Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg personlig treninginstruktører

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 21 anmeldelser.

353 kr/time

De beste prisene: 98% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 353kr/time

2 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Planlegg dine personlig trenings online

Planlegg sammen med din privatlærer i personlig trening for å presisere dine behov og tilgjengeligheter.

3. Få ny kunnskap i ditt eget hjem.

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærerne, mentorene, og underviserene på vår plattform i løpet av en måned. En periode for å oppleve nye erfaringer og ny kunnskap, i møte med fantastiske mennesker.

FAQ

📒 Hvordan fungerer personlig trening online?

Du kan kontakte din lærere direkte via meldingstjenesten på plattformen, telefon eller e-post. Deres kontaktinformasjon finner du i den venstre margen av kursforespørselen. Du og læreren din kan dermed sammen finne ut av hvilken løsning som passer dere best. 

Det finnes mange ulike løsninger:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • TSmarttelefon

Mange ulike verktøy for å kunne kommuniser med lyd og bilde ,også løsninger for å dele skjermen eller nettbrettet ditt.

145lærere tilbyr undervisning

online personlig trening.

🔎 Hvordan er lærere valgt for å gi personlig trening online?

Verifikasjon av personlig informasjon

 

Vi verifiserer identiteten, kontaktinformasjon (telefon, email og bilde), i tillegg til vitnemål, for alle våre lærere.

 

100% Evalueringer sertifisert- nettverkets beste verktøy

 

Til hver annonse; evalueringer og anbefalinger av våre elever er 100% sertifiserte.

 

Velg din lærer fra våre 145 profiler.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi personlig trening over webcamera?

145  Personlig treninglærere tilbyr online pt-timer.

 

Du kan kikke på profilene deres og velge den læreren som passer din lærebehov best.

 

Velg din lærer blant våre 145 profiler.

💸 Hva er gjennomsnittsprisen for personlig trening online?

Gjennomsnittsprisen for online pt-timer er 353Kr.

 

Denne raten varierer basert på ulike faktorer:

 

  • Lærerens erfaringer i Personlig trening
  • Kursvarigheten

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. 

 

Sjekk timesprisen for lærere i nærheten av deg.

🖋 Hva er gjennomsnittsevalueringen for online trenere?

Et utvalg av 21 anmeldelser,
gir  elevene en gjennomsnittsevaluering på 5.0 av 5.

 

Om det skulle oppstå et problem med en undervisning, er vårt kunderserviceteam tilgjengelig for å finne en løsning (på telefon eller e-post fem dager i uka).

 

For alle fag kan du se elevanmeldelsene .

💻 Hvorfor velge online-undervisning?

Med så mye kommunikasjon som daglig blir benyttet gjennom digitale kanaler, er læring online blitt mer og mer plopulært blant våre elever.

 

Det er enkelt, da både elever og lærere som regel har erfaringer med digitale verktøy fra dagliglivet.

 

Det er trygt, tilgjengelig og praktisk! Uansett hvor du er, kan du komme i kontakt med din lærer gjennom få klikk.

 

145 personlige trener er tilgjengelige her for å hjelpe deg.

Vil du ha undervisning i personlig trening?

Velg blant mange lærere innen personlig trening!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en personlig trener på nett

Alle prøver som regel sitt beste for at endene skal møtes i en hektisk hverdag, og i et samfunn som stadig blir mer og mer opptatt av helse, kondisjon og velvære så er det fristende for de fleste å hive seg med på denne bølgen.

Men er det faktisk mulig å sjonglere en hektisk hverdag, samtidig som man tar vare på helsa?  Og hvordan kan vi sørge for at tiden vi bruker til helse og trening faktisk resulterer i gode resultater?

Det er her en personlig trener som tilbyr nett-veiledning kommer inn! Så la oss se nærmere på hva en personlig trener kan tilby deg med nettundervisning, og hvordan dette kan forandre ditt liv til det bedre. Men først – hva gjør egentlig en personlig trener?

Hva gjør en personlig trener?

