Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 9 evalueringer.

229 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 229kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 5 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for privatundervisning i engelsk i Trondheim?

I Trondheim, er gjennomsnittskostnaden for engelskundervisning 229kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen engelsklæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Trondheim for å gi engelskundervisning?

I Trondheim og omegn, er 57 engelsklærere tilgjengelig for å gi privattimer

 

Du kan undersøke deres annonsen og velge engelsklæreren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 57 engelskundervisere.

💻 Er det mulig å ta privat engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr engelsk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i engelsk i Trondheim?

Fra et utvalg av 9 omtaler, ga studentene deres engelsklærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor burde du starte med engelsktimer i Trondheim?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en kompetent underviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller et annet sted, velg din privatlærer og book dine leksjoner i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan ta kontakt med læreren din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 57 private veiledere i Trondheim.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i engelsk ved hjelp av engelskkurs Trondheim

Vil du lære engelsk i hjertet av Trondheim, forberede deg til en eksamen i engelsk, eller bevise dine evner innen språket? Hvis du bor i Trondheim, er mulighetene mange for både å studere språket, men og lære det gjennom et språkkurs.

Det engelske språket snakkes av over 300 millioner morsmålsbrukere, noe som gjør det til det tredje mest vanlige språket å ha som morsmål. Når det gjelder å ha det som andrespråk, er saken en annen. Engelsk er nemlig det mest talte språket i hele verden! Det engelske språket er et germansk språk, men Storbritannias historie viser oss hvordan språket ble sterkt påvirket av normannisk og gammelfransk etter den normanniske erobringen.

En stund senere, da det britiske imperiet dekket en stor del av kloden, ble det engelske språket videreført til de fleste av koloniene og ble verdens viktigste språk. I dag er engelsk det offisielle språket for mange internasjonale organisasjoner, internasjonal virksomhet og en rekke forskjellige bransjer, inkludert IT, luftfart, vitenskap, etc.

Her er eksempler på noen av organisasjonene der engelsk er det offisielle språket: EU, Europarådet, FN, Verdens handelsorganisasjon (WTO), Den afrikanske union, NAFTA, Den internasjonale domstolen og NATO. I tillegg er det engelske språket det offisielle språket til 55 forskjellige suverene stater med noen av de største engelsktalende landene rundt om i verden, inkludert USA, Canada, Storbritannia, Irland, Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

Selv om det snakkes engelsk over hele verden, er det selvfølgelig mange forskjellige dialekter og variasjoner av det. Engelsk har stor påvirkning på språk i verden, men dette går også andre veien. Variantene av engelsk som snakkes i visse deler av verden er sterkt påvirket av morsmålene i landene og regionene der det snakkes.

Hvorfor lære seg engelsk i Trondheim?

Trondheim er en av Norges viktigste byer. Historisk sett var det viktige erkebispesetet plassert her, under taket på det vi senere kjenner som Nidarosdomen. Dette var et viktig og innflytelsesrikt embete som ga Trondheim en viktig posisjon innen politikk, handel og som reisemål.

I de senere årene har Trondheim utviklet seg til en viktig studieby med Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet (NTNU), som har en rekke studier på sine ulike fakulteter. Hit kommer det faktisk mennesker fra hele verden for å studere! Byen er et viktig reisemål for både nordmenn og utenlandske, med sin velbevarte arkitektur, gamle og historiske bygninger, museer og gamle festninger, fantastiske restauranter og yrende uteliv.

Ved NTNU vil du ha mulighet til å studere en rekke ulike språk, deriblant engelsk. Du kan enten velge å kun studere engelsk, eller velge en av studiene hvor engelsk inngår i programmet. Lektorutdanning og lærerutdanningen gir deg mulighet til å studere engelsk, for så å gjøre deg i stand til å undervise i faget.

Andre studier har ikke direkte engelsk som språkstudier, men mange har en rekke engelske fag, som gjør det viktig å kunne engelsk, samtidig som det gir deg trening i språket. Selv om du har disse mulighetene ved universitetet i Trondheim, finnes det andre muligheter for å lære seg engelsk enn å studere det ved et universitet.

