Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 36 evalueringer.

237 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 237kr/time

4 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Trondheim. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en privatlærer i matte in Trondheim og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på mattekurs i Trondheim er 237kr.

 

Prisen for mattekurs vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut prisene på våre matteveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi mattetimer i Trondheim?

186 undervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Trondheim og nærområdene.

 

Velg din privatlærer i Trondheim fra et utvalg på 186 tilgjengelige lærerprofiler.

 

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres matematikkundervisere i Trondheim?

 

 

Elevene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 36 evalueringer.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-mail i løpet av hverdagene).

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av privatundervisning i matte i Trondheim?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere elever sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta matematikkundervisning for å lære om ulike matematiske konsepter med en kompetentprivatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en veileder og reservere mattehjelp hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan kommunisere med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 186 matteveiledere i Trondheim.

Finn din mattelærer i Trondheim

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Trondheim

Se flere lærere Kom i gang

Finn matte hjelp gjennom Superprof

Uansett hvor sterk du er faglig sett, kommer det en tid hvor du som elev trenger litt ekstra hjelp med matematikken. Hvis den tiden har kommet for deg nå og du befinner deg i Trondheim, så er du på helt rett sted.

Og hvis det ikke passer å møte en lærer, kan du avtale nettundervisning! Ikke bare er Trondheim en livlig og historiefylt by, men har også et yrende kulturliv. For ikke å glemme alle de akademiske institusjonene som finnes i byen. Her kan du studere og lære alt fra et nytt språk til komplekse mattestykker.

Mellom all læringa kan du legge et besøk til et av museene, slik som vitenmuseet (som vil være kjempe interessant for en matematiker!), eller Nidarosdomen – et av Norges stoltheter! I Trondheim vil du også finne alt fra et bredt spekter med videregående skoler, til Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

Du vil få et godt rykte på deg hvis du velger å søke deg inn på høyere utdanning her, i tillegg til gode resultater!

Hvorfor bør du skaffe deg en privatlærer i matte?

Matematikk er et ekstremt komplekst emne som krever mye energi, fokus og disiplin. Dessverre kan du bli begrenset og ikke oppnå fremgangen du kunne gjort, som følge av de store klasserommene, der det er umulig for læreren å ha fullt fokus på deg og dine behov.

Et annet problem kan være dynamikken mellom elev og lærer som er enda viktigere i et komplekst fag som matte. Hvis ikke eleven er komfortabel og trygg på læreren, kan dette skape store begrensninger og hindre eleven i å spørre om hjelp eller forstå det læreren forsøker å formidle.

Ekstra matteundervisning med hjelp av en privatlærer er et perfekt hjelpemiddel, der eleven vil være i fokus og dere sammen vil jobbe for at du skal lære. Å skaffe seg en privatlærer for å få ekstra matteundervisning, er du garantert en-til-en-oppfølging.

Dette gjør det mulig å fokusere på områdene med faget som du sliter med. Du vil ikke bare ha muligheten til å bli bedre i faget, men også øke selvtilliten din og gleden du har av faget.

Vanlige ting man kan slite med i matematikken

Å sikre at man mestrer visse grunnleggende konsepter i tidlig barndom er nøkkelen til å takle avansert matematikkoppgaver i senere alder.

Her er noen av de vanligste utfordringene som kan føre til at matematikkelever sliter faglig senere i livet:

  • Grunnleggende regning - det er viktig for et barn å mestre evnen til å huske grunnleggende regning. Hvis dette ikke er på plass vil det kunne hemme fremgang og gjøre at barnet havner bakpå.
  • Databehandling - dette er en utfordring som til og med kan påvirke dyktige matematiske hoder i ung alder. Hvis barnet ikke forstår tegnet, eller skriver tallene riktig, fører det til senere feil og man vil lett kunne få store kunnskapshull.
  • Overføring av kunnskap - en annen grunnleggende utfordring er knyttet til evnen til å overføre de abstrakte begrepene innen matematikk til den fysiske verden. Pedagoger bruker rekvisitter, verktøy og former i møte med barnet, for å knytte begreper til noe konkret.
  • Mangel på ordforråd i matematikk - dette kan føre til at eleven sliter med å huske abstrakte begreper, verdier eller definisjoner.
  • Utfordringer med oppmerksomheten - ettersom matematikk på en måte krever mer fokus enn andre fag, kan noen elever lett bli distraherte eller slitene i løpet av leksjonene.
  • Vanskeligheter i å forstå rekkefølgen innen matematikk - disse problemene kan gi opphav til studenter som ikke klarer å forstå sammenhengen og utføre riktig trinn i rett rekkefølge for å løse et regnestykke, eller hvis de har problemer med å takle prosedyrer som innebærer flere ulike trinn.

Mattelærer i Trondheim

Trondheim er en stor by med et stort antall grunnskoler og videregående skoler, men også universiteter og høyskoler. Når du forsøker å finne ekstra matteundervisning, er det høyst sannsynlig at lærere vil være ansatt på noen av de beste skolene, eller gamle studenter og professorer fra noen av de beste universitetene i Norge.

Det er jo klart at du vil velge den læreren som faktisk passer ditt nivå. Det er privatlærere rundt omkring i hele Trondheim, så du er nødt til å finne noen i nærheten av deg hvis du foretrekker hjemmeundervisning.

Du trenger allikevel ikke å bekymre deg hvis du bor litt usentralt eller i utkanten av Trondheim. Det eneste du trenger å gjøre er å velge nettbasert undervisning, så vil du kunne lære matte når og hvor som helst.

Husk å bruke den første timen til å bli kjent med læreren, forstå undervisningsmetoden som blir brukt, og sette deg inn i om dette er noe du vil få utbytte av.

Lær deg matematikk i Trondheim

Når verden endrer seg så raskt som den gjør, må vi også endre måten vi jobber og lærer på. Uansett om det gjelder omgivelsene du oppholder deg i, eller om du må revidere selve arbeidsmetodene du bruker.

Det finnes et bredt spekter av muligheter som du kan ta i bruk! Hva hindrer deg i å ta matteundervisning i favorittparken din eller på en hjemmekoselig kafe? I Trondheim er det fine steder langs Nidelven med benker og plen, frisk luft og fin utsikt langs sjøpromenaden, og en rekke trivelige kafeer langs Bakklandet og i Midtbyen.

Alle disse stedene vil kunne gi deg inspirasjon, ro og motivere deg til å bli en mester i mattefaget. Uansett om du er på utkikk etter å bli en ekspert i matematikk, komme inn på drømmestudiet eller forstå det grunnleggende innen mattefaget, så vil Trondheim ha det du trenger for å nå målet ditt.

Å investere i en mattelærer, vil være en investering for livet. Kunnskap om tall, budsjett, økonomi og regning vil kunne hjelpe deg med flere «obligatoriske» oppgaver man har som menneske her i livet.

Mye av dette er ting du er borti daglig, og kunnskapen vil komme ekstremt godt med! Sjekk ut alle lærerne som befinner seg på Superprof sin nettside. Velg hvor du ønsker undervisningen og kom i kontakt med en av de aktuelle lærerne.

Superprof har en mengde lærere som står klare til å hjelpe deg! Husk at en privatlærer vil kunne hjelpe deg uansett hva målet ditt er og vil ta hensyn til dine behov når det kommer til læring.

Lykke til med matteundervisninga!

Hva vil du lære?