Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Stavanger

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 6 evalueringer.

252 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 252kr/time

4 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Stavanger. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for mattekurs i Stavanger?

privatundervisning i matematikk i Stavanger koster 252kr.

 

Timesprisen for matematikkundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Stavanger?

45 undervisere er tilgjengelige for å gi matematikkundervisning i Stavanger og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Er det mulig å ta private mattetimer online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har elevene evaluert deres matematikkundervisere i Stavanger?

Fra et utvalg av 6 anbefalinger, ga elevene deres mattelærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av privatundervisning i matte i Stavanger?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere studenter synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle mattekurs med en kompetent privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller ta nettkurs, velg din lærer på Superprof og reserver dine mattetimer

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan ta kontakt med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 45 lærere i Stavanger.

Finn din mattelærer i Stavanger

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Stavanger

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte ved hjelp av mattehjelp

Stavanger er kjent for å være en by fylt med oppfinnere og forskere! Vitenskap og matte er to sider av samme sak, og i denne byen finnes det eksperter innen begge fagområder. Det er mange oppfinnelser og vitenskapelige prinsipper som ikke ville gitt mening uten matematiske formler og forståelse for dette faget.

Stavanger er en by du vil finne flere undervisningsmuligheter i dette faget. Hvorfor skal du satse på matematikk i nettopp Stavanger lurer du kanskje på? Dette er en av de største byene i Norge, og har en rik historie ved seg. Den har vært viktig både innen kultur og arkitektur, men særlig handel og eksport.

I dag rommer det et universitet, og er en viktig by i formidlingen av kunnskap. Matematikk er med andre ord bare et av fagene denne byen har å by på. Du vil få hjelpe til alt du lurer på innen mattefaget, og virkelig oppleve mestring ved hjelp av alle de dyktige fagfolkene som finnes her.

Nyt en kopp kaffe på en av de mange kafeene eller nyt utsikten utover sjøen, samtidig som du grubler over matteformler og brøk. Her har du et hav av muligheter, både når det gjelder omgivelser å lære i og hjelpemidler for å lære deg faget.

Lær matte i Stavanger

Vi nevnte ovenfor at Stavanger er en yrende by, med en rekke muligheter. I selve byen og i områdene rundt, vil du finne museer, kirker, storslåtte hager og en rekke biblioteker. Hvis du studerer på universitetet der vil du også ha tilgang til flere biblioteker, lesesaler og andre hjelpemidler.

Du vil med andre ord ha en rekke inspirasjonskilder, og flere steder du kan finne fagbøkene du trenger for å lære. Stavanger har tiltrukket seg alt fra tyske kunstnere, til handelsmenn og selgere.

Det er faktisk en av de største byene i Norge innen utdanning, og tiltrekker seg derfor en rekke mennesker innen forskning- og utdanningsmiljøet. Det vil være perfekt for deg å lære deg matematikk i denne byen, med alle dens muligheter.

Lær deg de vanskelige formlene samtidig som du nyter en deilig kopp kaffe, tygger på noe godt eller leser i en av de flere inspirerende omgivelsene Stavanger har å by på. Med andre ord kan du lære deg å beregne forskjeller på ulike geometriske figurer, i sola blant mennesker og fine opplevelser.

I stedet for å gjøre alt dette på egenhånd kan du oppsøke en privatlærer eller et kurs som går over en lengre eller kortere periode. Tilbudet er stort i Stavanger!

Stavanger og matematikk

I denne byen er det ikke vanskelig å finne et sted hvor du kan lære deg det du behøver for å mestre mattefaget. Det finnes lærere som har spesialisert seg innen et fagfelt, eller de som tilbyr et bredt tilbud med det meste du kan tenke deg innen matematikk.

Uansett om du er elev på videregående, student på høyskole eller universitet, eller er ute i jobb og vil forbedre mattekunnskapene dine, så finnes det flere muligheter. Undersøk lokale privatskoler eller andre kursarenaer for å finne et tilbud som passer overens med slik du vil lære.

