Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg matematikklærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 260 anmeldelser.

263 kr/time

De beste prisene: 98% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 263kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine matematikkkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i matematikk for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Matematikkundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

1334lærere tilbyr undervisning

online matematikk.

 

 

 

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi matematikkkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

 

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

 

100% Evalueringer sertifisert - nettverkets beste verktøy

 

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

 

Velg din lærer fra våre 1334 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi matematikkkursundervisning over webcamera?

 

1334  Matematikklærere tilbyr online undervisning i matematikk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 1334 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for matematikkkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Matematikkundervisning er 263Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 • Lærerens erfaringer i Matematikk
 • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online matematikklærere?

Et utvalg av 260 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.

Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).

For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

 

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer populært blant våre elever.

 

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

 

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

 

1334 Matematikklærere er tilgjengelige her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Bistand i matematikk med matteundervisning på nett

Matteundervisningen på skolen fungerer ikke alltid like bra for alle. For enkelte kan det å forstå algebra, brøk og likninger virke enkelt. For andre kan det være et regnt mareritt, og enkelte gruer seg til mattetimene på skolen. Likevel er matematikk et viktig emne å gjennomgå, og matematikkforståelse vil kunne komme godt med i andre fag som vitenskap eller teknologi.

Under nevnes noen yrker hvor grunnleggende matteforståelse er helt nødvendig:

 • Regnskapsføring
 • Astrofysiker
 • Lege
 • Ingeniør
 • Forsker
 • Spillutvikler

Matematikk er også en del av vårt hverdagsliv. Fra det å forstå klokka, til å kunne beregne riktig vekslepenger. Matematikkforståelsen er essensiell for personlig økonomi så vel som å kunne følge oppskrifter innen baking og matlaging. Romforståelse, kvantitet og volum er viktige emner innen matematikk.

Derfor er disse emnene inkludert i pensum I grunnskolen for at elevene skal kunne bruke matematikk i dagliglivet, men også for at de skal kunne ha et godt grunnlag for å videreutvikle sine ferdigheter i videre studier av matematikk.

Å kunne vise til gode karakterer i matematikk kan ofte være en fordel når man søker jobb. Flere arbeidsgivere bruker matematikk som et sammenlikningsgrunnlag for å velge mellom ulike kandidater.

Hvorfor ta privatundervisning i matematikk?

Ettersom matematikk er såpass viktig I hverdagslivet, så vel som ved videre studier og karriere, kan det være lurt å prioritere. Kanskje innebærer dette at du har behov for litt ekstraundervisning eller leksehjelp, for å henge med i matteundervisningen.

Det finnes mange nyttige verktøy man kan bruke for å forstå matematikken bedre, på nettet. Spill, oppgaver, og videoer er blant noen av alternativene. Likevel kan det også være nyttig å vurdere å ta i bruk en privatlærer i matte.

Enten om du trenger privatundervisning for leksehjelp, ekstra støtte I enkelte emner, eller om du forbereder deg til mattetentamen eller eksamen; en privatlærer kan tilpasse seg etter dine behov og ta I bruk undervisningsmetoder som passer best for deg.

Hva kan du lære?

Ved bruk av privatundervisning kommer også en valgfrihet. Hvilket betyr at du ikke trenger å pugge gangetabellen, dersom du allerede kan den på rams. Du kan velge å heller bruke fokusere på emnene du synes er ekstra vanskelige.

Noen utvalgte emner som mange elever finner vanskelig er:

 •        Algebra
 •        Grafer og funksjoner
 •        Mutiplikasjon og divisjon
 •        Brøk
 •        Ligninger

 

Selvsagt avhenger emne og behov for hjelp etter alder og hvilket nivå du er på. En av fordelene med å benytte seg av privatlærer er at du kan gå i dybden på de emnene du trenger ekstra hjelp i, og lære akkurat det du trenger å kunne. Intet mer, intet mindre. 

Hvordan kan Superprof hjelpe deg med å lære matte?

Med et enkelt google-søk, kan du finne en hel mengde privatlærere i matte. Men det kan være vanskelig å velge den som passer deg best, blant alle alternativene der ute. Med Superprof kan du derimot søke etter privatundervisere i matte som underviser i ditt nærområde.

Fra Oslo til Bergen, Lindesnes til Kirkenes, du kan finne din underviser gjennom plattformen på Superprof. Hver lærerprofil oppgir timespris, deres bakgrunn og erfaringer, samt deres metodikk.

Om ikke dette var nok, har også hver lærer en gjennomsnittsevaluering, basert på tilbakemeldinger og elever fra deres elever. Med denne informasjonen tilgjengelig, kan det være lettere å snevre seg inn mot den underviseren som passer deg og dine mål best. I tillegg til alt dette, tilbyr flesteparten av lærerne første kurstime gratis.

Dette innebærer at du kan ha en samtale og “prøvetime» med din potensielle underviser, før du forplikter deg til å ta flere undervisningstimer med dem. De lærerne som tilbyr den første kurstimen gratis, vil ha dette oppgitt på deres profil, så hold øynene dine åpne for dette.

Med Superprof kan du velge en mattelærer i nærheten av deg, ved å velge by og sted i søkefeltet. Kanskje du vil ha en lærer i nærheten av der du bor, eller i nærheten av treningsstudioet du går på.

Uansett sted, vil du ha over 200 lærere å velge blant. De er bare noen tastetrykk unna, og venter bare på en ,elding fra deg! Send dem en velutfylt tekst hvor du beskriver dine undervisningsbehov.

Fortell dem også hva slags forhold du har til matematikk, om du synes det er vanskelig eller om du har lett for å forstå faget. Har du for eksempel utfordringer knyttet til algebra? Eller kanskje du er god på ligninger, men trenger hjelp med forberedelser før en universitetseksamen?

Glem heller ikke å oppgi ditt budsjett. Våre lærere tar betalt per time, og selv om de tilbyr første time gratis så vil de gjerne ha en viss ide om tidsperioden de skal undervise. Bruk av deadline gjør organisering enklere, og det blir lettere å finne en individuelt tilpasset økonomisk plan.

Uansett, må du ha ditt første møte, eller mange møter, med din nye mattelærer. Dette kan enkelt arrangeres ved hjelp av teknologien vi har i dag. Digital undervisning har virkelig blitt utbredt den siste tiden, og det finnes mange enkle og brukervennlige verktøy, gratis tilgjengelig for å holde kontakt med din privatlærer.

Etter å ha fått privatundervisning med en privatlærer, vil for eksempel ikke lenger Schrödingers katt bare være et uttrykk, men et finurlig tankeeksperiment om kvantemekanikk! 

Nå som det er avklart hvorfor du burde lære deg matte, og hvorfor det kan være fordelaktig å benytte seg av en privatunderviser for dette, hva venter du på? Superprof-plattformen er enkel å navigere og tilby den essensielle informasjonen du trenger for å foreta et valg. 

Hva vil du lære?