Hjemmeside
Gi undervisning

Finn et mattekurs i Stavanger

🥇 Dyktige undervisere
💻 35 Matematikklærere i Stavanger
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Privatlærer matte i Stavanger

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 4 evalueringer.

244 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 244kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 5time(r)

01

Finn en mattelærer i Stavanger

Se gjennom deres profiler, og kontakt dem som passer dine behov (pris, anmeldelse, erfaring, undervisningssted)

02

Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

03

Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

Våre tidligere elever fra Stavanger
evaluerer lærere i Matematikk

Se alle våre matematikkundervisere

Blir bedre i matte ved hjelp av en mattelærer fra Superprof

Stavanger er kjent for å være en by fylt med oppfinnere og forskere! Vitenskap og matte er to sider av samme sak, og i denne byen finnes det eksperter innen begge fagområder. Det er mange oppfinnelser og vitenskapelige prinsipper som ikke ville gitt mening uten matematiske formler og forståelse for dette faget. Stavanger er en by du vil finne flere undervisningsmuligheter i dette faget. Hvorfor skal du satse på matematikk i nettopp Stavanger lurer du kanskje på? Dette er en av de største byene i Norge, og har en rik historie ved seg. Den har vært viktig både innen kultur og arkitektur, men særlig handel og eksport. I dag rommer det et universitet, og er en viktig by i formidlingen av kunnskap. Matematikk er med andre ord bare et av fagene denne byen har å by på. Du vil få hjelpe til alt du lurer på innen mattefaget, og virkelig oppleve mestring ved hjelp av alle de dyktige fagfolkene som finnes her. Nyt en kopp kaffe på en av de mange kafeene eller nyt utsikten utover sjøen, samtidig som du grubler over matteformler og brøk. Her har du et hav av muligheter, både når det gjelder omgivelser å lære i og hjelpemidler for å lære deg faget.

Lær matte i Stavanger

Vi nevnte ovenfor at Stavanger er en yrende by, med en rekke muligheter. I selve byen og i områdene rundt, vil du finne museer, kirker, storslåtte hager og en rekke biblioteker. Hvis du studerer på universitetet der vil du også ha tilgang til flere biblioteker, lesesaler og andre hjelpemidler. Du vil med andre ord ha en rekke inspirasjonskilder, og flere steder du kan finne fagbøkene du trenger for å lære. Stavanger har tiltrukket seg alt fra tyske kunstnere, til handelsmenn og selgere. Det er faktisk en av de største byene i Norge innen utdanning, og tiltrekker seg derfor en rekke mennesker innen forskning- og utdanningsmiljøet. Det vil være perfekt for deg å lære deg matematikk i denne byen, med alle dens muligheter. Lær deg de vanskelige formlene samtidig som du nyter en deilig kopp kaffe, tygger på noe godt eller leser i en av de flere inspirerende omgivelsene Stavanger har å by på. Med andre ord kan du lære deg å beregne forskjeller på ulike geometriske figurer, i sola blant mennesker og fine opplevelser. I stedet for å gjøre alt dette på egenhånd kan du oppsøke en privatlærer eller et kurs som går over en lengre eller kortere periode. Tilbudet er stort i Stavanger!

Stavanger og matematikk

I denne byen er det ikke vanskelig å finne et sted hvor du kan lære deg det du behøver for å mestre mattefaget. Det finnes lærere som har spesialisert seg innen et fagfelt, eller de som tilbyr et bredt tilbud med det meste du kan tenke deg innen matematikk. Uansett om du er elev på videregående, student på høyskole eller universitet, eller er ute i jobb og vil forbedre mattekunnskapene dine, så finnes det flere muligheter. Undersøk lokale privatskoler eller andre kursarenaer for å finne et tilbud som passer overens med slik du vil lære. Du kan lære matte på alt fra folkeuniversitetet til Universitetet i Stavanger. Matte er faktisk et av de mest populære fagene på disse stedene. Det finnes både intensivkurs, hvor du kan friske opp mye av den glemte kunnskapen din, eller investere i et lenger kurs, som vil ha en større bredde og dybde i kursinnholdet. Et intensivkurs kan være perfekt i forkant av eksamen, men du vil nok ha større utbytte av et lenger kurs i lengden. Du kan også finne slike kurs ved en sommerskole, kveldsbasert eller som nettundervisning. Det sistnevnte vil gi deg stor fleksibilitet i din hverdag, og vil la seg kombinere med det meste. Et veldig fint alternativ for deg som har en travel hverdag!

