Utmerket
Anmeldelser

Lær Engelsk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 146 anmeldelser.

242 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 242kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære engelsk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine engelskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Engelsk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder deres Engelsklærere

Kaya

engelsklærer

Jeg trengte hjelp med å skrive innlevering på engelsk, Kaya hjalp meg med rettskrivning og struktur i oppgavene på en høyere akademisk nivå. Hun er profesjonell, flink, forståelsesfull og hyggelig! Jeg anbefaler henne på det sterkeste....

Deborah

engelsklærer

Tilpasningsdyktig og pedagogisk. Alle timene ble gjennomført på teams og det gikk veldig bra. Alltid godt forberedt.

Marit synnøve, For én måned siden

Daniel

engelsklærer

Veldig dyktig og flink til å tilpasse undervisningen etter vår 16-åring sitt behov. Lett å kommunisere med og gav grundige og fortløpende rapporter.

Anders, For 2 måneder siden

Stine riise

engelsklærer

Stine har undervist min datter i norsk de siste månedene og har virkelig hatt en merkbar positiv effekt på norsken hennes. Jeg opplever Stine som faglig dyktig, strukturert, og imøtekommende (fleksibel med tidspunkter og læreplan). Datteren min...

Mats, For 2 måneder siden

Stine riise

engelsklærer

Stine er en dyktig lærer som er flink til å veilede og det å lære bort kunnskap. Hun er dessuten rask når det kommer til å svare deg på meldinger/gen. Kommuninkasjon. Jeg anbefaler Stine til en hver som skulle hatt behov for litt ekstra hjelp...

Sandra katrine, For 3 måneder siden

Candice

engelsklærer

I highly recommend Candice as an english teacher. She is very professional, outgoing and patient, and she has several different ways of increasing your english skills. I am really happy with her help, and will continue having lessons with her going...

Anders, For 3 måneder siden

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i engelskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i engelskkurs er 242Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen engelskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Engelsk?

Med en erfaren lærer i Engelsk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Engelsk undervisning online ?

Flesteparten av våre Engelsklærere tilbyr engelskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Engelskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen engelskkurs?

912 lærere i engelsk tilbyr hjelp i engelsk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 912 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Engelsklærere mottatt?

Blandt 146 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i engelsk?

Velg blant mange lærere innen engelsk!

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp med dine språkferdigheter gjennom et engelskkurs

Som innbygger i Norge og en del av vårt globale samfunn, må du ha god kjennskap til engelsk. Det er nyttig når du skal samhandle med folk på skolen, på jobben eller på et universitet. Det er tre hovedaspekter ved språket: lese, skrive og snakke. Men trenger du virkelig å starte på en skole eller et språkstudium for å lære deg engelsk?

En privatlærer kan være enda mer effektiv ettersom timene er skreddersydd deg og dine behov. Du har kanskje sett reklamer for gratis engelsktimer eller engelsktimer på nettet som skal hjelpe deg å forstå språket. Den mest effektive metoden er allikevel å jobbe målrettet sammen med en privatlærer.

Hva er det dagens generasjoner sliter med i Engelsk?

Det er ingen hemmelighet at mange i dagens samfunn sliter med det engelske språket, både når det kommer til lesing, skriving og å snakke det. Språkspesialister har fokusert på problematikken som knytter seg til både forståelse og egen bruk av språket. 

Med så mye medieinnflytelse hvor det engelske språket brukes, kan det noen ganger være vanskelig å vite hva som er god engelsk, og hvilken versjon av engelsk det gjelder. En annen grunn til at folk sliter med engelsk er at språket har en rekke kompliserte sider, med alt fra ordklasser (adverb, adjektiver, verb, preposisjoner og konjunksjoner) til alle måtene å bøye disse ordklassene på.

I tillegg er det to ulike måter å forstå språket på, nemlig gjennom skriving og muntlig bruk. Her vil ulike utfordringer melde seg, slik som grammatikk, rettskriving, uttale og setningsoppbygging. Mange skriver meldinger på nettet på engelsk, hvor det ikke er forventet å ha alle de grammatiske reglene i bakhodet.

I tillegg har du stavekontroll tilgjengelig hver gang du skriver noe på datamaskinen eller telefonen, og du slipper nærmest å tenke, siden teknologien tar hånd om språkproblemene for deg.

På barneskolen og ungdomsskolen blir man testet i rettskriving, uten hjelpemidler til stedet, men når du først kommer på universitetet og begynner i de første jobbene dine, blir ikke dette testet i like stor grad. Og det vil komme situasjoner hvor du er avhengig av eget hode og egen kunnskap om engelskspråket.

Selv de mest erfarne vil glemme kunnskap og begynne å tvile, når de ikke lenger trenger å stole på seg selv. Privattimer i engelsk med en erfaren lærer, er her for å hjelpe deg med alle aspekter ved språket som du sliter med. 

Det finnes både privatlærere for deg med engelsk som førstespråk, andrespråk eller skal ta fatt på språket for første gang. Kanskje du tenger å bli god i engelsk til en spesifikk eksamen, gode karakterer eller en opptaksprøve til et universitet i utlandet?

En privatlærer vil kunne jobbe målrettet mot alt dette, og finne læringsressurser som skal få deg til å oppnå hva enn målet ditt er.  

