Utmerket
Anmeldelser

Lær Matematikk med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 224 anmeldelser.

252 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 252kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære matematikk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine matematikkkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder deres Matematikklærere

Ali

matematikklærer

Kunnskapsrik og dyktig matematikklærer som er flink til å finne områdene som er viktig å jobbe med for å bygge en grunnleggende forståelse slik at man får mest mulig utbytte av læringen. Anbefales.

Vadim

matematikklærer

Vadim er veldig flink. Han er så tålmodig, faglig dyktig, flott lærer! Min sønn likte ham godt. Vadim snakker veldig godt norsk, han har gode kunnskaper om begreper. Jeg anbefaler Vadim på det varmeste. m

Tatiana g., For én måned siden

Vadim

matematikklærer

Utrolig dyktig og formidler læringen på en forståelig måte for min datter. Hun er engasjert og trives godt med undervisning. Vi er kjempefornøyde! Vadim er en mester i sitt felt!

Babette, For 2 måneder siden

Thomas

matematikklærer

Lærer var svært imøtekommende ved førstegangstreffet, gikk rett i gang med undervisning og kartlegging av problemområde. Sønnen fortalte at lærer forklarte tydelig og visuelt viste hvordan han kunne gå frem med mattestykkene som ble gjennomgått.

Nina, For 2 måneder siden

Lars

matematikklærer

Lars er en erfaren lærer, og han har dyp innsikt i fagene som han underviser. Dette gjør at han svært raskt setter seg inn i oppgavene som skal løses, og han kan derfor bruke tiden på å veilede elevene sine. Det gjør at timene med ham blir...

Eli, For 2 måneder siden

Thomas

matematikklærer

Perfekt! Thomas er en tydelig, nøye og strukturert lærer. Han er utrolig tålmodig og får deg til å føle deg trygg. Så her er det ingen dumme spørsmål. Han forklarer alt til ditt nivå og tempo. Meget dyktig.

Waldemar, For 3 måneder siden

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i matematikkkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i matematikkkurs er 252Kr.

 

Prisen avhenger av faktorer som : 

 

  • Lærerens erfaring innen matematikkundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

 

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

 

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Matematikk?

Med en erfaren lærer i Matematikk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

 

Du velger den læreren som passer deg best.

 

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

 

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Matematikk undervisning online ?

Flesteparten av våre Matematikklærere tilbyr matematikkkurs online.

 

Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Matematikkkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen matematikkkurs?

1291 lærere i matematikk tilbyr hjelp i matematikk.

 

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

 

Velg en lærer mellom 1291 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Matematikklærere mottatt?

Blandt 224 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

 

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en lærer for privatundervisning matte

Barn og ungdom, fra barnehage til videregående, er vant til klasseundervisning med en kvalifisert lærer. Men hva om du endrer denne metodikken, slik at barnet ditt virkelig kan gjøre fremgang i matematikk?

En privatlærer i matematikk er en profesjonell person som vet alt om undervisning, og i tillegg gir eleven det lille ekstra... Det er en person som arbeider ansikt til ansikt, hjemme hos eleven.

En slik lærer kan ofte være selvlært, en ingeniørstudent eller en erfaren ingeniør, men felles for dem alle er at de tilbyr profesjonell og skreddersydd privatundervisning matte for å oppnå fremgang hos eleven.

Kan hjemmeundervisning være middelet mot sosiale ulikheter?

Hoderegning, algebraisk uttrykk, geometri, lineær regresjon, periodisk funksjon og utregning av kvadratrot... Det er ikke til å komme fra at matematikk ikke alltid er like enkelt å forstå!

Og om du i tillegg til matematiske vanskeligheter tilføyer sosiale ulikheter, så blir det enda mer utfordrende. OECD (Organization for Economic Cooperation and Development), en internasjonal organisasjon basert i Paris, publiserte i juni 2016 en rapport som understreket ulikhetene mellom ulike sosiale lag i Frankrike, som er godt sammenlignbart med Norge.

Studien viste at elevene med lite ressurser lærte og forsto enkel matte, mens de i høyere sosiale lag lærte og forsto mer avansert matte raskere. En statistikk viser at 43 % av elevene med lite ressurser har mindre kjennskap til matematiske konsepter enn andre, mens det nasjonale gjennomsnittet var 65 %.

For å bekjempe denne trenden, finnes en løsning for foreldre og deres barn: hjemmeundervisning, som er tilgjengelig for alle! Med slike data i bunn og et økende avvik mellom elevene, vil ekstraundervisning med en privatlærer være uvurderlig.

Derfor anbefales å omfavne privatundervisning matte med åpne armer, som kan være alt fra leksehjelp til mattetimer i ditt eget hjem!

Matte er stadig mer viktig

Vi kan ikke vende matematikk ryggen, da faget berører oss i hverdagslivet. Når barna begynner på skolen, starter de å differensiere tall og former.

Uansett om barnet skal ta universitetsutdannelse i matematikk, studere på polyteknisk skole, ingeniørstudie eller ethvert annet yrke, så vil matematikk spille en rolle i valget. Alle berøres vi av matematikk i hverdagen og i arbeidslivet.

