Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg engelsklærere

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 166 anmeldelser.

248 kr/time

De beste prisene: 99% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 248kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine engelskkurs online

Planlegg sammen med din privatlærer i engelsk for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer Engelskundervisning online?

Du kan kontakte din lærere direkte via telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

981 lærere tilbyr undervisning online i engelsk

 

 

 

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi engelskkursundervisning online?

Verifikasjon av personlig informasjon

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

 

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

Velg din lærer fra våre 981 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi engelskkursundervisning over webcamera?

 

981  Engelsklærere tilbyr online undervisning i engelsk.

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

Velg din lærer blant våre 981 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for engelskkursundervisning online?

Gjennomsnittsprisen for online Engelskundervisning er 248Kr.

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

  • Lærerens erfaringer i Engelsk
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online engelsklærere?

Et utvalg av 166 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.

Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).

(Under COVID-19 situasjonen er Superprofs kundeserviceteam like tilgjengelig for å besvare alle deres spørsmål)

For alle fag kan du
se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

 

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

981 Engelsklærere er igjengelige 

her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i engelsk?

Velg blant mange lærere innen engelsk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn et engelskkurs på nett

Engelsk kommer godt med I mange sammenhenger, enten om det skulle være i sammenheng med reiseplaner, permanent flytting til et engelsktalende land, arbeid, eller på skolen.

Å mestre et nytt språk er ikke alltid like enkelt, det er her Superprof kan være nyttig. Vi ønsker å koble sammen elever som ønsker å forbedre sin engelsk, med dyktige og entusiastiske engelsklærere.

Lær engelsk online

I stedet for å melde seg på engelskkurs I større grupper, foretrekker mange å lære individuelt hjemme eller på et bibliotek. Takket være internet, finnes det en mengde gratisressurser online. Man kan finne en mengde verktøy på nettet, alt fra engelske uttrykk og idiomer, til informasjon om engelsk kultur.

Du finner også nyttig stoff om vokabular, grammatikk, uttalelse og engelsk for arbeidslivet. Selv om disse ressursene er ypperlige for dem som ønsker mer informasjon, gir det lite rom for praktisering av kunnskaper og tilbakemeldinger underveis.

Fjernundervisning i engelsk

Fjernundervisning gir mulighet for undervisning i hjemmet, samtidig som man følger en kursplan. Eleven vil også få tilbakemelding på sine ferdigheter underveis, og mer oversikt over hvilke områder de trenger å øve mer på. Dette kan være ideelt for dem som er komfortable med å snakke med en engelsktalende, men ikke nødvendigvis i en klasseromssituasjon.

Denne undervisningsmetoden er blitt mer og mer ettertraktet, ettersom den også tillater en fleksibel timeplan. Det åpner også muligheten for å komme I kontakt med kompetente lærere i hele landet, samt i andre land.

Noen undervisninger vil følge en ukentlig plan, med lekser og oppgaver, mens andre er mer fleksible og tilrettelagt etter elevens andre forpliktelser. Noen fjernundervisningstimer kan også tilby et diplom eller kurssertifikat, ypperlig å bruke for å kunne søke seg til utveksling, utenlandske skoler eller andre områder hvor det er et minimumskrav i engelskkunnskaper.

Engelsk med en privatlærer

Det kan være fordeler med undervisning i gruppe; det er sosialt og du kan få kontakter du kan øve engelsk med på fritiden. Men på den andre siden er det også noen ulemper. Samtidig kan du ikke styre tempoet som undervisningen blir utført i.

Det vil være vanskelig for en lærer å tilpasse seg nivået til alle i gruppen samtidig. Dette medfører at enkelte star I fare for å henge etter, mens andre ikke får nok utfordring. Dersom du skulle ønske en mer skreddersydd undervisning, eller dersom du ikke er helt komfortabel med undervisning i gruppe, kan privatundervisning være rett for deg.

Du får mer tid til å snakke på engelsk, med noen som kan gi deg tilbakemeldinger underveis. Du kan også ha større innflytelse over hvordan undervisningen skal bli lagt opp, etter dine interesser og mål.

Lær engelsk online med en lærer fra Superprof

Det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne å lete, når man ser etter en privatunderviser. Et råd kan være å se gjennom lokalavisen, oppslagstavler, og annonser på det lokale universitetet. Det kan likevel være vanskelig å lage seg en oversikt og sammenligne de ulike annonsene. Her kan Superprof være et godt verktøy.

Superprof har over flere tusen lærere som tilbyr engelskundervisning, både fra Norge og engelsktalende land som Storbritannia.

Du kan filtrere gjennom de ulike annonsene basert på pris, område, og svartid. Deretter kan du gjennomgå resultatene og sammenligne annonsene. Hver lærer har en beskrivelse av deres metodikk, erfaring og annen nyttig informasjon. I tillegg kan du lese anbefalinger og evalueringer fra deres elever.

De fleste lærere tilbyr også første kurstime gratis. Slik kan du forsikre deg om at du har funnet en lærer som matcher dine lærebehov. Ta kontakt med din lærer i dag, og start undervisningen allerede samme uka! 

Lykke til med undervisningen!

Hva vil du lære?