Maleri av en stor blyant med ordene

Hvordan bli flink i engelsk?

Denne artikkelen er for elever som har engelsk som andrespråk (English as a Second Language – ESOL) og som drømmer om å perfeksjonere språkkunnskapene sine for å virkelig bli tospråklige. Uansett hva målet ditt er for å lære engelsk, vil det å fortsette å øve og forbedre dine lytte-, snakke-, lese- og skriveferdigheter regelmessig være medvirkende […]

30 desember 20217 minutter lesemateriale

Gule og grønne post it-lapper som former en snakkeboble

Engelsk grammatikk online

Hvert dyr kommuniserer, men kun mennesker bruker mer enn individuelle lyder. Menneskelige språk har en struktur som er definert av regler for alle aspekter av kommunikasjon. Denne samlingen av regler er identifisert med det generelle begrepet: grammatikk. Grammatikken er en viktig del av å lære og mestre et språk. Selv om vi kan se etter […]

29 september 20219 minutter lesemateriale

Pc-er på et bord

Nettressurser for å lære engelsk

Det kan være en utfordring å lære seg et nytt språk. Heldigvis er nettet fullt av forskjellige hjelpemidler, alt fra enkle apper til tjenester for sertifisering av språkkrav for høyere utdannelse. Å lære engelsk er enklere enn noen gang. I denne artikkelen vil vi se nærmere på noen av de forskjellige verktøyene som er tilgjengelige på […]

17 mars 20218 minutter lesemateriale

studenter i et bibliotek i svart-hvitt

Hvordan lære seg engelsk som fremmedspråk

Den tidligere franske statsministeren Georges Clémenceau skal ha sagt at engelsk bare er en slags fransk med dårlig uttale. Dette får det nesten til å virke lett å lære et fremmedspråk, og som om engelsk var spesielt enkelt. Men dette sitatet er selvfølgelig en overforenkling. Hvis det var såpass lett å lære et språk, ville […]

1 oktober 202015 minutter lesemateriale

Ønsker du å forbedre din engelsk?

Våre engelsklærere er klare for å hjelpe deg lære Shakespeares språk. Enten om du er nybegynner i engelsk, erfaren eller ønsker kun å redusere din aksent, kan du finne hjelpen du trenger på Superprof.

Superprof har språklærere over hele verden, du kan for eksempel lære engelsk med en lærer fra London via skype. Ta en tur innom deres profiler for å lære engelsk. Du kan oppleve mer mestring i engelskfaget gjennom deres ulike engelskkurs.

 

Scrabblebrikker: practice

De viktigste reglene i engelsk staving

Med sin internasjonale status og overkommelige verbbøyning, er engelsk et strålende språk å lære seg, enten du lærer det gjennom privattimer på internett eller ansikt-til-ansikt. Å forbedre lese- og skriveferdighetene sine er alltid en fordel, uansett hvilket språk du lærer. Du vil se raskere fremgang og merke at flyten blir bedre, noe som er svært […]

28 september 202011 minutter lesemateriale

Eple på bokstabel

Hvordan Få Bedre Forståelse i Engelsk

Når det kommer til arbeid vet ingen egentlig hva som kreves for å utmerke seg innenfor et yrke, med mindre de også har opplevd frustrasjonene og vanskelighetene som er knyttet til å lære seg det. Hva skal til for å få et bedre engelsknivå? Å være en engelskstudent er rosverdig, men å bli flytende i engelsk krever mye hardt arbeid, en god […]

24 februar 202016 minutter lesemateriale

To barn klatrer i trær

Å Finne Privatlæreren Som Kan Hjelpe Deg til Suksess på Engelskeksamen

Man får til stadighet høre at man må kunne engelsk for å være i stand til å kommunisere med mennesker fra andre steder i verden. Å kunne snakke engelsk er en styrke både privat og profesjonelt – så ikke gå glipp av muligheten til å lære. Hvordan blir du god nok, og i hvilke situasjoner […]

6 november 20198 minutter lesemateriale

Hvordan kan du raskt lære engelsk?