Først og fremst så er det en personlig treners jobb å instruere deg og hjelpe deg med å nå dine treningsmål, i tillegg til å hjelpe deg med å sette sammen dine ambisjoner for en eventuell treningsplan.

Den menneskelige anatomien er kompleks, bare tenk på alle de ulike muskelgruppene vi har og hvor forskjellige de er! Det kan derfor være vanskelig for oss vanlige folk med treningslyst å vite hvor hardt man kan presse kroppen uten at man gjør noe feil, og i verste fall pådrar seg treningsskader som hindrer videre trening.

Treneren din kommer til å ha kunnskapen og evnene som kreves for å lage en trygg og effektiv treningsplan, i tillegg til at de kan tilby oppmuntring, inspirasjon og tilbakemeldinger underveis. Din personlige trener vil være like investert i treningen din som du er, og du kan stole på at de vil motivere, trene og ta vare på deg gjennom hele treningsreisen din.

Det er også viktig å huske på at hviledagene dine er like viktige som treningsdagene dine, og din personlige trener vil sørge for at du opprettholder disse uten å føle deg skyldig!

Hvorfor bør jeg skaffe meg en personlig trener?

Internett er en uendelig kilde av kunnskap, og av og til kan det føles ut som man bombarderes av informasjon om man søker etter noe. Vi er alle forskjellige, og kroppene våre reagerer på trening på veldig forskjellige måter.

I motsetning til tilfeldige treningsvideoer man kommer over på nettet, vil en personlig trener vurdere treningsnivået ditt, etablere hvor du ligger an i løypa og måle dine styrker og svakheter før vedkommende designer et treningsprogram som er helt skreddersydd etter dine behov og ambisjoner. Hvis du har noen medisinske tilstander eller ønsker rehabilitering etter en skade, vil din personlige trener tilpasse øktene dine deretter.

Å begynne med et treningsprogram er ikke alltid like enkelt. Motivasjonen din kommer mest sannsynligvis til å gå litt opp og ned og kanskje du til og med kommer til å føle på at du ikke kommer noen vei i det hele tatt til tider.

Dette er helt normalt, men det kan være utrolig vanskelig å takle på egen hånd - noe som er grunnen til at mange sprekker i løpet av et fast treningsprogram eller en diett. Din personlige trener har både egen og profesjonell erfaring med dette, og ikke bare vil de være i stand til å føle med deg men de vil også bidra til å holde humøret ditt oppe og finne måter til å motivere deg videre.

Denne støtten er uvurderlig, da det er fort gjort å bli umotivert om man står i en trenings- eller slanke-prosess helt alene. Noen ganger er den vanskeligste delen av treningsøkten din å komme i gang, selv om du vet at du vil føle deg bra etterpå. Din personlige trener vil holde deg ansvarlig, slik at du ikke finner på å hoppe over økter og deretter føle deg skuffet over deg selv senere.

Hvorfor velge en personlige trener som underviser på nett?

Det er både fordeler og ulemper ved å jobbe med en trener som underviser over nettet. Det er ikke noe som fungerer for alle, men veldig mange opplever at dette er den mest effektive måten å forholde seg til en personlig trener på, om man ønsker et billigere, effektivt og ikke fullt så tidkrevende alternativ.

Ved å anskaffe deg personlig trener over nettet, drar du fordel av muligheten av å jobbe med hvilken som helst trener uavhengig av beliggenhet. Dette gir deg den luksusen av å kunne velge blant flere trenere, og du er med andre ord ikke begrenset til instruktørene som kun befinner seg i nærheten av deg.

Å ha en personlig trener over nettet er som sagt ofte billigere enn å møtes ansikt til ansikt. Personlig trening, over nettet, gir deg også en enorm frihet når det gjelder tid og sted for øktene dine, og du kan planlegge etter din egen timeplan slik at du får den til å gå opp.

Din personlige trener vil levere en skreddersydd plan til deg elektronisk slik at du får tilgang til den uansett hvor du er. Og du er ikke begrenset til treningssenterets åpningstider, så du vil aldri ha en unnskyldning for å droppe en økt.