Matte på skolen: gangetabeller til Pythagoras teori

Å få privatundervisning matte eller engasjere en privatlærer til leksehjelp, viser seg å være stadig mer aktuelt. Foreldre har mindre tid til å hjelpe til med lekser, og viktigheten av matte og vitenskap (fysisk vitenskap, ingeniørvitenskap, vitenskap og teknologi...) blir ikke mindre viktig med alderen.

Du må beherske en rekke matematiske fagområder for å komme inn på ønsket studie, slik at du kan studere yrket du vil jobbe med som voksen. Læren starter naturligvis med mental aritmetikk, gangetabellen, deling, multiplikasjon og subtraksjon, for så å gå videre til Pythagoras teori, Thales teori, rette triangler, geometri, algebra, trigonometri, lære å løse et regnestykke, en aritmetisk sekvens, beherske primtall, naturlige heltall, komplekse tall, relative tall, kalkulasjon og sannsynlighetsmatematikk m.m.

Med en mattelærer kan du gjennomgå alle disse emnene, og bli godt kjent med dem, noe som gjør det mye enklere å komme inn på ønsket studie. Å forbedre mattekunnskapene dine kan åpne mange dører etter videregående, og vil hjelpe deg å finne din karrierehylle.

Hva er matte godt for i hverdagen?

Matte kan føles som ren og skjær tortur, og kan få enhver til å rive seg i håret. En kan også begynne å lure på hva matematikk egentlig kan brukes til. Men om en tar et dypt åndedrag og tenker seg litt om, så vil en raskt forstå hvor viktig matte er i hverdagen.

Det er med matte vi aller først begynner å lære verden å kjenne, helt fra barnehage- og skolenivå. Verden og samfunnet vi lever i reguleres av tall og logikk, 1 + 1 = 2. Å lære matte er derfor ensbetydende med oppdagelse av kodene som styrer miljøet vårt. Matte vil til syvende og sist tillate oss å utføre hverdagslige oppgaver som å kalkulere avstander, prosenter, statistikk, forstå bankutskriften din, ta opp banklån, forhandle pris, osv.

I arbeidslivet vil du også kunne ha bruk for matematikk. Det vil være helt nødvendig med mattekunnskaper når du skal starte ditt eget firma eller du skal arbeide med datavitenskap, økonomi, regnskap, handel, arkitektur, interiørdesign etc.

Hvorfor privatundervisning matte?

Å engasjere en mattelærer for barnet ditt, er en viktig avgjørelse. Først og fremst handler det om å gi barna sjansen til å lykkes, men det er også et økonomisk perspektiv som spiller inn. Derfor er det viktig å undersøke godt på forhånd: hva er fordelene med hjemmeundervisning og leksehjelp?

Undervisning og leksehjelp hjemme for å overgå problemer Når du ønsker fremgang i matematikk, må en vite hva som er forskjellen mellom privatundervisning matte og leksehjelp.

La oss se på hjemmeundervisning: dette er for elever som har vanskeligheter, og som er ute etter forbedring og utvikle nye ferdigheter og kunnskap.

Her inngår også leksehjelp. På ungdomsskolen, videregående og høyere, kan matematikken by på problemer. Logikken i alle oppgavene er ikke like logisk for alle elevene. Faktisk så kan matematikk forårsake psykologisk blokkering. Den eneste løsningen er ofte å engasjere en privat mattelærer, som kan dedikere all sin tid til eleven for å håndtere slike emner.

Videregående, høyere utdanning og universitetet... Forbered deg på tidsfrister i god tid

Privatundervisning matte er ikke bare for elever med problemer. Noen trenger helt enkelt å forberede seg til opptak ved en spesiell skole eller studie. Det anbefales å engasjere en privat mattelærer, om en har til hensikt å bli tatt opp på studier som matematikk, fysikk, biologi, ingeniørvitenskap, polyteknisk eller ingeniørstudie.

Dette er en god måte å lære studieteknikker, og få inngående kunnskaper i emnet.

Privatundervisning matte kan hjelpe å løse psykologiske blokkeringer

Som nevnt, kan matematikk forårsake psykologiske blokkeringer. Lærere kan også hjelpe elever med å overkomme blyghet.

Det er ikke til å komme fra at en kan føle seg brydd av mindre, når en blir kalt opp til tavlen for å løse en oppgave med svingningsintervall, konfidensintervall, et standardavvik, et cosinus eller en tangens, en polygon, en affinefunksjon, en øvelse i kjemifysikk, en differensialligning, et komplekst tall, for å finne en abscisse eller gjøre en bokstavelig beregning.

Spesielt foran resten av klassen. Noen elever i ungdomsskolen eller videregående er introverte og vegrer seg for å delta aktivt i timene. Dette kan gi saktere fremgang, og er et problem en privatlærer kan løse umiddelbart, ved å skape et tillitsforhold med eleven.

Et klassescenario kan i mange tilfeller nemlig være svært hemmende for en elev. Ved hjemmeundervisning unngås dette. Ta derfor kontakt med en lærer for en prøvetime, kanskje vil privatundervisning matte være løsningen.

Hva vil du lære?