Utmerket
Anmeldelser

Personlig trener Oslo og omegn

Se flere lærere

5.0 /5

Personlig trenere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 12 evalueringer

422 kr/time

Kostnad: 95% personlige trenere tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 422kr/time

2 t

Raske som lyn! Våre personlig trenere svarer vanligvis innen 2time(r)

Enkelt å komme i gang å finne sin pt

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din trener via meldingstjenesten på plattformen. Planlegg deretter videre treningsopplegg sammen med din personlige trener

3. Oppdag nye ferdigheter

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, trenere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva koster en PT i Oslo?

I Oslo, er gjennomsnittskostnaden for en personlig trener 422kr.

 

Kostnaden for en PT-time vil avhenge av:

 • Erfaringen den personlige treneren har.
 • Hvor treningen finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven).
 • Hvor mange timer med personlig trening du tar og varigheten på hvert møte.
 • Målet for veiledningen.

97% av alle våre veiledere gir deres første time gratis.

Sjekk ut tariffene på våre PT-er nær deg.

👨🏼‍⚖️Hvor mange veiledere er tilgjengelige for å gi personlig treningstimer?

61 personlige trenere er tilgjengelige for å gi personlig treningstimer i Oslo og nærområdene.

 

Du kan lese gjennom deres annonser og velge personlige treneren som passer til dine behov.

💻 Hvordan kan jeg få personlig trening online?

På Superprof kan du få hjelp med personlig trening med en privat veileder. Enten du ønsker å endre dine rutiner, komme i bedre from eller bare ønsker å prøve ut en personlig trener, kan en av våre personlige trenere hjelpe deg.

 

Rundt 80% av de private trenerne på Superprof tilbyr hjelp online, og de fleste av dem tilbyr sin første time gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn kriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr personlig trening på nett.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og timene på nettet er ofte billigere siden personlig treneren ikke trenger å reise.

 

Finn en trener som gir timer online!

✒️ Hvilke vurderinger har elevene gitt deres personlige trenere i Oslo?

Fra et utvalg av 12 anbefalinger, ga elevene deres PT-er et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din personlig trener.

🤔Hvorfor burde du ta timer med en veileder for personlig trening i Oslo?

Det kan ofte være vanskelig å komme inn i gode rutiner når det kommer til trening, spesielt når man skal kombinere det med jobb. På grunn av dette, så er det flere og flere som vil kunne ha et stort utbytte av å ha timer sammen med en personlig trener.

 

Ved hjelp av en PT kan mange være i stand til å etablere en rutine når det kommer til trening. Noen opplever å få et stort utbytte av det, som for eksempel:

 • Mer overskudd
 • Bedre livskvalitet
 • Forbygger sykdom
 • Positiv effekt på psykisk helse

 

Finn en personlig trener som kan hjelpe deg til å komme i bedre form, samt finne nye rutiner i hverdagen. Ved hjelp av din veileder innen personlig trening er dette et godt sted å starte hvis du ønsker forandringer..

Du kan velge en veileder og bestille timer. hjemmefra eller online.

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 61 personlig trenere i Oslo.

Lyst til å komme i gang med trening?

Se gjennom vårt utvalg av personlige trenere til å veilede deg i Oslo

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form, ved hjelp av en personlig trener i Oslo

Regelmessige aktiviteter og kardiotrening er som kjent godt for helsa.

Enten det er å dra på treningssenteret, å trene hjemme eller ute i det fri med sykling eller turer i skogen.

Det finnes personlige trenere over hele landet og mange av dem befinner seg i Oslo. Så uansett om du har lyst til å trene hjemme i din egen stue, ute i det fri eller inne på et treningssenter, kan en personlig trener tilpasse programmet for å hjelpe deg med å nå målene dine.

Personlig trening i Oslo kan hjelpe deg med alt fra utholdenhetstrening til vektløfting vil bidra til å bygge viktige muskler, øke oksygenopptaket ditt og bidra til å erstatte kaloriene du forbrenner med muskelmasse. For å få mest mulig ut av treningsøktene anbefaler vi også at du gjennomgår kostholdet ditt sammen med din pt.

