Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Kom i gang med personlig trener hjemme

312 kr/time

Gode priser: 95% av instruktørene tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 312kr/time

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre treningsopplegg med din personlige trener

3. Oppdag nye mål

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰 Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Trondheim?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Trondheim er 312Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen personlig treningundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Personlig trening i Trondheim?

personlig trenings sammen med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

 

Du velger den læreren som passer deg best.

 

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

 

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Personlig trening online?

Flesteparten av våre personlige trenere tilbyr deres treningskurs online

 

Se gjennom alle profilene for å finne personlig treningkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen personlig trenings i Trondheim?

8lærere i personlig trening tilbyr hjelp i personlig trening.

 

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

 

Velg en lærer mellom 8 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Personlig treninglærere i Trondheim mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

 

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

 

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i personlig trening?

Velg blant mange lærere innen personlig trening!

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form - Personligtrener hjem til deg

Kun én av tre nordmenn oppfyller helsemyndighetenes minimumsanbefalinger for fysisk aktivitet, som ligger på minst 150 minutter moderat fysisk aktivitet per uke eller 75 minutter med høy intensitet.

Ifølge WHO, ligger Norge i toppen blant vesteuropeiske land med høyest andel voksne innbyggere med fedme - kun slått av Storbritannia, Irland og Spania. Samtidig viser en oversikt fra Statistisk sentralbyrå (SSB) over nordmenns deltakelse i ulike fritidsaktiviteter, at 79 prosent har vært på kortere fottur i skogen eller på fjellet, et tall som har holdt seg stabilt de siste sju årene.

Lengre fotturer i fjellheimen og skogen økte i popularitet, fra 52 prosent i 2014 til 55 prosent i 2020. Sunnhetstrenden som har vokst frem i løpet av de siste årene er uten tvil til stor fordel for helse- og treningssektoren.

Hvis du vil få mest ut av treningsøkten din, er definitivt det beste alternativet å bli trent og veiledet av en personlig trener. Først og fremst for å unngå alvorlige skader. Hvis du lærer hvordan du tøyer ut på riktig måte, reduserer du faren for betennelse og ømme muskler.

Dessuten kommer du i enda bedre fysisk form (som motiverer deg til neste treningsøkt). Det er et faktum at fordelene du får av regelmessig fysisk aktivitet er mange. Alt fra å forebygge kroniske sykdommer og vektnedgang til bedre søvn.

Bor du i Trondheim og omegn, er én av de tre nordmennene som ikke oppfyller minimumsanbefalingene, og har lyst til å øke aktivitetsnivået ditt og komme i bedre form, eller har du lyst til å holde formen ved like? 

Superprof tilbyr et rask og kompetent alternativ som kommer deg til gode: personlig trening hjemme hos deg. Dermed får du sjansen til å trene slik en toppidrettsutøver gjør. Her er alt du trenger å vite om personlig trening i Trondheim-området.

Hvorfor trene med personlig trener

Å velge en personlig trener på nett har flere fordeler. I tillegg til gode muligheter for utvikling og raske resultater, vil et individualisert treningsprogram motivere deg til å nå målene dine raskere enn du muligens ville gjort på et treningssenter.

Fordeler med en personlig trener i Trondheim

Regelmessig fysisk aktivitet har mange fordeler, og det er en sterk sammenheng mellom trening og helse. Det er vitenskapelig bevist at fysisk trening (f.eks. kraftvandring, fotturer, ab-øvelser, styrketrening etc.) reduserer risikoen for både hjerte- og karsykdommer, diabetes og overvekt. 

Din personlige trener vil sørge for å tilrettelegge øvelser som passer best for deg og din situasjon. Progressiv muskelavslapning, for eksempel, stimulerer endorfiner eller serotonin (også kalt lykkehormoner), som erstatter fettvev med muskelmasse.

Nettopp det er grunnen til at trening kan hjelpe deg med å gå ned i vekt. Fysisk trening stimulerer også indre organer, og normaliserer blodtrykket som bidrar til å senke pulsen. I tillegg vil fysisk trening bygge opp glykogenlagrene i kroppen, som igjen bidrar til å redusere blodsukkernivået og begrense risikoen for type 2 diabetes.

Dessuten bidrar trening til å forhindre kroniske sykdommer, og forbedrer atletisk ytelse og utholdenhet. Muskeltoning bidrar til å forme kroppen din og utfordrer grensene dine. For å oppsummere, trening (for eksempel å løpe i markaområdene, løfte vekter eller delta i en kroppspumpeklasse på treningssenteret) eller trening med en personlig trener, er noe av det beste du kan gjøre for kroppen din, og er en super investering i egen helse. 

Når du tar vare på deg selv og følger din personlige trener sitt skreddersydde treningsprogram, blir du kvitt stress, samtidig som du bygger muskler og får bedre selvtillit. Det er ikke nødvendig å starte med kroppsbygging med din personlige trener, bare for å etterligne den typiske filmklisjéen, der den personlige treneren viser frem musklene i all sin prakt.

