Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Kristiansand

Se flere lærere

4.9 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og mer enn 8 evalueringer.

240 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 240kr/time

6 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Kristiansand. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for privattimer i matematikk i Kristiansand?

I Kristiansand, er gjennomsnittsprisen for mattehjelp per time 240kr.

 

Prisen for mattekurs vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi privat matteundervisning i Kristiansand?

I Kristiansand og nærområdene, er 26 matematikkundervisere tilgjengelig for å gi privatundervisning.

 

Velg din privatlærer i Kristiansand fra et utvalg på 26 tilgjengelige matteveiledere.

 

💻 Hvordan kan jeg ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i matte i Kristiansand?

 

Studentene evaluerte sine privatlærere i matte med et gjennomsnitt på 4.9 av fem fra et utvalg av 8 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via e-post fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor burde du ta mattetimer i Kristiansand?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere barn synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle matteundervisninger med en kompetent privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en privatunderviser og reservere timer hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan ta kontakt med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 26 privatlærere i Kristiansand.

Finn din mattelærer i Kristiansand

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Kristiansand

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp av en privatlærer matte

Matematikk er en spennende disiplin, og mange matematikere har bekreftet hvor kompleks den kan være. Vi kan nevne Pythagoras og hans setning om rettvinklet trekant, Arkimedes og hans lov om oppdrift i fysisk kjemi, samt geometriens far Euklid og hans utredninger av teoremer basert på aksiomer for så å sette dem i sammenheng med et avansert og omfattende deduktivt system.

Falt du av tråden nå? Dette er bare en liten del av utallige emner og teorier i matematikkens verden. Derfor kan det være både praktisk og nyttig å få hjelp til matematikk i Kristiansand. Om du liker aritmetikk, hoderegning med likninger eller du studerer geometri, kan du med et matematikkurs fordype deg i matematikken og få bedre forståelse med dertil bedre karakterer.

Om du vil bestå videregående med glans, eller du har kunnskapene som trengs til forberedende, kan det lønne seg å studere og gjennomgå faget med en mattelærer, som kan tyde emnet ned til minste detalj.

Kristiansand er Norges sjette største kommune med et innbyggertall på 111.000, hvorav 65.000 bor i selve byen. Kristiansand er en gammel skipsfartsby, og var en gang rederienes vugge. Mange av dem forsvant som følge av omlegging til motordrift på båtene.

I dag finner du både raffineriverk og nikkelverk i kommunen. Og hvem kjenner ikke til Hennig-Olsen og deres iskrem? Her har de produsert iskrem siden 1924. Christiansands Bryggeri er også en kjenning i norsk historie. Bryggeriet ble etablert allerede i 1859, og vannet de brygger på stammer fra bryggeriets egen kilde kalt Christian IVs kilde.

Noen har sikkert også besøkt Julius eller hilst på Kaptein Sabeltann? Kristiansand Dyrepark er Norges største dyre- og fornøyelsespark, og er etter Holmenkollen i Oslo den mest besøkte turistattraksjonen i Norge.

I dag er Kristiansand Sørlandets perle, som flere tusen turister valfarter til om sommeren. Også studenter valfarter til denne sørlandsidyllen. Her ligger nemlig Agder Universitet, som har ulike studieretninger innen flere fag.

Matematikk er et av dem, og her tilbys årsstudium, bachelorprogram og relaterte studier som masterfordypning i lektorutdannelse. Det er nemlig ikke bare matematikere som har bruk for matematikk i arbeidsdagen. Så, hvorfor ikke studere matematikk i Kristiansand?

Lær matte i Kristiansand

Du lærer matematikk allerede på barneskolen, der du får i lekse å pugge gangetabellen og øve på pluss, minus og deling, i tillegg til grunnleggende konsepter i trigonometri.

Jo høyere studier, desto mer kompleks blir matematikken: på ungdomsskolen fokuseres det på algoritmisk kunnskap og geometri (trekant, tangent, rett vinkel) som standard etter læreplanen.

På videregående blir matteoppgavene enda mer utfordrende. Her vil du få i oppgave å løse likninger uten bruk av kalkulator. Forberedelser til høyskole eller universitet er nervepirrende og preget av stress, og litt leksehjelp kan komme godt med. Fordelene med Kristiansand er beliggenheten,

Sørlandskulturen og den vakre naturen i kystkommunen. Det er relativt små forhold og korte avstander, med et sentrum som er fremkommelig til fots og med kollektiv transport. Her er også et godt utvalg av kaféer, torg og parker.

Hva er vel bedre enn å ta med skolebøkene ut og studere i det fri? Kanskje med en kopp kaffe på nærmeste kafé? Ellers er det nok av grøntområder og golde svaberg i vannkanten, der du kan løse likninger mens bølgene skvulper beroligende ved dine føtter.

Til matematikkstudiene trenger du de rette skolebøkene. I Markensgate finner du ARK, Norges største bokhandel. De har et stort utvalg av alt du trenger for å lære matematikk. Og har de ikke nøyaktig det du er ute etter, så kan det bestilles.

Kristiansand og matematikk

I Kristiansand er de godt forsynt med landemerker og severdigheter, og for deg som student kan du ta et avbrekk fra studiene ved å for eksempel ta en tur på den populære Fiskebrygga, svippe innom rådhuset eller utforske Møvik forts gamle murer.

Er du interessert i mekanikk og historie, så vil sikkert D/S Hestmanden falle i smak. Skuta tilhørte den norske handelsflåten som gikk i konvoi langs den engelske kysten under første og andre verdenskrig.