Språkkurs er ikke en sjelden greie i Trondheim, og det finnes en rekke muligheter! Hvis du lærer deg engelsk med private opplæringsprogrammer kan du gjøre deg selv til en enda mer ettertraktet jobbsøker siden språkferdigheter er svært ettertraktet av arbeidsgivere.

Enhver elev kan slite med engelsk, til og med en morsmålsbruker kan støte på vansker. Det er faktisk mange morsmålsbrukere som sliter med engelsk grammatikk og rettskriving. Det kan faktisk være en god ide å ta en test, for å undersøke hvordan du ligger an med det engelske språket.

Hvis du søker en jobb som krever engelske ferdigheter, som de fleste gjør i dag, er det viktig at du er god i rettskriving og engelsk grammatikk. Ingen arbeidsgiver vil ønske å ansette en med dårlige skriveferdigheter. En privatlærer kan hjelpe deg med alt dette og gjøre deg bedre i engelsk generelt.

Dette kan hjelpe deg med å få enda flere muligheter innen jobbsøking, og kanskje spesielt innen internasjonale organisasjoner eller bedrifter. Undervisning i engelsk eller i flerspråklige jobber som oversettelse, tolking, journalistikk eller skriving, vil også være perfekte jobber for deg. Våre lærere har god kjennskap til hva som kreves, og vil hjelpe deg med å oppnå denne kunnskapen.

Ta private engelsktimer i Trondheim

Med alle nettstedene med engelskspråklige øvelser, grammatikkveiledninger og private lærere, kan det være vanskelig å orientere seg og finne ut av hva som er det beste for deg.

For studenter som sliter med engelsk, er det en god ide å studere grammatikk (pronomen, adverb, substantiv, enkle setninger, komplekse setninger, verbklasser, ulike verbtider, uregelmessige verb osv.), stavemåter, den muntlige og skriftlige delen av språket, og skrive- og lytteøvelser.

Engelskundervisning er en god måte for elever på grunnskolen å lære seg å lese og gi en større forståelse. Selv om en universitetsutdanning i Norge vanligvis ikke har de komplekse opptakskravene som andre land har, vil gode språkkunnskaper hjelpe deg i løpet av studietiden.

Som nevnt ovenfor, vil mange av emnene foregå på engelsk, i tillegg til at du må lese pensum på engelsk.

Privatlærere i Engelsk som befinner seg i Trondheim

Det er mange engelsklærere i og rundt Trondheim, som ikke koster særlig mye heller. Å lære engelsk blir enda viktigere i en verden der den globale kontakter øker, bedrifter har behov for større kommunikasjon med andre land og det er etterspørsel etter et mangfold av ferdigheter.

For eksempel kan det å kunne snakke engelsk, fransk og spansk hjelpe multinasjonale selskaper med å håndtere kunder fra hele verden. Privatundervisning er mer fleksibel enn ordinær undervisning, og kan planlegges når og hvor som helst for studenten og veilederen. Du kan få privatundervisning i løpet av ferien, om kvelden og i helgene, når tradisjonelle utdanningsinstitusjoner vil være stengt.

Med andre ord vi du kunne mestre engelsk raskere enn du aner, med hjelp av Superprof. For utenlandske studenter og norske studenter i Trondheim, kan det være vanskelig å snakke med hverandre på grunn av språkbarrieren, spesielt i begynnelsen, siden det ofte er mest komfortabelt å snakke norsk.

Å kunne snakke engelsk flytende vil kunne gagne deg og de rundt deg, og gi deg muligheten til å bli kjent med mennesker fra hele verden. Så hvordan velger du din privatlærer? Du må sammenligne profilene til flere lærere i samsvar med målene dine, siden det er viktig at dere sammen jobber mot å nå disse.

Andre viktige poeng du kan bruke for å sammenligne lærerne er kostnadene for undervisninga, veilederens erfaring, kvalifikasjoner og undervisningsmetoder. Bla gjennom de mange profilene på Superprof, og finn den du tenker passer best for deg.

De fleste lærerne tilbyr første time gratis, slik at du har mulighet til å teste ut både læreren og undervisningsmetoden, før du trenger å binde deg til noe. Lykke til!  

Hva vil du lære?