Å ha en personlig trener handler mer om å få litt hjelp fra en profesjonell til å spore treningsaktiviteten din for ditt eget fysiske velvære. Hvis du virkelig vil komme i god form, må du imidlertid finne en supertrener...

Egenskapene vi forventer av en personlig trener

En personlig trener må ikke bare være en multitasker, ekspert i faget, men treneren bør også ha kunnskap om ernæring, psykologi og avslapningsterapi. I tillegg må hun eller han ha kunnskap om menneskets anatomi, ulike muskelgrupper og biologi. 

Undervisningsprogrammet som en personlig trener lager for klienten sin vil bare være utmerket, hvis den personlige treneren oppfyller følgende krav:

 • Vet hvordan man motiverer og muntrer opp klienter
 • Tilpasser seg ulike personligheter og situasjoner
 • Tar hensyn til klientens humør
 • Dynamisk, positiv og har en god personlighet
 • Dømmer ikke klienten
 • Involverer klienten i treningsopplegget og gir personlig oppfølgning
 • Vet hvordan man håndterer en eventuell justering av treningsprogrammet hvis en klient plutselig ombestemmer seg (jobbe med mage i stedet for ben, bytte til kickboksing når klienten startet med aerobic, til stasjonær sykkel når de hadde begynt med hoppe tau, osv.)
 • Tålmodig, fremstår presentabel og punktlig
 • Holder seg oppdatert på den nyeste forskningen (kosthold, vektap og coaching)

Hvis du velger å ansette en personlig trener fordi du for eksempel har lyst til å bulke opp, vil du definitivt sette pris på, hvis din PT Trondheim lærer deg hvordan du best løfter vekter eller hvilke bevegelser du burde gjøre for å unngå alvorlige skader.

Hva kan jeg gjøre med min personlige trener i Trondheim?

Fra Heimdal til Østbyen, online personlig trening hjelper deg med å komme tilbake på rett spor. Ikke minst, en spesialtilpasset solorutine for når treningsinstruktøren din ikke er tilgjengelig.

Lett trening eller yoga om morgen, tøyeøvelser for du legger deg om kvelden, og en gåtur i løpet av dagen, vil øke dine fysiske evner, uten at du nødvendigvis trenger å legge ned særlig stor innsats.

Disse og mer vil hjelpe deg med å tone musklene dine og øke motivasjonen din til å gjenta treningsøktene dine daglig. Men hva er det som faktisk skjer under disse individuelle øktene? Alt avhenger av hver persons individuelle ønsker og behov, kroppstype og situasjon.

Imidlertid tilbyr våre personlige trenere et utvalg av ulike tjenester, med ofte de samme treningsformene som du finner på et hvilket som helst treningssenter, nemlig:

 • Kondisjonstrening
 • Zumba
 • Tøyeøvelser
 • Kickboksing og selvforsvar
 • Pilates
 • Kryssmonter
 • Kroppsbygging og kondisjonstrening
 • Øvelser for å styrke mageområdet, pecs, biceps og triceps, etc.

Den store fordelen er at du ikke lenger trenger å delta på de svette gruppeklassetimene på treningssenteret. Når du gjør treningsøvelsene hjemme, trenger du bare å flytte deg fra stuen til soverommet, og fra soverommet til stuen igjen!

Dessuten vil det å være i ditt eget hjem, få deg til å føle deg mer komfortabel, noe som gjør treningen mer effektiv.

Hvis du befinner deg i eller over overvektig-kategorien, og hovedmålet ditt er å gå ned i vekt, vet en av våre personlige trenere i Trondheim-området nøyaktig hvordan man lager det beste trenings- og slankeprogrammet for deg. 

Skånsom gymnastikk, lavintensitetsøvelser for å stramme huden din (gjør deg klar til å si farvel til kampsport), og nøysomme ernæringsråd er inkludert i vekttapsprogrammet ditt. Hvis du heller vil bli en personlig trener selv, hvorfor ikke?

I så fall vil treningsinstruktøren din piske opp et mer intensitivt treningsprogram for deg. Hvis du er gravid, er spesialisert coaching for gravide også i full utvikling. Graviditet krever mye kroppsenergi, og du kan føle deg både slapp og trøtt.

Hvis dette er tilfellet, kan din personlige trener lage et personlig treningsprogram for deg med mange puste- og muskeløvelser som hjelper deg med å gjenvinne din fysiske form.

Disse øvelsene er ment for å forberede kroppen din for resten av svangerskapet og fødselen. Hvis du lurte på hvordan du kommer i form i tiden etterpå, trenger du ikke lete lenger.

Kom deg på Superprof Trondheim-plattformen og velg din personlige trener i dag!

Hva vil du lære?