Viktigheten av å beherske det engelske språket

ERASMUS-programmet har gitt mange studenter muligheten til å studere utenlands, og dermed også lære seg engelsk flytende. Det har også hjulpet mange studenter å lære et annet fremmedspråk. Uansett om du har vært lenge uten å snakke engelsk, eller trenger å finpusse litt på aksenten, vil du alltid kunne komme i gang igjen ved hjelp av en privatlærer.

Engelsken din er nødt til å være god hvis du jobber i et internasjonalt selskap, hvor engelsk er det dominerende språket. Du vil måtte skrive e-poster, tekstmeldinger og innlegg på nettsteder, noe som gjør det essensielt at du også mestrer engelsk rettskriving.

Det er her privatlæreren din i engelskfaget kommer inn i bildet. Du kan ikke ta engelsk for gitt! Faktisk helt motsatt – du må regelmessig jobbe med det. Hvordan kan du delta på universitetet (hvor mye av pensum kan være på engelsk), hvis du verken kan lese eller skrive engelsk?

Den perfekte løsningen for deg som vil ta engelsktimer

Med så mange andre ting man kan studere og lære på universitetsnivå eller andre utdanningsinstitusjoner, kan ofte engelsk bli nedprioritert. Men det som er lett å glemme, er at engelsk ofte er et kriterium for å kunne gjør mye av dette. 

En privatlærer kan hjelpe deg med å forbedre engelsken din. Faktisk kan de hjelpe deg med å forbedre leseforståelse, skrivemåte og uttale. I tillegg vil det være viktig i mange yrker å være god i engelsk. Når det er sagt, er det også nyttig i prosessen for å finne seg arbeid. 

Arbeidsgivere begynner i større grad å etterlyse søknader både på norsk og engelsk, spesielt innenfor enkelte yrker. I en slik sammenheng vil det være essensielt å vise fram gode skriveferdigheter i en søknad.

Det er nok sjeldent at en arbeidsgiver ansetter en søker men en haug skrivefeil i CV-en sin. Du bør være klar over at du kan perfeksjonere skrivemåten og den generelle skrivingen din med en privatlærer. Takket være skreddersydde leksjoner, kan eleven gå igjennom alt han eller hun sliter med, selv om det er så grunnleggende som rettskriving, grammatikk og tegnsetting.

Få bedre uttale ved å ta privattimer i engelsk

Lesing og skriving er ikke de eneste aspektene ved det engelske språket som vi i mye større grad eksponeres for i sammenheng med den teknologiske utviklinga. Gjennom filmer og serier har vi muligheten til å høre det engelske språket dagen lang.

Samtidig ser vi at man tar opp slurvefeil fra tekstinga inn i språket man snakker. Dette er det mange årsaker til. Men hvordan kan du forbedre tale for å sikre en presentasjon eller et engelsk intervju du skal holde, eller for å ha en mulighet til å få drømmejobben? Det er så mange situasjoner hvor det er snakk om dine ferdigheter i det engelske språket. Det samme gjelder i hverdagen.

Alt fra når du skal se en serie til når du må snakke med mennesker i utlandet. Å ansette en erfaren og kvalifisert privatlærer er mest sannsynlig den beste veien å gå!

Ansett en privatlærer i engelsk for å forbedre resultatene dine

Vi har til nå sett på ganske langsiktige fordeler ved å lære seg engelsk. Å lese, skrive og snakke er enormt viktig i alles hverdag. Hva med det kortsiktige aspektet? Hva om barnet ditt sliter i engelskundervisningen på barneskolen, ungdomsskolen eller på universitetet? 

Engelsktimer kan hjelpe elevene å få gode karakterer. På barneskolen er det bedre å være forebyggende og gå inn tidlig, siden å henge etter allerede her kan fort få store konsekvenser og barnet kan få vanskeligheter med å hente seg inn igjen. De har ikke råd til å ha hull i kunnskapen når det gjelder lesing og skriving. Dette er også viktig på ungdomsskolen. 

Når de begynner å studere en mengde nye fag, blir språkkunnskapene deres enda viktigere. Når de etterhvert beveger seg oppover i utdanningsløpet forventes det mer av dem, både når det gjelder å snakke, lytte, lese og skrive. 

Studenter som sliter med språkkunnskapene sine, vil kunne se at også karakterene i andre fag synker. Selvfølgelig kan en privatlærer trå til for å gi den ekstra hjelpen de trenger.

Gå videre med engelsk

Enten du går inn for å forbedre grammatikk, stavemåte, konjugasjoner, skrive-, tale- eller litteraturferdigheter på barneskolen, ungdomsskolen eller universitetet, kan en privatlærer hjelpe deg å fylle hullene dine. 

Enten du tar privattimer, klasser med mindre grupper eller undervisning på nett, kan læreren skreddersy leksjonene dine for deg. Kanskje du leter etter en lærer som kan hjelpe barna dine? Privattimene vil fokusere på det barnet ditt sliter med av pensum. De kan være spesielt nyttige for å hjelpe dem med en eksamen eller realisere universitetsdrømmen.

Uansett vet våre privatlærere i engelsk hvordan de kan skreddersy leksjonene til studentene sine og få mest mulig ut av hver enkelt time som de har sammen. Hver elev er forskjellig. Noen lærer seg ordforråd raskt, mens andre trenger lengre tid og behersker andre temaer bedre.

Uansett så er en time med en privatlærer, den beste muligheten du har til å lære deg engelsk som en engelskmann!

Hva vil du lære?