Noen ganger er det også mulig at den personlige treneren din kan jobbe tverrfaglig med en kostholdsekspert, hvis det trengs enda mer kunnskap på området. Hvis du har inaktiv livsstil finner det flere risikoer for både kortvarige og langvarige sykdommer. Med andre ord kan det være en god investering å finne er personlig trener til å hjelpe deg i gang.

Personlige trenere i Oslo

Å trene med en personlig trener kan være nyttig for dem som opplever det utfordrende å lage seg et treningsprogram, eller om man støter på vansker med motivasjonen. I motsetning til hva noen tror, er ikke treningsinstruktører nødvendigvis bare toppidrettsutøvere.

Å være trener krever først og fremst gode medmenneskelige ferdigheter. Personlige trenere er alt fra tidligere idrettsutøvere, til mennesker med lang utdanning og som brenner for å videreformidle sin treningsglede. Med andre ord trenger ikke personlige trenere å være verdensmestere i sin disiplin for å lære det videre.

De må ha evnen til å lære kundene sine de riktige teknikkene og videreformidle kunnskap som de skal ta i bruk. I tillegg til å lage nyttige treningsprogram som får dem til å føle seg komfortable og motiverte til å trene.

I Norge er det viktig å ha minst ett års utdanning (60 studiepoeng) hvis du vil gjøre karriere som personlig trener. Enten om det er fra Norges Idrettshøyskole eller fra tilsvarende kurs og emner i Norge eller utlandet. Tross alt er det viktig å kjenne til ulike idrettsdisipliner, menneskekroppens kjemi og hvordan man kan være en god pedagog og motivator i møte med andre mennesker.

Superprof kan hjelpe deg med å nå treningsmålene dine

På Superprof sine nettsider finnes det mange dyktige personlige trenere som befinner seg i Oslo. Dette er alle mulige slags trenere, men de har til felles å være fagpersoner innen trening og evnen til å hjelpe deg med din trening.

En personlig trener er selvfølgelig dyrere enn å gå på treningssenter. Men hvor mange mennesker der ute betaler vel ikke for et treningsmedlemsskap som de faktisk aldri bruker? Dette er en investering for din egen helse og trivsel.

Det kan være vanskelig å navigere seg rundt resultatene og finne det beste alternativet for deg om du gjør enkle nettsøk som "personlig trener Oslo". Derfor anbefaler vi deg å se til en plattform som samler flere personlige trenere i ditt område. Én av disse plattformene er Superprof.

Du får enkelt opp alle de personlige trenerne som befinner seg i nærheten av deg i Oslo ved å bruke søkemotoren på hovedsidene til Superprof. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn "personlig trening" som fag og deretter fylle inn sted, f.eks "Oslo", så vil du få opp profilene til alle pt-er som kan hjelpe deg i Oslo. På annonsene deres kan du lese om hvilke erfaringer de har, hva slags utdanning de har tatt og hvilke opplevelser tidligere elever har hatt med den personlige treneren.

Når du skal finne den som passer best for deg, er det noen viktige punkter du kan ha i bakhodet når du skal velge den personlige treneren din:

 • Hvem av dem kan best hjelpe deg med å nå målene dine?
 • Sammenlign prisene til de ulike trenerne.
 • Vær nøye når du velger ditt geografiske område, slik at det blir så fleksibelt for deg som mulig.
 • Ta en titt på trenernes bakgrunn og erfaring (har de en bachelorgrad i idrettsmedisin? Har de oppnådd nivå 2 og nivå 3-sertifikater?), for å garantere at de er kvalifiserte til å gi deg private treningstimer.

Til syvende og sist må du finne noen du er komfortabel sammen med. Dere skal tross alt tilbringe mye tid sammen og det vil være nyttig for den personlige treneren å få kunnskap om deg, slik at treningen kan bli så tilrettelagt for deg som mulig.

Kom i kontakt med en personlig trener Oslo i dag for å starte dine første treningstimer!

Hva vil du lære?