Utmerket
Anmeldelser

Kom i gang med personlig trening i Trondheim

312 kr/time

Mange av personlige trenerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 312kr/time

Å finne en personlig trener i Trondheim har aldri vært enklere

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din lærer ved hjelp av vår meldingstjenesten eller kontaktinformasjonen deres, som er tilgjengelig på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre treningsopplegg med din personlige trener

3. Oppdag nye ferdigheter

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, trenere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en time med en personlig trener i Trondheim og i nærheten?

I Trondheim, er gjennomsnittskostnaden for en time med en PT 312kr.

 

Prisen for en time med en personlig trener vil avhenge av:

 • Erfaringen den personlige treneren har.
 • Hvor treningen finner sted (online eller hjemme hos eleven).
 • Hvor ofte du har personlig trening og lengden på hvert møte.
 • Objektivet for veiledningen.

97% av alle våre privatundervisere gir deres første time gratis.

Sjekk ut prisene på våre PT-er i din by.

👨🏼‍⚖️Hvor mange veiledere er tilgjengelige for å gi timer innen personlig trening?

8 personlige trenere er tilgjengelige for å gi PT-timer i Trondheim og omegn.

 

Du kan lese gjennom deres annonser og velge veilederen som passer til dine behov.

💻 Kan du få veiledning innen personlig trening online?

På Superprof kan du få hjelp med personlig trening med en privat veileder. Enten du ønsker å endre dine rutiner, komme i bedre from eller bare ønsker å prøve ut en personlig trener, kan en av våre veilederne hjelpe deg.

 

Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr hjelp via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første time gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn kriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr personlig trening på nett.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og timene på nettet er ofte billigere siden personlig treneren ikke trenger å reise.

 

Finn en personlig trener som gir timer online!

✒️ Hva er gjennomsnittsvurderingen gitt av elevene til personlige trenere i Trondheim?

Studentene har evaluert sine PT-er med et gjennomsnitt på av fem fra et utvalg av omtaler.

Dersom du skulle ha problemer med å finne en veileder, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via e-post i løpet av hverdagene).

🤔Hvorfor burde du ta timer med en veileder for personlig trening i Trondheim?

Det kan ofte være vanskelig å komme inn i gode rutiner når det kommer til trening, spesielt når man skal kombinere det med familieliv. På grunn av dette, så er det flere og flere som vil kunne ha et stort utbytte av å ha timer sammen med en personlig trener.

 

Ved hjelp av en personlig trener kan mange være i stand til å finne en rutine når det kommer til trening. Noen opplever å få et stort utbytte av det, som for eksempel:

 • Mer overskudd
 • Bedre livskvalitet
 • Forbygger sykdom
 • Positiv effekt på psykisk helse

 

Alle timer med en kvalifisert PT tilbyr deg muligheten til å komme inn i nye rutiner og i en bedre form.

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 8 personlig trenere i Trondheim.

Vil du ha personlig trener og kostholdsveileder i Trondheim?

Se gjennom vårt utvalg av personlige trenere til å veilede deg i Trondheim

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form med en pt i Trondheim

Trening er viktig for både din fysiske og psykiske helse og det er en rekke helsefordeler ved å trene regelmessig. Den gode nyheten er at det finnes mange forskjellige måter å trene på, og i Trondheim kan du finne flere personlige trenere som kan hjelpe deg med treningen din.

Regelmessig fysisk aktivitet har mange fordeler, og det er en sterk sammenheng mellom trening og helse. Det er vitenskapelig bevist at fysisk trening reduserer risikoen for både hjerte- og karsykdommer, diabetes og overvekt. 

Din personlige trener vil sørge for å tilrettelegge øvelser som passer best for deg og din situasjon. Fysisk trening stimulerer også indre organer, og normaliserer blodtrykket som bidrar til å senke pulsen.

I tillegg vil fysisk trening bygge opp glykogenlagrene i kroppen, som bidrar til å redusere blodsukkernivået og begrense risikoen for type 2 diabetes. Dessuten bidrar trening til å forhindre kroniske sykdommer, og forbedrer atletisk ytelse og utholdenhet.

Med andre ord er fysisk aktivitet eller trening med en personlig trener, noe av det beste du kan gjøre for kroppen din, og er en super investering i egen helse.

Når du tar vare på deg selv og følger din personlige trener sitt skreddersydde treningsprogram, blir du kvitt stress, samtidig som du bygger muskler og får bedre selvtillit. 

Å ha en personlig trener handler om å få hjelp med treningen din på en trygg og motiverende måte, samtidig som du kan nå målene du har satt deg på en effektiv måte.

Fordelene med en personlig trener i Trondheim

En personlig trener må ikke bare være en multitasker, ekspert i faget, men treneren bør også ha kunnskap om ernæring, psykologi og restitusjon. I tillegg må hun eller han ha kunnskap om menneskets anatomi, ulike muskelgrupper og biologi.

Dette vil være en fagperson som vil hjelpe deg med alt innen trening og fungere som din støttespiller og motivator. Den personlige treneren din kan hjelpe deg med alt fra å bygge muskler til å trene kondisjon og utholdenhet.

Lett trening eller yoga om morgen, tøyeøvelser før du legger deg om kvelden, og en gåtur i løpet av dagen, vil bedre fysikken din, uten at du nødvendigvis trenger å legge ned særlig stor innsats.

Dette og andre former for trening vil hjelpe deg med å bygge muskler, bedre oksygenopptaket ditt og øke motivasjonen din til å gjenta treningsøktene flere dager i uka.

Våre personlige trenere kan hjelpe deg med trening innen en rekke områder. Det kan for eksempel være:

 • Kondisjonstrening
 • Zumba
 • Tøyeøvelser
 • Kickboksing og selvforsvar
 • Pilates
 • Klatring
 • Kroppsbygging og kondisjonstrening
 • Øvelser for å styrke mageområdet, pecs, biceps og triceps, etc.

Få hjelp av Superprof

Den store fordelen er at du ikke lenger trenger å delta på de svette gruppetimene på treningssenteret. Når du gjør treningsøvelsene hjemme, trenger du kun å flytte deg fra stua til soverommet, og fra soverommet til stua igjen!

Dessuten vil det å være i ditt eget hjem, få deg til å føle deg mer komfortabel, noe som gjør treningen mer effektiv. Dere kan også avtale å møtes på et treningssenter eller ute i naturen. Det er dette som gjør det så genialt, siden det hele vil skreddersys etter dine behov og mål.

Du finner enkelt privatlærere i nærheten av deg ved å søke et personlig trener Trondheim. Bla deg gjennom profilene du får opp og gjør deg kjent med de ulike personlige trenerne som kan hjelpe deg med treningen.

Hvis du befinner deg i eller over overvektig-kategorien, og hovedmålet ditt er å gå ned i vekt, vet en av våre personlige trenere i Trondheim-området nøyaktig hvordan man lager det beste treningsprogrammet for deg.

Du kan også få hjelp med alt fra styrketrening og yoga av din personlige trener. Det eneste du trenger å gjøre er å undersøke hvilke områder de ulike trenerne er eksperter på.

Lykke til med treningen din!

Hva vil du lære?