Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Kom i gang med personlig trening

5.0 /5

Personlig trenere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

429 kr/time

Gode priser: 95% av instruktørene tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 429kr/time

2 t

Raske som lyn! Våre personlig trenere svarer vanligvis innen 2time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre treningsopplegg med din personlige trener

3. Oppdag nye mål

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Stavanger?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Stavanger er 429Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen personlig treningundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Personlig trening i Stavanger?

personlig trenings Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Personlig trening online?

Flesteparten av våre personlig treninglærere tilbyr deres personlig trenings online. Se gjennom alle profilene for å finne  personlig treningkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen personlig trenings i Stavanger?

5 lærere i personlig trening tilbyr hjelp i personlig trening.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 5 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Personlig treninglærere i Stavanger mottatt?

Blandt 1 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i personlig trening?

Velg blant mange lærere innen personlig trening!

Se flere lærere Kom i gang

Kom i form, med en personlig trener via Superprof

I følge Finansavisen er det mellom 2.000 og 2.500 aktive, personlige trenere i Norge. Helse og velvære, selv i tider med finanskriser, fortsetter å være en grunn til bekymring for mange mennesker.

Bor du i Stavanger og løper for tiden rundt Mosvatnet, i Byparken eller kanskje du noen ganger løper i Sørmarka for å variere litt? Er du interessert i trening med høy intensitet?

Ønsker du å gå ned i vekt, men er ikke sikker på hvordan du skal nå målene dine før sommeren? Regelmessige aktiviteter og kardiotrening vil alltid være bra for deg.

Enten det er å dra på treningssenteret, å trene hjemme eller til og med ute (kardiotrening, sykling, roing, fjellklatring, lagidretter osv.). Men det er ikke alltid nok. For å komme videre, er det noen ganger nødvendig å henvende seg til en profesjonell trener, en treningsinstruktør som kan sette opp et komplett treningsprogram tilpasset dine behov.

Og hvem har vel ikke drømt om et personlig tilpasset treningsprogram laget bare for deg av en profesjonell trener? Bli motivert av en ordentlig trener, som kjenner rutinene like godt som sin egen biceps!  

Å ha en personlig trener hjemme er ikke nødvendigvis overfladisk, som å svette deg gjennom et zumbakurs for å kunne vise frem dine vakre magemuskler på stranden. Selv toppidrettsutøvere henvender seg til personlige trenere.

Så ingen grunn til å skjemmes, la oss komme i gang! Videre følger grunner til at du bør skaffe deg en personlig trener for å komme i form igjen og hvordan du finner en i Stavanger.

Personlig trener i Stavanger: mål og egenskaper

I motsetning til hva noen tror, er ikke treningsinstruktører nødvendigvis toppidrettsutøvere. Å være trener krever først og fremst gode mellommenneskelige ferdigheter. Ber vi lærere på videregående skoler om å utføre vitenskapelig forskning?

Nei, deres rolle er å overføre de viktigste forskningsresultatene til sine studenter. Dermed trenger ikke personlige trenere å være verdensmestere i sin disiplin for å lære det videre. De må "bare" vise studentene de riktige holdningsteknikkene de skal ta i bruk, og treningsprogrammet som får dem til å føle seg komfortable, slik at de raskt kan gjøre fremskritt i en vennlig atmosfære.

Her er noen kvaliteter som ofte kreves av treningsinstruktører:

 • De har en sunn livsstil, både når det gjelder kosthold og trening
 • De er tolerante og støttende
 • De vet hvordan og når de skal gripe inn ved å identifisere deres klienters problemområder, hva de har størst utfordringer med, og når de har fått nok av en viss øvelse, for bedre å tilpasse det personlige treningsprogrammet
 • De forblir oppmuntrende, høflige, positive og dynamiske til enhver tid; akkurat som innenfor salg er treningsinstruktører ansvarlige for sine egne månedlige inntekter, så det er viktig at de formidler et positivt bilde av seg selv (både for dem selv og for sine klienter)
 • De er punktlige og motiverer klientene sine fra første steg
 • De er strenge og nøyaktige, to kvaliteter som viser seriøsitet overfor klienter (i yoga vil for eksempel en vag forklaring av stillingen ”hunden” definitivt ikke være tilstrekkelig)
 • De lytter til klientene sine og tar hensyn til deres ulike preferanser og forutsetninger
 • De vet hvordan de skal vurdere klientenes styrker og svakheter
 • De kan tilpasse seg alle situasjoner (en treningstime vil aldri bli helt som planlagt, så det er viktig for trenere å raskt tilpasse timen etter behov)
 • De må være flinke til å jobbe med mennesker

Parallelt med å ha alle disse ferdighetene, og som leverandører av hjemmetjenester, må personlige trenere også være sertifisert med riktig lisens. I Norge er det viktig å ha minst ett års utdanning (60 studiepoeng) hvis du vil gjøre karriere som personlig trener.

Tross alt er det viktig å kjenne til ulike idrettsdisipliner, målene, menneskekroppens kjemi og hvordan man kan være en god menneskekjenner. Felles for treningsinstruktørene i Stavanger som setter sin lit til Superprof er at de er:  

 • Studenter eller er ferdig med studiene (bachelor eller master i fitness, fysiologi, idrettskunnskap, osv.)
 • Kvalifiserte trenere (i boksing, ulike OL-grener osv.)
 • Profesjonelle trenere (med sertifikater på nivå 2 og nivå 3)

Fra Madla til sentrum, og fra Randaberg til Sola, kan Stavanger tilby et godt miljø for styrketrening og kardioøvelser.

