Hjemmeside
Gi undervisning

Finn en lærer for privatundervisning matematikk Bergen

🥇 Dyktige undervisere
💻 89 Matematikklærere i Bergen
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Privatlærer matte i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 13 evalueringer.

239 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 239kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 6time(r)

01

Finn en mattelærer i Bergen

Se gjennom deres profiler, og kontakt dem som passer dine behov (pris, anmeldelse, erfaring, undervisningssted)

02

Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

03

Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

Våre tidligere elever fra Bergen
evaluerer Matematikklærerne deres

5.0
Øyvind matematikklærer

Dyktig, og gjør gode forberedelser før timen. Hyggelig og lett å prate med. Kan anbefale Øyvind videre til andre som trenger hjelp med logikk/matematikk/programmering :D Ser frem til flere timer

4.9
Farhan matematikklærer

Faglig sterk og veldig tålmodig privatlærer! Han tilpasser undervisningen etter elevens behov og målsetting i faget, og sørger for jevn oppfølging. Veldig fornøyd!

Renate, For 5 måneder siden

5.0
Clau matematikklærer

Jeg fikk undervisning i Matte i flere mnd før eksamen. Vi startet tidlig og planla å møttes 2 ganger i uken. Jobbet mot eksamen og gikk godt gjennom ting jeg ikke forsto. Har virkelig lært mye og fått god hjelp

Amina, For 6 måneder siden

4.9
Farhan matematikklærer

Farhan var fagelig sterk og veldig god pedagogisk. Han er innstilt på å tilrettelegge en læreplan som er individuelt tilpasset deg, og har en jevn og stødig oppfølging. Han er rett og slett en ekstremt god lærer!

Arian, For 10 måneder siden

5.0
Amruthaa matematikklærer

Amruthaa er meget grundig og flink til å lære fra seg matte. Min datter har fått mange aha opplevelser og økt mestringsfølelse, på bare ett par uker og noen timer med hjelp fra henne!

Yngvild, For 10 måneder siden

5.0
Victor matematikklærer

Victor var utrolig hjelpsom og hyggelig! Han satte seg godt inn i utfordringene og balanserte fint mellom å la meg finne ut av ting selv, og å korrigere når det behøvdes. Veldig fornøyd, takk for hjelpen!

Tuva, For ett år siden

Se alle våre matematikkundervisere

Blir bedre i matte ved hjelp av mattekurs Bergen

Å få hjelp til matematikk i Bergen, vil gi deg muligheten til å fokusere på flere ulike temaer innen faget. En lærer vil kunne hjelpe deg med alt fra hoderegning, gangetabellen og brøk, til pythagoras, algebra og ulike regneformler. Matematikk er både spennende og komplekst, og det krever ofte rett veiledning for å knekke flere av kodene. Det kan være lurt å først få på plass alt det grunnleggende, siden den videre progresjonen henger tett sammen med denne forståelsen. Visste du at matematikk er tett beslektet med andre fag? Slik som fysikk og kjemi. En rekke universitetsutdanninger krever ofte dybdekunnskap i en eller flere av disse fagene. Hvis du kan matematikk, vil du også ha bedre forutsetninger for å bli god i de andre fagene. Mange av de viktige reglene og grunnleggende begrepene bygger nemlig på matematisk kunnskap. Bergen på sin side er en av Norges største byer og har mange muligheter. Du kan fordype deg i algebra på et av de lokale bibliotekene, eller ta med deg lærebøkene på en av de mange kafeene som finnes i byen. Det er nærhet til både byrom og naturlige omgivelser, slik at du kan menge deg i det miljøet du liker best. For ikke å glemme forsknings- og utdanningsmiljøet i byen! Bergen har nemlig sitt eget universitet, og er mye omtalt innen en rekke fagfelt. Hvis du har lyst på kompetente professorer som matematikklærere, finns det muligheter for det her.

Matematikkundervisning i Bergen

Mulighetene innen læring og undervisning er mange i Bergen. Det avhenger med andre ord av hva du ønsker og trenger. Intensivkurs ved en av sommerskolene, eller videregående skolene er en mulighet hvis du vil friske opp i elementær kunnskap eller vil repetere et spesifikt tema. Hvis du derimot ser etter et mer helhetlig og grundigere kurs, kan det være lirt å se etter andre muligheter. Selve universitetet har studier som fokuserer alene på matematikk, eller andre som har matematikk integrert i sitt studium. Her finnes det med andre ord muligheter for å studere faget og bli en mester i det. Det forutsetter derimot at du kan en del fra før, og dette er ikke stedet å starte. Dette er muligheten for deg som vil skrive en mange siders avhandling av faget eller virkelig fordype deg i matematikk med flinke professorer rundt deg. Kurs på kveldstid, dagtid eller nettbasert finnes hos flere aktører i Bergen. Her vil du ha mulighet til å lære i et klasserom med andre elever, og på et mer grunnleggende nivå. Enten du ønsker kunnskap i jobbsammenheng, for å komme inn på et studium eller gjøre det godt på eksamen, er dette en mulighet for deg. Det vil variere hva kursene fokuserer på, og hvilke temaer som blir tatt opp, men dette finnes det informasjon om på nettstedene eller i lokalene deres.

