håret i frustrasjon, kan matte føles som det verste i verden! Da kan man begynne å stille spørsmål om hva det er med matematikk som er så viktig og hvorfor man skal lære det.

Men, ved å ta et skritt tilbake og forsøke å se helheten, innser vi raskt viktigheten av matematikk i hverdagen vår. Det er med matte som vi fra tidlig alder lærer å forstå verden vi lever i. Vi forstår at verden og et samfunn blant annet er regulert av tall og logikk, 1 + 1 = 2. Å lære matematikk tilsvarer derfor å oppdage kodene som styrer miljøet vårt. 

Deretter tillater matte oss å utføre utallige hverdagslige oppgaver: beregne avstander, prosenter, statistikk, forstå bankkontoen din, administrere et banklån, forhandle, budsjettere ...

I våre profesjonelle liv vil kunnskapen vi lærer av matematikklærerne spille en avgjørende faktor. For å kunne mestre yrker som feltvitenskap, økonomi, regnskap, handel, arkitektur, interiørdesign og entreprenørskap, spiller matematikk en nødvendig rolle.

Å ansette en privatlærer i matematikk til barnet ditt hjemme er en viktig beslutning. Det sørger for å gi det de beste mulighetene for å lykkes med faget, men også på andre områder. Det er samtidig viktig å utforske enkelte ting på forhånd: hva er fordelene med hjemmeundervisning og hvordan kan det få best mulig hjelp med lekser?  Når du vil gå videre i matte, er det nødvendig å vite forskjellen mellom privatundervisning og faglig støtte. 

En matematikklærer har ikke den samme tilnærmingen til disse to. La oss snakke om veiledning hjemme: det er forbeholdt studenter som har problemer, som ønsker å forbedre seg og lykkes faglig! Dette er også grunnen til at vi snakker om hjelp med lekser i disse situasjonene. 

På ungdomsskolen, på videregående og til og med i høyere utdanning ser man at matematikk kan skape flere problemer. Logikken i noen oppgaver er ikke åpenbar for alle studenter. Enda verre er det at matematikk også er kjent for å kunne forårsake psykologiske vansker. 

For å takle slike «blokkeringer», kan ofte redningen være en uavhengig matematikklærer, som kan vie all sin tid til eleven. Privat mattelærer er ikke bare for elever som har det vanskelig. Noen trenger å forberede seg til en viktig prøve og sikre opptak til ønsket program på en av de store skolene eller universitetene.

Å skulle begynne på matematikkurs på videregåendenivå, fysikk, biologi, ingeniørvitenskap, handelshøyskole eller ingeniørskole, er det mer enn anbefalt å søke hjelp fra en lærer som spesialiserer seg på hjemmeundervisning i mattefaget.

Uansett, er dette en ideell måte å lære seg gode studieteknikker og bli virkelig kjent med fagstoffet på.  Som nevnt ovenfor, kan matematikk unektelig føre til psykologiske hindringer hos mange studenter. Samtidig kan hjelpsomme lærere også hjelpe til med problemer knyttet til sjenerte elver i klasserommet. 

De fleste er nok enige i at å bli bedt foran hele klassen om å løse et matematikkproblem på tavlen om et svingningsintervall, et standardavvik, en tangens, en polygon, en affinefunksjon eller å finne en abscissa, kan være skikkelig skremmende! Spesielt når det må gjøres foran tretti andre studenter. 

Noen elever på ungdomsskolen og videregående er dermed begrenset av å være innadvendt og føle seg sjenert i klasserommet. Det kan etter hvert føre til at disse elevene blir hengende bak. Dette er et reelt problem som en privatlærer kan løse umiddelbart ved å fremme et trygt læringsmiljø. 

Her vil læreren sørge for at det oppstår et jevnt forhold mellom dem to, med lav terskel for å spørre om spørsmål.  

Hva vil du lære?