Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Bergen

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 11 evalueringer.

247 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 247kr/timen

3 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 3 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en engelsklærer per time in Bergen og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på privatundervisning i engelsk i Bergen er 247kr.

 

Utgiftene for privatlærer i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir deres første engelsktime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre engelsklærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi engelskkurs i Bergen?

92 private engelskundervisere er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Bergen og omegn.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 92 engelsklærere.

💻 Hvordan kan jeg ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å jobbe med dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr engelsk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatundervisere i engelsk i Bergen?

Fra et utvalg av 11 omtaler, ga elevene deres engelsklærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over telefon eller e-post fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor ikke starte med engelskundervisning i Bergen?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere studenter sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta privatundervisning i engelsk for å mestre vokabular og grammatikk, med en kvalifisert privatunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en veileder og reservere engelskurs hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan ta kontakt med læreren din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 92 veiledere i Bergen.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Bergen!

Se flere lærere Kom i gang

Få fart på engelskkunnskapene med et engelskkurs

Har du lyst til å lære engelsk i Bergen, forberede deg til en engelskprøve eller eksamen i engelsk eller bare generelt bli flinkere i språket? Drømmer du om å bo i Storbritannia eller USA og studere engelsk? Er du interessert i å bli en engelsklærer eller oversetter?

Det engelske språket snakkes som morsmål av mer enn 300 millioner mennesker, og er med det det tredje største morsmålsspråket i verden. Når det gjelder det totale antallet brukere, kommer engelsk helt på topp. Språket har faktisk omtrent tre ganger så mange fremmedspråkbrukere som morsmålsbrukere.

Engelsk er et germansk språk, men det har blitt kraftig påvirket av innflytelse fra normannisk og gammelfransk etter normannernes erobring av de britiske øyene på 1000-tallet. En viktig grunn til at engelsk er så utbredt i dag, er at det britiske imperiet har dekket store deler av kloden.

Landene som ble kolonisert, fikk engelsk som offisielt språk, og selv etter avkoloniseringen henger den engelske innflytelsen igjen. I dag er engelsk offisielt språk i mange internasjonale organisasjoner. Det gjelder blant annet EU, Europarådet, FN, Verdens handelsorganisasjon (WTO), Den afrikanske union, NAFTA (North American Free Trade Agreement), Den internasjonale domstolen og NATO.

I tillegg er engelsk et viktig fellesspråk innenfor en rekke internasjonale organisasjoner, innenfor internasjonal handel og en rekke industrier, som IT og turistindustri, og ikke minst innenfor forskning og forskningsformidling. Engelsk er offisielt språk i 55 land. Noen av de største engelskspråklige landene er USA, Canada, Storbritannia, Irland, Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

Det sier seg selv at når engelsk brukes over et så stort område, vil det oppstå en rekke dialektversjoner. Siden engelsk ofte eksisterer ved siden av et annet offisielt språk med dypere røtter og eldre historie i landet, ligger alt til rette for at engelskspråket vil modifiseres betydelig og påvirkes av andre språks måter å uttrykke seg på.

Hvorfor skal du lære engelsk i Bergen?

Bergen er Norges nest største by, bare slått av hovedstaden Oslo. Bergen ligger langs kysten i det som nå kalles Vestland fylke, og er kjent for fjell, fisk og regn – blant annet. Ikke minst er Bergen en av landets viktigste studentbyer, med store utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Bergen og Norges Handelshøyskole.

Det er over 35 000 studenter i Bergen, og mange av dem kommer fra andre steder av landet og har flyttet til Bergen spesifikt for å studere. I Bergen kan du studere det meste. Om engelsk er faget du brenner for, er universitetet det naturlige valget av studiested. Her er det mange engelskrelaterte studier å velge blant, alt ettersom hva du ønsker å bruke kunnskapen til.

Hva med å ta en lektorutdannelse i fremmedspråk, for eksempel? Det er et femårig studie som gjør deg kvalifisert til å undervise på ungdomstrinnet og på videregående. Eller hva med å ta en bachelor i engelsk og lære mer om både språket, litteraturen og kulturen?

Det er mange måter å bli flink i et språk på, og for noen er en engelskutdannelse et vel drastisk skritt. Et slikt valg forutsetter at man har lyst til å jobbe direkte med engelsk. Dersom man heller vil bruke engelsk som et hjelpemiddel, enten i hverdagen eller innenfor et helt annet fagfelt, er andre alternativer bedre.

Når man skal friske opp engelskkunnskapene sine, kan man velge å gjøre det på egenhånd. På internett finnes både mengder av gratis læringsressurser og masse stoff på engelsk: artikler, videoer, filmer, podkaster og bøker, for å nevne noe. For de som tror de kunne ha godt av mer struktur og oppfølgning, er en privatlærer et godt alternativ.

