Utmerket
Anmeldelser

Lær Matematikk med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 295 anmeldelser.

262 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 262kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære matematikk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine matematikkkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i matematikkkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i matematikkkurs er 262Kr.

 

Prisen avhenger av faktorer som : 

 

  • Lærerens erfaring innen matematikkundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

 

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

 

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Matematikk?

Med en erfaren lærer i Matematikk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

 

Du velger den læreren som passer deg best.

 

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

 

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Matematikk undervisning online ?

Flesteparten av våre Matematikklærere tilbyr matematikkkurs online.

 

Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Matematikkkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen matematikkkurs?

1580 lærere i matematikk tilbyr hjelp i matematikk.

 

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

 

Velg en lærer mellom 1580 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Matematikklærere mottatt?

Blandt 295 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

 

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en lærer for privatundervisning matte

Matte er et stort og variert fag som tar for seg mange spennende perspektiver, teorier og måter å løse ting på for å berike vår forståelse av ting rundt oss. Matematikk hjelper oss med å vite hvordan verden fungerer og sette ting i sammenheng med hverandre.

Flere områder innenfor matematikk er med på å forklare prosesser rundt oss og er med oss i hverdagen. Samtidig er dette verktøy vi kan ta i bruk på en avansert måte, som gjør at flere arbeidsgivere ser etter mennesker som er gode i matematikk og vet hvordan denne kunnskapen skal tas i bruk.

Ved å være god i matematikk vil du kunne løse et bredt spekter av utfordringer. Vi omgir oss av ting hvor vi hele tiden tar i bruk mattefaget som vi lærer om gjennom flere år av livene våre.

Når vi skal forstå klokka, planlegge dagene våre og lage mat bruker vi flere verktøy som har vært i fokus underveis i matematikkundervisninga. Etter hvert som vi har bygget et slikt fundament, kan vi gå videre med algebra, likninger og sannsynlighetsregning for å få en enda mer avansert forståelse for matematikk.

Denne kunnskap vil selvfølgelig være nyttig i hverdagen vår, men også når vi skal søke jobb og oppsøke spennende muligheter. I det store og hele vil matematikk være med på å styrke vår evne til problemløsning og forståelse, også innen andre fagområder.

Få hjelp med matematikk

Det finnes flere måter du kan gå fram på for å få hjelp med matematikk. Først og fremst kan det være lurt å finne ut av hvilke mål du har med å skulle få hjelp, hvilke læringsbehov du har og hva ønskene dine er for undervisninga.

Dette vil hjelpe deg med å jobbe målrettet, men også i prosessen når du skal finne den hjelpen som passer best for deg. Kanskje du går på skolen og allerede har matteundervisning, men trenger ekstra hjelp med fagstoffet?

Eller kanskje du har eksamen i faget, men vil forbedre karakteren din? Uansett hvor du befinner deg og hva behovet ditt er, vil det være lurt å finne noen som kan hjelpe deg. På internett vil du finne mange forskjellige muligheter som hevder å skulle gi deg hjelpen du trenger.

Utfordringen med disse er derimot at du ikke har en lærer å spørre underveis. De er heller ikke tilpasset dine individuelle behov, men ønsker å møte alle som trenger hjelp.

Det finnes også flere kurs rundt om i Norge som du kan sjekke ut. Utfordringen med kurs i klasserom, vil være at læreren må dele oppmerksomheten sin mellom ganske mange elever. Dette vil gå på bekostning av din læring i mange sammenhenger.

Få hjelp av en privatlærer fra Superprof

Superprof har lærere som underviser i mange forskjellige fag, blant annet matematikk. Her kan du finne en lærer du kommer godt overens med og som samtidig brenner for faget sitt og ønsker å lære det bort til engasjerte elever. Du søker enkelt etter lærerne ved å bruke vår søkemotor, slik at du kan finne en privatlærer i matte som passer for deg.

På profilene deres leser du om hvilken utdanning de har og hvordan de underviser. Privatlæreren din vil sørge for å skreddersy undervisningsopplegget etter behovene dine og de målene du har satt deg. Derfor er det viktig at du finner ut av disse og videreformidler denne informasjonen til læreren din.

På den måten kan læreren følge med på progresjonen din underveis og sørge for å gjøre den så effektiv som mulig. Når og hvor den skal foregå blir dere enige om sammen og vil ta utgangspunkt i timeplanen din. Lykke til med å finne en privatlærer som kan lære deg alt du trenger å kunne innen matematikk.

Hva vil du lære?