Mattelærere i Stavanger

Det er en rekke ulike institusjoner du kan velge å ta undervisning hos. Alt fra universiteter, høyskoler, biblioteker, videregående skoler og rene kursbedrifter. Før du velger hvor du vil oppsøke hjelp, er det lurt å finne ut av hva du vil få ut av undervisningen. Definer målene dine og finn ut hva du trenger. Med utgangspunkt i dette, vil det være enklere å finne et tilbud som passer deg. Det er også lurt å tenke på hvor raskt du trenger å lære deg faget, og hvor avansert kunnskapen du skal lære trenger å være. Vil du bli undervist i et klasserom sammen med andre, eller alene med en lærer? Hvis du foretrekker en-til-en-undervisning, finnes det en rekke privatlærere som venter på deg i Stavanger! Det finnes sjeldent et bedre tilbud enn dette, siden det gir deg et unikt tilpasset opplegg. Dette kan være på en skole som tilbyr en-til-en-undervisning eller hos en privatlærer. Å lære matte gjennom privatundervisning kan gjøre det skikkelig morsomt, spesielt hvis mattelæreren er en skikkelig god match. Hjemmeundervisning kan ofte være mer effektiv enn den normale undervisningen, siden all fokuset til læreren kun ligger på deg. Du vil på den måten få et opplegg som har som mål at du skal ha den beste progresjonen. Den passer også alle nivåer og stiller ingen spesielle krav.

Privatlærere hos Superprof

Superprof har mange mattelærere som står klare for å hjelpe deg med faget. I Stavanger finnes flere av disse, som vil gjøre sitt for å lære deg temaene du sliter med. Hvis nettundervisning er tingen for deg, kan du bla gjennom alle privatlærerne i hele Norge, til og med hele verden hvis du kan ta undervisningen på andre språk! Flere av disse vil være dyktige lærere med lang erfaring, eller professorer i matematikk. Du vil også kunne finne matematikkstudenter som er lidenskapelig opptatt av faget sitt. Med andre ord vil du garantert finne lærere som passer med dine mål og behov. En privatlærer i Stavanger vil kunne hjelpe deg å imponere de rundt deg, få deg inn på drømmestudiet eller få deg gjennom eksamen med en god karakter. Dere vil sammen bli enige om fremgangsmåten og utformingen av undervisningen. Læringsressursene i undervisningen vil ta utgangspunkt i dine behov og hvordan du liker å lære. Selve undervisninga vil kunne foregå på en kafe, et bibliotek, i et annet lokale eller hjemme hos deg. Med andre ord er dette et veldig fleksibelt tilbud. Søk på mattelærere i Stavanger på Superprof sine nettsteder, og bla deg gjennom kandidatene. På profilene deres vil du kunne bli enda bedre kjent med hva de har å tilby. Etter å ha funnet en lærer, kontakter du personen og avtaler første undervisning. De fleste tilbyr denne timen gratis, slik at du fortsatt kan ha tid til å ombestemme deg. Lykke til med å lære deg matematikk i Stavanger!  

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatunderviser i matte in Stavanger og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på undervisning i matte per time i Stavanger er 244kr.

 

Timesprisen for matematikkundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Stavanger for å gi matematikkundervisning?

I Stavanger og nærområdene, er 35 private mattelærere tilgjengelig for å gi undervisning.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og kontakte matematikkunderviseren som passer til dine behov.

 

💻 Er det mulig å ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir matematikk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer studentene deres mattelærere i Stavanger?

Studentene evaluerte sine matematikkundervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 4 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-mail i løpet av hverdagene).

Finn din mattelærer basert på deres vurderinger. Se deres annonser for undervisning i nærheten av deg.

👴🏼Hvorfor burde du ta mattetimer i Stavanger?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere elever sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Alle matteundervisninger med en kvalifisert privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske konseptene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en privatlærer og bestille mattehjelp hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med læreren din for å organisere mattetimene, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 35 lærere i Stavanger.