Personlige trenere som jobber på et fysisk treningssenter bruker sjelden tid til å kommunisere med sine klienter utenom øktene sine, men mange personlige trenere, over nettet, vil mest sannsynligvis tilby deg støtte og oppmuntring utenom selve timene.

Du kan vanligvis sende spørsmål eller bekymringer til treneren din, og de gir deg gjerne råd og retningslinjer til hvordan du kan komme deg videre. Du kan ikke gå ned til det lokale treningssenteret for å finne en personlig trener som hovedsakelig jobber over nettet, så hvor kan du finne en?

Søkemotorer kan være nyttige, men når du jobber med en personlig trener på nettet kan det føles trygt å vite at de er akkreditert av en pålitelig tredjepart. Det er her Superprof kommer inn!

Finn en personlig trener på Superprof!

I disse dager er det en høy etterspørsel etter personlige trenere. Dette betyr også at det finnes mange av dem, men når det kommer til budsjett og tilgjengelighet så blir tilbudet automatisk litt mer begrenset. 

I tillegg til begrensningene vi har i dag på grunn av hektiske yrkesliv og tidsklemma, så er det derfor flere og flere som søker personlige trenere som underviser over nettet. Superprof er en plattform dedikert til å samle de som vil lære med de som vil undervise. Vi har et utvalg på over 2000 personlige trenere som hjelper kundene sine med å nå sine egne treningsmål gjennom nett-økter.

Våre personlige trenere kommer fra en rekke profesjonelle bakgrunner, og har faste priser i henhold til deres erfaring og ekspertise – så her finner du trenere som passer til ethvert budsjett og treningsmål. 2000 instruktører  – høres ut som mye å velge mellom!

Men ikke bekymre deg, Superprof gjør det enkelt for deg å finne frem til den personlige treneren som passer best for deg. Oppgi hvilket nivå du ligger på, angi maksimalt budsjett, og bla gjennom resultatene.

Når du har valgt ut noen egnede kandidater, kan du enkelt sammenligne bakgrunner, metoder og anmeldelser fra tidligere kunder på deres profilsider. Noen tilbyr til og med første time gratis, slik at du enkelt kan prøve ut flere før du bestemmer deg for hvilken du har lyst til å fortsette med.

Hva du kan forvente under første veiledning

Under din første veilednings-økt vil treneren vurdere helsen din og hvordan du ligger an. Det er altså greit å opplyse om deg om medisinsk historie, nåværende treningsnivå og livsstilsvalg. Deretter vil din personlige trener ha noen målinger som vil hjelpe deg til å spore fremgangen din i løpet av prosessen.

Disse kan inkludere vekten din; målinger av hofter, midje, brystkasse, rumpe, armer og ben. Det er også mulig at treneren utfordrer deg til å ta en kondisjons- eller fleksibilitets-test, for å se hvilket nivå du ligger på. Din personlige trener vil også spørre deg om dine ambisjoner. Men ikke bekymre deg hvis du ikke vet hva de er ennå – treneren din kan hjelpe deg med å lage dem.

Tenk på hvorfor du anskaffet deg en personlig trener i utgangspunktet, før du begynner på din første økt; dette vil hjelpe deg med å etablere dine målsettinger. Når du har satt deg noen mål, vil treneren designe et personlig program for å hjelpe deg med å nå dem.

Mange trenere vil også ønske å diskutere ernæring med deg, men husk at en personlig trener ikke er en fullstendig ernæringsfysiolog. De vil hovedsakelig fokusere på hvilken mat som funker som godt drivstoff til trenings-øktene dine, samt hvordan du kan føle deg energisk og holde deg sunn ved å forbedre kostholdet ditt – men du bør ikke forvente at de gir deg en omfattende ernæringsplan som hvis du skulle ha kontaktet en faktisk ernæringsfysiolog.

Mange synes likevel at en en diett-plan laget av en personlig trener er mer enn god nok. Lykke til, og god trening!

Hva vil du lære?