Bergen og matematikk

Bergen er ikke bare en svær turistby, men og en akademisk by. En rekke konferanser og arrangementer i regi av universitetet eller andre utdanningsinstitusjoner i byen er en viktig del av Bergen. Mange hundre forelesninger blir holdt i året og flere av disse om matematikk eller annen naturvitenskap. Du kan oppdage flere av severdighetene til byen ved siden av læringa di, eller kanskje til og med samtidig. Grieghallen er et av Norges stoltheter, som er verdt et inspirerende besøk hvis du er i byen. Brygga i Bergen er verdenskjent og har en rik historie bak seg. Fra middelalderen var dette et viktig knutepunkt i Norge, hvor det foregikk mye handel. Dette er fortsatt et viktig sted, men ettersom handelen har funnet andre mer teknologiske veier, har også brygga endret seg. Nå rommer det et bredt spekter av ulike restauranter og kafeer, i tillegg til det særegne fisketorget. Bergen er en av Norges mest flerkulturelle og livlige byer. Med alle sine studenter, og som det viktige knutepunktet det er og har vært, er dette et samlingspunkt for mange mennesker. Husk at det er med matte vi fra tidlig alder lærer å forstå verden vi lever i. Vi forstår at verden og et samfunn blant annet er regulert av tall og logikk. Å lære matematikk tilsvarer derfor å oppdage kodene som styrer miljøet vårt. Deretter tillater matematikk oss å utføre utallige hverdagslige oppgaver, slik som å beregne avstander, prosenter, statistikk, forstå bankkontoen din, administrere et banklån, forhandle, og lage budsjetter. I våre profesjonelle liv vil kunnskapen vi lærer av matematikklærerne spille en avgjørende faktor. Invester i en pensumbok og start læringa, med en av de lokale institusjonene i ryggen. Undersøk kursene som tilbys her, og finn det som passer deg best. Bruk tid på å sette deg inn i fagstoffet, og gjør deg kjent med de overordnede temaene som det er viktig at du har forståelse for. Om kort tid trenger du ikke å bekymre deg for om du ikke lenger kan svare på et teknisk mattespørsmål!

Tusenvis av mattelærere i Bergen

I Bergen vil du ha et bredt spekter av lærere å velge mellom. Alt fra profesjonelle lærere og professorer, til studenter som brenner for studiet sitt. Mange ser på undervisning i matte som et kall fremfor en jobb. Finn ut hvilke kvalifikasjoner du ser etter i din potensielle mattelærer. De fleste mattelærerne er veldig dyktige, men deres kvalifikasjoner vil variere. Avhengig av hva du ønsker å få ut av undervisninga, vil du uansett finne en lærer som kan møte dine krav. Du vil finne alt fra lange til korte kurs, og kurs som krever forkunnskaper og de som ikke gjør det. Matematikk er en bred disiplin, hvor også lærerne vil ha sine spesialfelt. Det er derfor viktig at du finner ut av hva du vil få ut av kurset, og hvilke læringsmål du har satt deg.

Privatlærer i matematikk gjennom Superprof!

Uavhengig av om du er på utkikk etter å bli en ekspert i matematikk, komme inn på drømmestudiet eller forstå det grunnleggende innen mattefaget, så vil Bergen ha det du trenger for å nå målet ditt. På Superprof sine nettsteder vil du nemlig finne en rekke dyktige lærere som står klare til å lære deg alt du trenger om matematikk. Å investere i en mattelærer, vil være en investering for livet. Kunnskap om tall, budsjett, økonomi og regning vil kunne hjelpe deg med flere oppgaver man har som menneske her i livet. Mye av dette er ting du er borti daglig, og kunnskapen vil komme ekstremt godt med! Sjekk ut alle lærerne som befinner seg på Superprof sin nettside. Velg hvor du ønsker undervisningen og kom i kontakt med en av de aktuelle lærerne. Superprof har en mengde lærere som står klare til å hjelpe deg! Det beste med disse privatlærerne er at opplegget blir spesialtilpasset deg og de behovene du har. Du og læreren vil sammen finne ut av en fremgangsmåte, som skal sikre progresjon og at du når målene dine. Husk at en privatlærer vil kunne hjelpe deg uansett hva målet ditt er og vil ta hensyn til dine behov når det kommer til læring. Så hva venter du på? Undersøk privatlærerne i matematikk som befinner seg i Bergen, og kom i kontakt med en av disse gjennom Superprof. Lykke til!  

FAQ

💸 Hva er prisen for private mattekurs i Bergen?

I Bergen, er gjennomsnittskostnaden for mattekurs 239kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i matte vil avhenge av:

 

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

 

97% av alle våre privatlærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Bergen for å gi matematikkundervisning?

89 private matematikkundervisere er tilgjengelige for å gi matematikkundervisning i Bergen og omegn.

 

Velg din privatlærer i Bergen fra et utvalg på 89 tilgjengelige matteveiledere.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til mattelærere i Bergen?

Fra et utvalg av 13 anbefalinger, ga elevene deres mattelærere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-post i løpet av hverdagene).

 

Finn din mattelærer basert på deres vurderinger. Se deres annonser for undervisning i nærheten av deg.

👴🏼Hvorfor burde du starte med matematikkurs i Bergen?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere ungdommer sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske konsepter med en kompetent underviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille mattehjelp hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan utveksle med læreren din for å planlegge matematikkundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 89 private veiledere i Bergen.