Hjemmeside
Gi undervisning

Kom i gang med engelskkurs

🥇 Dyktige undervisere
💻 765 lærere
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hvor leter du etter engelskkurs?

Privatundervisning med Superprof

Lær Engelsk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 91 anmeldelser.

240 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 240kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

01

Finn din perfekte Engelsklærer

Gå fritt gjennom profilene og kontakt din nye Engelsklærer etter dine kriterier (pris, erfaring, evaluering, kurs i hjemmet eller online)

02

Organiser dine Engelskkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

03

Oppdag nye opplevelser med Engelsk

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder deres Engelsklærere

Se alle våre Engelskkurs

Få hjelp med dine språkferdigheter gjennom et engelskkurs

I dag er det viktigere enn noen gang å kunne engelsk på et godt nivå. Verden ligger i dag for dine føtter, og i profesjonell sammenheng er det mye samhandling mellom nasjonaliteter, og dét med engelsk som et felles språk. Det er tre hovedaspekter ved språk: lese, skrive og tale. Må du gå på engelskkurs? Ja, hvorfor ikke? Eller enda bedre: en privatlærer. På den måten får du skreddersydd opplæring tilpasset deg og dine behov. Det kan godt hende du har funnet gratis engelsktimer på nett, men det mest effektive er imidlertid en dedikert privatlærer.

Det engelske språk: Det de fleste sliter med

Mange strever med det engelske språket og engelsk lesing, skriving og tale. Språkspesialister retter særlig oppmerksomheten mot dagens problemer med stavelse og tale. Med så mye mediapåvirkning fra hele verden, kan det være vanskelig å skille brittisk engelsk fra amerikansk engelsk, med hva det bringer av ulike ord og uttrykk, og attpåtil har du norsken og kanskje tysk og fransk i tillegg. En annen ting folk sliter med er kompliserte konsepter, som i andre språk, som personlig pronomen, adverb, adjektiver, preposisjoner, verb, bøyning av disse, staving og grammatikk. Yngre generasjoner er vant til å skrive meldinger online og på mobilen, der det ikke kreves grammatiske regler eller rettskriving. Samtidig vil stavekontroll automatisk rette på det du skriver, og rettskrivning prioriteres dermed ikke. Faktisk så kan man veldig fort glemme hvordan enkelte ord skrives, ja, selv på norsk, nettopp på grunn av stavekontroll. Så lenge en går på ungdomsskolen og videregående, får man stadige påminnelser via rettskrivningsprøver i engelsktimen. Men så fort du går ut i arbeidslivet, er det ikke lenger noen som tester ferdighetene dine. Selv om du var god i engelsk rettskriving i ungdomsårene, så kan det fort bli et strev senere i livet. Ingen grunn til bekymring, det finnes råd! Du kan alltids få hjelp av en privat engelsklærer, uansett hva det er du sliter med i engelsken. Enter du trenger å bli bedre i engelsk for å bestå en Cambridge-eksamen eller du trenger business-engelsk i sammenheng med jobb, så vil en privatlærer gi deg et annerledes opplegg enn i en klassesetting. En privatlærer kan fokusere på akkurat det du trenger for å komme opp i nivå, det være seg uttale, skriving, selvtillit i forhold til å praktisere engelsk etc., eller om du bare trenger hjelp med engelsklekser.

Viktigheten av å kunne skrive godt engelsk

ERASMUS-programmet har hjulpet hundretusenvis av utenlandske studenter med å lære engelsk i England. La oss si at du skal studere ved universitet i England, men at skoleengelsken din er litt rusten av for lite praksis. Da kan du trygt ta et oppfriskningskurs med en privatlærer, som kan hjelpe deg å finpusse ferdighetene dine. Om du har kontakt med et engelsktalende marked i forbindelse med jobben, må du kunne engelsk på et godt nivå. Med så mye engelsk språk i e-poster, nettsider og chats, har det aldri vært viktigere å kunne engelsk. Det er her en privat engelsklærer kommer inn i bildet. En kan ikke ta engelsk for gitt, tvert imot så krever den mye pugging og praktisering. Engelsken må arbeides med regelmessig. Hvordan skal du ha aspirasjoner om å få drømmejobben i et internasjonalt selskap, om du ikke engang kan skrive riktig?