Denne utgjør i dag Norsk Krigsseilermuseum, til ære for alle krigsseilerne som utførte sin tjeneste for Norge. Hestmanden er restaurert etter antikvariske retningslinjer for å bevare opprinnelig utførelse så langt som mulig. Skuta ligger til kais i Kristiansand, der du kan ta et nærmere dypdykk i dens spennende historie og livet om bord «den gang da».

Kanskje finner du også ut hvorfor skuta ble kalt «Det heldige skipet». Kristiansand har mange læreinstitusjoner, fra barneskole til ungdomsskole, videregående og universitet, samt private læreinstitusjoner og kursvirksomhet.

Matematikken er en av de røde trådene i allmenn undervisning – du finner faget på alle nivåer! Ønsker du undervisning i matematikk for å stå til slutteksamen? Kanskje du skal søke deg inn på ingeniørstudier, og må styrke mattekunnskapene for å komme inn? Matematikk kan være viktig i så mange situasjoner, som for eksempel når du skal holde foredrag i statsvitenskap eller ønsker å sikte deg inn på en politisk karriere.

God innføring i matematikk vil hjelpe deg å oppnå bedre resultater ved høyere studier, enten du skal fordype deg i matematikkdidaktikk ved Universitetet i Agder, gå for en bachelorgrad eller ta en masterfordypning i lektorutdanning.

Enten du ønsker å styrke matteferdighetene dine foran en slutteksamen, få hjelp med matteleksene eller få en grundigere forståelse for visse matematiske begrep, så er det viktig å vite hva ens egen målsetting er før en begynner å lete etter en mattelærer i Kristiansand. Da er det større sannsynlighet for at du får en lærer tilpasset dine behov!

Godt med mattelærere i Kristiansand

Det er bare sånn det er: du må ha klare mål for å finne det rette læreprogrammet! Ved å formidle dine målsettinger til læreren, vil vedkommende lærer ta hensyn til dine mål og lage en skreddersydd læreplan spesielt for deg.

Om du ønsker det, kan læreren bruke matematikkspill i undervisningen, så du kan ha det gøy mens du lærer. Likeledes vil læreren gi deg de rette referanser og metodikk for å hjelpe deg å oppnå målene dine. Med så mange læreinstitusjoner som det er i Kristiansand, så er det også dertil mange lærere.

Og mange av dem gir individuell undervisning på kveldstid og i helgene. Du vil også finne studenter som gir for eksempel leksehjelp. Det kan være ingeniørstudenter, matematikkstudenter eller andre gradstudenter som innehar kunnskapen du trenger hjelp til.

Matematikken har emner som i sin allsidighet kan være vanskelige å forstå. Det er mange kategorier og konsepter: mekanikk (også kvante), fysisk matematikk, tallteori (komplekse tall, heltall, relative tall, desimaler, primtall), matematisk logikk, geometri (inkludert refleksjoner), algebra (inkludert lineær algebra), statistikk, sannsynlighetsregning, eksponenter og komplekse formler.

Til matematikk finnes også andre relaterte fag som fysikk og kjemi, vitenskap og teknologi, matematisk vitenskap og matematikkhistorie. Om vi for eksempel ser på jordens kulturhistorie, må en kalkulere datoer, telle årene en keiser satt ved makten, avklare hvor lange visse perioder var etc.

Dette krever gode ferdigheter i hoderegning. Matematikk gir oss også muligheten til å fordype oss i livene til de store vitenskapsmennene opp gjennom menneskehetens historie!

Matteundervisning i Kristiansand: mange valgmuligheter med Superprof!

Vår Superprof plattform gir deg det rette verktøyet for å finne en mattelærer til dine behov og målsettinger! Ved å oppgi sted og område, vil du finne mange ledige lærere i Kristiansand og omegn!

Alle lærerne våre har bekreftede kunnskaper innen matematiske begreper som for eksempel kryptologi, euklidisk deling eller matematisk forskning. Dette kan være en lærer utdannet ved et prestisjefylt universitet, eller en lærer tilknyttet et matematisk forskningslaboratorium, eller en nyutdannet lærer som liker å samhandle med studenter.

Faktisk så foretrekker mange studenter yngre, spesialiserte lærere fremfor eldre og erfarne lærere. Det viktigste før du begynner å lete etter en lærer, er å selv vite hva du vil oppnå med undervisningen og ha klart for deg hvordan undervisningen skal foregå.

Foretrekker du individuelle privattimer i form av hjemmeundervisning, eller ser du heller for deg små skoleklasser på et mer intensivt nivå? Uansett vil begge alternativene gi lærerne mulighet til å bruke flere formater i undervisningen, inkludert intensive revisjonskurs. Enten du er på starten av skoleåret eller på slutten, kan du alltid engasjere en mattelærer og dra nytte av deres kunnskaper!

Hver enkelt student kan velge lærer etter geografiske forhold (jo nærmere hjemstedet, desto bedre), men også etter formatet på kursene som tilbys eller etter kursnivå. Et kurs på videregående nivå har ikke de samme kravene som stilles til anvendt matematikk, for eksempel.

Dersom du planlegger langtids kurs er det dessuten veldig viktig at du finner en lærer du føler deg komfortabel med, som hjelper deg å stimulere nysgjerrigheten og holde motivasjonen oppe.

Lære er enkel å bære, men kommer ikke av seg selv! Du vil ikke bli et supergeni av en matematiker a la Cédric Villani over natten. Du må virkelig legge deg i selene og fokusere på faget, og før du vet ordet av det har du oppnådd målet ditt. Hva venter du på?

Kontakt en av våre privatlærere i Kristiansand i dag!

Hva vil du lære?