Hva du gjør sammen med din personlige trener og hva du kan forvente av privatundervisningen

Har dagen for din første hjemmeleksjon endelig kommet? Er det din første erfaring med personlig trening og du er kanskje litt nervøs?

For å unngå noe av dette stresset, er det én løsning (som vi alle sammen uansett bør bruke daglig) som fungerer ganske bra: å starte dagen med en solhilsen, med fokus på pusteteknikker.

Dette garanterer ikke nødvendigvis at du er ekstra produktiv i løpet av treningsøkten, men det bidrar til å fjerne stress og får deg til å føle deg bra resten av dagen. Motivasjonen som ofte driver folk til å investere i personlig trening, er et ønske om å gå ned i vekt og / eller en flat mage og en beslutning om å holde seg i form.

Følelsen av at dine fysiske evner begynner å svinne hen når du fyller 25 år, for eksempel, er veldig uheldig og til og med urovekkende for fremtiden. Derfor er en personlig trener både gunstig for alle, i alle aldre, og kan bidra til å øke selvtilliten.

Muskelformende kardioøvelser er et skritt i den retningen. Uten at du nødvendigvis trenger å dra til treningsstudioet for å bruke alt nødvendig utstyr (treningsapparater, benpress, manualer osv.), kan du trene komfortabelt med din personlige trener i ditt eget hjem.

Hvis du for eksempel vil gå ned i vekt og stramme opp huden, vil vektløfting bidra til å erstatte kaloriene du forbrenner med muskelmasse. Det er imidlertid viktig å balansere dette med et sunt kosthold, med veiledning fra treneren din (du kan også få litt hjelp fra en kostekspert, om nødvendig).

Hvis du er overvektig, kan du ha problemer med å bevege deg og kanskje til og med risikere hjerneslag. I så fall kan du heller fokusere på øvelser som lett trening, vannaerobic, stavgang osv., for å styrke kjernemuskulaturen din via lavintensive aktiviteter som passer deg.   Hvis du virkelig vil komme i bedre form, vil du kunne se en forbedring i dine sportslige prestasjoner etter bare et par treningsøkter.

Da vil det være på tide å gå videre til crossfit eller til noe mer varig (”bodypump”, kardioboksing, kickboksing, vektløfting, knebøy, ”dips”, bootcamps, trening av magemuskler og bryst med manualer, osv.) Men vær forsiktig!

Ikke vent på treningstimen din før du deltar i fysiske aktiviteter. Vi anbefaler å trene minst én eller to ganger i uken, parallelt med dine personlige treningsøkter. Det er også viktig å ikke glemme viktigheten av å varme opp og strekke ut ordentlig (ellers kan du risikere ømme muskler i en uke!), og pass på å ha riktig holdning for å unngå skader.

Din personlige treningstime bør være allsidig, men instruktøren din kan ikke gjøre alt. En stor del av jobben må du gjøre selv. Kort sagt, å få personlig tilpasset treningshjelp hjemme er en effektiv, lærerik og progressiv måte å trene kroppen, både fysisk og mentalt, uten å måtte gå på treningssenteret. Det er den beste treningen for å hjelpe deg å komme i form igjen!

Kriteriene for å hjelpe deg med å finne en personlig trener i Stavanger  

Ok, trening er flott, vi skjønner det, men hvor mye koster det? En personlig trener er selvfølgelig dyrere enn å gå på treningssenter. Men igjen, hvor mange mennesker der ute betaler vel ikke for et treningskort som de faktisk aldri bruker?

Er det ikke verdt å investere litt mer i noe som du vet vil få deg i form, i stedet for å prøve å spare noen kroner og deretter innse at du ikke vet hvordan du bruker noen av treningsapparatene og alle gruppetimene er på ubeleilige tidspunkt?

I Stavanger er det allerede flere instruktører som er klare til å gi deg privattimer. Hvis også du er klar til å prøve dem ut, er det noen viktige punkter du må huske på når du velger din personlige trener:

 • Sørg for at du setter dine personlige mål
 • Sammenlign timepriser
 • Vær nøye når du velger ditt geografiske område (hvis du for eksempel bor på Madla, prøv å finne noen som bor i nærheten av deg, i Hillevåg eller rundt sentrum, i stedet for å se etter busser til Randaberg)
 • Ta en titt på trenernes bakgrunn og erfaring (har de en bachelorgrad i idrettsmedisin? Har de oppnådd nivå 2 og nivå 3-sertifikater?), for å garantere at de er kvalifiserte til å gi deg private treningstimer

Likevel, det at de har et personlig treningssertifikat eller profesjonell erfaring som trener eller idrettsinstruktør, vil endre veldig lite.

Det som betyr mest er menneskelig kontakt og å ha disse mellommenneskelige ferdighetene. Alt i alt må du finne noen du er komfortabel sammen med. Tross alt vil dere se ganske mye til hverandre.

Og hva er vel ikke bedre enn å benytte seg av den første timen som er gratis for å finne din perfekte personlige trener? Så hvis du er i Stavanger og vil komme i form, hva venter du på? Finn din Superprof nå!

Hva vil du lære?