Alle kan slite litt med engelsk, selv de som har det som morsmål. Det er faktisk mange morsmålsbrukere som synes både grammatikk og rettskriving kan være vanskelig. Ofte er vi ikke klar over våre egne svakheter, men må få dem beskrevet og forklart for å bli klar over hvor kunnskapshullene våre ligger.

En privatlærer, som har tid og anledning til å vie hele sin undervisningsoppmerksomhet til én enkelt elev, er i den perfekte posisjonen for å plukke opp denne typen ting. Solide og gode engelskferdigheter vil være et fortrinn i en rekke stillinger: for eksempel innenfor internasjonale organisasjoner, som engelsklærer (eller norsklærer for fremmedspråklige), som oversetter eller tolk og innenfor journalistikk.

Superprofs lærere har god kunnskap om CEFR (det felles europeiske rammeverket for språk) og hvilket nivå du må være på for å oppnå målene dine. Om du når et høyt nivå, kan du dessuten selv begynne å undervise i engelsk som privatlærer. Det er givende arbeid å hjelpe elever som sliter i faget med å komme seg a jour, og kanskje til og med finne språkgleden på veien.

Det føles også godt å hjelpe voksne elever med å nå sine mål, enten de er profesjonelle, praktiske eller bare bygger på engasjement og interesse. Ikke minst skal du ikke undervurdere hvor mye du selv kan lære ved å arbeide som lærer, både om deg selv, om engelsk og om kunnskapsformidling.

Hva gjør man i privatundervisningstimene i engelsk?

Er du klar for oppgaveark, kvisser, verbbøyning, grammatikktabeller, hjemmelekser, gloser og lytteøvelser? I løpet av timene med privatundervisning i engelsk vil man vanligvis gå gjennom alt fra grammatikk (pronomen, adverb, substantiver, enkle og komplekse setninger, verbbøyning...) til staving, uttale, lesing, skriving og lytting.

Det som er så bra med privatundervisning, er imidlertid at undervisningen tilpasses hver enkelt elev. Et slikt grundig og omfattende opplegg er perfekt for skoleelever som synes engelskfaget er tøft. Dersom man er voksen og ønsker å utvikle ordforrådet sitt for forretningslivet, for eksempel, vil det faglige innholdet få en helt annen profil.

De aller fleste som studerer eller arbeider utenlands, vil kjenne på at språklæring kan være krevende. Det ligger mye innsats i å lære et språk, noe mange som lærte seg engelsk godt i ung alder, har lett for å glemme. Husk at man aldri blir helt utlært! Det er alltid rom for mer språklig utforskning og for å bli bedre kjent med sin egen språkforståelse.

Engelsktimer med en privatlærer i Bergen

Det er mange privatlærere i engelsk å velge mellom i Bergen. Blant Superprofs lærere er timeprisen i snitt mellom 200 og 250 kr, men variasjonene i pris er store. Du kan få undervisning for alt fra 150 til 525 kr timen.

Grei forståelse og ok kommunikasjonsferdigheter – minst – på engelsk har blitt så godt som et krav i dagens stadig mer internasjonale og globaliserte samfunn. De som er språkmektige, har et fortrinn i en rekke fagfelt, også de fagfeltene som ikke direkte opptar seg av språk. Det gjelder alt fra handel, forretningsvirksomhet, turisme og reiseliv til underholdningsindustrien, kommunikasjonsbransjen og arbeid med forskningsformidling og veldedige organisasjoner.

Det som gjør privatundervisning til et så godt alternativ til gruppekurs, er at det er mye mer fleksibelt. Undervisningen kan legges til de tidspunktene som passer deg aller best, heller enn at du må flytte på dine andre avtaler og plikter for å få klemt inn engelskundervisningen. Hva med å ta et intensivt engelskkurs med en privatlærer i en ferie, for eksempel? Helger og kvelder er også en mulighet, dersom du ser for deg å ha undervisning over lengre tid.

Men hvordan velger du ut én privatlærer blant de mange alternativene som finnes? Det beste er å trykke seg inn på flere profiler og sammenligne dem. Hvem pleier å undervise elever som ligner deg i ferdighets- og utdanningsnivå og målsetting? Hvor viktig er det for deg at læreren har mye undervisningserfaring? Foretrekker du en lærer som har engelsk som morsmål?

Alt avhenger av hva du ønsker å få ut av undervisningen. Ikke minst må du vurdere hva du har lyst og mulighet til å legge ut for undervisningen. Det finnes ingen magisk løsning, det beste er rett og slett å prøve seg frem. Finner du en lærer som virker aktuell, kan et godt neste skritt være å lese anmeldelsene fra deres tidligere elever. Så er det bare å kaste seg ut i det!

De fleste privatlærere hos Superprof tilbyr en gratis første prøvetime, så du har lite å tape på å gi det et forsøk. Og husk at du alltids kan finne deg en ny lærer dersom samarbeidet ikke fungerer, selv om dere har hatt flere undervisningstimer sammen.

Hva vil du lære?