Den perfekte løsningen for engelsktimer

Engelsknivået er så mye høyere på videregående nivå, at grunnskoleengelsken du har lært kommer til kort. Med en privat engelsklærer kan du komme opp i nivå på alle plan, skriftlig, muntlig, grammatikk og tale. Gode engelskferdigheter er et stort pluss i all slags jobb, og ofte et krav i enkelte store selskaper.

Snakk bedre engelsk med engelske lærevideoer

Lesing og skriving er ikke de eneste aspektene ved det engelske språket som har fått seg et slag i baugen med oppblomstringen av moderne teknologi. Også tale- og lytteegenskapene har fått seg en trøkk, siden folk i større grad snakker slik de tekster, og attpåtil blander norske uttrykk med engelske. Hvordan kan du bli bedre til å snakke engelsk for å komme inn på et internasjonalt universitet? Eller gjøre det godt på neste jobbintervju i et internasjonalt selskap? Gitt at du får jobben i det internasjonale selskapet, og du skal holde en konferanse på engelsk, en brainstorming eller lede et engelsktalende team. Da må du ha gode engelske taleferdigheter, noe en kvalifisert engelsklærer kan hjelpe deg med.

Privat engelsklærer for bedre engelskkarakterer

Vi har nå sett på langtids løsninger. Lesing, skriving og tale er viktig i hverdagen, selv når det gjelder engelsk. Dette verdensspråket er tross alt nettopp dét: et verdensspråk! Det er et språk vi alle bruker aktivt, eller inaktivt via film, tv-programmer, spill og sosiale medier. Og dette er ikke aldersbetinget! Hva om barnet ditt sliter med engelsken på barneskolen, ungdomsskolen, videregående, universitetet? Engelske lærevideoer kan hjelpe barnet med å få bedre karakterer i engelsk. På barneskolen er det bedre å være føre var enn etter snar, da dårlige karakterer kan balle på seg og bli en stor bør å overkomme på et senere stadium. Nivået øker gradvis opp gjennom skoleårene, og ved utgangen av videregående forventes eleven ha veldig gode engelskkunnskaper. En kan alltids søke hjelp hos en privat engelsklærer for leksehjelp og nødvendig støtte, om eleven henger etter.

Gå videre med engelsken din

Enten du vil finpusse grammatikken, stavingen eller talen, kan en privat engelsklærer være en god støttespiller å ty til for å fylle inn tomrommene. Enten du studerer engelsk i små klasser eller bruker lærevideoer på nett, kan en privatlærer ved siden av skreddersy opplæringen etter dine behov. Eller kanskje du er ute etter en engelsklærer til barnet ditt? Fra barneskolenivå til høyere nivå, kan en engelsklærer være en god støtte for å forberede barnet til eksamen og samtidig yte leksehjelp. Det kan også være praktisk med en privat engelsklærer for å forberede eleven på opptak ved universitet eller høyere utdanning, innenlands eller utenlands. Bruk av lærevideoer på nett kan også gjøre at eleven får inn den engelske uttalen. Uansett vil våre engelsklærere tilpasse opplæringen til hver elev, slik at eleven får det meste ut av hver engelsktime. Alle elever er forskjellige. Noen lærer et andrespråk veldig rask og greit, mens andre kan ha uttalen, men mangler resten. Hver time du tilbringer med en privat engelsklærer, er en times god investering i din egen fremtid!

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i Engelskkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i Engelskkurs er 240Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen engelskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Engelsk?

Med en erfaren lærer i Engelsk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Engelsk undervisning online ?

Flesteparten av våre Engelsklærere tilbyr Engelskkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Engelskkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen Engelskkurs?

765 lærere i engelsk tilbyr hjelp i engelsk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 765 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Engelsklærere mottatt?

Blandt 91 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.