Engelsk er undervist som andre språk i de fleste land i verden, men mange elever har vansker i faget.

Elever som lærer engelsk som andrespråk på skolen, når ikke alltid et godt nivå i språket. Mange ønsker derfor å forbedre sin engelsk.

Du kan lære å snakke engelsk uansett alder. Takket være privattimer i engelsk, kan du selv velge når du ønsker å starte, og du styrer selv tempoet på timene. Hvilket tillater rask progresjon.

Hvilke metode er best for å forbedre ditt engelsknivå?

Hardt arbeid. Daglig øving, fokusere på å lære nye ord, se engelske eller amerikanske filmer, høre på engelsk musikk, lese engelske bøker, finne en brevvenn som snakker engelsk, og så videre. Det er altså mange morsomme måter å lære engelsk på, det trenger ikke bare inkludere å bøyning av verb og pugge irregulære verb.

Få suksess med engelsktimer 

Hvis du ønsker å snakke flytende engelsk, kan det å ta kveldskurs eller hjemmeundervisning med en privatlærer i engelsk virkelig hjelpe deg. SOm språklærer kan din privatunderviser hjelpe og veilede deg mot dine mål. Undervisningen kan bli mer strukturert ved en undervisningsplan. Den kan dere sette opp gjennom kombinasjonen av lærerens ferdigheter og erfaring, sammen med dine forkunnskaper og en plan for din utvikling. Dermed kan dere påse at du virkelig kan det grunnleggende, før dere fortsetter til neste nivå.

Det er mange hjelpemidler tilgjengelige for å forbedre din engelsk. Noen av disse inkludere: bøker, ordbøker, engelske spill, apper med stemmegjenkjenning, nettsider for å lære engelsk, osv.

Forsikre deg om at du gjør ditt beste i å benytte deg av de ulike hjelpemidlene, så du kan bli vant med å høre engelsk, forbedre uttalelse, jobbe med rettskriving og øve på å lese.

Du kan også utvikle det engelske ordforrådet ditt, lære nye ord og uttrykk, og bli trygg på å snakke engelsk selv.

Hvis du får muligheten, burde du vurdere å reise til et engelskspråklig land og fordype deg i språket. Å reise til et engelskspråklig land, er en rask måte å lære seg språket på. 

Det vil kunne forbedre din aksent, intonasjon og uttale. Du må også velge hvilken type engelsk du vil lære deg først. Britisk engelsk eller amerikansk engelsk? 

Finn engelskkurs for ditt nivå

enten du er helt fersk i faget, viderekommende eller har stålkontroll, du kan finne privatlærere for hvilket som helst nivå i engelsk. 

Trenger du engelskkurs i jobbsammenheng?

Trenger du en samtalegruppe i engelsk? Et intensivt engelskkurs?

Trenger du å friske opp tidligere engelskkunnskaper?

Øver du til eksamen? Før du begynner med mer undervisning i engelsk, så mu du klargjøre dine mål.

Drømmer du om å snakke engelsk flytende, uten norsk aksent? Vil du lære mer om kultur i engelskspråklige land som Storbritannia, USA, Canada, Australia eller et annet engelskspråklig land? 

Ønsker du at en som studerer språk skal undervise ditt barn i engelsk? 

Ønsker du å øve på å snakke engelsk?

På Superprof finner du mange ulike Engelsklærere. 

Du burde få avklart på forhånd hva du ønsker av en privat engelsklærer. Du kan til og med få privatundervisning i engelsk over Skype.

På denne måten kan du lære engelsk av noen med engelsk som morsmål!

Med individuell hjemmeundervisning, gruppeundervisning, engelsk språkgrupper, engelsk i voksenopplæring, kveldskole, er mulighetene mange for å finne den metoden som passer deg best.