Utmerket
Anmeldelser

Lær Engelsk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 192 anmeldelser.

249 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 249kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære engelsk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine engelskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Engelsk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i engelskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i engelskkurs er 249Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen engelskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Engelsk?

Med en erfaren lærer i Engelsk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Engelsk undervisning online ?

Flesteparten av våre Engelsklærere tilbyr engelskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Engelskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen engelskkurs?

1207 lærere i engelsk tilbyr hjelp i engelsk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 1207 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Engelsklærere mottatt?

Blandt 192 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i engelsk?

Velg blant mange lærere innen engelsk!

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp med dine språkferdigheter gjennom et engelskkurs

Engelsk er på mange måter det viktigste språket vi har i verden, siden det er det språket vi i hovedsak buker for å kommunisere på tvers av morsmål. Det gir oss mulighet til å dra på reise til andre land, men fortsatt ha mulighet til å snakke med menneskene som bor og er på besøk der. Samtidig kan vi se på utenlandske filmer og TV-serier, men fortsatt forstå hva de sier ved at de snakker engelsk eller har engelsk undertekst. I tillegg gir engelsk oss mulighet til å ha flere spennende jobber, i tillegg til å studere studier i både Norge og utlandet. Vi begynner å lære engelsk allerede når vi begynner på barneskolen. Det er et viktig prinsipp ved norsk skole, at vi skal komme tidlig i gang med språklæringa og bygge et fundament for videre kunnskap. I tillegg har forskning vist at jo yngre vi er, jo bedre er hjernene våre i stand til å lære seg et nytt språk. Med andre ord finnes det flere fordeler ved å starte tidlig med engelsk, samtidig som det vil føre til en rekke flere muligheter vi kan benytte oss av senere i livet.

Lær deg engelsk

Når vi etter hvert har hatt engelsk på både barneskolen og ungdomsskolen, er det engelsk på videregående igjen. Engelskfaget begynner å nærme seg et akademisk nivå, og du vil etter hvert ha avansert kunnskap og kompetanse innen språket. Uansett om du går på skolen og trenger hjelp ved siden av undervisninga eller har lyst til å lære deg engelsk på egen hånd som voksen, er det en god ide å finne et kurs som kan hjelpe deg på veien. Engelsk er nemlig ikke alltid like enkelt å skulle ta fatt på, spesielt ikke helt på egen hånd. Det finnes flere måter vi kan lære oss et nytt språk på. Uansett hvilken metode vi selv velger, er det lurt å sørge for at vi er omringet av språket underveis i læringsprosessen. Det betyr at vi blir eksponert for ord og uttrykk, hvordan språket brukes i naturlige samtaler og hjernen vår kan hele tiden bli mint på lyden av engelsk. Ved å søke etter engelskkurs på internett vil du få opp mange potensielle muligheter. Det finnes nemlig mange nettressurser der ute og du trenger ikke lete lenge før du har mange å velge mellom. Utfordringen med disse er derimot at de ikke er tilpasset deg som elev og dine behov. Du har heller ikke mulighet til å kommunisere med læreren din underveis, noe som kan gjøre læringa ganske ineffektiv.

Privatundervisning i engelsk

Ved å få hjelp av en privatlærer vil dette løse deg. Da har du nemlig muligheten til å spørre læreren din underveis og hele tiden få svar på det du lurer på, slik at du kan bevege deg videre og ha en god progresjon. Våre privatlærere vil sørge for å skreddersy et undervisningsopplegg etter behovene dine og de målene du har satt deg. Derfor er det veldig viktig at du videreformidler dette til læreren din helt fra begynnelsen av. Underveis vil læreren din følge med på progresjonen din og gjøre tilpasninger slik at du etter hvert når målene dine. Våre privatlærere i engelsk, finner du ved å bruke søkefeltet vårt. Da vil du kunne finne en privatlærer i engelsk som passer overens med deg og har de kvalitetene du ser etter. Du kan nemlig sammenlikne de ulike profilene til lærerne, slik at du finner den som egner seg best for deg. Sammen vil dere blir enige om veien videre, lage en plan for undervisninga og finne ut av tid og sted for engelsktimene. Det har sjeldent vært enklere å kunne ta fatt på det engelske språket. Vi ønsker deg lykke til med å lære deg engelsk ved hjelp av en privatlærer.

Hva vil du lære?