Du kan lære matte på alt fra folkeuniversitetet til Universitetet i Stavanger. Matte er faktisk et av de mest populære fagene på disse stedene. Det finnes både intensivkurs, hvor du kan friske opp mye av den glemte kunnskapen din, eller investere i et lenger kurs, som vil ha en større bredde og dybde i kursinnholdet.

Et intensivkurs kan være perfekt i forkant av eksamen, men du vil nok ha større utbytte av et lenger kurs i lengden. Du kan også finne slike kurs ved en sommerskole, kveldsbasert eller som nettundervisning.

Det sistnevnte vil gi deg stor fleksibilitet i din hverdag, og vil la seg kombinere med det meste. Et veldig fint alternativ for deg som har en travel hverdag!

Mattelærere i Stavanger

Det er en rekke ulike institusjoner du kan velge å ta undervisning hos. Alt fra universiteter, høyskoler, biblioteker, videregående skoler og rene kursbedrifter. Før du velger hvor du vil oppsøke hjelp, er det lurt å finne ut av hva du vil få ut av undervisningen.

Definer målene dine og finn ut hva du trenger. Med utgangspunkt i dette, vil det være enklere å finne et tilbud som passer deg. Det er også lurt å tenke på hvor raskt du trenger å lære deg faget, og hvor avansert kunnskapen du skal lære trenger å være.

Vil du bli undervist i et klasserom sammen med andre, eller alene med en lærer? Hvis du foretrekker en-til-en-undervisning, finnes det en rekke privatlærere som venter på deg i Stavanger! Det finnes sjeldent et bedre tilbud enn dette, siden det gir deg et unikt tilpasset opplegg.

Dette kan være på en skole som tilbyr en-til-en-undervisning eller hos en privatlærer. Å lære matte gjennom privatundervisning kan gjøre det skikkelig morsomt, spesielt hvis mattelæreren er en skikkelig god match.

Hjemmeundervisning kan ofte være mer effektiv enn den normale undervisningen, siden all fokuset til læreren kun ligger på deg. Du vil på den måten få et opplegg som har som mål at du skal ha den beste progresjonen. Den passer også alle nivåer og stiller ingen spesielle krav.

Privatlærere hos Superprof

Superprof har mange mattelærere som står klare for å hjelpe deg med faget. I Stavanger finnes flere av disse, som vil gjøre sitt for å lære deg temaene du sliter med. Hvis nettundervisning er tingen for deg, kan du bla gjennom alle privatlærerne i hele Norge, til og med hele verden hvis du kan ta undervisningen på andre språk!

Flere av disse vil være dyktige lærere med lang erfaring, eller professorer i matematikk. Du vil også kunne finne matematikkstudenter som er lidenskapelig opptatt av faget sitt. Med andre ord vil du garantert finne lærere som passer med dine mål og behov.

En privatlærer i Stavanger vil kunne hjelpe deg å imponere de rundt deg, få deg inn på drømmestudiet eller få deg gjennom eksamen med en god karakter. Dere vil sammen bli enige om fremgangsmåten og utformingen av undervisningen.

Læringsressursene i undervisningen vil ta utgangspunkt i dine behov og hvordan du liker å lære. Selve undervisninga vil kunne foregå på en kafe, et bibliotek, i et annet lokale eller hjemme hos deg.

Med andre ord er dette et veldig fleksibelt tilbud. Søk på mattelærere i Stavanger på Superprof sine nettsteder, og bla deg gjennom kandidatene. På profilene deres vil du kunne bli enda bedre kjent med hva de har å tilby.

Etter å ha funnet en lærer, kontakter du personen og avtaler første undervisning. De fleste tilbyr denne timen gratis, slik at du fortsatt kan ha tid til å ombestemme deg.

Lykke til med å lære deg matematikk i Stavanger!  

Hva vil du lære?